Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

MILÉ OSLAVENKYNĚ,

VINŠUJU VÁM FŠÉCKO NEJ, HODNĚ ZDRAVÍHO A ŠČESTÍHO A ZDE máte stylový černý dortik:

stylovej pugét:

a můžeme si nalejt, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:07
- Nahlásit

cernej caj
fakt skvely, ze ani nemaj tu soudnost a kdyz ji nemaj navoditku, ze aspon si ji nezavolaj nebo nevarujou kdyz se navic PTAS

no přesně. člověk ví, že šiba, je prostě šiba, tak proč tomu nepředejít a my jsme bohužel jinudy jít nemohli. Krafka no.

birma
no lidi jsou prostě co? Ho-va-da

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:11
- Nahlásit

týýývolééé černej dort!!!
to sem ješče neviděl!
dík... ´

no přesně. člověk ví, že šiba, je prostě šiba, tak proč tomu nepředejít a my jsme bohužel jinudy jít nemohli. Krafka no
přesně..nechápu lidi nechápu...a ještě řekne že to ví že to dělá, proč si ji teda nechytla mě hlava fakt nebere

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:14
- Nahlásit

Fajka

..a ještě řekne že to ví že to dělá, proč si ji teda nechytla mě hlava fakt nebere

jo, tohle mě naprosto rozbořilo. Ví co má za psa, jak se chová, nechá ho navolno. Když tam někdo jde a vezme si psy na vodítko, nechá psa stále navolno. Co víc už se dá udělat, aby člověk předešel takovýho situaci, než se ještě ujistit a zeptat? Možná příště zastřelit, bez ptaní tu čůzu. A nebo bohužel odkopnout psa s komentářem, že tohle prostě dělám ale já byla tak hyn z tý reakce, že mi to prostě hlava nepobrala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:27
- Nahlásit

PetraK
to sou presne lidi, ktery zas nechapou, proc mam psi na voditku... pac oni sou nezodpovedni a nedokazou ani pochopit proc ty takovej nejses a rikaj ti "vsak ho pustte, no to se zas tak nestane kdyz po nekom vyjede:

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:36
- Nahlásit

Heeej dámy, mně tohle Nýtkovo čtení utiklo - jak jste na tom vy?

http://neviditelnypes.lidovky.cz/dogak-night-de-ga raba-poprve-na-vystave-dyt-/p_zviretnik.aspx?c=A15 0510_085655_p_zviretnik_kosa

Xerxová, tak to zvládnul pěkně hošíček, ne? A vy taky.

a Nejtek je fakt, fakt Joudík

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:37
- Nahlásit

cernej caj

no to se zas tak nestane kdyz po nekom vyjede:

ano nestane, jen se Štajn švihnul makovicí do zdi, jak uskakoval . Já si vždycky v takovej moment přeju mít něco hodně velkého a psožravého a zachovat se stejně jako ty degeni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:42
- Nahlásit

PetraK
jee dik ja mrknu pak nekdy ale teda fotka bozii

ano nestane, jen se Štajn švihnul makovicí do zdi, jak uskakoval
ano presne, ono se nic nestane kdyz nekoho pokouse, vydesi, poskrabe, zpusobi trauma na celej zivot, ze jo..

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:48
- Nahlásit

cernej caj
jee dik ja mrknu pak nekdy ale teda fotka bozii

viď? Je to prostě Jooooudííík ftipnej pan Pometlák Pometlákový, čtení je fajn, nevěděla jsem právě, jestli se tu Xerxová svěřila, jak to bylo.

trauma na celej zivot, ze jo..
jo, a tohle je nejhorší. Jich se to nedotkne, tak je to nebolí.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:54
- Nahlásit

PetraK
taky jsem ten článek nezaregistrovala, asi napsán v utajení, tak jsem si ho přečeta teď, je super a fotka je boží, Najtík na klíně

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 09:59
- Nahlásit

Maya

otka je boží, Najtík na klín
a ten výýýraz, tak prudce, prudce inteligentní, vidim to na příbuzenskou vazbu někam na Nobela minimálně

cernej caj
čajdo hele, když jsi byla na zvířetníku - přečti si dnešní mlsotník, myslím, že by pro tebe mohl být inspirativní, já taky hodlám vyzkoušet.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:00
- Nahlásit

no asi se debil, že když mi asi v těch dvou případech Dorin vystartoval po nečekaně se zjevících lidech, tak místo hlubokých úklon a omluv jsem měla říct, že to dělá a odejít středem
oni ale hovada jsou i lidi nepsí, si pamatuju jak kdyže jsem měla jen Kima mi nadával chlap na polňačce u rybníka, že mám mít psa na vodítku a to si ho Kim nevšímal, mít už tenkrát Dorina, tak bych ho asi nechala zakousnout

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:03
- Nahlásit

PetraK
a ten výýýraz, tak prudce, prudce inteligentní
jj, to je pravda, to je přímo přemýšlivý výraz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:06
- Nahlásit

PetraK
dik za tip, jahly nekdy zkusim, muzi by to mohlo chutnat, zatim vsechny tyhle experimenty bere celkem dobre, at pohanku testoviny, pohanku i kasi, spaldu, atd atd tak su rada ze neni moc vybiravej nebo ten typ chlapa co ohrnuje noc a uz dopredu vi ze to bude hnusny kdyz to neni veproknedlo nebo buucek

Maya
proste se mas jeste co ucit

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:11
- Nahlásit

Maya

tak bych ho asi nechala zakousnout

jo jo věřim. No my jsme včera ráno šli se skorosousedem co čtrnáctiletýho zlaťáka a míjela nás paní z baráku. Psi si jí ani nevšimli a baba hučela jak digestoř, křivej xicht.... nemyslím si, že bych byla ten, kdo nechává psy otravovat okolí. nenaděláš nic.

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:14
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Oslavenkyním narozeninovým přeju všecičko NEJ. Dort ani pugét nemám, ale to co dostaly od Ešusky stejně nikdo nepřekoná

Přeju krásnej víkend všem!!!

Ve středu jsem měla na zkoušku 1 den home office, od příštího týdne do konce května by to měly být 2 dny v týdnu a od června do práce jen 2x v týdnu na dopoledne. Když už mi h.o. odouhlasili oba šéfové, tak jsem vzala iniciativu do svých rukou a takhle to naplánovala.Neopomněla jsem zdůraznit, že beru jako samozřejmost, že když bude potřeba přijet i mimo stanovené termíny, přijedu. Nevyjádřili se, tak to beru jako souhlas. Pokud do toho nezačne šít nějaká závistivá duše, tak myslím, že by to mohlo klapnout. Někdy v srpnu si chci se šéfíkama znovu nad tím sednout - vyptat se, jestli s tím nemají nějaký problém a jestli to tedy můžu brát už na 100% na stálo a pak............ .....začnu hledat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:14
- Nahlásit

Maya

jj, to je pravda, to je přímo přemýšlivý výraz

já myslim, že nebude trvat dlouho a složí nějakej doktorát! to se pozná hned z prvního pohledu
cernej caj
, zatim vsechny tyhle experimenty bere celkem dobre, at p

jo, to je fajn. hlavně i kvůli němu, myslím, že tu jeho kožní potíž to totiž může ovlivnit taky.
Zkoušela jsem tuhle Polentu - instantní- taky dobrá věc, umatláš kaši hustou podle toho, zda to chceš jako fakt kaši, nebo něco z toho dál. Pak to uděláš hustší. Vyrobila jsem placičky,opekla a místo knedlíků suprovka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:16
- Nahlásit

Darenka
Ešusky stejně nikdo nepřekoná

viď? Jak to mám barevně sladěný!!

Ve středu jsem měla na zkoušku 1 den home officet
už na 100% na stálo a pak............ .....začnu hledat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Gratuluju Darenko, gratuluju moc!! a ještě - nebyla jsem tu dlouho, jak dochtoři??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:23
- Nahlásit

Darenka
tak to je skvely ajak to z domova slo?

PetraK
jj, v tomhle je muz taky skvelej, ono tech ofrnu znam dost

hmmm placky z polenty, to prozkoumam

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:26
- Nahlásit

cernej caj
hmmm placky z polenty, to prozkoumam

tam je výhoda, že to je hned hotový, polentu nasypeš do horký vody, chvilku šmrdláš, až vyrobíš kaši, necháš trochu vystydnout, uhňácáš placky a opíkáš. Mňam.

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:40
- Nahlásit

PetraK
Dobrý je, že mám "jen" chronický zánět žaludku a dvanácterníku díky nějaké potvoře bakteriální, kterou už musím mít v sobě hodně dlouho. Za 2 měsíce jdu po léčbě na kontrolu.
Špatný je, že doktor řekl, že problémy, které mám nesouvisí s tím, co se na histologii (ty bakterie) zjistilo, takže budou další kola vyšetření - to se domluvíme někdy ke konci června.
cernej caj
ajak to z domova slo
Vzhledem k tomum, že jsem přezodpovědný idiot, tak jsem před 6 hodinou ráno sedla k notebooku a po 11 hodině jsem hlady nemohla ani koukat a pohledem na hodiny jsem zjistila, že už by bylo na čase se najíst, když jsem vstávala v 5 hodin. Potřebovala jsem udělat nějakou důležitou práci, takže po rychlém obědě jsem seděla u PC až do 15.30 hod a pak ještě hodinu večer. Takže takhle by to ne a ne a nešlo. Musím být rozumná a vyhovět si a nemačkat si to bříško. Prostě proložit trochu pohybem, který mi dělá dobře

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:42
- Nahlásit

PetraK
Tak polentu jsem v životě nekoupila, ale vypadá to zajímavě a tak to příležitostně taky vyzkouším. Jakou má polenta chuť? Jak to dochucuješ? A je nutné péct to na velkém množství tuku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:47
- Nahlásit

Darenka
tak aspon mas uz konecne aspon dilci vysledky a muzete s tim neco delat

Takže takhle by to ne a ne a nešlo.
urcite neprekracuj pracovni dobu, to by ti nijak nepomohlo a hlidej si treba budikem cas na obed aspon a nejakou prochazku treba.

tak polenta je kukuricna kase ne? v podstate?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Darenka
Prostě proložit trochu pohybem
pohybem = venčením zrzavce

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:48
- Nahlásit

Darenka
tak to máš super, taky bych brala home office, třeba nakonec budeš průkopník u vás ve firmě a budou následovat další

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:54
- Nahlásit

http://cilichili.cz/blog/10-zakonu-chronickych-nes portovcu/

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 10:54
- Nahlásit

PetraK
jéé díky za to Najtopovídání!
Já krz tu Pecku uplně zapoměla že měli tu výstavu
a ta sedící fotka je boží

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:01
- Nahlásit

všeeem oslavencům - a klidně i k svátku, páč kdy já se sem zas dostanu všeeeeeecko nejlepší a hlavně zdraví vám i pesanům!!
a zas letim ...

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:15
- Nahlásit

Oslavencům všecko nejlepší

a Darence gratulka k home office a nadějným vyhlídkám

a zdraví snad bude už taky lepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2015 11:24
- Nahlásit

Darenka

Dobrý je, že mám "jen" chronický zánět žaludku a dvanácterníku díky nějaké potvoře bakteriální, kterou už musím mít v sobě hodně dlouho. Za 2 měsíce jdu po léčbě na kontrolu.

to je nějaká místní specialitka tohleto, holky taky mají batérie
tak ať se to dobře zaléčí!!

takže budou další kola vyšetřen

tudíž já držím palčáky dál. Napadá mě - vzhledem k situaci v prasí - nemůže to taky být psychosomatický?

přezodpovědný idiot

no to dost jako teda , tudyma cesta teda nevede.

Jakou má polenta chuť? Jak to dochucuješ? A je nutné péct to na velkém množství tuku?
je to kukuřičný, takže tak trochu jako Nachos - to hlavně, když se to opeče. Nedávala jsem nějaký velký množství tuku. Ochuceno - už ani nevím čím? česnek asi, kmín, bylinky?? prostě co máš doma a na co máš chuť.

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání