Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 20:28 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 20:28
- Nahlásit

Fifi
Kde si hrabnout novou noru?

nikolivěk, kde něco sežrat!! , koza jedna nenažraná. A to měli po večeři ešče každej jedno syrový ušisko. Šéécko málo, páč Koláče dělalo minizávitky z listovýho těsta plněný jablíčkovým džemem, oříšky a skořicí, páč Koláče peklo v troubě přírodní řízky s bramborama a zeleninou, páč Koláče peklo v troubě psí tuňákový sušenky. To šécko nedalo Bubrdli spát. No tak jí Koláče dalo jasně najevo, že zde jí pšénka nepokvete a konečně chrápe, nedožera zrzavá . Šla bych jí pomudlat, jak je roztomilá, enemže............. to bychom to celý jeli znova

kachna_
už budou zejtra aktivní nevypustitelní, tak jim reálně hrozí, že budou zahlušeny

nebohá , dětmi zničená kachna!

cernej caj

co puchejře?

dougam, ze byla zs obehrani brtnika odmenena

si piš! šunčičku jsem s sebou měla, takže byla velesnaživá a taky velerychlá a veleobratná.
Hrozně se mi líbí jí takhle vidět, je to už úchylný, jak to furt opakuju, ale jsem prostě hrozně ráda.

Fuj teď jsem se lekla, Milouš štěká ze sna

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 20:31
- Nahlásit

a Baníček mě taky vyděsil. Ta zas pro změnu začla ze sna běžet, ale v jejím podání to vypadá spíš, jako že má nějakej záchvat a křeč

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 20:34
- Nahlásit

PetraK jak jsi napsala, že jsi se lekla... tak jsem si vzpomněla na ráno...

šli jsme všichni tři na procházku. Byl šedivák, ráno, nikde nikdo, ticho, psisko si čenichá, jdeme krok sun krok a najednou jsme všichni tři odletěli o kus stranou a šíleně se lekli. Jak jsme míjeli jedno zaparkované auto, tak se v něm rozeřval belgický ovčák - a celé auto tancovalo ze strany na stranu... Ale fakt jsme v tom momentě šli po druhé straně

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 20:38
- Nahlásit

Xerxová

Ale fakt jsme v tom momentě šli po druhé straně

ty jo tohle fakt nemám ráda, mám vždycky pocit že se mi zastavil orloj a zároveň povolily svěrače a pumpa pak mlátí ještě tejden.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 20:41
- Nahlásit

birma je v pulce

puchejre sou olepeny

krasny najyi fotky

dobrou noc

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 21:12
- Nahlásit

cernej caj
birma je v pulce

tak hlavně když není ve dvou půlkách

puchejre sou olepeny ,
tak ať jsou do rána aspoň o malinko lepčejší

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 21:29
- Nahlásit

kachna_
zatím ne, ale jestli už budou zejtra aktivní nevypustitelní, tak jim reálně hrozí, že budou zahlušeny

Xerxová
Ty tapacky kachni tam odpreparovany. A hlavicka bez telicka a telicko bez hlavy.. Sikovnej, ze to pak nezere!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 21:34
- Nahlásit

PetraK
koza jedna nenažraná
Aha, tak musi si pred stenatkama udelat zasoby.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 21:53
- Nahlásit

Fifi
Aha, tak musi si pred stenatkama udelat zasoby.

já nevim ešivá musej ščenátka zrovna ty minizávitky??? Stojí tady pod kuchyňskou linkou a zoufale nasává vůni z talíře (a ne že by nedostala už!) a pak celá uzoufaná jde a stoupne si předníma noženkama na židli a dělá spartakiádní jednotku. Aby si něco vysloužila . Protože ty závitkyyyyyy....!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 23:24
- Nahlásit

PetraK
já nevim ešivá musej ščenátka zrovna ty minizávitky??
Zjevne ano.

A heej, ja prevazovala Kremyli hnat, cekalo me prekvapeni. Mozna stourani jehlou kvuli cytologii vypustilo cosik, dneska tam sice ma hnusa, ale plochyho, blemtajiciho se tak 2 cm od nohy. Nevim, zda je to dobre ci spatne, me to potesilo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 23:31
- Nahlásit

Fifi
Nevim, zda je to dobre

dobře, dobře je to.určitě
Já se chtěla zeptat jestli to nemohlo být třeba něco zapíchnutýho, starýho, na co tělo začlo reagovat? Napadlo mě to v souvislosti s Bubrdlí - i když tam to vypadlo jinak - a s tou bolí na krku, ta se prostě najednou začala vypouštět a postupně se vypouští furt. Vymačkávám, betadinuju.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 23:46
- Nahlásit

PetraK
Já se chtěla zeptat jestli to nemohlo být třeba něco zapíchnutýho, starýho, na co tělo začlo reagovat?
Urcite ne, jen proste letita stycna plocha pri lezingu. I tak to nevypada pekne, budu to kazdopadne konzultovat v po znovu. Porad to muze bejt nakej kozni hnusavec a kdyby ji to melo znovu natejkat a tak, at jde do ksa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 23:49
- Nahlásit

Fifi
a kdyby ji to melo znovu natejkat a tak, at jde do ksa.

tož to jasně, to bez pochyby, budu držet palčáky, ať je to fakt jen takový nějaký nevýznamný cosi.

asi budu mít ščenátka fedruju se minizávitkama. A zapíjim to tím venezuelským rumem. Není to špatná kombinace

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2016 23:58
- Nahlásit

PetraK
Není to špatná kombinace
Pekny stenatka budete mit, pani. Ja jdu zdech, at rano stihnu vstat a pak vam snad naky fotky poskytnu Psst.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 00:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Psst.

jako hrop.

