Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 09:25
- Nahlásit

cernej caj
no jo, klobáska, tak to je jasný

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 09:28
- Nahlásit

Maya
disketka

doufám, že ty klobásy byly bezlepkový

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 09:31
- Nahlásit

Maya
to chciiiiiiiiiiiii

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 09:42
- Nahlásit

cernej caj
muz bude miturcite ntb, muzu ti ukazat ten irfan I zoner

jo!

a dost se pobavila u nekterych fotek s lidma

že

Xerxová
hezky jsem se s tebou prošla známými místy

Maya
už tu dlouho nebylo nic ke koupi

kuš, babo!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 09:58
- Nahlásit

cernej caj
to chciiiiiiiiiiiii
gif, tak jen odkaz
https://33.media.tumblr.com/6c945358928e0e19a8e88e 0596cc4a74/tumblr_mn3ubpRqSN1qzk2upo2_500.gif

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 09:59
- Nahlásit

denyk
co remcáš

jenže tys neviděla produkci jednoho účastníka výpravy
a kafe má taky lepší cvik
musíme trénovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:01
- Nahlásit

Maya
už tu dlouho nebylo nic ke koupi
ale to je luxus!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:03
- Nahlásit

cernej caj
kachna_
tak začněte šetřit
http://www.thisiswhyimbroke.com/floppy-disk-table

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:05
- Nahlásit

Maya
to sem presne cekala

Vero
jj nekolik tisic fotek to chce u prumernyho fotografa a neprej se, kolik sem jich uz nafotila ja... mozna tak 40 000 za tech 10 let s kompaktem z toho jich budou 2/3 za poslednich cca 5 let a porad proste su nekde na zacatku cesty

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:12
- Nahlásit

cernej caj
jako že nafotíš x tisíc fotek než uděláš jednu dobrou jako dobrej fotograf?
asi budu radši furt blbej fotograf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:30
- Nahlásit

Maya
to spis bude proste cvikem, pokud nemas ten cit pro dobrej zaber a nejak automaticky delas dobry fotky, tak ne. pokud ten cit nemas, je to o stovkach a tisicich nafocenych fotek, nez se to naucis mechanicky delat lip a poznavat i z vlastnich fotek co slo lip. ja nemam ten cit na to

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:51
- Nahlásit

cernej caj
to já taky nemám ten cit, otázka taky podle mě je, jestli tím nafocením tisíců fotek se můžeš zlepšit i v tomhle, jako uričtě v technice, ale taková ta dobrá wau fotka je si myslím o něčem jiným

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:59
- Nahlásit

Maya taková fotka je většinou o klice a náhodě. Když fotíš hodně, je větší šance, že se povede...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 10:59
- Nahlásit

Maya
muzes se to naucit asi - ale predpokladam, ze wau fotku budes mit min pravdepodobnejc nez clovek s citem, ale muzes mit minimalne prumerne hezky fotky

treba tohlepovazuju za povedenou fotku hnojovyho domu a tohle za prumernou fotku... najito z googlu.

nerikam, ze druha fotka neni vypovidajici o realite - tuna zlutych kytek pred domem (taky mam takovou) ale ta prvni je zajimavejsi z myho pohledu a tady se treba musis casem naucit, pokud pro to nemas cit, ze to muzes vyfotit i jinak, nez jako priklad c2. ze to muze byt pro divaka zajimavejsi a mozna i vymluvnejsi co ze to tam vlastne je. foto c1 jasne ukazuje tunu krasne rozkvetlych narcisu s domem.

A pro tohle ja treba cit nemam ale uz to dokazu obcas pouzit tam, kam by se to hodilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 11:00
- Nahlásit

Xerxová
jj, to je taky pravda

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 11:17
- Nahlásit

cernej caj
tak s těma fotkama příkladama je to pravda, ale jestli to není i jen módou a jak jsou lidi zvyklý co za co považovat
nedávno jsem někde četla článek jak právě dřív byly ty super fotky focený na střed a dneska že je móda fotit na krajích a bez toho není možný dneska mít super fotku a pak samo lidem se to líbí, protože už jsou ovlivněný většinovou módou
ale těžko říct jak to vlastně je

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 11:36
- Nahlásit

cernej caj
už sis prohlédla okolí Hobitína?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 11:49
- Nahlásit

birma byla na procházce u řeky?
http://www.novinky.cz/krimi/369345-v-chatove-oblas ti-u-vltavy-nasli-mrtvolu-muze.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 11:56
- Nahlásit

Maya
ja nevim, jestli je to modou. me se proste prvni fotka libi vic nez druha a myslim,ze to je muj subjektivni nazor, tohle tezko lze nejak ovlivnit modou... taky sou dneska modni slim kalhoty nad kotniky a podle me v tom vypada hrozne kazdej, aj hubeny v tom vypadaj priserne a pritom je to ted moda akazdej to kupuje...

podle me nektery veci se ti nemuzou libit jen proto, ze je to modni. bud se ti libi, nebo ne. Me se libi i fotky foceny na stred, proste hrozne zalezi na ty fotce.

denyk
jednim vokem, par vyletu by se naslo

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 11:59
- Nahlásit

cernej caj
já nevím, myslím, že člověka ovlivní, když třeba 10 let v časácích a na internetech vidí chvály fotek ke kraji a čte jak jsou super, že nakonec i ty jeho takový se mu zdají hezčí než ty na střed
s těma slim kalhotama to taky nechápu

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:03
- Nahlásit

cernej caj
taky sou dneska modni slim kalhoty nad kotniky a podle me v tom vypada hrozne kazdej, aj hubeny v tom vypadaj priserne

ehm

ta první fotka je podle mě objektivně supr (i když drobná otázka: není už zas moc nereálně pastelová?), ta druhá průměrná až spíš špatná...
připadá mi, že to je jak subjektivní, tak možná i objektivní?

a nemyslím si, že na to nemáš cit...

