Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 19:38
- Nahlásit

Fajka
jj, nefritt co sem chodila na špice by mohla vyprávět na téma chod a nemoci

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 19:51
- Nahlásit

Maya
že tohle je spíš o náhodě
kdyby byl z vrhu jedinej tak jo..pokud to bude mít nějakej ze sourozenců tak už ne... uvidíme kolik jich nechá udělat vyšetření...

jj, nefritt co sem chodila na špice by mohla vyprávět na téma chod a nemoci

dík že si mi jí připomněla...ted koukám že by mohla vyprávět i na téma tooler a nemoci ach jo...

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:11
- Nahlásit

Fajka
Parťačka de bez psa a bez orientačního smyslu, sama bez nás by si to asi nedošla

Fifi
Jj 24 hodin nonstop

Maya
To má spousta extrémnějších pochodů, že se jdou ve dvojici a jak ti umře parťák, máš po hehe. Asi z důvodu bezpečnosti, nebo nevím proč.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:18
- Nahlásit

birma
Parťačka de bez psa a bez orientačního smyslu, sama bez nás by si to asi nedošla já myslela že de taky se psem, si psala že ji znáš z psího tábora ne?

bez orientačního smyslu, sama bez nás by si to asi nedošla
no tak to už vůbec nemá nárok si stěžovat že jste jí to zkazili... prostě výlet bude tak dlouhej dokud bude Adam moct
pokud teda nebé Adam sršet energii a vy mrtvý

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:22
- Nahlásit

birma
24 hodin nonstop
Fujho. Tak at se dobre tape, hlavne snad teda vyjde pocasi.
Fajka
uvidíme kolik jich nechá udělat vyšetření...
To je snad i v jejich zajmu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:24
- Nahlásit

Fifi
To je snad i v jejich zajmu.
no je....ale znáš lidi....

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:34
- Nahlásit

Fajka
V tomhle pripade fakt doufam, ze se k tomu postavi zodpovedne vsichni, majitele i chovatel/ka. Protoze ...

No nic. Radsi veselejch, hele, Trolda zacina hlidat. Dobre ho Kremyl vychovava, ted uz umi i takovej jako skoro "zlej" stekot! I Moona zvlada vystekavat, kdyz se zjevi za dne, nechyta uz paniku. Uvidime teda zase v sezone balonu, jak se mu to v hlave rozlezelo.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:43
- Nahlásit

Fajka
Jj psy má dokonce dva, ale stafordka nemá úplně zdravý nohy a borderáčka má chvíli, takže ten nemá natrénováno...

Fifi
Dík
Pruhy jsou statečnost sama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 20:51
- Nahlásit

birma třikrát nebo pětkrát nebo kolikrát za den na Milešovku by se mi nechtělo Užijte si to. Já mám v sobotu den otevřených dveří... a nějak je otevírám i zavírám... takže stihnu jen ráno krátkou lesní procházku a pak má psisko smolíka...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:01
- Nahlásit

Fifi
postavi zodpovedne vsichni, majitele i chovatel/ka.
doufejme že jo páč chovatelka si nechala jeho ségru druhej kamarád z party má bráchu...tak tam se to bude dělat určitě..otázka je co ten zbytek no....

Fifi
Trolda zacina hlidat. Dobre ho Kremyl vychovava, ted uz umi i takovej jako skoro "zlej" stekot! I Moona zvlada vystekavat
Křemýlek je dobrá úča takhle to naučila Fajfka jelito a od tý doby na hlídání séře..a´t si to voběhá a vořve ten malej energetickej kretén...co jáá bych se vzrušovala

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:04
- Nahlásit

birma
psy má dokonce dva, ale stafordka nemá úplně zdravý nohy a borderáčka má chvíli, takže ten nemá natrénováno...
aha tak to jo