Pekny stenatka budete mit, pani

a budou mít i papíry!!
Na hlavu!

P.S. právě jsem rum vyměnila za mléčko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 07:32
- Nahlásit

petrak
papiey

fifi
tak to je urcite dobre

sneziii

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 09:38
- Nahlásit

v lese bylo krásně - Night byl celou dobu nukleární hovado - lítal a řádil - ale když příliš zvětšoval rádius, stačilo houknout. Hodný hošík.
Hodně vody, trocha sněhu, nikde nikdo. Hodina a půl velmi svižného pochodu náročným lesním a kamenitým terénem. Parádní start dne

Jdu tvořit hráškovou polívku - Fany ji moc ráda. A pak bramborový knedlíky - to taky můžou ve velkým. Maso na zelenině je upečené od večera.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 10:33
- Nahlásit

Zrzafka už zase povyrostla...

Zbytek tu:

http://fajka.rajce.idnes.cz/Janov/

Co pak Birmica ? Už má vobejitou Milešovku ze všech světovejch stran?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 10:40
- Nahlásit

Fajka
jehééé ony mají stejný výraz

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 10:48
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 13:05
- Nahlásit

fajka
sou bozi

xerxova
tak to sme meli supr vychajdu a uzij si trpajzliky

birma je nejhustejsi slapka, abyste vedely

ja se laduju steakem v panskym dome na jizerce.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 16:14
- Nahlásit

Zdravím a žiju
Adámek je borec a kamarádka, která nikdy žádnej velkej trek nešla je megadobrá! Milešovku jsme nakonec šli jen jednou - byla tam bílá tma, vànice, nahorujsme dorazili dneska v cca 02:45. Už nikdy!!! tam od Milešova nepolezu Taky jsme se drápali na Lipenskou horu. Cestu jsme nenašly, tak jsme si dali 250 výškových metrů suťovým polem. Potmě. To už taky nikdy dělat nebudu
Celkem jsme ušli něco přes 70 km za 22 hodin a obešli 8 kontrolních bodů (pro úspěšné absolvování závodu bylo třeba 7). A taky jsme vyhrály naši kategorii, protože žádný jený týmmladších žen závod nedokončil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 16:31
- Nahlásit

ste mega sikovny a dobry!

nema nekdo ochotny po ruce net? prijedu do prahy driv a stihla bych vlak 18.49 ale pisou vyluku na hlavaku a me se nedari najit co to znamena a zda to jezdi odjinud nebo jak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 16:39
- Nahlásit

Fajka u Hašlerky to znám, tu obnovenou křížovou cestu (speciálně zasněženou) miluju... , ale tu vyhlídku neznám. Evidentně mám mezery Takže se nechám inspirovat a někdy zase vyrazíme tím směrem...

Birma jste krásní magoři...

čaj zkusím to vygooglit - i když vlaky nejezdím a řády neumím

birma
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 16:40
- Nahlásit

cernej caj
Mám za to, že jde o změnu času spoje v rámci dvou, tří minut

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 16:46
- Nahlásit

jo - správně to má jezdit vždy v 52... a protože je to zpomalené hned za Prahou, vyjíždí každý vlak o tři minuty dříve - tj. 49 minuta...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 16:58
- Nahlásit

birma
xerxova
diky moc, tak to he supr ze nebudu nikde hledat nahradni bus nebo tak

tak mi asi zahustili omacku, u bezlepkovyho jidla, pac je mi blbe jako svina, sotva sme vyrazili z jizerky, zacalo mi skrundat v brisku

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 17:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

To byl kraasnej den Alberti!

Fajka
Ty dve se hledaly, az se nasly. Moc jim to slusi, obema!
birma
Ty vole, birmico, ty ses silena uplne nejvic!
něco přes 70 km za 22 hodin
Brrr. Velky gratulace teda, vam aj Adamitovi, snad bude aspon dneska spokojene chrnet.
cernej caj
pac je mi blbe jako svina, sotva sme vyrazili z jizerky, zacalo mi skrundat v brisku
To musi prejit, prece si neprivezes z vyletu nakej brichabol. A jinak si byla spokojena?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2016 17:58
- Nahlásit

birma
gratulace! jste pašáci !
protože žádný jený týmmladších žen závod nedokončil

nebyly zocelený trekama

Xerxová
ale tu vyhlídku neznám. Evidentně mám mezery Takže se nechám inspirovat a někdy zase vyrazíme tím směrem...

šmarjá ale raději až nebéé sníh, nebo to zas bude vypečená prochajda!! bo ted to tam bylo ledovaté a taky klouzalo jako prase a na samej vrchol se muselo skočit přes průrvu tak to jsme si nechaly s Aduš až na léto

cernej caj
mi asi zahustili omacku, u bezlepkovyho jidla, pac je mi blbe jako svina, sotva sme vyrazili z jizerky, zacalo mi skrundat v brisku
sakra

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání