| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:44
- Nahlásit
Maya
a jak ho mas dlouho? podle me je to skoro jedno... ja bych sla po cene a funkcich, precetla si na vybranej model recenci...
Nezkousela si totalni reset do tovarniho nastaveni? sice prijdes o appky a budes je muset instalovat znova, ale mohlo by to pomoct, pokud uz je nejakej zdechlej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:45
- Nahlásit
Maya
Takze poridis Ruumickovi behaci pas?
Připadám Ti jako švihlej jemeričan? Nebo nedej bože Pesar Mylán? . Já su ČECH! Vystačim si s tím co mám a hlavně se věnuju psoj, tož nepotřebuju běhací pásy.
cernej caj
jeste ze ma od tebe chvili pokoj
hlavně že já mám od něj pokoj , je to blásen
FIFI DRŽÍME!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:49
- Nahlásit
PetraK
nebyla nejaka reklama na banku u nas taky s behacim pasem pro kocoura ci tak ? uz to zacina byt moderni
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:54
- Nahlásit
PetraK
Pěkně zaměstnanej Rumíček a evidentně dělá paničce radost.
Ad RR - jedná se o louku za městem (je obrovská a lomí se, takže opticky vytváří několik jakoby oddělených ploch). Je přehledná do všech částí, takže kdo chce být pozorný, vidí široko daleko, jestli někde někdo jde. My si to ohlídáme a včas Adélu připneme. Majitelům ridgebacků je to evidentně jedno.
Nevím jak by se k tomu postlavili měšťáci, protože netuším komu ta louka vlastně patří. Ale až se někde s nějakým potkám, zkusím vznést dotaz.
Jestli se tu objeví Fajka, zeptám se jaký ten paralyzér má a kde se to dá koupit. Děkuju za typ
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:56
- Nahlásit
Maya
já jsem s lg byla celkem spokojená, z lenova jsem nadšená.
Kdyby mi šlo nabít (ještě to zkusím), tak ti ho nabídnu k ozkoušení.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:58
- Nahlásit
cernej caj
Jj reklama na nejaky pujcky
Tak ten tlf neni uplne zdechlej jen uz obcas blbne, ale nejvic me stve ze me nektery apky po aktualizaci prestavaj fungovat a nebo fungujou blbe kvuli zastaraly verzi androidu
PetraK
Ja teda nevim ale me behani kolem vytahu a na pasu prijde nemlich to samy
Ale tak hlavne ze se to Rumickovi libi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:01
- Nahlásit
Darenka
Nevím jak by se k tomu postlavili měšťáci,
tak i kdyby nepřijeli, je to jedno, protože si myslím, že majitelé RR velmi rychle vyklidí pole, když zjistí, že na ně voláš policajty s tím, že tě obtěžuje / napadá cizí pes. a příště se Ti vyhnou, protože bude stačit vzít telefon a naznačit, že jdeš zase volat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:03
- Nahlásit
kachna_
No ja prave taky slysela vic chvaly na lenovo
Asi uz prave nechci samsung mi pripada ze ma nejhorsi fotaky a baterku
Darenka
Komu louka patri zjistis na strankach katastru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:03
- Nahlásit
Maya
kvuli zastaraly verzi androidu
áááha, to by sis asi moc nepomohla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:06
- Nahlásit
Maya
ta verze androidu se da preflesovat ale prijdes o zaruku.
hlavne na pasu je to drazsi o porizovaci cenu
ja su teda s baterkou spokojena jak na starym, tak i na tom novym a ohledne fotaku nevim, na telefonu to vsude vypada hezky a na pc u vetsiny hrozne
jinak kdo ma objednanej zajezd do rumunska? a nebudu asi pul roku chodit na obedy asi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:07
- Nahlásit
Maya
na studene zimni odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:13
- Nahlásit
Maya
Ja teda nevim ale me behani kolem vytahu a na pasu prijde nemlich to samy
já úplně ne, na pásu pes běží jako blb, tady běží do směru vyslání, kterej se mění, musel se něco naučit a ne že ho někam postavím a pustím mu pás. Navíc kolikrát tam hrajeme na honěnou, je tam nějaká interakce. To mi přijde, že bys mohla říct, že jakýkoliv venčení je taky jako běhání na pásu, ne?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:22
- Nahlásit
Maya
jj. ale potřebovala bych asi vědět přibližný číslo parcely, abych se pak mohla zorientovat?
PetraK
s tím tlf u ucha to asi zkusím - i když ti lidé se přiblíží max na 50m a tak by to asi ani nezaregistrovali. To je tak vzdálenost, odkud je psi poslechnou a stáhnou se od nás.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:26
- Nahlásit
Darenka
to vubec najdes si to jak treba na mapach v seznamu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:31
- Nahlásit
cernej caj
Jsem se docetla asi do pulky a nejsem silenec se do neceho takovyho poustet bych s tim stravila tri dny a vysledek by byl urcite nepouzitelnej mobil to radsi dam orachy za novej a tenhle vrznu do bazaru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:32
- Nahlásit
jo a mate nekdo hlidaciho psa?
maminka me asi 2 roky nabadala a jeste v lednu, kdyz mi davala moje slozky se me na to ptala, jestli ho uz mam... ale divam se, 400 kc /rok...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:35
- Nahlásit
cernej caj
Takze budes slapka rumunska?
PetraK
Tak ja myslela ze beha kolem vytahu sam, ale jinak samo to s pasem byl jako vtip
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:36
- Nahlásit
Maya
evidentne, kdyz uz ze me nebude profi slapka jak z birmy a fajky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:38
- Nahlásit
cernej caj
Už jsem to našla v katastrálních mapách. Je tam na ten veliký prostor spousta majitelů, kteří nebydlí v našem městě a asi ani nijak ty své pozemky neřeší........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:40
- Nahlásit
Maya
Tak ja myslela ze beha kolem vytahu sam,
jak kdy, někdy sám, někdy s námi, ale není to bez vyslání, nějaký "tupý" obíhání,
ale jinak samo to s pasem byl jako vtip
á tak, to mi dneska mozek nepobral, prdon.
cernej caj
jo a mate nekdo hlidaciho psa?
nemáme, čas od času nakoukneme , zkontrolujeme sami
.Darenka
i když ti lidé se přiblíží max na 50m a tak by to asi ani nezaregistrovali
to na ně preventivně zahulákej, vezmi si tlf. ukaž jim ho s tím, že pokud.... tak voláš., protože se nenecháš napadnout neovladatelným psem, fertig
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:45
- Nahlásit
PetraK
a to staci takhle online? asi jo, to by tam melo byt vsechny zmeny. nebo chodite na urad?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:45
- Nahlásit
Nestíhááám...
ale pro Darenku..
já mám podobnej tomuto:
http://hobby-army.hyperinzerce.cz/paralyzery-obran ne-spreje/inzerat/9130019-paralyzer-securaptor-rub y-2-500-000-v-paralyzujici-pero-nabidka/#.VrxW9FI5 DCM
a doporučuju něco podobného Velká výhoda je že není velkej, není těžkej a nebude tě obtěžovat ho tahat ho neustále sebou. A dost ti pomůže vědět že nemáš holé ruce a můžeš se bránit nebudeš tak nervní. Zároven pokud protistrana se psem co vás obtěžuje tohle bude vědět a ještě jim sdělíš že ho neváháš použít pokud bude problém. budou se Vás fakt vyhýbat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:46
- Nahlásit
Darenka
Ono stejne volani policajtu s majitelem pozemku nijak nesouvisi
cernej caj
Pokud bydlis na trvaly adrese a nemas problem s dorucovanim posty tak psa nepotrebujes protize katastr te bude informovat zadara dopissm
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:49
- Nahlásit
Maya
fakt? je to nekde dohledatelny pls?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:49
- Nahlásit
cernej caj
on line, milá profišlapko, páč na úřad mě nedostanou, dokud to není nutný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 10:56
- Nahlásit
Darenka
jo a koukej co jsem našla..mnohem lepší a ještě za pár korun..já když ho kupovala tak mě stál skoro 5 tisíc...
http://www.paralyzer.eu/paralyzer-securaptor-tore- paralyzujici-baterka-p288
a ono mezi náma s tou situací ve světě jaká je se může hodit i jen tak ho mít v kabelce při cestě do města i pokud nejsi venku se psem...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 11:06
- Nahlásit
cernej caj
čas od času nakouknu + jak jsem vloni prodávala ZDI, tak můžu říct, že opravdu zafungovalo, že po prodeji přišel dopis, že se děje ta a ta změna a prodej byl tuším na 15 nebo 20 dní zablokován - v té době bych to asi mohla napadnout.
Nadchlo mě, že to takhle pěkně funguje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 11:08
- Nahlásit
http://m.mesec.cz/clanky/jaky-hlidac-katastru-si-v ybrat/b]cernej caj[/b]
Treba tady dopis a lhuta navic myslim ze bez najemniku atd je rizikk minimalni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 11:46
- Nahlásit
kachna_
tak to je supr
Maya
tak taky si nemyslim, ze by tam bylo to riziko nejaky velky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2016 12:04
- Nahlásit
desetiletá doga je opravdu zázrak. Desetiletá doga předváděná na výstavě je ještě větší zázrak. A rozhodčí na výstavě v Brně jí ve třídě veteránů dá dobrou - neb není ve výstavní kondici
|