| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 10:52
- Nahlásit
cernej caj
Ale zase asi z holoprtky neodpada blato
Nasla jsem dalsi apku na cizi jazyky Trenazer slovni zasoby, zdarma a slovicka lze zadat i svoje
Jako dobry, ale proste tak zabavny jako duolingo asi nic nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 11:12
- Nahlásit
Maya
Ale zase asi z holoprtky neodpada blato
to sice neodpadá, ale mám ten žiškovnej nasákavej a čistící ručník, kterej fakt fachá A nebo hodím holoprtky do vany, osprchuju podvozek a mám úplně čistý psy během chvilky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 11:49
- Nahlásit
PetraK
ty ho mas teda taky, jo? ten rucnik?
ja minulej tyden umyla podlahy a muz vpustil zabahneny psy a nechapu, ale krome chodby je zadelana i uplne cela koupelna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 12:03
- Nahlásit
cernej caj
no muz podrbal psy a sel se umejt nr?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 12:08
- Nahlásit
cernej caj
ty ho mas teda taky, jo? ten rucnik?
jo jo, mám, už nějakou dobu, dostala jsem ho k vánocům nějak. Prvně ho opravdu použila na psím táboře a byla překvapená, jak dobře to funguje. Brtnik brblal, že zas další krám a k ničemu..... a čímpak to hošík tuhle ty pejsky špinavý utíral??? Kdopak to ví, majne líbe Kindr???
a muz vpustil zabahneny psy
a uuuž bych sháněla koberec!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 12:11
- Nahlásit
PetraK
no ja taky nechapu, ze je muz pekne neutre tim mokrym rucnikem
Maya
asi tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 12:14
- Nahlásit
cernej caj
no ja taky nechapu, ze je muz pekne neutre tim mokrym rucnikem
no protože jsi hodné a nezdravě tolerantní stvoření. A on to asi neuklízí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 12:21
- Nahlásit
PetraK
on je utira normalnim v lavoru coz se timicek 20x vic cuka si sam pridelava praci, pac rucnicku neveri (a taky mu 5x zrdhnou mezi tim, zejo pac je to dlouhy s tim lavorem a rucnikem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 13:23
- Nahlásit
cernej caj
a taky mu 5x zrdhnou mezi tim, zejo
no a pak je jasný, proč je zaprasíno i v kópelce.
Já když je nejhůř mám velký kelímek od jogurtu a psy naučený, že jim v něm vyráchám postupně noženky, před bytem. Nenadělá to skorem vůbec, ale je taky vopruz, protože člověk musí tu vodu vyměnit, logicky. ALe je to hlavně pro případ, že třeba hamtnou do houna - tak abych je s tím nedávala rovnou do vany..
Bože narvala jsem si pupík - bramborový placky se špenátem, moooc mňam byly.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 13:50
- Nahlásit
PetraK
mnaaam bramborovy placky zavidim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 14:11
- Nahlásit
Placky se spenatem neboooo....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 14:12
- Nahlásit
Maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 14:35
- Nahlásit
Maya
tos zabila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 14:45
- Nahlásit
a co teprv tohle (zvuk netreba)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 15:34
- Nahlásit
petrak
clanek bozi, konwcne sem mela prostor ho docist
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 19:27
- Nahlásit
cernej caj
ty fotky sou bozi! fakt pokoukani moooc sikovna pani od pudliku
Strasne moc sikovna.
Jak Ferinka zvladnula venkovni pobyt? Zadny ujmy pri premiere?
okoun vcera mel asi prujem sem si vsimla, ze si vecer neco okusoval "na zadku" a bylo treba ostrihat nejaky chlupy, tak ho budu muset sledovat, zda vse OK.
Sleduj, jestli nema treba analky zacpany.
PetraK
BuboRumíčci jsou kanystrterapeuti profesijounálové jak viděj, že pánčička má smutek, jdou jí podporovat.
Copak, ze pancicku smutky prepadly? Je snad lip dneska, musi, jinak budes zdrapana tuplovate.
Trdlo pruhaty je fakt zdravotni bratricek. Co on dela pri Kremylovym prevazu, chtel by asi byt betadine masti a byt vetren do vetrelce a obvazan.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 19:49
- Nahlásit
Fifi
zvladla to paradne, vystrelila jak divoch domu, noha vypada uplne OK, ale je obeza z ni (tak +2-3kg asi ma) timicek snad prujem taky dobry a jen nejaka nenadalost asi s tou srajdou vcera.
ty analky nevim, jak bych poznala? ale po zadku si nejezdi.
ucesala sem dneska trochu selmicky, tem se to teda echt nelibilo
to je zlaticko trolik, pecovatelsky si to predstavuju uplne zive
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:00
- Nahlásit
čajda a ty máš teď šelmičky doma, a nebo za nima chodíš ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:10
- Nahlásit
Xerxová
chodim tam skoro kazdej den, kdyz denni program dovoli, dneska neplanovane, tatinek potreboval nejaky lejstro tak sem se tam po praci otocila z domu (bydli na spravne strane brna, takze je mam po ceste na autobusak, takze su z domu za 20 minut u nich)
selmiak zacal pokaslavat, prej s tim dle veta nejde nic delat, ze ma nejakou rozsirenou tracheu ci co, tak se to tatinkovi nelibi, prece jen 12. letej psi duchodce, i na selmici uz to neni zas tak malo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:11
- Nahlásit
cernej caj
noha vypada uplne OK, ale je obeza z ni
Vsak to postupne shodi, kdo by nenabral, bez pohybu tolika tejdnu. A ten plot uz mate nak zadelanej, at neni dalsi prusvih a po vzoru kachni spicky se zase neprotahnula?
ty analky nevim, jak bych poznala? ale po zadku si nejezdi.
Nemusi sankovat, muze se jen vykusovat, ne nej u zadku, ale celkove, i se zacit vic drbat. Analky jsou jedina vec, z bezny udrzby psa, ktery nechavam na veterinarovi. Takze preventivne treba nechat zkontrolovat, vymacknout. Ale treba mel fakt jen pokajdenej zadek - fuj, to by se slechticna erdeli pozvracela a sla by zalovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:13
- Nahlásit
cernej caj
to vyběhá ty kilča navíc, moji maj taky, tak jsem teď koupila TOTW, po tom vždycky zhubli
jinak dneska dopis, drapli mi balík s kamerou na celnici, fakt nechápu, balík za 60 doláčů projde, tenhle je za polovic a je tam, jestli tím, že je to elektronika nebo co, taky zpáteční adresa Švédsko, ale holt odesílatel Čína a hodinu tady dávám dohromady doklady, fakt vopruz a navíc další prachy a kolik určitě nedaj dopředu vědět jako obvykle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:14
- Nahlásit
cernej caj
bydli na spravne strane brna, takze je mam po ceste na autobusak, takze su z domu za 20 minut u nich)
Aspon tak, achjo. 12leta selmije neni zase tak vek na ne, nebo jo? Mas to ted asi hodne rozlitany, se za nima stavovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:16
- Nahlásit
Fifi
ono na tý špicí prtce chlupatý stačí měkčí enono a vypadá to jak průjem, zvlášť když si na to někteří odolnější jedinci sednou, takže nejspíš to nic nebude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:17
- Nahlásit
cernej caj
tak jestli vet překontroloval srdce a to to není, tak se asi fakt nic moc řešit nedá
i když teď jsem četla o psovi, co z kašle dostal zánět a ochrnutí hrtanu a skončil s dejcháním krkem, jako to jsem ani nevěděla, že se může stát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:23
- Nahlásit
Fifi
plot nebyl vubec cas resit, ale oni v zahrade sami vubec nejsou, akorat nekdo zapomel zajistit dvere na zahradu posledne...
nojo, tak damicka je damicka, chlapi to maj nekdy jinak
musime jeste na ty jaterni testy, ale proste nejak nejsou vubec kapacity
no bohuzel 14. leta selmie se moc casto nevidi... tak tech 13 maji +/- jako prumernej vek. Ale az na ten kasel je v celkem dobre kondici, jakoze psi duchodce (12 bude letos), ale zdravotne jinak vypada dobre, tak musim zaklepat. Tenkrat sme s maminkou jeli ukazat chovatelce, jak nam krasne vyrostl selmii kluk a tohle cca 4mesicni klubicko tam meli vraceny, ze je bojavejsi... no tatinek i segra dost nevericne zirali s cim sme to prijeli jako domu
Maya
jojo, donesla sem i selmici totw od kolegy, ma hubnouci rezim striktni ted
hm, to je naprd s tou kamerou... tak snad ji budes mit brzo doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:35
- Nahlásit
cernej caj
tak tech 13 maji +/- jako prumernej vek
To je krasnej vek. Kor prumernej.
Ale az na ten kasel je v celkem dobre kondici
Toz at se drzi! A jak psala Maya, srdicko ma v poradku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2016 20:38
- Nahlásit
Fifi
dekujem, srdicko by melo byt OK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 08:17
- Nahlásit
dneska nam rano poprchalo, zver se z teple postele na me divala jak na dementa, ze by jako meli jit curat, tak sem je nechala napospas muzi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 08:31
- Nahlásit
cernej caj
Tady snezi trosku, ale prej odpolkk ma prset, tak doufam ze to nebude primrzat
Ale fici teda strasnej severak jsem litovala ze jsem si pod bundu nevzala flisku a to se v tom dneska budu muset dohrabat na anglinu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 08:40
- Nahlásit
Maya
jo, u nas taky hrozne fucelo, az sem litovala, ze nemam zimni bundu ale uz nosim chlupatici + tenkou na to...
vy nemate anglinu v praci?
|