Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:28
- Nahlásit

birma
čim dál víc mi leží v žaludku, že v ten pátek nemůžu, páč to vypadá, že to bude super
jako že by si šla MIDA? tak to ti bejt líto nemusí bo ten se startuje v sobotu a to má podle předpovědi lejt ..ještě budeš ráda že si doma

maj to jenom do neděle, nebo dýl? Já právě vůbec netuchám

taky nevím nemám čas dočítat..nic..a mám resty a nemám nic zabaleno a hafo práce ještě

do tý doby máme prasknout zvědavostí? Nenaznačíš aspoň???
já nic nenaznačovala...já přitáhla jelito domu a pak až napsala že nás je o jednoho víc...ač jsem to plánovala víc jak dva měsíce
však kdo si počká ten se dočkááá, necháme se překvapiti

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:31
- Nahlásit

Fifi
Ano. Ne.
Hade!!!

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:32
- Nahlásit

Fajka
jako že by si šla MIDA?
ne, midy mě nelákaj. Takže když pátek makám, tak nebude nic. Ale mrzí mě to.
já nic nenaznačovala...já přitáhla jelito domu a pak až napsala že nás je o jednoho víc...ač jsem to plánovala víc jak dva měsíce
Ještě jí v tom podporuj

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:33
- Nahlásit

Fifi
Jee, tak to je pekny, ze Jelitkova mamasan dava takovy krasny a intelygetni jedince
no však je to taky světová vítězka
akorát ty jelítkovi zoubečky se drobátko nepovedly a tak místo výstavní karijééry kterou měl dělat se ted chudák musí trmácet se mnou po všech čertech a kotárech no a že je drobátko na hlavičku nooo jaká panička takovej pééf..za to můžu já , to je přece jasný

Pripadne oziveni smecky nebude ani tak kvuli me, ale kvuli tem dvema, babkovatej.
však jo to je jasný, oni ožijou když budou mít rozptýlení nějaký mladý však nic neprozrazuj, my se dočkáme a až to bé jistý tak nám to překvapení vokážeš těšíme se !

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:36
- Nahlásit

birma
ne, midy mě nelákaj. Takže když pátek makám, tak nebude nic. Ale mrzí mě to.
aháá... tak to jooo... no ale dyk Voka máš za necelý tři tejdny

Ještě jí v tom podporuj
jo jo budu páč já to naprosto chápu.... já jsem stejná

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:38
- Nahlásit

Fajka
ale dyk Voka máš za necelý tři tejdny
když to je za strašně dlouho

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:42
- Nahlásit

birma
ale dyk Voka máš za necelý tři tejdny
když to je za strašně dlouho

si furt stěžuješ na psa jak je akční a přitom mám pocit že si horší než von

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:51
- Nahlásit

Fajka
A ja sem takova mrcha, ze vam napisu uz byt jen nadeje a nereknu nic.
však jo to je jasný, oni ožijou když budou mít rozptýlení nějaký mladý však nic neprozrazuj, my se dočkáme a až to bé jistý tak nám to překvapení vokážeš těšíme se !

A ono sou zivy dost, ale, proste je tam to ale takovy nejaky... Neni to ono, tohle popsat asi tady neumim. Uvidime.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:51
- Nahlásit

Fajka
furt stěžuješ na psa jak je akční a přitom mám pocit že si horší než von
mám za to, že je to prašť jako uhoď u nás dneska ráno agi, odpo jsme si dali poslušnostní trénink krapet delší a mám za to, že mu chybí dlouhá procházka, tak se ještě ukecávám, že bychom se šli projít nebo si zaběhat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 00:26
- Nahlásit

fifi
ano ne tak su zvedav

fajka birma
tak kdybysme z pstka na so trekare potkali tak to neznamena, ze tam nesmime spat, ne?

dobrou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 06:00
- Nahlásit

Fifi tak vida - a když jsem jí před pár dny napsala, ať sobě (a holkám) pořídí štěníka... tak prý nee Gratuluju k rozhodnutí a držím palce, ať vše vyjde.

Čaj a Veru užijte si to - ráno je krásný, tak počasí snad vyjde slušně i přes den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 06:18
- Nahlásit

xerxova
diky je tam nadherne z okna, akorat sou vsicgni mrtvoly

fajka
taky nemam picit ze ven by te nutilo jelitko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 06:29
- Nahlásit

odpoledne má pršet - takže čím dřív vyrazíte, tím víc výhledů budete mít (a budete míň čvachtat)

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 06:46
- Nahlásit

cernej caj
kdybysme z pstka na so trekare potkali tak to neznamena, ze tam nesmime spat, ne?
to je jasný ale spíš jde o to že se krz to procesí nebudete mít šanci vyspat

taky nemam picit ze ven by te nutilo jelitko

jak kdy

užíjte si o je tu azůro a fakt krásně !

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 07:58
- Nahlásit

Morgen ve spolek, u nás taky nádherněěěěěě
Užíjte si holky Jizerky až budete někde na kopci, mávat, určo vás uvidím

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 08:16
- Nahlásit

tady taky azůro, doufám, že nekecali a bude takhle pěkně i zejtra
Fifi
na překvápko si holt teda budem muset počkat, ale kdo si počká, ten se dočká
cernej caj
si to užijte, to jste se rovnou měli přihlásit na ten trek

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 08:21
- Nahlásit

Fifi
též jsem napnutá jak kčandy a držim vše, co mam, ať to dopadne dle tvých představ

mušim baliiiiiit a taky mušim pracovat

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 08:33
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Dneska je krásnej den pro výletníky. Sluníčko, teplota tak akorát na výšlapy.
Fifi
Já to věděla, že nemůžeš vydržet dlouho Moc se těším stejně jako ty i ostatní
Koukala jsem na maďaří vrhy - to se bez mučení přiznám. Ale počítám, že taťku budu mít na lopatě až tak za půl roku, kdy uzná, že režim bude vyhovovat všem, hlavně pejskovi. Našla jsem 2 CHS (které z web stránek působí docela důvěryhodně), které plánují vrh na jaro 2016, ale záznamy berou už teď. A to si netroufám, protože nevím, jestli se h.off.osvědčí a v práci naznají, že to je OK nemají s tím problém a je to už natrvalo.
Takže zatím si nechávám zajít chuť .....
denykMaya
koukám, že máte stejně krásně jako u nás na západě. Že bude zítra hezky, to je jasná páka - užijem si to všichni

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 08:44
- Nahlásit

Darenka
být tebou, tak si ten záznam u chovatele udělám a prostě na rovinu řeknu, jak to s tou prací je a že to není na 100%, dobrý chovatel s tím nebude mít problém, protože záznamů si bere víc než předpokládaných štěňat a počítá s tím, že mu po narození někdo odřekne a pak jen vezme dalšího v pořadí

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 08:54
- Nahlásit

Maya
mě by to přišlo neseriozní udělat to v tuhle chvíli. Já počkám třeba 3-4 měsíce - jak to bude fungovat a pak snad seberu odvahu a půjdu do toho

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 09:12
- Nahlásit

Darenka
mě by to přišlo neseriozní udělat to v tuhle chvíli
proč, když bys to rovnou jak píše Maya chovateli řekla? Rozhodně by nebylo na škodu, se chovatelům ozvat, vyptat se na to, co tě zajímá a tak. Určitě budou radši, když budou vědět, že máš zájem, i když nevíš jistě, jestli to klapne (to oni taky nevědí, jestli jim fena zabřezne a přesto berou záznamy), než když se jim někdo ozve v termín odběru a hned ten samej den si pojede pro štěně...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 09:14
- Nahlásit

Třeba se vám taky někomu bude hodit
http://www.mouky.cz
Hledala jsem ovesnou mouku na koupele pro Marťu, protože 160 Kč za 300 g mouky mi přijde trošku moc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 10:51
- Nahlásit

zdravime z panskyho domu, k vyvaru mi hraje oblibeny album wohnoutu (srm musela jit nadtavit ucho k reprakum zda dobre slysim a hned me to potedilo

naaadherne tu je

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:07
- Nahlásit

nestíhááám makám ... jen sem chtěla písnout že :

Fifijová
už se mě o vás az zdálo, páč jak jste psala že budou mnozí překvapený tak se mě zdálo že jste si domu přivezla tohle

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:16
- Nahlásit

Fajka
tak se mě zdálo že jste si domu přivezla tohle
dobrýýýý
já včera přemejšlela a přemejšlela a vymyslela jsem dost psů u kterejch by mi fifina asi přivodila žinfarkt ze šku, kdyby si je pořídila

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:39
- Nahlásit

birma

to já nic to vyrobil můj mozeček ouhylnej ....

přemejšlela a vymyslela jsem dost psů u kterejch by mi fifina asi přivodila žinfarkt ze šku, kdyby si je pořídila
hele hoď tip..to bude pak ftipný srovnat to s realitou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:39
- Nahlásit

Čaj na Jizerce je krásně... Těším se na další průběžná hlášení

Fajka no co - střihla by to na sportovní elegantní styl a užívala si báječné zvíře. Pudlajzové mi nevadí. Pozdravuj Ešusíííí a užijte si Peckoviště

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:42
- Nahlásit

Xerxová
no co - střihla by to na sportovní elegantní styl a užívala si báječné
no však jooo ty v tom sportovní střihu jsou nádherní.. akurát mě se zdálo že právě jak trimuje tak se vyžívala v tomdle extravagantním štylu

Pozdravuj Ešusíííí a užijte si Peckoviště

vyřídíme..Fajfka je dozajista mocně zachlupí a dostatečně voslintá, jelito jim vyřve díru do hlavy..tudíš nemůžou přežít Pecku bez ouhony

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:46
- Nahlásit

Fajka
hele hoď tip..to bude pak ftipný srovnat to s realitou
tak jo - infarkt by mi přivodily následující plemena: huski, bordera, maligna, pomeranian, pižla, KAO a SAO a pak ještě jagoš nebo kopov a taky bloodhound

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:58
- Nahlásit

birma
máš sympaťáka kluka

Fajka
tak se mě zdálo že jste si domu
pomooooooct, "to" jsem viděla v zimě na živo v jednom motorestu, no neudrželi jsme se a chlámali jak sviň...Pes vyrobený z vaty

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání