Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 20:03
- Nahlásit

cernej caj
to je jedno kolik stojej, já mám ty kohinoor, tak až to bude akutní že budu mít špačka, tak se ozvu, furt lepší než kupovat celý nový
no ty proměny jsou dost titěrný a to právě ten les taky a těma pastelkama to jde dost blbě, musej se furt ořezávat
co tohle?
https://www.bux.cz/knihy/200145-hra-o-truny-oficia lni-omalovanky.html?utm_source=google&utm_medium=s rovnavac&utm_campaign=2010&gclid=CMeLtdTw7coCFWYOw wodEkkO5Q
http://www.martinus.cz/?uItem=221573
http://www.martinus.cz/?uItem=225698

mě se zatím nejvíc líběj z těch co mám tyhle
http://www.kramekprodeti.cz/Omalovanky-pro-nespavc e

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 20:21
- Nahlásit

Maya
hra o truny me nezaujala uz tim, ze ty knizky me moc nebavili, ale ty bytosti z HP na ty sem se teda divala, ze mozna, ale nechala sem si to jeste projit hlavou a uvidim.

by to chtelo to misto a lampicku, sem si zkousela neco aspon nacrtat na papir ale jak mam jen central svetlo a to je za myma zadama kdyz sedim u pc, tak je to blby

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 20:47
- Nahlásit

kachna_

tak Ešuska nespecifikovala k jaký aktivitě chce maminku vybudi

díky, přesně tak, nechtěla jsem po mámě výkony, vymýšlela jsem, že se třeba sejdeme ke konci venčení, půjde chvíli s námi, pak půjdeme na kafe, zmrzku..... .Ale taky to chtělo aby se sama zapojila, nejde jí být pořád za zadnicí, člověk musí taky sám.

jej - tak si tu poslouchám

https://www.youtube.com/watch?v=C2U-lL_qdTI

ten film je boží- ještě jednou dodatečně Fifi dík tehdy za upozornění.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 20:51
- Nahlásit

Night dneska dostal velkou plyšovou kachnu (tedy já ji dostala za doučování) - Kachna už není... Je to škubal obecný kachnám škodlivý

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 21:07
- Nahlásit

Xerxová
Kachna už není

tohle fakt ale přehnal

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 21:08
- Nahlásit

Xerxová
škubal obecný kachnám škodlivý

Má recht! dost bylo kuřecího i kachnu je třeba ochutnat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 21:14
- Nahlásit

fajka kachnička je v mražáku Bude o víkendu asi s červeným zelím... I na Nighta se dostane...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 21:15
- Nahlásit

PetraK to víš... nestuduje řádně... tak co s ní

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 21:43
- Nahlásit

Xerxová

nestuduje řádně... tak

tak jako promiň....není to přílišná exekuce? Jako by nestačilo, že jí zničili štůdyjům!

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 22:12
- Nahlásit

My máme po tréninku zvedli jsme laťky, zvládli složitý pasáže, prvně jsme odměňovali hračkou a fungovalo to... no a nešly nám základy tak to prostě u nás chodí

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 22:35
- Nahlásit

kdybyste někdo toužil po levném domečku
http://www.skladacidum.cz/rodinny-domek-2kk

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 22:36
- Nahlásit

birma
no jo, holt opakovat a opakovat
ale jste šikovný

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2016 23:08
- Nahlásit

Vzpomínka pro kafe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 06:45
- Nahlásit

birma
sikulky

diky, je krasna

PetraK
on i ten film byl paradni, hudbu si poslechnu

Maya
tady je problem, ze potrebujes koupit ten pozemek furt a ono v nekterych lokalitach je volnej pozemek drazsi jak se stojicim domem

Xerxová
chudak kachna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 06:53
- Nahlásit

čaj sněhu málo - a místy a ne hloubka (která je dle mého pro sněžnice důležitá). No uvidíš - škoda - příští týden má sněžit... Ešuska pak bude mít sníh (a náš Vilém na poslední dva dny lyžařské školky - tomu zdá se taky všech šest termínů vyjde)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 06:56
- Nahlásit

konec hvezdneho nebe v jizerkach?

a nasneziloooo!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 07:02
- Nahlásit

Xerxová
no uvidime, nakonec to bude snad fajn vikend po poslednich tydnech tak jak tak... sem vlastne krom dvou jednodennich vyletu o vanocich nikde od listopadu nebyla, tak to bude relax

a bude supr, pokud bude na lyzovani

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:00
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Strááášně dlouho jsem tu nebyla a vidím, že je nové vlákno
Doufám, že jste všichni v pořádku, pejsci v pohodě.
U nás vystrkuje růžky puberta.
Přišla jsem poprosit o radu. Během posledního měsíce se nám 3x stalo, že na louce, kam chodíme každý den na vyběhání nás otravoval RR. Majitelé mají 2 RR - fenu a psa. Střídavě mají jednoho na vodítku a druhý běhá na volno. Páníky vzdálené třeba 200 m vůbec netankuje, že jejich zvíře se řítí na skupinku lidí se psama. Snaží se třeba zvíře odvolat pískáním, ale moc se jim to nedaří. Jejich fena není přátelská a bojím se, jak může další setkání dopadnout. Jsem proti násilí, ale poslední setkání nás donutilo uvažovat o nějakém obranném prostředu - pepřáku, paralyzéru. Nikdy jsem nic takového neměla a tak netuším, jestli je to vhodné nebo ne? Máte nějakou radu, jak se k tomu postavit?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:19
- Nahlásit

Darenka
myslim, ze denyky peprak ma na takovy pripady... predpokladam, ze rict majitelum nema moc efekt, co

a tak supr, ze se vam dari, krasne roste adelka

fifi bude mit dneska vysledky krve kremylka, ma hnus na tlapce tak drzet palce musime, aby to bylo OK

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:20
- Nahlásit

cernej caj
Tak samo si musis koupit pozemek nekde kde je prijatelne levnej
Darenka
To teda mate taky pech, tak snad se nic nestane a poradi tady nekdo neco

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:24
- Nahlásit

Nefungujou mi v tlf mobilni data je mozny ze dosly a ani neposlali sms s nabidkou dokoupeni,? I kdyz teda nevim cim bych si je komplet vycerpala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:34
- Nahlásit

Maya
tak asi mozny to je, nekde tam mas merak tak se mrkni, coto ukazuje. nebo jestli neni vypadek treba ve vasi oblasti?

ja moc nevim, jak to funguje, protoze ja je nikdy nevycerpala jeste

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:40
- Nahlásit

cernej caj
ja moc nevim, jak to funguje,
u O2 myslím automaticky

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:42
- Nahlásit

cernej caj
Merak mi prave nejaky extra cerpani neukazuje, me se to taky jeste nestalo ale mam nahore v tlf preskrtnuty kolecko a proste se to neoripoji, na strankach mam bloknutej ucet takze tam se taky nemuzu podivat dokud nekde nenajdu puk, mozna tam zkusim zavolat

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:52
- Nahlásit

Fifi
fifi bude mit dneska vysledky krve kremylka, ma hnus na tlapce tak drzet palce musime, aby to bylo OK

Držím všechno co mám!!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 08:53
- Nahlásit

cernej caj
Majitelé se ani neomluví.
Posledně na ně muž hulákal, že psa kopne. Nechali to bez komentáře

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:05
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak majne líbe Kindr - dneska si povíme stručný návod s názvem: Kterak uštvat Rumíčka
Začnete hnedle u dveří bytu. Mezitím, než si obujete boty a zamknete, řeknete Rumíčkovi, kterej poskakuje jak na pérkách: "Hele, ty pako, nechceš si jít běhat kolem výtahu?" a Rumíček nadšeně vypálí a krouží kolem výtahu rychlostí stihačky až mu noženky podkluzujou. Poté pěkně vyvenčíte Rumíčka s Bubinkou a jdete dát Bubinku domů, protože se jí nechce být venku neb fučí a pršá. A než utřete Bubince nožičky její hubený, tak Rumajzlík si zase střihne několik mnoho koleček kolem výtahu . A pak jdete ještě s Rumíčkem ven. Dojdete ke hřišti, posadíte si Rumíčka, odstartujete tři-dva-jedna a zavelíte - Okolooooo! a Rumouš vyrazí jak zátka od žampuňskýho a letíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, ve vteřině má oběhnuto a ve výskoku chytá piškůta a hopíkuje, aby zase slyšel:"tři-dva-jedna-okoloooooooooo!" a letíííííííííííííííííííííííííííííííí............. no a kdyby nemuselo Koláče do prasé, běhá tam Rumíček doteď. Takhle přišel domů vorvanej jak vorvaň. Buchnul s sebou spokojeně na pelíšek a byl rád, že Koláče vypadlo do prasé

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:09
- Nahlásit

Darenka

já zkušenosti nemám, ale myslím, že všichni říkají, že je lepší ten paralyzér - Fajfka má - takovej malej, dosti výkonnej. Páč pepřák se může otočit proti tomu, kdo ho použil.
Každopádně pěkně blbá situace . Já jsem tuhle naháněla jednu čůzu se psem, kterej šel do Rumíčka, po sídlišti s telefonem u ucha a "volala" na ní měšťáky, že mě napadnul její pes. Udělala jsem u toho takovej cambus, že se mi baba bude vyhýbat, jen mě zdálky uvidí. Dost se bála . Tak bych prostě zařvala, hned jak bych je viděla, že jakmile pes jen naznačí pohyb k nám, volám policajty, protože je pes neovladatelnej a já se bojím, že mě napadne. A klidně bych je zavolala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:24
- Nahlásit

PetraK
vybehanej rumiceeeek jeste ze ma od tebe chvili pokoj

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2016 09:37
- Nahlásit

PetraK
Takze poridis Ruumickovi behaci pas?

cernej caj
Tak nakonec me napadlo zrestartovat tlf a uz to funga, ja uz fakt potrebuju novej
Jsou LG dobry tlf? Jsem u nich nasla peknej akorar me kazdej radi lenovo

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání