| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:52
- Nahlásit
dogsitter
jsem ani nevěděla, že to u nás existuje
doginni.cz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:58
- Nahlásit
Vero
užijte si to!
kujem !
PetraK
byli ale rádi, i bez traktůrku, huž to plánujem dlouho přeciž
jo joo však kdo si počká ten se dočká a určo to zas klapne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 13:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
hezkej systém, ale já bych zapomněla bu´d na krok b, nebo na krok c... jak se znám, nevyhnutelně
tak jak už si to člověk zaběhne, tak to povětšinou jede.
cernej caj
tak trakturek je nej, no
co traktůrek!! to je fakt anihilátorský zařízení, vůbec to totiž nevyprdává trávu!! a to trávu vysokou stařinu. Je to ešče větší sasrak než tydlevíze, vůbec nevim, kam to zmizlo, zkoumala jsem půdu a ani to nebylo namulčovaný. Nechápu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:04
- Nahlásit
Maya
hmmm ale petikilo za noc, to je teda lepsi jak v hotelu pro lidi
Fajka PetraK
tak at se srazite i bez trakturku
tak to je skvelej trakturek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:05
- Nahlásit
PetraK+
co traktůrek!! to je fakt anihilátorský zařízení, vůbec to totiž nevyprdává trávu
to chci takyyyyy, ale to neexistuje, nevěřím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit
Maya
bys koukala!! Já to taky nechápu, snad jedině, že si to Číííf nafutroval do pupku, ale prostě byla to hodně vysoká tráva, tak do půli stehen, stará a von se tam tak s tim šmrdolil, sem , tam, sem, tam a................ trávy nebylo! ani stébélko!!!! a koš to nemáááá aby si to tam schoval, takže........... sasrak jedině
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit
Maya
no ja se bojim, ze existuje a stoji vic jak nvy auto
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:09
- Nahlásit
Maya
no tak až bé příště sekat tak já ti to natočim
my už to takhle praktikujem x let a funguje to furt... assi von číf nebé Kaprfíííld
Ešuska je svědek!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit
Fajka
Kaprfíld, to bude vono a nebo traktůrek s vodpařováním, jinak fakt nechápu, protože teda u sekačky i mulčovaná tráva je vidět, tak předpokládám, že u traktůrku taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:20
- Nahlásit
Maya
tak předpokládám, že u traktůrku taky
no to právě neni
bo to číf nesnáší.. tak si pořídíl něco co to rozšmelcuje tak že tu trávu po projetí traktoru fakt nenajdeš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:21
- Nahlásit
Maya
asi je ciiiif fakt kaprfild a trava se zjevuje nic netusicim africanum uprostred pouste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:25
- Nahlásit
cernej caj
asi je ciiiif fakt kaprfild a trava se zjevuje nic netusicim africanum uprostred pouste
takže dobrej skutek vlastně dělá
Fajka
no tak takovej traktůrek by se mi taky šiknul, akorát si ho koupím asi až vyhraju ve sportce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:27
- Nahlásit
kdo je kdo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:28
- Nahlásit
Maya
takže dobrej skutek vlastně dělá
mrknu doma essi mu na hlavě rašej rohy nebo svatozář
akorát si ho koupím asi až vyhraju ve sportce
zas tak strašný to nebylo ...my ještě chytli slevu ..měli jsme ho vybranej už dýl a příjdem tam s penězma a ona na něj byla zrova sleva přes dvacítku... (prostě čím větší hajz. tím větší štěsní ..
letím ještě se musím stavit u tchýně jak na tom je bo záftra to už nestihnu... tož zatím..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:31
- Nahlásit
cernej caj
ty vole!!
Fajka
Ešuska je svědek!
jo!! vočitej, a přísahám na holej pupek, že to tak je.
rašej rohy
pokud by to byla tahle varianta, tak radím - NEUPOZORŇOVAT MOC NA TO! mohl by to pak být průser
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:34
- Nahlásit
Maya
[i]jsem ani nevěděla, že to u nás existuje
<doginni.cz
ty woe co to je????
jsem koukal na nas lopatov a tem bych nesveril ani filcku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:42
- Nahlásit
Maya
krasny lisce
Fajka
tak to potesi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 14:49
- Nahlásit
zbrnd
no a já teda koukám na ten náš a taky žasnu, jak tam někdo může dát fotky bordelu v bytě??
to je spíš sociologická studie než nabídka hlídání, akorát jedna paní vypadá seriozně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 15:22
- Nahlásit
jen si tady odložím Nohavicu v anglině
http://www.nohavica.cz/_en/tvorba/texty_en/t_en_la ndry.htm
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 15:30
- Nahlásit
mám doma dementa asik (kam se hrabe Najtík s jeho výrazama )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 17:51
- Nahlásit
uz sectedim aztu vydru ocihnu z pc. udrlsla sem si puchejr ns palci. na ruce. au
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:14
- Nahlásit
birma
Pomóóóc, aktivní pes!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:28
- Nahlásit
nemám aktivního pesa... mám mrtvolku. Páník jel do Prahy a vysadil mě s Nightem u mých rodičů - a po sváče (Night měl připravené vajíčko na tvrdo, kus sýra, kus čerstvé okurky, 10 dkg kvalitní uzeniny...babička je rozcapovač) jsme se vydali pěšky domů. Hodinka mezi OBI, Kauflandem, Lidlem, obřím sídlištěm... v davech lidí, aut, dětí, psů... mi unavila psíka natolik, že můžu jít v klidu žehlit... ( blééééé - to já nerada)
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:31
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Máte někdo zkušenost s vyraženym zubem? Psim ... Ano, ludřenka Jsem tu dlouho nebyla povědět, jak se má
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:39
- Nahlásit
Tinta76 to je blbka... Kamarádky pitina si vyrazila kdysi jedničky řezáky (byla zvyklá "se věšet" na větev a pověsila se nechtíc výskokem na dětském hřišti na kovovou hrazdu...) a postupně se jí pak uvolňovaly další řezáky - až byla pitbulka bezzubka... Ale navadilo jí to.
A je uražený nebo vyražený?? U nás na veterině vím, že zuby docela opravovat uměli... takže se případně zeptat veta, co s tím
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:47
- Nahlásit
Xerxová
no spíš uraženej, páč po ohledání (sice nedokonalém) jsme seznali, že tam asi zbytek bude ... oprava zubů se asi dělá v narkóze, co?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:50
- Nahlásit
jojo - nějak si neumím představit zabroušení zubu psisku při vědomí... Třeba to nebude nutné... Ale bojím se bojím...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Kvě 2015 18:57
- Nahlásit
Tak už jsme objednaný na zejtra, uvidíme teda jestli bude potřeba to řešit, akutní to nejni, páč to nekrvácí a ani jí to asi nebolí, ale tak jí nebolí nikdy nic, hlavně když má svůj míček, blbka
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Kvě 2015 19:00
- Nahlásit
A aspoň posílám aktuální foto, všimněte si prosím, jak hezky začíná zase nabírá srstičku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2015 19:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Tinta76
no doufam, ze zub bude v poradku nejak vyresen, ludrenka jedna
birma
supr video
|