Xerxová
třikrát nebo pětkrát nebo kolikrát za den na Milešovku by se mi nechtělo
zas ale pro někoho s orientační debilitou je to záchrana..vobleze 5xkrát kopec pokaždý jinudy a nemá se kde ztratit že jo páč když pude nahoru tak neudělá chybu...
ale jestli si to pamatuju tak to nebylo povinný, můžeš si oběhnout všechny ostatní kontroly a naběhat 150 kilometrů jinde

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:05
- Nahlásit

Fajka
takhle to naučila Fajfka jelito a od tý doby na hlídání séře.
Sak, co by se babky namahaly. At rve muzstvo a kdyz uz je toho moc, jdou se podivat. Ted to ma Skritek s Troldou rozdeleny - ona zivocichy, on bubaky a lidi.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:13
- Nahlásit

Fajka
takže stačí oběhat kontroly a na zbytek času si dáchnout?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:17
- Nahlásit

Fifi
t rve muzstvo a kdyz uz je toho moc, jdou se podivat
no ale to už musí bejt obrovský bubáky aby bylo záhodno se jít podívat na vteřinu se kouknout a okamžitej obrat a zpět na vyhřátý místo

Maya
takže stačí oběhat kontroly a na zbytek času si dáchnou
jasný, a že je vzdálenost mezi krajníma kontrolama cc 50 kiláků je vlastně jen detail

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:23
- Nahlásit

Fajka
to už musí bejt obrovský bubáky aby bylo záhodno se jít podívat na vteřinu se kouknout a okamžitej obrat a zpět na vyhřátý místo
Aha, to je Babofka vetsi lenora, Kremyl teda leti fest. Bo kdyz uz, tak uz. Posilam ji pohlazeni spesl, zampijonce, kdyz tu dneska sly hovory o tech veteranech.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:26
- Nahlásit

Fajka
a nebo si pořídit to jezdící kolečko co je ted k vidění všude po ulicíchc a pěkně se mezi kontrolama povozit a strčit do baťohu

fotečka pěkná

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
to je Babofka vetsi lenora
Fajfka byla od malička lenora páč ona špic a akita k tomu jen měla smůlu že já jí furt honila víc než jí možná bylo libo

Posilam ji pohlazeni spesl, zampijonce, kdyz tu dneska sly hovory o tech veteranec
kuju vyřídím....a vracíme Křemílkoj zpět... dneska sem jí pečlivě prohledávala a prochmatávala kdyby náhodou něco.... když už je dneska ten den posranej ze všechstran...díky bohu nikde nic...

Maya
nebo si pořídit to jezdící kolečko co je ted k vidění všude po ulicíchc a pěkně se mezi kontrolama povozit a strčit do baťohu
já myslím že Birma nechodí proto aby jí diskli

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:45
- Nahlásit

Fajka
asný, a že je vzdálenost mezi krajníma kontrolama cc 50 kiláků je vlastně jen detail
Tak nějak, ona i ta Milešovka je asi 20 od startu, takže jen start -> 5x Milešovka -> cíl je cca 70 km a to ještě chybí 2 kontroly k úspěšnému absolvování závodu

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:55
- Nahlásit

Fajka
a vracíme Křemílkoj zpět...
Kremylek zdejsi vyhradne s tvrdym se pise, vzkazuje. A jen dobre, ze prohmaty dopadly negativne, tak to ma byt!
birma
ona i ta Milešovka je asi 20 od startu, takže jen start -> 5x Milešovka -> cíl je cca 70 km a to ještě chybí 2 kontroly k úspěšnému absolvování závodu
Ze si magor, to vis. Tohle je fakt extrem, za 24 hodin.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 21:59
- Nahlásit

Fifi
Kremylek zdejsi
ooo posíláme omluvu uctivou panince za hanobení jména...já už sem dneska za debila a nevim ani jak se jmenuju a ty tři frťany taky dělaj svoje.... dneska bude asi vopice....bo mám dost...

ale tak zase kdykoliv na to můžou hodit bobek..dyk vo houno de ne ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 22:06
- Nahlásit

Fajka
ale tak zase kdykoliv na to můžou hodit bobek..dyk vo houno de ne ?
To rozhodne.
já už sem dneska za debila a nevim ani jak se jmenuju a ty tři frťany taky dělaj svoje.... dneska bude asi vopice....bo mám dost..
Ty a frtany? panecku, takova dekadence!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 22:09
- Nahlásit

Fifi
Ty a frtany? panecku, takova dekadence
jo, dneska je totiž uplně celkově naprosto debilní den ve všech směrech ... pátek 13 hadr....

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 22:16
- Nahlásit

Fajka
Se bojim teda optat vic. Kdyz tak pisni emila, esli chces. Toz at debilni den za dve hodiny skonci a je jen a jen lip.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 22:20
- Nahlásit

Fifi
Vim. Ale furt doufám, že ty ostatní kontrolní body nebudou tak děsivý a že celkem přes 70 nenachodíme ... chtěla bych to tak nějak naplánovat, abychom byli v cíli třeba už po 20 hodinách, ať se vyspim trocchu než sednu za volant, ale to je asi trochu utopie...

Fajka
Já se motám od rána, kolegyně taky marná, máma bolehlav... ta změna počasí je dost citelná a pěkně s náma cvičí :/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 07:13
- Nahlásit

birma
tak si to moc uzijte a drzim palce!

Fifi
tak to ma kremyl paradni pecovatelku dobre, ze je hlidas, aby ji to neblemcal...

ja uz dneska z prace smer prahaaaaa

birma
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 07:20
- Nahlásit

cernej caj
Moc si to užij!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 07:40
- Nahlásit

birma
dik

na fotky se moc tesit nemam, co? z noci

birma
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 07:43
- Nahlásit

cernej caj
V noci už stejně budu v komatu a nebudu moc fotit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 07:56
- Nahlásit

birma
ja nejak pochopila, ze jedes dneska, tak to su asi zas vedle, zacina se normalka v sobotu rano?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2016 07:59
- Nahlásit

mám debilááááá Máme blbý schody - strmý, průzorový, kluzký. Aronka je lítala tryskem od prvního dne až po poslední, Xerxes je chodil rozvážně (ale ke stáru nerad) a Betka je ráda neměla nikdy. I nalepili jsme na ně hnusné kobercové nášlapy - a pak to nebyl problém. Než přišel Night, tak jsme nášlapy sundali, aby si na ně nezvykal.

Schody začal chodit sám brzo - a dobře. Ale pak ve své zbrklosti na nich několikrát havaroval a nemá je rád. Nahoru je chodí sám a relativně často - ale opatrně a dolů jen "s dopomocí" Tj. někdo mu musí říkat, jak je šikovný (klidně i Trpajzík Fanča), případně mít položen prst u čokla na lopatkách či zádech (já tě držím a nepustím)... A protože mě ukníkaný psík, který vylezl nahoru a chrápal před piánem na koberci a pak nemůže bez pomoci dolů štval, koupili jsme včera v akci hnusné kobercové nášlapy...

Nahoru je zaregistroval a snažil se šlapat mimo ně!! a to už jsem tušila zradu. Ano - ráno byla scéna jak hrom. Nejde tóóó, něco tam je a já nemůůůůžůůůů na to šlápnout a nejde mi dát tlapátka mimo tóóó - to spadnůůůů.

No a já vím, že to s ním v těchto momentech neumím. Jakmile začne dělat submisivního ukníkanýho debilka, mám tendenci ho hodit dolů... což chápu, že by nebylo vhodné. Když to nešlo tak nějak normálně podobrém, donesla jsem kšíry a Pepa z jedné a já z druhé strany jsme ho na ty schody dostali a když byl tak na třetím... začal spolupracovat a došel. Je to blb - i pak se snažil zadní nohy dávat ZA ten koberec, tj. riziko sklouznutí mimo schod a propadnutí tlapy je velké... Takže při jeho pomalejším chápání budeme mít pár veselých chvil s výukou schodolezectví...

Upozorňuju, že v terénu (Polední kameny, Ptačí kupy) i průzorové dřevěné kluzké skorožebříky zvládá sám nahoru i dolůů

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání