| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 18:19
- Nahlásit
kachna
esuska: mrk pls vejs na psa co se zastavi a nechce jit, jestli mas radu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 19:12
- Nahlásit
třeba se někomu ukážou ty videa, mě se neukazujou
polarnightmagic.com
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 19:14
- Nahlásit
kdybyste věděli o někom, kdo by chttěl dvouletou vlčí špicku, tak tady
https://www.facebook.com/canea.dandy?fref=nf
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 19:16
- Nahlásit
čajdato se hrozně špatně hodnotí, když psa nevidíš. Pokud jsou lidi úplní začátečníci, tak můžou řadu věcí přehlédnout... a je to pro ně jen náhlé zastavení psa - a ono by to člověku znalému bylo třeba hned jasné.
Může být psychicky unaven - a potřebuje vše kolem "vydýchat". Může ho něco bolet či mu být nepříjemně. Může mu vadit libovolný zvuk, pohyb... a nebo třeba zrovna nový páník mu nevědomky říká zastav a ani se nehni Může to mít hodně důvodů... a fakt je to na dálku neřešitelné (takové věštění z křišťálové koule)
Teď se prokousávám vypsanými výzvami OPVVV... a připadám si stejně divně, jak ten stojící chrt...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 19:36
- Nahlásit
Maya
pripravit nejakej petiminutovej prislov jezismarja 5 minut v kuse nemluvim ani cesky natoz toto a vo cen jako?????
Pohovor o standardu spicu, o jejich vyuziti, specifikach a tak. ;) Neprozrad plemeno a at si ostatni tipnou, o jakym vemeni mluvis.
PetraK
bum, už to bylo. Koláče se hnulo, svaly uďály cuk a je to.
Jejej, tak at se Kolace hejbe primerene a svaly se odcuknou!
kachna_
mami, ty nejsi rušivej ementál, že ne?
Huf, jsem taky nejak rozlamana, 20 kg masa z jatek tahat v jednom pytli nebyl nejlepsi napad. Ale nadhera, to jsou hrtanky, hltanky, krupky, kusy jater atd...
Nadhera uz nebyl Kremyluv hnat, odpoledne si sundala, cuza hnusna, obvaza. Pekne si to rozdloubala, kravka cerna.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 19:38
- Nahlásit
fifi zítra ?? Pokud ano - držím palce raději už nyní.
povinné aktivity ERDF výzvy mě nebavííííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 20:03
- Nahlásit
Xerxová
jj, zitra
Pevnej nerv s OPVVV, fuj.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 20:07
- Nahlásit
Fifi
Xerxová
nevim o čem mluvíte těma zkratkama, ale Kremylovi držím palce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 20:10
- Nahlásit
Maya Operační program výzkum, vývoj, vzdělávání... prostě projekty z evropských strukturálních a investičních fondů...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2016 22:55
- Nahlásit
Xerxová
jo jako žádost o grant, tak to si dovedu představitg, že bude vopruz o to žádat
mám objednaný hrnek a lampičku se špicem, paní mi i udělá siluetu co jsem chtěla, protože ta její se mi nelíbila, nebyl tam čumáček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 05:52
- Nahlásit
maya
posli lampicku
fifi
tak at to krasne odfiknou a kremylek je ok! hodne stesti
xerxova
dik a at se prokousas tim opvvvv
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 06:30
- Nahlásit
Fifi myslím na tebe, ať to v pohodě zvládnete a hnusák se podaří odstranit.
Dneska má být hezky - a já mám odpoledne promoce... Achjóóó
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 09:54
- Nahlásit
Fifi
držím palce
nebyl tam čumáček
no toto!
blb vlkošedý stále vede!
karisítě kolem plotu, švestička ufiknutá, asi ho zabiju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:05
- Nahlásit
kachna_
Ale to uz asi umi litat a nebo sublimovat skrz plot ne?
Fifi
Taky drzim palce
cernej caj
Na fb vyroba-keramiky.cz uz jsem to sem myslim davala
Budu to mit za dva tejdny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:10
- Nahlásit
kachna_
nema to zvire prenosnej teleport?
Maya
aha to vubec nevim a nepamatuju si to a na keramice ti udelaj lampicku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
blb vlkošedý stále vede!
karisítě kolem plotu, švestička ufiknutá, asi ho zabiju
karisítě jsou na nic pokud šplhá tak jak šplhalo jelito
to šplhalo po těch vodorovných drátech naprosto bez problémů. Jediný co pomohlo bylo udělat plot pouze ze svislých tyček, vodorovná je jen uplně dole a nahoře uprostřed nesmí bejt nic jinak po tom šplhal jak vopice...
tohle už prostě nedá bo se nemá o co opřít..
edit ještě..ještě mě napadlo ty karisítě udělat vyšší a nahoře je určitej kus ohnout do oblouku jako by zpátky do zahrady... asi nevzhledné ale možná jediné účinné už jsem to někde viděla...to už asi pak nemá šanci překonat ...
tady ještě pro ilustraci starej plot...
na tu vrchní vodorovnou skočil předníma, zadníma hrábnul po tý spodní od ní se odrazila a byl přes... když se dla karisít vyšší jak plot tak to mu ještě pomohlo bo těch vodorovných měl hafo takže si to prakticky jen vyšplhal ani se nenadřel ..nehledě na výšku..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:14
- Nahlásit
zdravi vas denyky
Fajka
nedy je to k neuvereni, ze
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:17
- Nahlásit
cernej caj
hustý! to má Denyky ted na ruce?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:23
- Nahlásit
Fajka
jj to ma myslim od vcerejska
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:37
- Nahlásit
Fajka
starej plot...
jo, přesně ten máme
na tu vrchní vodorovnou skočil předníma, zadníma hrábnul po tý spodní od ní se odrazil
to si nějak popravdě neumím představit, že by špic zvládnul? (nevylučuju to, to neeee )
já myslím, že tentokrát někde spíš podlejzá,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Miluju svý dva zrzavy kanystry . Jsou boží.Fčéra jsem přišla z nemocnice až v osm, ale stihli jsme si ještě dát čuchání v bedýnkách. Rumouš je ftipnej, jak pak vždycky nenááápadně, hrooozně nenáápadně ukradne korkovej špunt a cobyduch neviditelný mizí žouželit někam do ústraní . Budu muset říct kolegyni o další zásilku.
Bubi se hezky srovnala a naopak je teď zase děsně spolupracující, žádná zaseknutá načuřená rebelka, ale fena činu! Dneska bombasticky vysekla Cíplýho pejska a poklony. A sama chodila u nohy, už to prej není tak debilní činnost. Ani to, že má jít na místo není debilní činnost, dokonce stačí, aby se Koláče enem zastavilo a tělem řeklo Coooo to vidim, Bubrdle? A Bubrdle se opanuje a koná . A jak dneska lítala za balonkem!!! Tooo byla krása. I jí bylo jedno že mrzne. A Rumouš je pometlák pometlákovitý. Zkoušeli jsme dneska obíhání hřiště na druhou stranu, vyběhne... váhavě, rozběhne se, běží, tak v první třetině začne váhat....kolečka mu šroootujou, šroootujou, přibržďuje, vzápětí se na fleku otočí a vystřelí se do prostoru do podle něj toho jedinýho a správnýho směru, tedy naprosto obráceně .a letííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííí, celej ščastnej, jak to vyřešil jemen je to,můj malý, zrzavý jemenek!
FIFI - DŘÍM VŠECHNO CO LZE!
[imgs]https://img.obrazky.cz/?url=2085cb120a9dd30e &size=2[/imgs]
Grrr. nedám, nedám sem žádnej pěkněj obrázek , tak prostě mi musíš věřit, že držim!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:55
- Nahlásit
cernej caj
zdravi vas denyky
kecáš!!! Ty jo to je krása!! To se jí fakt povedlo, vyřiď jí to.
ad ten chrt - xerxová má pravdu, to se těžko dá, takhle na dálku. Může to být cokoliv od toho, že se zarazí, protože se něčeho bojí, nebo je nejistej, po to, že zaregistroval něco co ho zaujalo. Ať se pokusí najít někoho dobrého v okolí v reálu, kdo je uvidí naživo. Základem je aby byla mezi nimi vazba - což nevznikne přes noc. Aby v situacích, kdy pes tu pozornost má z nějakého důvodu jinde -(něc mě leká, něco chci lovit, něco mě prostě jen tak zaujalo, vzrušilo,...), aby byl majitel schopen tu jeho pozornost převést na sebe. A ktomu musí prostě dojít tím,ž e se psem bude pracovat na všech frontách.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:56
- Nahlásit
cernej caj
Denyky husty teda takovej mega obraz, ale moc peknej
Lampicku samo okrasnou na cajovou svicku
kachna_
Taky si moc nedovedu predstavit jak by spic prehodil tu svou prtku pres plot, ale mozny je asi vsechno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 10:59
- Nahlásit
Fifi
odpoledne si sundala, cuza hnusna, obvaza. Pekne si to rozdloubala, kravka cerna.
áááách jo! Tak ať to dnešek pěkně srovná a je vyřízenoooo!!
20 kg masa z jatek tahat v jednom pytli nebyl nejlepsi napad. Ale nadhera, to jsou hrtanky, hltanky, krupky, kusy jater atd...
ale to vele-vele-veleee -závidim!!
Jejej, tak at se Kolace hejbe primerene a svaly se odcuknou!
hm... Koláče na tom maká aaaaaaa pak.......... pak jde do prasé a na přechodu hodí smyka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 11:14
- Nahlásit
kachna_
to si nějak popravdě neumím představit, že by špic zvládnul? (nevylučuju to, to neeee
no spíš je to o hlavě..jakmile ví že už to několikrát dal vrchem tak se nebojí a jde tdo toho a jakmile se prostě tou packou o cokoliv vzepře tak jde přes..ano ale uvidíš..třeba chodí fakt spodem..
cernej caj
to ma myslim od vcerejska
hustý Denyky!! moc pěkný! ale jak to že tam nemá Bukvičku ?
Fifi
taky držíme všechny tlapky co jich máme!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 11:32
- Nahlásit
Fajka
spíš je to o hlavě
ááááno. Ale tak ta hlava už vymyslela jak roztáhnout pletivo běžného plotu, jak se podhrabat, jak vyrazit plaňky, přelézt přes švestičku...
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 11:38
- Nahlásit
cernej caj omlouvám se, že vstupuju do debaty, ale když se týká chrta - primárně se má majitel obrátit o radu na organizaci, od které adoptoval. Tak je dáno ve smlouvě a tak to i v praxi funguje. Co se v greyovi odehrává pozná nejlépe podle postavení uší - tam je značný rozdíl ve chvíli strachu nebo sledování cíle. Hodně chrtů znalo dosud jen cestu vpřed, může být zmatený z množství podnětů. Nejlepší je se v místě bydliště potkat s dalšíma chrtařema - kontakt dostane od adopční organizace - a ti už dešifrují psí postoj. Hodně štěstí a spokojené soužití přeji chrtovi i pánovi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 11:44
- Nahlásit
Dana2
omlouvám se, že vstupuju do debaty
neomlouvat, neomlouvat . to je dobře.
může být zmatený z množství podnětů.
a tohle bude podle mě asi hodně důležitý. Musí to být pro ty psy nářez.
Napadá mě smělý dotaz - nedalo by se rovnou toho pána rovnou někam nasměrovat na někoho zkušeného v okolí Brna?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 11:48
- Nahlásit
Dana2
ale když se týká chrta - primárně se má majitel obrátit o radu na organizaci, od které adoptoval. Tak je dáno ve smlouvě a tak to i v praxi funguje
týjo, osvojit si zvíře a být ještě zavázaná tím, kde si smím hledat rady a informace, ne, to bych vážně neakceptovala. Maximum, co považuju za únosné, je zavázání se, že zvíře nebudu rozmnožovat.
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2016 11:53
- Nahlásit
PetraK jestli má greye z Irska, adoptoval ho od Chrtů v nouzi, kteří v Brně sídlí. Ti mu ochotně kontakt dají, případně mu sami poradí. Já jsem od Brna trochu z ruky Ale adopční organizace v tomto ohledu fungují skutečně dobře, ochotně a hlavně rychle.
|