| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:18
- Nahlásit
Fifi
birmico, ty ses silena uplne nejvic!
Taky bych řekla ale bylo to fakt super!
Fajka
Dík ale teda zlatý treky s bivakem, v jednu chvíli jsem usnula za chůze a přešli jsme tak odbočku. Ale jinak mě ten systém, kdy si vybereš na který kontrolní body půjdeš a kudy, fakt hoooodně bavil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:20
- Nahlásit
Troldik s maminkou.
Maly, tedy stredni model.
A 14leta uzasna dama, ktera si dovedla jasne urcit mantinely.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:26
- Nahlásit
birma
Ale jinak mě ten systém, kdy si vybereš na který kontrolní body půjdeš a kudy, fakt hoooodně bavil
jo jo to mě taky jaký si to uděláš takový to máš
v jednu chvíli jsem usnula za chůze
Fifi
Troldik s maminkou
je to je maminka, já myslela že ségra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:31
- Nahlásit
Fajka
Segru on nema, jen brasku jednoho. Maticku svou prerostl asi o centacek, dva, ale je proti ni takovej drobnejsi.
A ma dneska Pruh jeden obrovsky PLUS. Model s matickou vylitnuli pres cely pole po srne, on se samoze pridal. ALE - v pulce se nechal z trysku odvolat???! I kdyz ty dva a srna mastili dal, on se otocil a tadaa zpatky. Ach. Prijemna zmena.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:31
- Nahlásit
Fifi z první fotky jsem si říkala, že snad pořizuješ dalšího pruha... Mamině pruhatý to sluší moc
Fajka neboj - příští týden máme hodně hlídací (mlaďoši jdou plesat a budou dospávat) a druhý den musíme na lyžařské závěrečné závody velkých závodníků (kurz pro školkové děti ) tak na objevitelské cesty jistě nedojde...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:38
- Nahlásit
Xerxová
Mamině pruhatý to sluší moc
Hlavne, oni maji oba stejnej styl hry. Teda spis juda a dalsich kontaktnich sportu. Litali jak tryskace, sudy se valely, premety delaly... Hovada nuklearni.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:48
- Nahlásit
Fifi Night je lítací - judo nemusí... honit či být honěn - to jsou jeho priority
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 18:51
- Nahlásit
fifi
mamina krasna, myslela sem nova kamoska a ona to fesanda od pruhatce
jen lepkobol
birma
tak supr, ze ti to sedlo a ste fakt vyborny, mas novou kamosku na vandry?
bylo to paradni a stihla sem si koupit i mistenku a uz sedim ve vlaku dom
na km nevim, vcera tak 10, dneska 15. na ceste s malo snehem mi to vubec nesedlo, zdrhali mi fest, ale ve snehu fajn a byli sme tak stejne rychly. po uslapany ceste sem teda chodila bez sneznic. byli sme fajn parta, dve holky, dva kluci. jeden z nich lektor kurzu a druhej milionar pres 60, aktivni a sportovne zijici duchodce. hanka o neco mladsi nez ja, veteribarka, moje jamaradka ji ucila na veterine udelala mi paradni fotku, budete cucet, az mi ji posle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 19:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Night je lítací - judo nemusí... honit či být honěn - to jsou jeho priority
To by ale mohlo Troldovi paradoxne vyhovovat, toho by pri trysku do kotrmelce nesroloval. By se od Najta odpinknul piiiink a zase pokracujem v litani.
cernej caj
bylo to paradni
No tak bezva, ze sis to prubnula.
A ja budu mit profi fotky, aach.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 19:27
- Nahlásit
A abyste mohly závidět - prvně jsem spala na hradě a hned na tak krásnym
cernej caj
To zní jako super víkend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 19:29
- Nahlásit
fifi
tak to he supr, to pak musis ukazat
jibak teda jeste, kolenu to ani moc bevadilo, mela sem zatrpleny ss kalhoty a ortezu a rekla bych, ze tech 15-20 km na sneznicich by se za den dalo celkem v poho.
jen fakt naprd, ze mi v bote mirne cestuje pata, coz nevadi nikde jen v tech sneznicich takze fuska, 2x overena ba vylete (nova) totalne pohorela, vytahala se asi o centsk a tim vytahovavim mi udelsla asi ty puchejre fuska za necely 300 me fakt nastvala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 19:33
- Nahlásit
birma
tak to je paradni nocleh! co adamwk, jak to zvladal po te cca 50 co je zvyklej a chrape dneska?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 19:43
- Nahlásit
cernej caj
Zvládal to skvěle ale je fakt, že jsem tomu dost dala, takže jsem pro něj měla litr vývaru a zavodňovat jsem začala už před startem. V průběhu celýho dne jsem v malých dávkách krmila a měla jsem pro něj i energetický tyčinky s minerálama, co po kouskách v průběhu celý akce dostával. Po setmění jsem ho i oblíkla, aby neztrácel tolik energie na termoregulaci.
Po půlnoci bylo vidět, že by se vyspal, ale nijak se toho nedomáhal a až do cíle byl dost radostnej a vypadal fakt spokojeně
Po třech hodinách spánku jsem ho potřebovala odvést do auta, čekala jsem, že ho budu ukecávat ať vstane, ale byl nechutně akční a nadšenej, že jde ven
Teď chrní, ale co jinýho doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 19:47
- Nahlásit
tak to je skvely je dobre, ze se nejak nedonahal spanku a takhle to radistne zvladl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 20:06
- Nahlásit
koukám, že se všem víkend vydařil, tak to je super
my dneska měli jít na oslavu bráchovejch narozenin a půlka zúčastněných onemocněla, takže ani prt
ale jinak bylo zase krásný jaro
Trolda teda jsem si taky myslela, že má novýho kámoše a ona to mamka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 20:22
- Nahlásit
Maya
ale jinak bylo zase krásný jaro
Ja jela za deste a pak se hezky vyjasnilo. Ad jaro - sem si rikala, ze sem byla naka chcipla. A aby ne, nektery kere obsypany uz jehnedama, grrrrr!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 20:25
- Nahlásit
fifi ani v zime nemas klid?
dneska je denyky. to ns ni prasknu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2016 20:32
- Nahlásit
cernej caj
By naka zima musela bejt.
dneska je denyky.
Enyky maj narozky na valentyna? Jeee, tak to vse NEJ, mile enyky denyky, at ti prsej knedliky a bukvicka at se stale krasne bukvickuje.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 06:50
- Nahlásit
Paní domácí se dneska na Zvířetníku zase maličko rozepsala To pak se mi snídaně protahuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 07:32
- Nahlásit
budu se pak muset podivat
i kdyz po tech cca 5ti h spanku asi spis odpadnu velmi rychle, budu rada, kdyz stahnu fota
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 09:16
- Nahlásit
a mozna sem vcera v jizerkach potkala maky a trix (nebo teda psa, co vypadal jak trix a slecna na nej volala trixie
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 09:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
tak prosím hlásáme BubiRumoušovský čtení:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/madarske-vizly-na -zimni-prochazce-drj-/p_zviretnik.aspx?c=A160214_1 15923_p_zviretnik_kosa
Tož jsme si včera dali zasejc hezký procházkování s fotbalem a balonkama. A hospůdkou. A páděním v potůčku. A kradením balonkůch. A honěním rákosí. A dneska ráno bylo zasejc větší světloooo!!! A tak jsme mohli krásně slalomovat a pádit kolem hřiště. Ovšem jednosměrně. Na druhou stranu to Rumouškovi nějako nejde, rozeběhne se vlažně na druhou stranu, pak se mu rozsvítí v makovici nějaká kontrolka a ve třetině kruhu to na pětníku otočí a už plnou parou se řítí prostorem okoloooooooo. Je to bulik a Bubi byla roztomilá, páč taky chtěla bejt aktivní, to jo, ale ne tak jako moc aktivní, takže bylo vidět, jak jí to v makovici po povelu Okolooo! šrotí, kouká na Rumouška Milouška, jak pádí a pak šla obíhat strom . A já bych šla dom, teda dom - tam bych vzala čoklidy a pak šla ven. Nechce se mi sedět v kanclu, chci bejt venkůůůů!
Fajka
Tjo Zrzafka má dost dobrý gezichtíky , jak má tu rozplacatělou kušnu
Fifi
proč jáá nevidím žádnou fotku?? Proč?? taky chci vidět Pruhy s máteří
birma
ty bláho. jste velebláznivý teda!! a moc gratuluju k výkonu a ocenění
cernej caj
kolenu to ani moc bevadilo
tak ale to je paráda, že koleno to zvládlo, fusky a boty se dají pořešit, ne? I když chápu, že takhle zlobit fuska za tři kila, to dost dost naštve. Ale jinak to vypadá, že ve výsledku se výlet vydařil a spokojenost?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 09:59
- Nahlásit
Xerxová
Paní domácí se dneska na Zvířetníku zase maličko rozepsala To pak se mi snídaně protahuje
dyk je to samej obrázek!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 10:28
- Nahlásit
PetraK
to ste si paradne uzili. ja bych teda sla dom, spaaaat
jojo, ve vysledku spokojenost, mam takovy drahy protipuchejri naplasti co furt vsem pucuju v lekarnicce tak sem je aspon ozkousela na sobe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 10:40
- Nahlásit
cernej caj
drahy protipuchejri naplasti co furt vsem pucuju v lekarnicce
wo co go? a jak to funguje?
Je fajn, že sis to užila, protože kdyby neklapnul výlet přes 3/4 republiky, byla by to škoda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 10:48
- Nahlásit
PetraK
compeed - je tam takova tlusta gelova vrstva, takze 1) to tak neboli jako pri pouhym prelepeni obyc naplasti, protoze to zmirni i tlak, kterej puchyr vytvoril a taky zrovna compeed sou nejaky lepsi, ze to dycha a nezmokva ti to cely, jako mam zkusenost s naplastma za pulku z rosmanna...
ja to jeste prelepuju normalne naplasti na spulce - aby to dobre drzelo na noze a pak to vydrzi v pohode i 2-3 dny na noze.
jojo, zacukrovana stepanka byla bozi a psi sprezeni v korenove taky a vubec i parta byla suprova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 11:01
- Nahlásit
cernej caj
ááá díky milá čajdo!! To se totiž vždycky hodí, zvlášť u mě, kterou dokážou - pro Brtnika zcela nepochopitelně - zničehož nic dřít boty, který už mám rozchozený a byly furt v pohodě. Plus díky za ten tip s přelepením.
a vubec i parta byla suprova
to je fakt prima, že si to dobře sedlo a člověk jel domů spokojenej. No škoda, že jsme se o týden minuly, poslala bych na tě smečku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 11:19
- Nahlásit
Rumštááájn
Lucka je nemocná, tak se učíme doma. Jak se prosím vás jmenujou ty srandovní skoropouštní zvířátka co stojej a koukaj a každej je má rád?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 11:21
- Nahlásit
kachna_
nemyslíš surikaty?
[imgs]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q= tbn:ANd9GcTgLJ355XhlQS80SVW91Cw7b2KrgMFB_QLHH-iaG- 1VE6WPsANrWgkLOIth[/imgs]
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2016 11:21
- Nahlásit
už nic, surikata to byla
|