Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 09:19
- Nahlásit

cernej caj
Bez zimni bundy bych umrzla uplne
Mame anglinu v praci ale na druhym konci arealu v jinym baraku, tudiz desetiminutova prochazka jedna cesta, jako kdyz je hezky tak je to super se takhle po obidku projit, ale jdyz je jako dneska tak nic moc

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 09:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,
sim prosím nevíte někdo náááhodou.... když potřebuju potvrzení že naše firma nedluží našemu státu žádný peníze na poplatcích daních atd.... ještě je to furt tak že musím zvlášť na finančák, i sociálku i zdravotku.....a nebo existuje nějakej nadúřad (v kterým pracuje nadbůch ) kterej mě to vydá komplexně za všecky tři úřady dohromady???
Mě tady totiž jeden píp z Bruselu přesvědčuje, že je nějakej NSSO certifikát kterej nutně potřebuje
Neví náhodou někdo o něčem takovým?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 09:55
- Nahlásit

Maya
ajo, mate vetsi areal, tak to jo. my jen sebehnem o patro

tak tady je uz kolem nuly, to je i teplo... bys asi nechtela vedet, co sem mela na tom kurzu vetsinu dni na sobe... tilko na raminkach a takovou tenkou "flisovou" mikinu

Fajka
voeee co to je zas za vec? na tom uradu kdyz si tam zavolas, tak nevi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:02
- Nahlásit

cernej caj
na tom uradu kdyz si tam zavolas, tak nevi
no ale na jakým úřadu??? když zavolám na finančák, daj mě potvrzení z finančáku, když zavolám sociálku daj mě ze sociálky a to stejný zdravotka ale finančák neví co dělá nedělá sociálka, zdravotka neví co dělá finančák atp..každej si jede na svým písečku... když budu volat budou si mě ouřednice přehazovat jak horkej brambor bo nikdo nic neví.....

tak mě zajímalo jestli náhodou někdo neví jestli vůbec nějakej takovej nadúřad u nás je...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:06
- Nahlásit

aha tak sem konečně vygůglila totok:

Problém je že neexistuje jednotný registr bezdlužnosti. Existuje Centrální registr úvěrů (bankovních, provozuje ČNB) a nebakovní registry - SOLUS a CNCB

Hmm.... takže nic...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:07
- Nahlásit

Fajka
aha, to je dementni teda, a nejaka financni poradna neni, kde by treba vedeli? asi ne, co... to fakt jen nejaky blbosti porad...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:14
- Nahlásit

cernej caj
nejaka financni poradna neni, kde by treba vedeli? asi ne
no ono asi takovýho nic prostě není..můsí se žádat všude zvlášť.... než do oběhnu tak to mám zas celej den v prdeli...ach jo... a přitom je to zákazník co od nás bere 10 let zboží...nikdy nic takovýho nechtěl a obchody dělal velký... ted to chce.... nevim proč...asi proto že je z Bruselu

že by začínali dělat potíže protože jsme z čech a to odmítá migranty.... už mě to tak připadá... ach jo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:14
- Nahlásit

Fajka
to je fakt na palici tohle... tak snad aspon to vyridis nejak bez potizi

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:18
- Nahlásit

Vanice a regulerni bila tma, si ta zima dela srandu
Fajka
Vzdyt vsude ted rikaj jak se nemusej obihat urady a jak jsme v tom super v ramci eu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:20
- Nahlásit

Maya
u nas kroupy

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:27
- Nahlásit

Maya
Vzdyt vsude ted rikaj jak se nemusej obihat urady a jak jsme v tom super v ramci eu
no jasný... teorie hezká praxe úplně jinde ....
jak sem se ted dopátrala nemusím na úřad..můžu poslat elektronickou žádost..když mám elektronickej podpis...a na vyřízení mají x dní..když tam dojdu osobně tak to prej dělaj na počkání hned...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 10:59
- Nahlásit

tyjo..nechystá se Ešuska nahory?????????
spíš to vypadá že hory se chystaj na Ešusku...vánice že není vidět na krok!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 11:02
- Nahlásit

Fajka
no tak byla nescastna ze by nebyl snih, tak o nej neprijde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 11:47
- Nahlásit

Maya
sem si koupila nakonec mandaly a kdyz se na to divam, ja si to ani neprohlidla a jako prvni sem si vybrala tu z titulky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 13:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

chytry hlavy
kolega ma psa, 8let, chrt. ma ho tak mesic a maji potiz na prochazkach, ze obcas se zastavi a nechce jit nikam. dopredu nebo domu. nema vypozorovanej nejakej spoustec.

co se s tim da delat? dik

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 14:49
- Nahlásit

cernej caj
Jj mandaly jsou dobry tak snad te to bude bavit
Chrt je ten zavodni zachranenej?
Podle me se bud boji a nebo vido se neco hejbat v dali ale to asi poradi spis nekdo povolanejsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 14:50
- Nahlásit

Maya
jj, nejakej zavodni chrt z anglie to je. pritom prej obcas je uplne v pohode a prave kolega nemel nikdy psa a nevi vubec co s tim (coz ja tez ne)

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 14:52
- Nahlásit

Na pristi anglinu si mame pripravit nejakej petiminutovej prislov jezismarja 5 minut v kuse nemluvim ani cesky natoz toto a vo cen jako?????

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 14:54
- Nahlásit

cernej caj
No ono popravde chrt a zavodni asocial a zacatecnik je teda fakt brutal kombinace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 14:59
- Nahlásit

Maya
natrenujes

tak on je hroznej klidas a pohodar ten pes, nemaj s nim vubec potize, chodi na provesenym voditku, o venceni si rekne. Mela sem moznost ho podrbkat a prijde mi jako takovej flegmous klidnej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tááákle se dneska vleče Koláče, tááákle jako strejda Tilda

[imgs]https://49.media.tumblr.com/cd31013509ea0a848c52e0701f0235a8/tumblr_nwdloe8KgB1u3y2rho1_500.gif[/imgs]

páč Koláčeti se nas...ly záda. Hrálo si včera večír Koláče s pescima a ... bum, už to bylo. Koláče se hnulo, svaly uďály cuk a je to. Takže opodeldok, náčinky, bederák a chodíme jako Golemek . No ale Bubi mi přes to včera udělala veleradost. Vzhledem k tomu, že KOláče poté nebylo schopno žádných výkonů a pejsci byli připraveni pracůvat, tak šlo Koláče schovat Rumíčkovi béérušku /a povedla se svinská schovka měl šichtu hošíček / . A Bubi ale pochopitelně taky chtěla hledat, jenže Koláče nechtělo jít hrabat její krabičku na hledání, tak přes to, že o plyšouny Bubi moc zájem nejeví, vzalo Koláče krysu narvalo ji za koš na prádlo a vyslalo seniorku do prostoru. Aaaaa Bubi pochopiláááá a našlááá. Byla ze sebe tak nadšena, že následně vyrazila, srazila Rumouše a šla hledat jeho ukrytou béérušku
No, krásně sněží. A........... Koláče má v hajzlu záda, Brtnik má rýmu, je nastydlej........... jak to bude s horama?? Eh? nikdo neví.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:11
- Nahlásit

cernej caj
No oni chrti jsou flegmousi, ale zkus ho pustit nekde u lesa z voditka a jakej byl flegmous
A neda se nalakat ani na neco echtovniho jako treba kus masa
Asi bych se dukladne pohlidla po okoli kam az chrt dohlidne a to je fakt daleko jestli tam neni neco ceho se boji a nebo neco co chce sledovat vsak to je chrtum vlastni
Asi bych ho pro zacatek zkusila otocit zadkem do sneru kam koukal

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:13
- Nahlásit

PetraK
Zlomeny nohy nemate tak zadny simulace a hura na hory

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:13
- Nahlásit

PetraK koukej se dát dopořádku !!

Tady je zimní pohádka - nejlepší chumelajznice letošní zimy.

Pravda - i naše autíčko v jednu chvíli sáňkovalo velkým kopcem a tvářilo se, že nemá brzdy... ale jelikož tady jsou řidiči na zimu zvyklí, tak ti dole na hlavní vždy počkali, až ti případní chudáci z vedlejší neubrzditelné silničky se sesmýkají dolů a pouštěli je... Věděli, že plechy mají jen jedny Nikdo netroubil, všichni se snažili...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:36
- Nahlásit

petrak
tak to aou sikoni pejsci! at sou zada brzo cajk!

xerxova
tak si uzijte chumeleni a hlavne teda to bezpeci na cestach

maya
dik

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:43
- Nahlásit

Xerxová

PetraK koukej se dát dopořádku !!

no snažím se, ale myslím, že na lýže to nebude, spíš na chození. Pokud teda Brtník nelehne totál. zatím fáze rýmičky, což se může zvládnout, ale taky to vyjít nemusí. Se uvidí. Já jsem připravená na obě varianty, náměstek se mi smál, jestli má vůbec smysl schvalovat mi dovolenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:49
- Nahlásit

petrak
nema kdyz ti ji neschavli. busete zdravi jak ripy

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 15:51
- Nahlásit

cernej caj

a já to furt řikám, že si drzá!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 16:01
- Nahlásit

Fajka
spíš to vypadá že hory se chystaj na Ešusku

"mami, ty nejsi rušivej ementál, že ne?"
"element Kačenko"
"aha, ty nejsi rušivej elementál, že ne?"

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2016 16:03
- Nahlásit

kachna_

čau rušivej ementále!!

je hroznáááá ta vaše céra

Ešče se prosim Tě zeptej Kačenky, zdališ jsou Elementálové přítomni! a pak započntě zaklínati ale bacha na tu němou tvář, abys jí nepíchla do té němé tváře

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání