Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 07:28
- Nahlásit

denyk
a ja si rikala, kde tam u vas je zoo tak hlavne, ze sis to skvele uzila

no autem sme z brna jeli skoro 5 a pul hodky (ale museli sme pres svitavy kvuli jedne kamaradce, jinak naprimo by to asi bylo neco kolem5h) a vlakem sem vyrazila vcera v 5.45 na 4km vzdalenou zastavku pesky, a pak cesta busem/vlakem do brna 5hodin, 12.20 sem vystupovala v Brne a tam uz me cekal muz.

Jako snesitelny by to bylo, ne na vikend (+ hodka od nas) ale na prodlouzenej uz se to da.

Xerxová
sem nemyslela zrovna tyhle 3, ale si dobra. Je to jezdecka cesta, ta balvanita voda je Jizerka po žluté z osady Jizerka na Králův most a třetí máš dokonale

tady moje trasa kdy vnitrni okruh tvori ta cesta od Xerxove + prochazka na cernou desnou k vodopadum a vnejsi okruh je vandrookruh se spanim na smrku.

Ve ctvrtek sme vsechno nasli perfektne, cesta krasna, v panskym dome dobre vari a je to tam prijemny v Jizerce, od Pytlackych kamenu az do jizerky na obed teda v desti, ale dalo se a umrlci cesta masakero to nezustala bota sucha (hlavne moje hadrovy tenisky teda, jinak ostatni na tom byli lip), vecer se hralo a zpivalo.

V patek sme vyrazili k hranicni Jizere az ke kralovu mostu a tam po polske strane s obcerstvovaci zastavkou v "izerska chata" kde sme si dali kafe, buchty, ja horkou cokoladu se slehackou a sli dal na smrk. Polska strana krasna, na nasi jen asfalt az k prechodu pres Jizeru, u polaku pekna zpevnena cesta, prijemna na chuzi. Na smrk sme dorazili v podvecer, cely den bylo krasne, takze i vyhledy supr a pak si ustlali v utulne, jak xerxova rikala ze je na smrku, v 5ti kusech a 6ty kus spal venku dobrovolne. Kdyz sme ulehali, dorazili dva kluci z prahy, co taky chteli prespat, takze se nas tam v pohode veslo 7 a jeste tak 2 kusy by se s trochou snahy vmackli. Spali sme na stolech, lavicich i zemi. V zamcene truhle se zacala vecer ozyvat vysilacka, ale v noci krome kamarada chrapani nas nic nebudilo

rano v sobotu krasny vychod slunce z rozhledny, pak cesta na smedavu kde sme uz posledni hodinku solidne promokli a na smedave sme se kolem 9h nasackovali do chaty smedava, kde meli otviracku v 10, ve velke jidelne horel krb, z varnic se kourilo z cerstve pripravenyho jidla a nikde ani noha dobrych 15 minut, nez se ukazala slecna a nabidla nam aspon caj a kafe. v 10 uz sme byli ususeni a zacalo se podavat i jidlo a kdyz sem teda zjistovala co maji pro me - mimochodem vybornou kureci smes na zelenine - tak vykoukla jeste pani kucharka, ze kdyz pockame, dela bezlepkovej kolac... tak sme pockali, a kdyz sem sla ze zachoda tak na me cekal na talirku kousek buchty se zakysanou smetanou a boruvkama jako pozornost podniku pro ochutnavace tak sem jim to moc pochvalila a fakt to bylo skvely. Mezitim prestalo prset tak sme sli na horu Jizeru, pak kolmo dolu cestou necestou na cyklostezku a smerem na protrzenou hraz a pak pres Desensky hreben a na sousi v nenapadne "hospudce" si dali jeste dalsi bastu a pak boruvkovej zmrzlinovej pohar, ktery nam byl osudny protoze konec cesty sme dost zmokli jak se prihnal prudky dest, nebyt zmrzky tak to stihnem za sucha

Na tu Jizeru, kdo zna, vi, kdo nezna tak poslednich X metru se splha po sutrech a zebricich a maly dite nebo stary clovek, pripadne nejak hur pohyblivy se nahoru nedostane asi... no a ujovi je tak kolem 60tky, vitalni pan z podhuri slovenskych hor co leze, bajkuje, chodi... a kdyz teda vysel az nahoru, tak mu tam nejaka mlada pani rika neco na styl "to ste dobrej, ze ste se sem taky dostal" pritom ujo ma asi stokrat lepsi fyzicku nez ja, v baglu si tahl jeste uplne novej stan a nejaky kravoviny at ma trenink na zajezd s kudrnou, ze pres zimu se zatezi moc nechodil, zvednout jeho batoh ze zeme mi jednou rukou dalo pekne zabrat a na zada bych ho ani nedostala

Vero mela pak v patek a sobotu nejaky svuj program, vcera jeste byli ve sklarne a na mumlavskych vodopadech ale ja uz jela rano domu, oni prijeli vecer az, tak su rada, ze sem se trhla.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 08:01
- Nahlásit

cernej caj
u nás zoo není, nejblíž to Ústí a pak Liberec, ale já jela v pátek do Velemína a odtamtud je to do Ústí kousek.
Tak to nebyla tak dlouhá cesta, ani vlakem

Hezký povídání

pritom ujo ma asi stokrat lepsi fyzicku nez ja
jooo tyhle tůristi mě taky dostávají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 08:03
- Nahlásit

denyk
presne, clovek se pak citi jak lenoch

tak zdlouhavy to uz bylo, hlavne kdyz clovek cestuje sam tak uz se mi to zdalo dlouhy ale jeste se dalo. k vam to bude horsi

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 08:41
- Nahlásit

cernej caj
no a ty 3 metry v prumeru mista
no to jo, ale furt lepší volný místo a hezká tyč, než 2 metry zapláclý hnusným cvičícím strojem
ujo teda musí bejt borec, to je jako tvůj strejda nebo proč ujo?
5 hodin cesta by pro mě byla masakr i autem, natož vlakem a busem, už aby vymysleli tu teleportaci, já bych cestovala, ale fakt bez těch zdlouhavejch přesunů
denyk
tak tos měla pěknej prodlouženej víkend víkend
já akorát kromě sekání trávy tak kopání krumpáčem a vození hlíny v kolečku, člověk by neřekl, že do 10-20 cm díry po bazénu se vejde 50 koleček
každopádně mi to solidně odrovnalo tu ruku, takže teď budu zase asi nějakou dobu léčit, ale jako fakt jsem myslela, že po takový době už něco vydrží a budu mít pokoj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 08:43
- Nahlásit

Maya
proste se mu tak rika, asi jako ze nas slovensky brat, nebo nevim...

jako musim rict ze vlakem to bylo pohodlnejsi jak autem ale vic nudny

no to musis asi opatrne s hnatkou

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 08:55
- Nahlásit

cernej caj
no vlakem já nejela snad 10 let, bych to ani neuměla těma novejma vagonkama jezdit, akorát ta naše místní lokálka jezdí furt stejná, jen prej už si musíš kupovat lístek u řidiče, to kdyby mi někdo neřek, tak to ani nevím, že průvodčí zrušili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 08:56
- Nahlásit

Maya
jakejma novejma vagonkama? dyt i to ec co sem s nim jela z kolina vypadalo jak normalni vlak

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:01
- Nahlásit

Zdravíčko všem
cernej caj
Krásný výlet a doma krásný překvapení. Tak to byl úsoěšný prodloužený víkend A na tý tyči ti to sekne!!
Birma
Souhlasím, že za chvíli bude Adámek za takovýho vzorňáka až tě to začne nudit Chtělo by to nějakou další čtyřnohou posilu ....až teda bude ten baráček
Kachna
U vás musí být veselo. I kdybys byla zrovna nenaložená do dobrý nálady, tak při hláškách dětí musíš roztát jak ledovec A užívej si to, dokud jsou takhle sladký a vtipný
Maya
Máš ty rozum holka??!!! Ruku v hajzlu, sotva doléčenou a vezmeš do ruky krumpáč. Myslela jsem, že takovýhle krávoviny napadají jen mě Koukej si naordinovat klid!!
Fajka
Musela to být pecka na Pecce. Vypadá to na pohodové, krásné souznění lidí i pejsků - ve stejné krevní skupině. Moc pěkný fotky
Denyk
pěkná ZOO - užila jsem si vás na FB

Včera nakonec nebyl výlet k Berounce, ale na Lenčinu obrovskou zahradu a byla jen Abby, kterou Lenka připravuje na zkoušky, tak byla pilována poslušnost a zkoušely se i aporty. Bylo to moc fajn

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:07
- Nahlásit

cernej caj
jakejma novejma vagonkama? dyt i to ec co sem s nim jela z kolina vypadalo jak normalni vlak
u nás jezděj elefanty, co jsem koukala a tím jsem fakt nikdy nejela, to tady jezdí jen pár let, předtím klasika panťák, kterým jsem jezdila i někdy před 30 lety
Darenka
??!!! Ruku v hajzlu, sotva doléčenou a vezmeš do ruky krumpáč
jak sotva doléčenou???? vždyť je to 3 měsíce, to už mě fakt nenapadlo, že trocha námahy s tím něco udělá
a to jsem to ani nedodělala, protože už to bolelo fakt fest i přes bandáž, tak příští víkend to jistí
a budu kupovat kompostér a posílaj to rozložený, to bude další zábava

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:12
- Nahlásit

Darenka
tak sis uzila aspon jednoho psika, ale preci jen uzila doufam, ze vam vyslo pocasi vcera hezky, u nas bylo pekne a vecer sme si s muzem opekli i spekacky

Maya
ajo, to sem videla vcera nekde na nadrazi, ale jeste sem tim nejela. ja obcas jezdim novyma regionjet, ale tak 80% cestovani furt klasicky stary vlaky z mladi

no s tou rukou musis fakt opatrne, no... budes mit puzzle?

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:13
- Nahlásit

cernej caj
presne, clovek se pak citi jak lenoch
a tak to já o sobě vím, že jsem

Maya
každopádně mi to solidně odrovnalo tu ruku
chjo paní, to je blbý

3 měsíce je fakt málo

Maya
cernej caj
je to tak, na slovači neznamená ujo strýc, ale prostě pán, taky teta není teta, ale paní

Darenka
pěkná ZOO - užila jsem si vás na FB
jo vypuštěný zvířátka v zoo, kluci jsou prostě super

Bylo to moc fajn
super

nějak jsme se nedostaly k tomu telefonu, viď

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:41
- Nahlásit

cernej caj
jen jsem to prolítla tadyk, až teď jsem postřehla, že ti v době tvé nepřítomnosti manžílek přidělal tyč, to je ale hodňous

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:49
- Nahlásit

denyk
nějak jsme se nedostaly k tomu telefonu, viď
Jj, já to napravím. Minulý týden byl hodně hektický jak v práci, tak doma.
Maya
budu kupovat kompostér a posílaj to rozložený, to bude další zábava
jestli jsi stejně zručná jako my, tak potěš koště . Sama to neuděláš, musíš mít někoho k ruce. A dej si panáka - na trpělivost
cernej caj
Opečený buřty nad ohýnkem jsou nej!!! Měli jste romantický den - tanec na tyči, buřtíky,....

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:55
- Nahlásit

Darenka

Minulý týden byl hodně hektický
v poho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:57
- Nahlásit

denyk
zejooo, potesil me moc tak sme si to vcera spolu uzili vic jak kdybysme na tu dovcu jeli spolu, ze se na me tesil

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 09:58
- Nahlásit

denyk
je to tak, na slovači neznamená ujo strýc, ale prostě pán, taky teta není teta, ale paní
to jako fakt? teda slovensky rozumím, ale tohle slyším prvně, ale tak teda věřím ti
cernej caj
budes mit puzzle?
Darenka
jestli jsi stejně zručná jako my, tak potěš koště
ano ano, doufám, že se mi podaří někoho zlanařit, jinak bysme měli kompostér asi až za rok možná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:00
- Nahlásit

Maya
to muze byt taky mistne, ze nekde je ujo proste stryc a nekde to neni stryc jako kdyz rikas nejaky stary pani na vesnici "teta" aneni to teta

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:06
- Nahlásit

Maya
ale tohle slyším prvně, ale tak teda věřím ti
jo je to tak, ale výraz teta a ujo je i pro tetu a strejdu to je zmatek co

cernej caj
zejooo, potesil me moc
jo je fakt skvělej

a pro ty, co nemají FB, zvířátka v zoo
a výhled na Ústí

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:08
- Nahlásit

cernej caj
sem teda nikdy neříkala cizí paní teta, to bude asi nějaký moravský zvyk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:09
- Nahlásit

denyk
nemeli byste byt za tim plotem?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:10
- Nahlásit

denyk
pěkný fotky, kolik těch chlapů vlastně máš?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:10
- Nahlásit

cernej caj
tam by rozšlapali tomu gepardíkovi nebo co to je ty pěšinky v pampeliškách

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:11
- Nahlásit

cernej caj
za elektrickým ohradníkem nejlépe

pěkný fotky, kolik těch chlapů vlastně máš
to nejsou chlapi to první je trpajzlik a to druhý hobit

Vostuda byla už u kasy, když kluci objednávali jeden dospělej a dva dětský

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:14
- Nahlásit

denyk
mě nepřipadaj o tolik menší než ty, ale fotky asi klamou

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:19
- Nahlásit

Maya
ale fotky asi klamou
trošku já ani na jedné z nich nestojím rovně,
kluci joo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:20
- Nahlásit

denyk
ja si rikala, ze ses tam skrcena

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:25
- Nahlásit

cernej caj
njn jsem kus hovádka proti nim

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:28
- Nahlásit

denyk
no mě právě připadáš skrčená jenom trošku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:37
- Nahlásit

jo a co sem videlav knajpe na nadrazi rano ceduli

Klisteci sezona uz zacala. Mame reseni. Pijak na pijaka neskoci

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 10:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

je to trága, je, ale už zase f Arbajtu:

a přitom tam fšade, kde jsme býli, bylo tak krásně:

a Rumíčci řádili na sněhu:

a ve vodičce:

a na travičce:

a Bubíčci utykaliii se šíštétama:

a Bubíčci dělali lesní vílu:

a Rumíčci dělali borderu:

A BuboRumíčci řádili na skluzavce a bavili tak paní hospodskou

a taky jsme se kámošili s panem domácím, kterýžto byl nadšen, že má společnost

a prostě bylo dobře:

a nachodili jsme spoustu kilometrůch a to fšicí čtyři. A myslím že jsme lepčí než Fajka, birma a čajda, páč voni ujdou sedmdesát km za jeden den a my!! My dokonce za pět! heč!

A Rumíček vyhrál na Pecce druhé místo v běhu minovým polem, kdy on měl čas zaručeně nejlepší, leč pánčička byla a fous pomalejší, než konkurence. A taky v coursingu bych řekla, že byl dost výbornej, při třetím běhu už si i začal nadbíhat a lítá megarychle. Ale kdo byl vůbec nejlepčí, kdo byl vůbec na kůrzingu nejlepčí?? NO??? NO PŘECE NAŠE BUBÍÍÍÍ!!!! Mastila to skvěle, tak dobře jsem to vůbec nečekala. Pravda, rychlost nebyla vzhledem k věku a možnostem ta nejvyšíí, ale zápal s jakým se do toho pustila, tak to je přesně celá ona. Byla úúúúúúúúúžasnááá. Jen kdyby v tý chatce držela hubu!!! tam se jim ani jednomu nelíbilo. Jak v penzionu byli v pohodě, tak tam být prostě nechtěli. Rumíček má supr odložení - dlouhodobý i mezi psy, supr přivolání, byl žižkovnej. Nejdřív ho pravda kapek rozptylovaly hárafky a hormony, ale pak jsme se s paničkou háravek domluvili, já si s ním u nich pocvičila a hůůž to šlo. Bubi cvičila bez vodítka a byla močikovná. A Stopy jsme nestopovali, páč to teda bych nedala, obdivuju Fajfku, že ráno vstávala.

a Rumíček řádil jako Rumíček
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Pecka_2015/#P5090306 .jpg

tetkon mám teda ty cíplopejsky:

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání