| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:57
- Nahlásit
PetraK
tak doufám, že pejskům sbíráš a nosíš domů šišky, aby si měli s čím hrát
vagabudní boty bych brala taky, třeba se i někdy vykopnu do krámu časem v příštím životě
cernej caj
akorát jsem si s tou lampiškou objednala usb šňůru, zelenou, aby se mi nepletla a je teda kapku víc delší než by se mi hodilo, ale to už je detail
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 11:58
- Nahlásit
Xerxová
Ale podařilo se mu mouchu seslintat tak, že nebyla letu schopná, jen si hluboce bzučela v posledním tažení na parapetu. A ten blbeček na ni vrtichvostí a ňafe, ať nestávkuje a hraje si dáááál... Je to zvíře normální ???
ne, není, není normální
Rumíček včera v polích na cestě honil taky jakýsi hmyz a páč hmyz lítal velmi podivně vypadal u toho, že drapnul taneček svatýho vítečka minimálně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:03
- Nahlásit
cernej caj
tak ji netref chudinu mezi voci siskou
by mi dala! Ba ne, ona ne, ale je pravda, že když jí s tou šiškou zlobím, musím se mít na pozoru, ona po ní jde jak drak a taky si jí tak bere, když jí nestihnu odhodit. Mně se hrozně hezky kouká na ty její radostný rozesmátý kukadla, když s ní valí ke mně.
at je brzo lip
tak zítra to nebude, páč vím jak dopadne dnešek. Děláme velkej nákup nám i mámě, kam to pak musíme dovézt a vybalit, taky jí musím sundat prádlo, co má u nás vypraný, zároveŇ dovyprat a odnést další dneska ráno pranou várku a možná i pověsit, to se uvidí, radši bych, aby se neflákala a udělala si to pěkně samostatně. No a pak jsem si naplánovala upéct cuketovej nákyp a švestkovej kuláč , takže zítra ráno bude repete a pak mě čeká džungle trávy na chalupě, myslím, že se z toho s Brtníkem vopupínkujem, až tam dorazíme. Tři neděle nesekáno!!!!!!!!!!!!! bojim, bojim, jak to půjde. No a pak večer zdechnu se psema na gauči
Maya
doufám
doufáš marně, vidim prt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:05
- Nahlásit
Maya
vagabudní boty bych brala taky, třeba se i někdy vykopnu do krámu časem v příštím životě
nemusíš, však tyhle jsou až ze švédska, objednával Brtnik k vánočkám. A vlastně i ty druhý ty klustý sandále jsem taky měla na noze, až to dorazilo. A tyhle jsou fakt pohodlný, oboje teda.
tak doufám, že pejskům sbíráš a nosíš domů šišky, aby si měli s čím hrát
si piš, zrovinka dneska tam právě jednu borovou mají, to bude Brtník radosten, až přinde dom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:06
- Nahlásit
ty zabky sou hrozny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:26
- Nahlásit
cernej caj
ty zabky sou hrozny
jak byl ten disketovej stoleček, tak tam byl odkaz na komplet svítící boty
PetraK
nemusíš, však tyhle jsou až ze švédska
já vím, ale minimálně jednou musíš ozkoušet naživo, abys věděla číslo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:27
- Nahlásit
PetraK
se obávám, že 3 tejdny nesekanou trávu vemeš už tak leda kosou
jako jak to za tejden vyroste je děsný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:32
- Nahlásit
Maya
no mi sekali letos poprve v pondeli myslim a uz muz rikal, ze uz to tak tak bere sekacka
PetraK
mi pripomina ze mam v pracce uz 3dny pradlo (to vetsinou delam tak ze vemu rychlocyklem bez zdimani a necham to pres noc "namoceny" a pak vyperu, tak je asi nejvyssi cas prat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:34
- Nahlásit
cernej caj
ze proste to neni tak ze sovy chudaci a skrivani to maj bozi...
já si myslím, že chudáci jsou hlavně ti, co potřebujou 8 hod spánku, oproti těm, co si stačí s 5 a je jim fajn, nebo prostě jsou zvyklí a fungjou
já si myslím, že skutečnejch sov, jako z hlediska metabolismu, asi nebude tolik, jak to vypaádá, že to je hodně i o zvyku a přizpůsobení, ale tak nevím... myslím že bych se dovedla přizpůsobit časem, kdybych musela, a problém bych měla zas jen s tím počtem hodin, co potřebuju bejt v posteli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:34
- Nahlásit
cernej caj
my už sekali 2x, podruhý po tejdnu a bylo to taky jentaktak
si myslím, že na tohle asi nevyberou, ale možná škoda, vypadá to zajímavě
hithit.com/cs/project/1236/ypsilonie-cesta-do-vyjm enovane-zeme
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:36
- Nahlásit
PetraK
zdravím cíplý koláče, který působí plný energie i přes obrazofku, ještě aji dyž je cíplý, jdu se zahrabat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:37
- Nahlásit
cernej caj
tak to jsem vůbec nepochopila jak pereš
ještě že mám na pračce rychlocyklus i s malým ždímáním, jen je to prádlo trochu mokřejší než normálně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:50
- Nahlásit
Vero
jj, chci 8 hodin
cíplý koláče, který působí plný energie i přes obrazofku, ještě aji dyž je cíplý, jdu se zahrabat
dem se zahrabat spolu
Maya
jo zarizli grooveshark jestli sis vsimla
no ja prave kdyz to chci namocit anemam jak, tak dam rychlomod bez zdimani, necham to par hodin v pracce, ono to povoli tim ze to neni vyzdimany a pak dam normost vyprat a vyzdimat a je to cistci nez kdyz dam prat treba zbytecne 2x dlouhej cyklus na hodne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 12:59
- Nahlásit
cernej caj
jo ty namáčíš!! tak to mě nenapadlo, to nedělám snad už 20 let, jako normální cyklus na 2 hoďky mě vypere všechno
jo zarizli grooveshark jestli sis vsimla
jj, četla jsem o tom minulej tejden a já tam měla takový pěkný albový playlisty, už jsem tam dlouho nebyla, ale stejně mě to štve, bylo to fakt super, budou propagovat spotify, protože tam hodně lidí používá placenou verzi, ve který si můžeš vytunit rádio a vůbec všechno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:03
- Nahlásit
Rumštajn, nestíhááám...
PetraK
pani sim vás písněte Fifijové do mailu kolik jste posílala nebo budete posílat do těch Skřivan, at to přičte k tomu našemu číslu a může to hodit na stránky..díky
Já nestíhám páč, zedníci zedničej, takže bordel jak v tanku venku i doma... a čas na nic... páč jestli mě neklepne dneska tak už nikdá..ještě nemám pořádně vybalený uklizený a vypraný věci z Pecky a už abych zase balila....přemejšlím jestli mě klepne hnde nebo až az chvilku. Posekat jsme stihli včera ale né celý ještě kus mě chybí kterej musim dodělat dneska...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:07
- Nahlásit
Maya
jenze ja mam prasopsy co se mi valej v posteli, ono utres nohy ale proste na obyc prani peru vsecko krome lozniho.
jj taky me to steve, to spotify budu muset ocihnout.
Fajka
tak snad ze nikdaaa ja nemam taky jeste vyprano a uklizeno z dovci, takze kliiid a zmaknes jindy. Kam valite? na voka?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:10
- Nahlásit
cernej caj
takze kliiid a zmaknes jin
asi budu muset..až najednou
Kam valite? na voka
néé ten je až další víkend myslím... my se jdem zamotat kolem Kutný hory
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:12
- Nahlásit
Fajka
s tím klepnutím radši počkej
cernej caj
nevypere se to ani na 60 třeba?
no ale se psama v posteli moc zkušenost nemám,t ak envím
spotify je dobrý, ale no v tý zdarma verzi je reklama, která se ti stahuje, i když posloucháš offline a v rádiu můžeš přeskakovat jen 3x za den, takže vytunit si ho by trvalo měsíce, ale jako playlisty a tak dobrý, akorát holt ta reklama, ještě že je aspoň v anglině, se člověk trochu pocvičí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:19
- Nahlásit
Fajka
uzijte si toooo co to mate za akci?
Maya
no prave uplne moc nee, tohle je lepsi, muzu namacet ve vane ale pak bych se nemohla koupat zas takze to delam tahle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:19
- Nahlásit
Maya
já vím, ale minimálně jednou musíš ozkoušet naživo, abys věděla číslo
vagabondi mi seděj na běžný číslo, však vrátit se dá vždycky. a jestli se ti líběj, tak to myslím není problém.
když jsme u těch bot - teď jsme šli z oběda a jeden kolega říká:No ty jo! Ona má Petra taky boty pod kotníky? . Sem řekla, že mám dneska Postřižiny je doba zkracování. ale že je teda nepozornej, páč jedny pod kotníky nosím normálně - ty třídírkový Steely.
s trávou mě neděs ešče víc, než jsem, kosa sice je, ale......... ty plantáže??? ne sekačka to musí dát. Jinak objednávám anihilátor od Jablonce, neboli ČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍFEEEEEEEEEEEEEE, musíš přijet s traktůrkem na chalupu, jako ondynoj
cernej caj
mi pripomina ze mam v pracce uz 3dny pradl
já mám takovej systém, že když pospíchám, tak - večer nalouduju prádlo, nastavím pračku, ráno jí zapnu tak v půl sedmý a než jdu do prasé, tak je vypráno a čeká už jen máchání a ždímání. A tím pádem odpoledne už jen zapnu a za chvíli věším.
Vero
zdravím cíplý koláče, který působí plný energie i přes obrazofku, ještě aji dyž je cíplý, jdu se zahrabat
to je jen zdání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:21
- Nahlásit
Fajka
osekat jsme stihli včera ale né celý ještě kus mě chybí kterej musim dodělat dneska...
a pak jede Číííf k nám s anihilátorem
peníze se musím zeptat tý kolegyně, vydrť
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:22
- Nahlásit
cernej caj
uzijte si toooo
díík
co to mate za akci
trek je to..Okolo kutný hory ale je to jen MID... takže jen kůůsek..no já jsem si to zpestřila tím, že jdem s neteří a půjčujem si zase haskouna..takže to budu mít všecko na hrbu ....doufám že to přežijeme všici bez ouhony
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
pak jede Číííf k nám s anihilátorem
neřikej dvakrát nemít tu zedníky tak by i jel.. prdlej je na to dost
peníze se musím zeptat tý kolegyně, vydrť
v poho pani, jen to pak rovnou písni Fifijový bo já jsem zas v řiti tak ať se to u mě nezasekne Dííík!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:27
- Nahlásit
cernej caj
dem se zahrabat spolu
no, lopata aj dělníci asi v sobotu budou.....
ale začít je potřeba se mnou, já neskáču po treku v horách po tyči
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:28
- Nahlásit
Fajka
užijte si to!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:28
- Nahlásit
PetraK
já mám takovej systém, že když pospíchám, tak - večer nalouduju prádlo, nastavím pračku, ráno jí zapnu tak v půl sedmý a než jdu do prasé, tak je vypráno a čeká už jen máchání a ždímání. A tím pádem odpoledne už jen zapnu a za chvíli věším.
hezkej systém, ale já bych zapomněla bu´d na krok b, nebo na krok c... jak se znám, nevyhnutelně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:31
- Nahlásit
PetraK
tak trakturek je nej, no
Vero
asi jo, no ale vis ze ted uz si nemas zakopavat domaci mazlicky na zahrade, takze ty zapokat pujdes, ale ja nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:35
- Nahlásit
Fajka
neřikej dvakrát nemít tu zedníky tak by i jel.. prdlej je na to dost
a to my bychom byli ale rádi, i bez traktůrku, huž to plánujem dlouho přeciž.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:48
- Nahlásit
Vero
hezkej systém, ale já bych zapomněla bu´d na krok b, nebo na krok c... jak se znám, nevyhnutelně
žejo, proto já když už na to dojde dělám jen krok a a to narvat pračku a zapnout než du do práce a když přijdu z práce, tak už jen pověsit, to si pak už si většinou všimnu když jdu kolem pračky, že v ní něco je
ale popravdě, kdyby pračky vymejšlely ženský a ne chlapi, který vůbec neví vo co gou, tak má každá pračka velkej svítívej indikátor Prádlo uvnitř!! Těm starším pračkám alespoň zůstal svítit displej, ale takhle nová mrcha celá zhasne a tváří se jako že nic
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:50
- Nahlásit
Maya
zhasne a tváří se jako že nic
a intenzivně se potí a maká na plísni
cernej caj
ale vis ze ted uz si nemas zakopavat domaci mazlicky na zahrade, takze ty zapokat pujdes, ale ja nevim
nad tím rači nebudu dál dumat
|