(dneska znova prohlížím ty Honzovy a rozhodla jsem se, že některý se mi vyloženě NELÍBÍ, že z toho udělal už těžkej kýč)

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:05
- Nahlásit

Jinak to s tím focením na střed a nikoli na střed, to je psychologická věc způsobu vizuálního vnímání, takže myslím, že je to objektivní zjištění, že je líp nefotit na střed...
ale některý fotky tak můžou klidně vyjít hezky, to zas určitě, resp některý nejdou fotit ani jinak (třeba skupinovka)

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:06
- Nahlásit

cernej caj
zapomeň na to, že s tebou někdo někam půjde 20km a víc
hubeny v tom vypadaj priserne a pritom je to ted moda akazdej to kupuje
tak jak který...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:18
- Nahlásit

Maya
ja nevim, ja zadny casaky nectu a takovy nazory moc neberu, spis si kdyztak ctu o foceni clanky o technice, o ostreni a tak. fotky hodnotim proste subjektivne.

Vero
souhlasim, ze barevne bych ji brala mirne jinak, ale slo mi spis o kompozici v tomhle pripade

že to je jak subjektivní, tak možná i objektivní? jj, proste jedna vec je technicky spravne - dobra expozice, ostra atd, atd. Druha vec je proste ten subjektivni dojem z fotky. Ta druha je proste obycejna, nicim zajimava. Ale zas je tezky fotit dokumentacne treba vylet a mit pritom vsechny zajimavy. to nejde.

ehm
tak asi zalezi kus od kusu ale v principu de o to, ze to slusi max 10% tech, co to nosi (a to jeste spis sou ty normalne dlouhy, ne ty co konci v pulce lejtka) ... a u chlapu asi tak 0%

posli do mailu ktery - mozna mam tipy

denyk
s tim pocitam, no

tohle je podle me des - nemyslim barvu. Proste me se ty nad kotniky nelibi fakt prakticky na nikom, normalne dlouhy tem stihlim sedi, ale tim ze je to modni tak je jedno jakou mas postavu, jiny nesezenes... a moje kamoska s extra hubenejma nohama ma problem vetsinu tech klahot dneska narvat pres stehna, tak co my ostatni...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:22
- Nahlásit

denyk
tak jak který...
tak ženská co má metr osumdesát a 40 kg v tom může vypadat dobře, zbytek teda ne, ale co tak člověk čte po těch internetech, hodně chlapům se to líbí, že můžou vočumovat zadky, tak ty ženský to nosej asi proto a že se to nelíbí jinejm ženskejm je jim šumák
Vero
některý se mi vyloženě NELÍBÍ, že z toho udělal už těžkej kýč)
ukaž nějakej kýč
to je psychologická věc způsobu vizuálního vnímání, takže myslím, že je to objektivní zjištění, že je líp nefotit na střed...
no právě v tom článku bylo, že dřív jak nebyla fotka na střed, byla považovaná za špatnou a dneska je to naopak a vizuální vnímání bych řekla je u lidí furt stejný, je to jen o momentální módě, i když móda nejni asi to pravý slovo, ale asi víte co myslím

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:25 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
ono jako tohle nad kotníky se nosilo už v osudmesátkách, akorát to byly černý silný leský jakobypunčochy a nosila se k tomu minisukně, proto mě to evokuje furt, že kdo má tohle na sobě, zapomněl si sukni doma
jinak to samo vypadá blbě, protože to dost opticky zkracuje nohy a vysoký podpatky už to nezachráněj

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:28
- Nahlásit

cernej caj
tak mně to nepříjde tak hrozný-ty legíny žlutý, jen mi prostě nepasujou ty lodičky k těm nadkotníkáčům ale zase v balerínách to by bylo taky maso . Nesnáším baleríny

s tim pocitam, no
jooo, tak počítej

Maya
má metr osumdesát a 40 kg v
to snad ani nikdy takovej neexistuje mají kolem 60kg

birma
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:29
- Nahlásit

protože nemáme fotky z výletu, páč jsme na žádnym dlouho nebyli, tak aspoň jedna z procházky před tréninkem

na procházce jsem viděla asi 5 zajíců, jednoho jsem se snažila Adamovi ukázat - šel po stejný cestě jako my a Adam ho postřehnul až když jsme od něj byli tak na 5 metrů dokonce ani neřval, což bylo moc dobře, protože nás zrovna míjeli jezdci na koních a nebylo by úplně dobře, kdyby ty koně splašil...

Maya
nebyla výjimečně se holt vyskytujou i mrtvoly aniž bych byla poblíž

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:30
- Nahlásit

Maya
na sobě, zapomněl si sukni doma
často vidím, že ty černý leginy mají i průhsvitný a jsou jim vidět i barevný kalhotky....
Jo tak jsou moc hezký riflový kraťasy a k nim tyhle černý "nadkotníky" (blijící)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2015 12:30
- Nahlásit

Maya
ale tam podle nejde o to, ze by se fotka nezarovnana na stred nelibila, ale ze v te dobe se proste davalo fotkam na stred prednost z milionu duvodu... ale pochybuju ze pekna fotka by se jinak esteticky proste nelibila, kdybys ji ukazala nekomu kdo o tech stredech nic nevi...

jinak to samo vypadá blbě, protože to dost opticky zkracuje nohy a vysoký podpatky už to nezachráněj

presne, takze mala silnejsi zena v tomhle je proste chudak, protoze by mohla v milionu veci vypadat lip ale krz modu a trh ji nic jinyho nezbyde

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání