| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:55
- Nahlásit
proim vás, prosímvás mohl by mi někdo říci, vo co jsem tu přišla? Nestíhám ničehož, ani doma, ani v prasí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 11:18
- Nahlásit
PetraK
Krásavej report pani! Ouplně vám závidim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 11:35
- Nahlásit
PetraK
supr fotkyyy
a parezaky skvely jinak chciplotiny si mela vyfotit aspon vod hlavy
jinak ste skvely s tim druhym mistem a bubice te musela hrozne prekvapit a potesis tim zapalem v kursingu
Nestíhám ničehož
Fifi nam rekne, nebo nerekne az bude mit/nebude mit novy prirustek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 11:36
- Nahlásit
a video boziii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 11:59
- Nahlásit
PetraK
pěkně jste se měli, fotky krásný
a koukám, že už umíš i video, nejen fotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Fifi nam rekne, nebo nerekne az bude mit/nebude mit novy prirustek
neřekne! je mrcha, už sem to z ní páčila, pak sem se urazila a řekla jí, ať si to teda strčí do trenclí, to svoje tajemství
a video boziii
byl hrozně ftipnej. Mimochodem, nevěřili byste, jak krásně tuhlety mističky vod zmrzky lítaj!!!! lepčí než talíř, Rumíček z toho byl unešen. To je ostatně i na tom videu slyšeti, jak nařiká neščestím, že se nemůže dostat k mističce
a bubice te musela hrozne prekvapit
byla jako dooost drsná!! Šla po něm pěkně. Já jsem s tím i trochu počítala, proto jsem to s ní šla zkusit. Tam je jen problém v tom, že ne dobře vidí na dálku, takže se musí přizpůsobit tah střapce tomu, aby ho furt měla v merku a stíhala ho. Ale uběhla regulérně celou dráhu až do konce. A Rumiště stíhal strapeček jak blásen. Chytlo ho to hned z první, hotovej šílenec, takže jsem pak s ním šla kus dál a cvičili jsme sebeovládání, neb jak viděl střapec i jen natahovat, hůůůůž by šel
supr fotkyyy
úplně ne, protože to furt zlobí , ale některý a není jich tedy mnoho, to je fakt se mi ale líbí.
parezaky skvely
myslíš tu, jak se Rumíček vysápal za Brtnikem na ten vysokej pařez?
birma
Krásavej report pani! Ouplně vám závidim
jsme tetkon fšicí totál tuháč. Já hodně, protože jak jsou ti psi dva, tak to člověk chce spravedlivě rozdělit, takže mám nejen našlapáno k kopců krkonošských, ale pak i následně na Pecce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:07
- Nahlásit
Maya
a koukám, že už umíš i video, nejen fotky
MÁJOOO! seš drzá!
a zahlídla jsem něco o krumpáči a ruce - bolí hodně? řekla bych, že na takový srandičky bylo ještě brzo.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:10
- Nahlásit
PetraK
vy jste prostě taková normální rodinka
To je ostatně i na tom videu slyšeti, jak
to jsem Bohužel poslouchat nemohla
Kámoš mi v sobotu natočil prasátka jak prasečáku
kvičej, to bude asik podobné, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:22
- Nahlásit
birma
Jsem na něj dneska fakt pyšná
no však je taky ale na co!!
denyk
Já byla po delší době zhruba 24 hodin bez pséka, takže jsem si s klukama zašli do Ústecké Zoo,
pěkné sis to užila -i soudě podle ftipných fotos
cernej caj
táá bláho ty máš krásný výletofotky!!!! Vodičkáá je moc pěkná, kde jste fšade byli? Jizerky jsou krásný, ž ejo? a kde najdu zbytek fotek?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:23
- Nahlásit
denyk
vy jste prostě taková normální rodinka
viď? Takovej prototyp normální rodinky
kvičej, to bude asik podobné, ne?
úplně jako ne, on pláče a do toho jódluje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:26
- Nahlásit
PetraK
myslíš tu, jak se Rumíček vysápal za Brtnikem na ten vysokej pařez?
tu sem tam ani nevidela v tech fotkach, msylela sem tu jak sou oba s bubi na parezech.
a fotky z krkonos mas kdeee?
zbytek fotek najdes u me v pc musis cekat jako zbytek mapa je cca v tom mym desne dlouhym popisu na predchozi strane.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:36
- Nahlásit
PetraK
on pláče a do toho jódluje
doufám teda, že si doma vzpomenu pustit si to video ještě jednou, to jodlování bych chtěla slyšet
ruka bolí dost, ale tak znáš, vono se to samo neudělá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:41
- Nahlásit
PetraK fotodokumentaci chválím - nepoznávám tě Fotky a ještě hned druhý den po návratu...
Najtík Bubici vzkazuje, že je fakt hvězda. Velikáááá hvězda. Takováhle
a zbytka sněhu v Jizerkách ho taky dostaly do stavu extáze - řádil šíleně, liják neliják
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:48
- Nahlásit
Xerxová
na ty fotce diky velikosti toho polstare vypada mensi
Maya
taky sem mela bez zvuku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 12:55
- Nahlásit
pro ty, co si ještě pamatujou WhiteWolf ze zdejšího fóra - na FMBB půjčovala svýho psa na mužskej canicros a teď z něj má vítěze
PetraK
Rumiště stíhal strapeček jak blásen. Chytlo ho to hned z první, hotovej šílenec
no vidiš, má novýho koníčka
uběhla regulérně celou dráhu až do konce.
je dobrá!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 13:46
- Nahlásit
PetraK
Krásnej raport, krásný fotky - děkujeme
Bubi je fakt moc šiškovná a Rumíček o tom žádná pochybnost
Určitě jste si to ve skvělé partě výborně užili a načerpali zase energii do dalšího řádění zrzavečků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 13:59
- Nahlásit
birma
no vidiš, má novýho koníčka
to úplně nemá, já to objíždět nebudu. Když na to někde při našich akcích narazíme tak jo, ale cíleně nějak ne. Ale asi si zase vyrobím na chalupě kůrsingotrenažér na vlastní pohon , že ať si blbnou oba.
je dobrá!
je NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! Bylo skvělý jí vidět, jak to mastí a jak se baví. jen bylo moc teplo, tak jsem se bála, dát druhý běh. cernej caj
taky sem mela bez zvuku
no joooooooooo, ale to nejni vono vůbec! Prava, je tam jeden zajímavej záběr, když tam vyskočil na tu terásku a stihnul se prorvat pod tím zábradlím, páč už to nechtěl obíhat, ale to je zajímavý pro ty co tam byli, protože viděli o jakou výšku terásky jde a jakým malým prostorem se musel stihnout procpat, ale ten ZVUK, ten tomu dodá!
Xerxová
Najtík Bubici vzkazuje, že je fakt hvězda. Velikáááá hvězda. Takováhle
ale to je úplná Megastár!! , že moc Bubi děkuje, vyřídím.
a zbytka sněhu v Jizerkách ho taky dostaly do stavu extáze - řádil šíleně, liják neliják
dovedu si ho představit, potrhlíka jednoho. Štajnidlo se naučil, že když se ukáže na sníh a řekne se "Diii dooo něěěj!" tak tam vlítne a začne dupat Bubi se šla podivat co to dělá a vyhodnotila to jako debilitu , ale šišky, ty jí berou, celou dobu mě honila po Krkonoších se šiškama a dneska ráno taky . Krade je Štajnovi, kterej u nich dělá borderu a von je vždycky hrozně lítostiv
Maya
ale tak znáš, vono se to samo neudělá
já vim, no, ale............ zrovna krumpáč je sám o sobě nářez, aspoň, žes měla tedy bandáž. Jódlování si pusť, je ftipný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:00
- Nahlásit
cernej caj
a fotky z krkonos mas kdeee?
tady:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Krkonose_kveten/
sem právě myslela, že už jsi tam byla a vidělas tuhle:
a proč jako jsou ty fotky furt ještě v pc?? Na mapu číhnu.!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:13
- Nahlásit
Krásný Kééérkonoše. Mám co dohánět - nikdy jsem tam nebyla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:16
- Nahlásit
PetraK
no jestli ste bydleli jak minule tak sito dokazu predstavit a vubec nechapu jak tama vubec proskocil dolu
ahaaa uz chapu ten parez s brtinek, to sou super fotky
a proč jako jsou ty fotky furt ještě v pc?
protoze ja nejsu tak rychla jak ty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit
PetraK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:21
- Nahlásit
Darenka
ja taky ne, taky mam co dohanet ale vypada to tam krasne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
no jestli ste bydleli jak minule tak sito dokazu predstavit a vubec nechapu jak tama vubec proskocil dolu
jo-jojo. stejný bydlení. Taky jsme právě čuměli fšicí, jak stihnul vyskočit a zároveň doslova protéct pod tou šprušlí. A ještě jódlovat je to Joudík, no.
Darenka
Krásný Kééérkonoše. Mám co dohánět - nikdy jsem tam nebyla.
no to bys ale měla, jsou krásný, měli jsme je jen pro sebe, skorem žádný lidi!!.
Já miluju tu fotku, co jsem dávala jako první- tuhle - to je totiž jak z večerníčku Krkonošský pohádky, podívej (dám to znovu, ať nemusíš hledat:
byl to den odjezdu, nechtělo se nám pryč, tak jsme ještě dali jeden malý desetikilometrový výlet. Původně jsem myslela, že to bude tak jako lážoplážo, ale vytáhlo nás to pěkně do vršku. Brtnik se mi posmíval, že bych měla líp koukat do mapy, když něco vymyslim, že pak nebudu překvapená, až budu kopat plíčky před sebou
Jo a blbej zážitek - Rumíček chudáček se zamotal do ohradníku a má pěknej šlinc přes pindíka, chůdě moje malinký. Pak tamtudy nechtěl jít. Ale druhej den už to dal, rychle pravda, ale dal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:24
- Nahlásit
cernej caj
protoze ja nejsu tak rychla jak ty
jsem včera mezi jednou a druhou pračkou, vařením vývaru a večeře stihla vytáhnout z foťáku, jinak nevím, kdy bych to stihla. Ale nejsou probraný, jen stažený. no.
Jo ta s tím sněhulákem mě taky baví, to jsem musela cvaknout, někdo ho tam postavil a když jsme šli zpátky, tak už byl padnutej.
Jooo a víte co jsem pila v Obřáku? Rakytníkovou limonádu - bylo to vynikající!! S ledem, lehce kyselý, žáden cukr, dokonale osvěžující.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:29
- Nahlásit
PetraK
chude maly, tak snad z toho nebude mit nejaky nasledky a kdyz uz to pak podruhy zvladl tak snad ne jinak ta fotka je hezka, urcite ste tam meli nadherny vyhledya mi snad i videli krkonose v dali
ja bych to nahravala tak hodinu a to by se mi ani uz nechtelo cekat.
limonadka musela byt chutovka
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:30
- Nahlásit
PetraK
No my jsme se zahraničníma dovolenýma skončili a chceme začít jezdit tady - s pejskem. A Krkonoše to budou určitě. Z těch fotek dýchá taková pohoda a musí to tam být takhle i v reálu. Tahle doba je skvělá, právě kvůli té absenci lidí.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:37 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
PetraK
Rakytníkovou limonádu
Máš recept? Hrozně mě rakytník sváděl pořídit si ho, ale naše pidi zahrádka už by další 2 keře (samčí a samičí) nepobrala což mě fakt mrzí. Rakytník je výborný lék na kde co.
Rumíčkovi foukám bebíčko na pindíkovi na dálku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:41
- Nahlásit
Darenka
no ja nevim, jestli ta absence neni o stesti pac rychlebky sou prej liduprazdny a lidi tri prdele a jizerky prej ne tak oblibeny jak krkonose a lidi zas tri prdele
kamarad mi rekl, ze podle nej prdel neni zadna vhodna jednotka, takze vsude tri mega prdele lidi, tak ze by v krkonosich nebyli?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 14:50
- Nahlásit
cernej caj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2015 15:06
- Nahlásit
cernej caj
no ti co nebyli v Krkonoších, byli v Jizerkách
PetraK
chudák Štajník, ale task zase se moc nestalo a třeba si začne dávat na ohradníky pozor, dneska jsou ty dráty všude
|