| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:34
- Nahlásit
birma
tak vylet urcite brzo das prochazka urcite byla supr
denyk
proste je napytel, kdyz je opticky zvyraznenej velkej stred a dole se to zuzuje ale treba s navlekama opticky rozsirujicima kotniky by to bylo lepsi asi ale modne nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:37
- Nahlásit
cernej caj
ale daj se sehnat i normálnější kalhoty, takže takhle výmluva až tak neplatí, ale pravda je, že s bokovkama už ta nenositelná móda trvá nějak dlouho a mohlo už by přijít do módy něco normálního, aby člověk nemusel shánět jak blbej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:37
- Nahlásit
cernej caj
protoze by mohla v milionu veci vypadat lip ale krz modu a trh ji nic jinyho nezbyde
to bych netvrdila, že jí nic jinýho nezbyde já nosím jeden střih riflí už 100 let a na módu kašlu prostě, to vůbec neřeším, dá se sehnat x 100 různej střihů kalhot přece, ale je to o vkusu každého z nás, vím, že hodně holek ne plnoštíhlých,ale obézních nosí elasťáky, protože na sebe rifle neseženou a protože je to prostě pohodlný...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:38
- Nahlásit
cernej caj
ale modne nevim
modne bys byla asik f perdeli
nevím módu nesleduju, nosím jen trička a rifle, nebo ty sportovní gatě...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:38
- Nahlásit
cernej caj
no stačí říct, že 99/% procent ženskejch v tomu vypadá jak sud na nožičkách
chlapi ani nekomentuju, toho jsem v tom potkala snad jednoho a úplně mi to stačilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:42
- Nahlásit
denyk
já nosím jeden střih riflí už 100 let a na módu kašlu prostě, to vůbec neřeším, dá se sehnat x 100 různej střihů kalhot přece
to ti závidim, mý oblíbený super široký odshora dolů nebo hodně široký zvony mi přijdou dost nesehnatelný. Možná je to tim, že nechci trávit týdny a měsíce hledáním...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:45
- Nahlásit
Maya
no ja treba su za bokovky stastna pac jak mam tlak na brisku tak to neni zadnej zachod dost blizko
ale je blby, ze proste odev mode podleha dost a sehnat neco jinyho da vic prace, a spis treba sezenes nekde v malym obchode nez v obchodnim centru
denyk
já nosím jeden střih riflí už 100 let
me da treba strasnej problem sehnat rifle, ktery by mi vyhovovali, na modu taky kaslu, ale proste kdyz si chci koupit kalhoty, tak mi da tri prdele casu najit ty, co mi pasuji a libi se a spoustu casu s behanim po obchodech a hledanim po netu... a pokud nekdo na to nema cas, nebo si projde vsechny obchody ve meste a smolik, tak co si asi koupi, ze jo...
hodně holek ne plnoštíhlých,ale obézních nosí elasťáky, protože na sebe rifle neseženou vidis ale tady sama popiras to, ze bys netvrdila ze jim nic jinyho nezbyde... pac kdyz maj prece na vyber mimo modni veci, jak to ze na sebe nic nesezenou?
modne bys byla asik f perdeli
mam ten pocit tez
Maya
zas ty zeny nechci urazit, ze jo, pac ja v tom taky vypadam jak sud na nozickach
muj sen sou bokovy zvonace obtazeny pres stehna, ale kde k tomu sakra prijit??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:48
- Nahlásit
birma
ja mam siroky odshora doluuuu at zije votocvohoz ale pravda v mym cisle se to shani o neco lip
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:53
- Nahlásit
cernej caj
v tvym čísle se shání všechno líp měla jsem jedny takový kdysi ze sekáče, nosila jsem je do rozpadnutí a dodnes na ně vzpomínám se slzou v oku...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:54
- Nahlásit
cernej caj
posli do mailu ktery - mozna mam tipy
jj, po práci
tohle je podle me des - nemyslim barvu.
mně se děsně nelíbí barva a děsně se mi nelíbí ty boty, jinak by mi na tom nepřišlo asi nic divnýho, páč není tlustá... snad jen že je jí to trochu krátký bych si řekla... neřeším
je fakt, že široký rifle se mi shánějí mega blbě.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:55
- Nahlásit
chlapy ve slimkách naštěstí nějak míjím.....
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
Maya
ukaž nějakej kýč
no nebudu pomlouvat takhle veřejně
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
birma
tak nechat usit asi jedine, ja kupuju guga tak muzes hodit oko jestli nekdo neprodava na 190cm (a ozna jo pac ja na svych 168 dycky zkracuju tu 38/40 o 10 cm
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:56
- Nahlásit
Vero
no prave me se nelibi to ze SOU KRATKY a obeply, to proste maj byt obeply adlouhy na hubenejch lidech, to je OK a pekny ale tady ty kratky proste fakt nechapu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:58
- Nahlásit
birma
mý oblíbený super široký odshora dolů
mám je taky nejraději, proto nosím pánský a nejlépe Mustang.
Rovný gatě, teda ne extrémně široký.
By ti určo vyhovovaly. Před rokem jsem na mimáči splašila Energie rifle, tu značku jsme neznala, byly asik za 400Kč, narvala jsem se teda do nich až teď po zhubnutí, ty teď nosím nejraději (ne štíhlá fakt nejsem) ale když jsem viděla cenu za nové, protočily se mi panenky....
cernej caj
vidis ale tady sama popiras to, ze bys netvrdila ze jim nic jinyho nezbyde
no tak jako proč neseženou? Protože už jsou ve velikostním stádiu, kdy se to těm výrobcům nevyplatí šít, je to jako s mým velkým chodidlem.
Myslím ty opravdu extra silné a navíc ti pak stejně řeknou, že se v elasťákách cejtěj nejlíp....nebo teplákách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:38
- Nahlásit
denyk
a tady narazime na to, ze by jeden cekal, ze problem maj fakt extra obezni lidi ale jako ze ja po projiti 10obchodu nenajdu rifle kam narvu stehna a zaroven nejsou o 4 cisla vetsi at tam narvu zadek... proste najit mimo tu modni vlnu neco je boj dycky...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:40
- Nahlásit
cernej caj
jseš asi nekonfekční postava
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:40
- Nahlásit
kde je paní domácí ?? Zahlcena po dovče ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:41
- Nahlásit
denyk
to vis, mala a k tomu slovanska postava krev a mliko, poradnej zadek a stehniska
Xerxová
snad se brzo odhlti
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:55
- Nahlásit
cernej caj
rifle kam narvu stehna a zaroven nejsou o 4 cisla vetsi at tam narvu zadek..
a to ještěže se dělají nízký pasy... mor byl, když se všecky rifle dělaly až do pasu, to jsem nebyla schopná si koupit nic, aby mi to nebylo v pase na ještě na podnájemníka , pokud je to akorát přes boky.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:56
- Nahlásit
cernej caj
to vis, mala a k tomu slovanska postava krev a mliko, poradnej zadek a stehniska
nooo podle fotek vypadáš fákt hrozně
co mám říkat jáááááááááá?????????
a vůbec, buď ráda, že ti nejsou, nakonec by tě pak přepadla nakupovací mánie a utratila bys všechny prachy za gatě a pak bys jich měla hodně a musela je zase někomu darovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:58
- Nahlásit
Vero
mor byl, když se všecky rifle dělaly až do pasu
tak když se ženská podívá opravdu na to místo, kde má pas,
tak tak vysoko snad nikdo žádný gatě nenosí
Já teda bokovky né, nesnáším když se ohnu a je mi vidět půlka zadku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 13:58
- Nahlásit
denyk
vůbec, buď ráda, že ti nejsou, nakonec by tě pak přepadla nakupovací mánie a utratila bys všechny prachy za gatě a pak bys jich měla hodně a musela je zase někomu darovat
ještě že kafe vypito
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:01
- Nahlásit
denyk
tak tak vysoko snad nikdo žádný gatě nenosí
Já teda bokovky né, nesnáším když se ohnu a je mi vidět půlka zadku
tak to já taky ne, ani když mi leze břicho nesnáším, ale trochu nižší střih je dobrej... pamatuju že se dřív dělaly všecky rifle fakt hrozně vysoký, nevím jestli fakt až reálně do pasu nebo skoro, ale hodně vysoký... a rovný- stejně přes boky jako v pase. to nešlo nosit nic. tak jsem se pak zaradovala i z bokovek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
tak ja mam v pase misto pro podnajemnika a pres boky nezapnu zip
denyk
no jo, minule sem si na kocicim bazaru za dvacku rifle, byli mi oply ale slo by to ale byla sem lina zkratit a pak sem je dala kamosce co nemohla sehnat rifle a jeji reakce "a do toho ses jako vesla" me trochu znejistela
prave ja samo kupuju bokovky kde se ohybat muzu jak chci a sou vzadu normalni a vepredu akorat nizsi ze mi neni furt zle od zaludku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit
Vero
takhle já to mám celej život, moc neremcám, dycky si najdu důvod proč to ten někdo nahoře zařídil tak, že něco nenám,
že mám něco velkýho a tak.
Třeba o sobě vím, že mám nakupovací úchylku na boty, kdybych měla normál velikost, nevejdu se skrz hory bot do bytu
Když to teď tak spočítám mám asik 13 párů, což není moc
nevím jestli fakt až reálně do pasu nebo skoro
skoro, jooo, to bylo období kdy mi bylo cca 15, chodila jsem za vojákama-pohraničníkama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:08
- Nahlásit
cernej caj
pak sem je dala kamosce
už je to tady
a do toho ses jako vesla
uáá není nad úpřimnost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:13
- Nahlásit
Třeba Thor Steinar jsou skvlěý rifle, navíc na knoflíky, ty mám úpá nejraději
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:14 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
a do toho ses jako vesla
nejvtipnější je to od čéka s ideální ženskou postavou
edit. tím myslím kafe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2015 14:16
- Nahlásit
denyk
me ji bylo lito ze nemuze sehnat a tim ze byli nezkraceny tak by na jeji dlouhy nohy pasovali tak sem se jich vzdala nechci rict nechtene ale neplanovane
vypadaj dobre
Vero
to mi rekla kes
|