| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:29
- Nahlásit
Fifi
FIFI JÁ MOC DRŽÍM PALCE!! MOC. Volala jsem, asi v blbou chvíli. Foto nevidím.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:29
- Nahlásit
PetraK
Mami tak běž tam do polí, co chodím já.... to je daleko...tak tam jeď autobusem.... to je složitý.... tak víš co?? (ne- neřekla jsem to ) jdi k nám, zajdi za Ešátorem, on bude rád, vezmeš ho vyčůrat, dáš mu piškůta, dáš si tam kafe, sedneš si na balkon..... no ale venku fouká hrozně vítr... a pak už jsem to řekla
a to se ti nedivím, znám to nemusím chodit daleko.... ale to už je o překonání vlastní lenosti a pohodlnosti a s tím těžko něco udělat pokud ten dotyčnej prostě nechce akorát si tím člověk pochroumá vlastní nervovou soustavu
Pojd s náma ven...nééé tam je moc teplo, málo teplo, moc zima, málo zima, prší fouká, svítí měsíc, já bych jako jinak šel ale.....grrrrrrrrrrrr
ovšem máma je ten typ co si tu energii vezme - proto taky je vždycky ráda, když dorazím já a udělám jí svět veselejší, ale....nevyužije ji ani trochu.
a tak něco trochu asi využije už jen to že ta doba kdy tam seš myslí a nebo má šanci myslet na něco jinýho než na vlastní trápení...
když ono je to o tom že by čék měl umět dávat když je mu dobře a když potřebuje, aby měl se kam obrátit a od koho si trošku vzít nazpět...
a upá nejhorší jsou tydlecty upíři co fut jen sajou sosaj a nikdy nic nedaj... člověk se musí naučit tydle lidi ze sebe setřepat ... ted teda ale nemyslím rodinu a rodiče a tak...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:30
- Nahlásit
Fifi
Kremylovi odebrana krev a cytologie, vysledky budou zejtra. Ale pry to musi ven, at je to cokoliv
uuuuuf a půjde to vůbec vyndat?????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:36
- Nahlásit
půjde to vůbec vyndat????
Jj, ono to je maly, cca centak? Neprirostly ke kosti. Mela to pidi, ted se ji to takhle zvetsilo a vcera si to rozhnoupala. Zakrok to pry bude kratkej, jen par stehu. Pokud dopadne dobre krev teda... Zhubla, vazi 31 kg.
Byli tam lidi s blabladorem, vazili ho a 48 kg, fujho.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:40
- Nahlásit
Fifi
Jj, ono to je maly, cca centak? Neprirostly ke kosti
Zakrok to pry bude kratkej, jen par stehu
tak aspoň že tak! ..a kdy jdete záftra???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:45
- Nahlásit
Fajka
energií nabitej člověk dokáže toho druhýho strhnoutnv dobrým slova smyslu dokáže ho nabudit, rozhýbat a dát mu ten počáteční impuls...
No mít nějakou chandru nebo bejt bez energie, tak mi dá možná tak počáteční impulz k tomu, abych byla hnusná, nebo mu jednu vrazila Když jsem nenaložená, tak mě takovej člověk dokáže leda tak vytočit, ale fakt ne nakopnout k něčemu pozitzivnímu....
Fifi
chuděra Myslím na vás
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:45
- Nahlásit
Fajka
a kdy jdete
Az pristi tyden, zejtra budou vysledky. Tech se bojim nejvic.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:52
- Nahlásit
birma
Když jsem nenaložená, tak mě takovej člověk dokáže leda tak vytočit, ale fakt ne nakopnout k něčemu pozitzivnímu....
a jako leklá mrtvá ryba vedle tebe tě jako nakopne a inspiruje k čemu?
mě leda tak s sebevraždě... ale tak každej to máme jinak no
je to stejný jako natreku..bud jdeš s někým kdo tě táhne a máš šanci dojít a nebo s někym kdo brzdí a je jak koule u nohy.... s kým máš větší šanci dojít do cíle?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:52
- Nahlásit
Fifi
Ma to hnusny.
ale fujtajbl
Xerxová
vím, proč nemám ráda VOŠk
no jo, jenže já jsem po SŠ zkoušela VŠ, tak bych si musela Bc. zaplatit a na to jsem neměla, dokud jsme neprodali Zdiměřice, kdežto na tu VOŠku jsem měla, že je to poslední čtyřletá jsem nevěděla a vůbec mě to nenapadlo. Taky mě nenapadlo, že budu mít tři děti
I kdyby nic jinýho, tak za tu angličtinu a nezblbnutí na mateřské to stálo. Ale jo, jsem nahlodaná požádat o opakování ročníku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:54
- Nahlásit
Fifi
pristi tyden, zejtra budou vysledky. Tech se bojim nejvic.
uf tak budem doufat a věřit! a hlavně si to našla hned, tak snad to bude dobrý!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:56
- Nahlásit
birma
No mít nějakou chandru nebo bejt bez energie, tak mi dá možná tak počáteční impulz k tomu,
jo dobrý, každej to máme nějak, ale pak si nemůžu stěžovat na to v jaký situaci jsem - protože jsem se do ní dostal sám i přes to, že mi byla nabízena pomoc a řešení a já ho z pohodlnosti odmítl. A není to následně spravedlivý přenášet to později na toho, kdo pomocnou ruku nabízel a pro pohodlnost byla pomoc odmítnuta.
Já tvrdím, že za určitý věci je člověk sám sobě zodpovědný a měl by se o sebe trochu starat, pokud to nedělá, přenáší následně tu zodpovědnost na jiný. Když budu emeričan a budu se ládovat od rána do večera hambáčema (a nesmyslně to zapíjet light!! colou ) a budu mít stopadesát kilo, odnese následně tu starost o mne moje blízké okolí. Protože já se nehnu. Jen proto, že jsem nenažranej emeričan.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:57
- Nahlásit
Fifi
zejtra budou vysledky. Tech se bojim nejvic.
držííím, držím, holky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 15:58
- Nahlásit
kachna_
Ale jo, jsem nahlodaná požádat o opakování ročníku.
to je dobře!! byla by to škoda, kachno!! Zvládlas toho myslím dost, nezahazuj to.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:14
- Nahlásit
Fajka
a jako leklá mrtvá ryba vedle tebe tě jako nakopne a inspiruje k čemu?
taky k ničemu, ale aspoň nepůjdu do lochu za pokus o vraždu
je to stejný jako natreku..bud jdeš s někým kdo tě táhne a máš šanci dojít a nebo s někym kdo brzdí a je jak koule u nohy.... s kým máš větší šanci dojít do cíle?
já s tím, kdo mě ani nevláčí někam v dál pro mě nesmyslným tempem, ani mě nebrzdí. Energii mi totiž v takovou chvíli bere obojí stejně.
PetraK
každej to máme nějak, ale pak si nemůžu stěžovat na to v jaký situaci jsem - protože jsem se do ní dostal sám i přes to, že mi byla nabízena pomoc a řešení a já ho z pohodlnosti odmítl
Já ti nevim, občas i když vím, že jsem se do nějakejch sraček dostala sama, tak by mi stačilo slyšet od někoho blízkýho, že chápe, že se mi ta situace nelíbí. Mozek na to, abych věděla, co musim udělat, abych se z nich dostala, mám taky. A rozhodně to neznamená, že tím chci na někoho házet vinu.
Ale tohle má fakt každej jinak a vážně netuším, jak to má tvoje maminka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:29
- Nahlásit
birma
taky k ničemu, ale aspoň nepůjdu do lochu za pokus o vraždu
no dobrá no, to je pro mě nové info, že čéka kterej se mě snaží pomoct je potřeba zavraždit...čék se halt furt učí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:33
- Nahlásit
birma
tak by mi stačilo slyšet od někoho blízkýho, že chápe,
tak to beru jako standard, že člověka chápu, že má nějakou potíž. A pochopitelně ho do svýho návrhu nenutím - natož ho tlačit nějak, tak abych ho naštvala, aby měl potřebu mi jednu švihnout. Jen navrhuju různá-pro toho člověka pochopitelně schůdná řešení, protože on je třeba nevidí, neumí najít, nenapadne ho.....
A rozhodně to neznamená, že tím chci na někoho házet vinu.
budu-li bez peněz a někdo z blízkých mi bude navrhovat nějaká řešení a já je šmahem budu odmítat, jako že to nejde, to nejde, tohle je blbý, támhle to nejde.... a pak budu viditelně nešťatná, protože nemám peníze a nemůžu zajistit základní potřeby, jak to asi pro okolí dopadne? Nechá mě to okolí bez těch základních potřeb? nenechá a to i přes to, že to tak vůbec být nemuselo a já jsem na ty základní potřeby mohla mít, jen jsem nesměla být pohodlná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:34
- Nahlásit
Fajka
čék se halt furt učí...
, jo, celej život je o procesu učení.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:35
- Nahlásit
Fajka
mám v tomhle živý vzpomínky na cyklovýlety s Honzou - první kopeček a já na pokraji smrti udušením. Honza mě objížděl dokola a u toho pořád povzbuzoval, pak mě zezadu chvíli tlačil, potom jel oranicí a furt mě povzbuzoval. A celou dobu jsem chtěla akorát slézt a omlátit mu to kolo o hlavu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:43
- Nahlásit
birma
A celou dobu jsem chtěla akorát slézt a omlátit mu to kolo o hlavu
...no jo no, jako na jednu stranu chápu, tohle si teda myslím já je totiž zcela typicky ženské chování... já se v tomdle napůl chlap, tak to mám zcela jinak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:46
- Nahlásit
fifi
drzim palce na vysledky! urcite to bude dobry
petrak
tak to na me pro zmenu nema nikdo cas, kdyz potrebuju nakopnout ja. takze se casem vysilim definitivne a najednou chytri lidi, co museli nutne do kina nebo nakupovat me dokazi akorat nastvat pak
birma
presne, musi to byt vyvazeny, jinak vysava oboji.
tesila sem se dneska na masaz, nebude. doufala sem, ze by se mnou twda byl muz - nebude, kdyz budu doma on nemusi spechat...
maya
koupila sem si pastelky. akirat nevim, co s nima budu delat, proroze se mi zadny omalovanky v knihkupwctvi nelibi a to jich meli snad 20
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:49
- Nahlásit
birma
pokus o vraždu
tak Ešuska nespecifikovala k jaký aktivitě chce maminku vybudit
birma
já tě chápu
první kopeček
druhý kopeček a narvala bych mu mezi dráty větef láska neláska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 16:53
- Nahlásit
Fajka
tohle si teda myslím já je totiž zcela typicky ženské chování...
To nevim, většinou mi vyhovuje spíš chlapský chování než ženský, ale pokud já jsem vysosaná a někdo kolem mě překypuje činností a energií, tak mi to prostě nepomáhá. Většinou si spíš potřebuju zalézt sama se sebou a v klidu se rozhodnout co dál a ten člověk mi v tu chvíli tedy spíš v dobré víře brání se dohrabat k lepšímu, než že by mi pomáhal.
Ale tohle fakt máme každej jinak
kachna_
druhý kopeček a narvala bych mu mezi dráty větef láska neláska
Děkuju za pochopení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 17:00
- Nahlásit
birma
jasný každej to má jinak , já jen že jde taky o situaci a úhel pohledu....
ale pokud já jsem vysosaná a někdo kolem mě překypuje činností a energií, tak mi to prostě nepomáhá
pokud to vztáhnu na ten trek, já se budu potácet v krizi tak tomu co jde se mnou a bude sršet energii a převezme starost za hledání značek správné cesty a hlídání kontrol a já se můžu jen vést jak baťoh na zádech a z té krize se postupně vyhrabat díky tomu že chvíli drží to kormidlo ten druhej... tak mu budu sakra vděčná a nevidím důvod proč ho vraždit....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 17:06
- Nahlásit
fajka
ja kdyz si vemu, ze nemuzu chodit protoze me boli noha jak svina a nekdo zdravej srsi energii a presvedcuje me ze to je jen 5 km a ujde to maly dite, taky bych vrazdila, protoze kdyz nemuzu, tak nemuzu a tezjo me nakopne nekdo, kdo naprosto enerespektuje, ze me neco boli. jakonpravda, jit na vylet sama se krz to kolenino bojim ale obcas cizi nadseni lidi bez empatie sou taky na vetev
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 17:09
- Nahlásit
Fajka
pokud to vztáhnu na ten trek, já se budu potácet v krizi tak tomu co jde se mnou a bude sršet energii a převezme starost za hledání značek správné cesty a hlídání kontrol a já se můžu jen vést jak baťoh na zádech a z té krize se postupně vyhrabat díky tomu že chvíli drží to kormidlo ten druhej...
Bych řekla, že si pod tim člověkem sršícim energií holt každá představujem něco jinýho. Když někdo převezme kormidlo, tak mi to pomůže. Pokud u toho bude nadšeně popisovat krásy vezdejší a určovat druhy potkávaných motýlů a očekávat ode mě nějakou kooperaci, tak ho zatluču do země
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 17:24
- Nahlásit
maya
ps v brne v obhode se daji dokoupit akvarelovy pastelky zvlast, tak ti muzu dokoupit ty chybejici a poslat postou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 19:29
- Nahlásit
no já to mám tak, že když jsem v útlumu, tak fakt člověk sršící energií a říkající mi co bych měla dělat mě akorát hodí do ještě větší chandry, protože já vím, co bych měla dělat, jen to nejde, nejni na to energie a fakt to není o lenosti
někdo se holt nabíjí akcí a jinej zalezlej v koutě a podle popisu se mi právě zdá, že ešuska a maminka to maj takhle diametrálně odlišně
a když už, tak člověk zalezlej v koutě se nechá vytáhnout za ručičku, ne říkat co by měl dělat, ale vymyslet nějake minimalistickej cíl pro začátek a za ručičku ho k němu dovláčet, pak je šance, že se zmátoří a zbytek dá sám
cernej caj
neříkala jsi, že se ti líběj ty co má ségra? tak si kup ty samý?
já ani nevím co v knihkupectví mívají, já mám všechno z netu, ty Proměny zvířat tam měli taky a nelíbily se ti?
ty jednotlivý pastelky by byly super, asi 3 nebo 4 mám už tak půlku, tak až dojdou, tak se když tak ozvu, jestli to to jsou ty samý a podle čísel co jsou na nich nebo jak se to kupuje?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 19:36
- Nahlásit
Maya
kdyz segra ty co se mi libi dostala kdysi od kamarada a ma je uz par let
ty promeny zvirat mi prijdou hrozne titerny, par obrazku fajn ale cely nevim, no.
jinak jsou to normalne bud polycolor anebo akvarel kohinoor, maji na sobe cisla myslim, takze by se dali podle cisel tipuju. Nejsu si ted jista, jestli jedna pastelka stala tak 15 korun?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 19:40
- Nahlásit
náš tatík je neuvěřitelný bojovník. Ten nevzdal nikdy nic (před třiceti lety nám řekli, že pokud se stane zázrak a on přežije masivní krvácení do mozku, tak stejně zůstane pouze ve vegetativním stavu) !! Těch třicet let zvládnul nakonec plně sebeobslužný, chodící a dodnes mu to parádně myslí. Mamina je zvláštní - průšvihy jasně definované (výměnu ucpané cévy v noze) zvládne perfektně - vzorný aktivní pacient. Ale plíživé problémy (bolest zad) zvládá špatně a sype se spíš psychicky. Tam nám fakt pomůže, když ji donutíme týden jíst velmi slabé prášky na nervy - zvládne nemoc mnohem lépe. Nepotřebuje berličku často (tak jednou za dva roky), ale poznáme to na ní, že už nezvládá.
Každý je holt jiný - a naučit se vyždímat z nemocného maximum je velký zázrak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2016 19:43
- Nahlásit
Xerxová
hlavne, ze se vam to tak dari a tatinek, at si to s vama jeste uziva doma
|