| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 20:53
- Nahlásit
tak dneska jen pár srnčího v dáli a jinak nic. Jen krásný večer a spokojené psisko s bahnem až na zádech... neb příkopy podle cesty byly po nočním dešti plné bahýnka. Asi 8 kiláčků se slušným převýšením...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 21:06
- Nahlásit
xerxova
to je slintal teda, a s divocakem nic moc xazitek
fifi
hm, tak to pro kremylka neni nejdostupnejsi darek teda, tak hlavne to zdravi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 21:16
- Nahlásit
Fifi
Ovsem pochybuji, zes az tak neduvtipna
tak promiň
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 21:23
- Nahlásit
kachna_
Ale ne, ty sorac, jen nemam naladu na vtipkovani nejak, takze se radsi rozumne odmlcim. At to nesirim...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 22:33
- Nahlásit
Fifi
buldozer bude mít taky 10...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 22:40
- Nahlásit
Vero
Tak Buldozerovi hepi brzdy teda, kdy? To ja jen, ze dycky se nam po ty desitce neco blbe preklopi, uz mam strach. Chybi furt, mura jedna brckovita, strasne moc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 22:41
- Nahlásit
Fajfka taky 10 .... v prosinci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 07:06
- Nahlásit
tady sou letos samy kulatiny teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:15
- Nahlásit
a tak to všem gratuluju k desátinám
a tak koukám nejstaršího důchodce tady mám asi já?
i když pravda u nás vede kocour, kterej má teď někdy bajvoko v květnu patnáctiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:24
- Nahlásit
Maya
A kolik je bubii? te taky bude uz pres 10, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:31
- Nahlásit
cernej caj
a jo pravda, Bubí bude taky tak nějak jako Kimovi, tak to jsou do páru spolu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:33
- Nahlásit
jestli voni ty zdravotní problémy nejsou spíš z toho, že my sovy jsme nucený ráno brzo vstávat
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/368651-proc-je-z drave-rano-brzy-vstavat.html
ale teda popravdě našla bych deset jinejch článků, který říkaj, že člověk nemá předělávat svůj biorytmus, jinak bude mít zdravotní problémy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:44
- Nahlásit
Maya
když pravda u nás vede kocour, kterej má teď někdy bajvoko v květnu patnáctiny
to má dobrý, to už dostane vopčanku a bude moct zachlastat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:55
- Nahlásit
Maya
Do paru? chces mit pizlospice
no ono kdyz des pozde spat a musis brzo vstavat tak to je problem v tom, ze ses asi nedospala... ono zas jako chodit do prace na 8 a rano 2h doma cumakovat pac nemuzes za zadnyma aktivitama je taky napikacu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 08:58
- Nahlásit
Fajka
to má dobrý, to už dostane vopčanku a bude moct zachlastat
a to je pravda, začne chodit na mejdany
ale vážně teda musím říct, že je to poprvý, co mám takhle starou kočku a nevím jestli to tak maj všechny, ale tenhle fakt rozumí lidský řeči, fakt normálka souvislejm větám, všechno a všechny má na háku, jako vím, že i jiný kočky to tak mívaj, ale tohle je fakt už vyšší levl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 09:01
- Nahlásit
cernej caj
Do paru? chces mit pizlospice
se obávám, že i přes chtění by to jaksi už nebylo možný
ale byli by chlupatý pižly a nebo holý špicouni, to nevím, co by bylo lepší
no ono kdyz des pozde spat a musis brzo vstavat tak to je problem v tom, ze ses asi nedospala
no právě, že pak máš ty zdravotní problémy spíš z toho nevyspání než z toho, že seš sova
tak já osobně bych radši ráno 2 hodiny čumákovala, bych se něčím zabavila, než to, že ráno lezeš z postele jak mátoha a probíráš se další 2 hodiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 09:07
- Nahlásit
Maya
tak to je kocouri/kocici kmet
bych radši ráno 2 hodiny čumákovala jenze to je napytel, ze jo treba prat kdyz bys moh budit sousedy... jako pro me je mor zas byt v praci do vecera coz sem mivala - odpo smena do 22, pak dom a zas sem se rano stejne budila takze zas furt nevyspana druhym smerem, to si nepomuzes
Fajka
aby mu neztvrdli jatra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 10:07
- Nahlásit
cernej caj
no to já bych se ráno právě nebudila, mě se ráno nejlíp spí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 10:10
- Nahlásit
Maya
no to ja vim, jak to bylo prudny prijit domu o pulnoci z odpoledni s cestou a povenceni a rano se kolem 5-6budit pak su rozbita celkem kdyz to de vic dnu po sobe ze malo spim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 10:22
- Nahlásit
cernej caj
pak su rozbita celkem kdyz to de vic dnu po sobe ze malo spim...
no vidíš, a to my chudáci sovy máme celej život, teda kromě těch výjimek, co choděj na noční směny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 10:26
- Nahlásit
Maya
jenze si muzes najit prece praci kam budes vstavat pozdeji, ze jo to zas je spis o kompromisech ze kdyz chces dobrou praci tak si moc vybirat nemuzes ale pak si nemuzes stezovat, ze musis rano vstavat proste kdyz musis, tak musis a clovek si zvykne a dospi jindy. Nedostatek spanku obecne proste neprospiva nikomu ale tady ty clanky sou vetsinou tak ledak pobaveni, jak vcera to peklo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 10:33
- Nahlásit
cernej caj
proste kdyz musis, tak musis a clovek si zvykne
kamarád říkal, že si zvykal asi tak 3 roky, než mu přestalo být úplně zle - učitel, svou práci miloval a miluje, tak to prostě se lámal a lámal, aby před šestou prostě vstávat dokázal...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 10:50
- Nahlásit
cernej caj
no tak to jsem měla kdysi, že jsem vstávala do práce v 8, holt to člověku nevydrží celej život
Vero
no to já když už si konečně zvyknu, tak přijde dovolená a to se jako nedonutím vstávat tak brzo jako do práce a všechno je v háji
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:07
- Nahlásit
Maya
holt to člověku nevydrží celej život
asi není ten výběr pracovních možností kde na nás čekaj zas tak široká pestrá paleta co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:16
- Nahlásit
Vero
blbě jsme studovali
a nebo je třeba zbohatnout, asi spíš napsáním takovýhle blbosti než těma radama v knížce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:40
- Nahlásit
Vero
ja jen narazim na to, ze rict ze sovy sou chudaci pac musi brzo vstavat ma i tu stranku mince ze skrivani zas musi chodit pozde spat - ze proste to neni tak ze sovy chudaci a skrivani to maj bozi...
jinak samo, nekomu to vadi vyrazne vic, nez nekomu jinymu, zalezi na organismu a schopnostech se prizpusobit a zvladat to. Bud prekousnout, nebo si najit praci, kde to casove pujde, ale pak jak treba rikas, ucit nekde a pritom chodit na 11 moc nejde, takze clovek musi udelat tu volbu, co je pro nej dulezitejsi, no... ale je to blby.
Maya
wtf?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:48
- Nahlásit
cernej caj
nečteč hodnotnou literaturu nebo co??
až se mi donese teď noťas, jak poznám, jeslti má mikrofon? kameru předpokládám uvidím v rámu displeje
jo a musím říct, že ta lampička s usbéčkem je fakt super vynález, konečně můžu i poslouchat muziku i když mám všechno vybitý
akorát tedy myslím, že tím míň svítím než dobíjím, tak možná nějaká stolní usb nabíječka by stačila, ale zase by nebyla tak hezká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
stejně jako strýček TIlda si říkám KAM??? Kam kam dřív skočit
Rumíček truhlíček, milujeee svůj míčeeek,
Bubinka zas šíšky, a musím házet z výýšky!
hezké a klidné ránko dnes bylo. Bubi se úplně do těch šišek zamilovala a stal se z ní aportýrovací blásen. Domů přišli pejsci pěkně ovenčení, lehli na pelíšky, rozvalili se a cípli. Včera jsme hned po prasí vyrazili polema do Sobína do hospůdky na hrázi,dali jsme si pivíčko a večeřičku a když jsme v půl desátý večír dorazili dom, ubjegálo Koláče ještě za mámou a tak šlo spát až v půl dvanáctý. A dnes jest Koláče taky cíplý, jako ty jeho pejskyjové. Naštěstí je tu v práci nářez, takže nehrozí, že by se mi zaklaply oční víka. Kupodivu to asi ani na mě není moc vidět, neb jak jsem se dneska vyfintila a vzala si ramštajní sukničku, klustý leštěný botky vod vagabundůch a sáčko, tak mi kolega říkal, že mi to dneska sekne , zklamala jsem ho a řekla mu, že už ho předběhnul náš nadřízenej, kterej to okomentoval ráno. Mno je vidět, že pánové se do gezicthtů asi moc nekoukaj jinak by to neřekli, připadám si jak zmuchlaný noviny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:53
- Nahlásit
Maya
ta kocka vypada, ze kadi v ty krabici tak nevim no
to poznas mozna podle toho ze najdes na ntb neco oznaceny znakem mikrofonu nebo si podle oznaceni (zespodu vetsinou) najdes co to vsechno umi a ma v sobe.
jinak s tou lampickou me nestvi, bych si ji koupila mit na ni prachy
PetraK
tak ji netref chudinu mezi voci siskou
at je brzo lip
no tak lepsi ze te pochvalili oba nez ani jeden
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:54
- Nahlásit
doufám, že to vidíte, svítící vietnamky, protikomáří smajlík!!
a pěkněj náramek koženej teda
http://activities.aliexpress.com/aliexpresscollect ions.php?spm=2114.11010108.16.1.CQSyvx
|