| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:19
- Nahlásit
cernej caj
všechny dlouhý rifle přivez sem, kámoš ti je zkrátí
ale vůbec nechápu, jak můžete prznit ty rifle krácením :lol
vypadaj dobre
jo až na tu cenu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:23
- Nahlásit
http://www.thorsteinar.cz/obleceni/dziny-torny-hvi t-dunkelblau
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
faaaaakt mas sikovnyho kamarada co se kamaradi se strojem? bych potrebovala snizit pas u kalhot (takovejch plataku, staci ustrihnout, zahnout a prendat gumu
ja kupuju vetsinou taky z netu takze pres cca 400 zatim sem za rifle nedala ale my pidizvici
treba takovyhle mam dvoje, vepredu suprove nizky, vzadu suprove vysoky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:25
- Nahlásit
cernej caj
faaaaakt mas sikovnyho kamarada
jo brácha kámošky, super precizní šikula, šije i monterky na zakázku teď šil kámošce záclony.
staci ustrihnout, zahnout a prendat gumu
no problém, si kdyžtak pošli balík předem abys to nemusela tahat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:27
- Nahlásit
denyk
tak jedny kalhoty se vlezou a pak je muzu i rovnou nosit, nee?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:27
- Nahlásit
cernej caj
to mi rekla kes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:32
- Nahlásit
bokovky za mejch mladejch let nebyly, tak těm sem na starý kolena fakt na chuť nepřišla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:36
- Nahlásit
Maya
no ja je miluju od ty doby co sem na to narazila pac sem k smrti nesnasela kalhoty co nam maminka kupovavala vetsinou v sekaci, mrkvacovej strih, vysokej pas, me z toho bylo furt blbe pak sem si nekdy v 15ti koupila poprve rifle trochu zvonovy u cinanu s nizsim pasem a to byla lahoda a stejne porad nechapu, proc mi ten tlak na bricho vadi a je jedno jestli jim nebo ne, je mi proste zle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:42
- Nahlásit
cernej caj
nesmíš si kupovat gatě o tři čísla menší
ale tak jako tyhle se sníženým předkem ani nejsou bokovky, bokovky jsou ta hrůza, co ti ukáže půl prdele jen si sedneš, v MHD to ještě před pár roky bylo fakt peklo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:44
- Nahlásit
Maya
no prave to moje sou vepredu bokovky ale vzadu nee
no jenze jak chces udelat, at nemas tlak na brichu a zaroven ti ty kalhoty nepadali? takyproto nemuzu treba nosit silonky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:46
- Nahlásit
Maya
pozor na ty bokovky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:47
- Nahlásit
cernej caj ja myslela ze jich mas vic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:54
- Nahlásit
denyk
tak to jako myslim tak, ze bych nemusela vozit jeste jedny s sebou ale mela ty jedny proste uz rovnou, opravi se a bude samo asi ne ze mam dvoje kalhoty, jedny dobry a jedny cekajici na zasah vyssi moci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:58
- Nahlásit
cernej caj
no jenze jak chces udelat, at nemas tlak na brichu a zaroven ti ty kalhoty nepadali
kšandy?
ale tak myslím, že seš spíš výjimka a že většině lidí kalhoty přes břicho nevaděj a nosej bokovky z úplně jinejch důvodů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:02
- Nahlásit
tak můžu zodpovědně říct, že Nalgesin, kterej mi perfektně zabíral na zánět zubu, tak na ruku ani prt, tak budu muset počkat s dopinkem až domju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:06
- Nahlásit
Maya
hmmm tak to je blby, no zeptej se treba dr na aulin, jestli tam nekdy pudes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:14
- Nahlásit
cernej caj
on zabírá ibalgin, to mám ozkoušený, ale já ho tady v práci nemám, jakože skleróza no, protože ráno mě to nebolí, tak si nevzpomenu, měla jsem tady akorát poslední ten nalgesin od toho zubu, tak jsem si ho vzala po obědě než jsem šla na anglinu a doteď fakt ani nejmenší efekt a teď už asi nezabere a pak furt říkaj, že je to u těhle prášků na bolest jedno, který vezmeš a houby, kecaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:16
- Nahlásit
Maya
dej si doma do penezenky... podle me zalezi co na koho zabira, no
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:43
- Nahlásit
Night je vůůůůůl Honil po okně mouchu. Na průhlednost skla rezignuji - přejedu ho v pátek při úklidu. Ale podařilo se mu mouchu seslintat tak, že nebyla letu schopná, jen si hluboce bzučela v posledním tažení na parapetu. A ten blbeček na ni vrtichvostí a ňafe, ať nestávkuje a hraje si dáááál... Je to zvíře normální ???
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:54
- Nahlásit
Xerxová
Je to zvíře normální ???
aůůůůůů
ale tak víš co, jak by někdo odtud moh mít normální zvíře? to by musel bejt normální ne?!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 15:58
- Nahlásit
xerxova
desne bych we smala kdybych nebyla zrovna desne nasrata ale dik za zlepseni nalady
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 16:17
- Nahlásit
cernej caj
desne nasrata
copak?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 16:56
- Nahlásit
Xerxová
jen si hluboce bzučela v posledním tažení na parapetu. A ten blbeček na ni vrtichvostí a ňafe, ať nestávkuje a hraje si dáááál...
ááááááááááááááá žeru jeho smysl pro humor!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 17:23
- Nahlásit
birmo ... to není smysl pro humor... to je momentální zaostalost Inu extrémní mutant - než mu dojde myšlééénka, musí urazit dlouhý kus cesty. No a občas se ztratíííí
Za chvilku jedeme směr Jezevčí vrch (jezevce jsem tam nikdy neviděla - jen srnčí, divočáka a lišku). Liška byla dobrá - hárala mi Betka a já za sebou slyším posun kamínků na perkové cestě. Otočím se - a tak deset metrů za námi kráčí liška... Že by zvědavý lišák??
No a Xerdu jsme na stejném místě chtěli ještě dřív přetrhnout. Zaběhl za hustý smrček u cesty a místo dogy na druhé straně vyběhlo divoké prase. Docela šok - naštěstí pro všechny účastníky. Prase odběhlo jedním směrem a my s Xerdou druhým...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 17:33
- Nahlásit
Xerxová
to není smysl pro humor... to je momentální zaostalost
ale prt! Ty ho podceňuješ Vůbec ho nechápeš chudáčka majintýho
Zaběhl za hustý smrček u cesty a místo dogy na druhé straně vyběhlo divoké prase
tyjo divočák je moje noční můra, brrrrrrrrrrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 19:35
- Nahlásit
Bry vecir, sem jakesi zdechle, spala bych a spala, kdyby me nebudilo hepca, buzik po ranu a debilni sny.
Xerxová
nebyla letu schopná, jen si hluboce bzučela v posledním tažení na parapetu.
Chudaky mouchy, zkratilas ji trapeni? Najtoslav je jeste vetsi chudaky, kdyz ma tak malo kamaradu, ze si musi hrat s mouchou. Kubisovou na vas!
Kremylek ma v sobotu narozeniny. 10. Az se uz bojim neco slavit vyznamneji, jen ji naaranzuju neco do misky z beznyho zradla a potichoucku pohladim a zaseptam do usiska. Nejvetsi radost by ji udelalo, kdybych ji vypustila a nechala zardousit sousedovic kuzlata. Prej ty 4 smejdi maly jsou az moc happy a nemaj si takhle moc co poskakovat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 20:04
- Nahlásit
Fifi
buzik po ranu
???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 20:07
- Nahlásit
kachna_
Buzik, co me buzeruje v 5:45, ze je cas vstavat! Smarja.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 20:08
- Nahlásit
Fifi
Buzik, co me buzeruje v 5:45, ze je cas vstavat! Smarja.
to nejni lepší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 20:19
- Nahlásit
kachna_
Dobre tedy. Budik. Ovsem pochybuji, zes az tak neduvtipna. V teto konotaci se buzik zde bezne v ramci naseho drmoleni pouziva.
Vlk
Vlcisko, jak falco, spokojenost? Ja vzala prvne naky kureci s rybou, sama jsem mela pochybnosti, ale cuby se po tom muzou umlatit.
|