| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 11:33
- Nahlásit
Darenka
tak snad to zmakly a budou ti delat radost, a ne opetovnou praci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 14:25
- Nahlásit
odejdu na anglinu a tady celou dobu nic????
to je mrtfo teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 14:30
- Nahlásit
cernej caj
tys nám zatajila, že to dělaj i chlapi a tenhle je i vtipnej
https://www.youtube.com/watch?v=w9gkt_GP4uw
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 14:55
- Nahlásit
maya
tedse nekouknu ale nejsky videa vtipny s chlapama sou a stojej za to
ja vyrazila z hoknyakorat do lijaku, pres spacak igelitku z tesca jak crpicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 14:58
- Nahlásit
cernej caj
tady neprší a doufám, že za tu hodku a půl až půjdu já, ani nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 15:00
- Nahlásit
uz to skoro usralo. bagl ma tunu... nouxova snad kiliva marmelada a big pach kukurucnejch chlebu protismrti jladem to marmoska da 3 dny I bez lednice
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 15:27
- Nahlásit
tady je hezky... snad to vydtží, aby se Vám Jizerky nepředvedly zcela typicky - mlha na blatech a voda ze všech stran
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 16:30
- Nahlásit
mlha muze byt pekna, voda by si to mohla odpustitt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 17:16
- Nahlásit
jsem vyřízená máme za sebou trénink i rande, přišel balík, objednala jsem kočkolity a jdu makat
cernej caj
jsem moc zvědavá na fotky
Darenka
tak to je moc dobře, že když už nějaká zdravotní nepříjemnost, tak má takovejhle příznivej dopad co se práce týká
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 19:35
- Nahlásit
uz to skoro usralo
čajdooooooo
nouxova snad kiliva marmelada a big pach kukurucnejch chlebu protismrti jladem
big pach??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 19:36 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
janiii
nemam udrzovat radsi radiove ticho?
big pack ale taky ty kukuricny chleby moc nevoni tajze big pach to je tez
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 19:40 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
cernej caj uz to skoro usralo
čajdooooooo
nouxova snad kiliva m
néééé aspoň mám důvod se usmát
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 19:58
- Nahlásit
Radiové ticho... zadejte souřadnice přesunu Jen se blížíte, tak sprchlo. Ale už je zase bezdeštivo...
Z nákupu jsme přivezli nejen kosti s hodně masem (obří pytel za 9 Kč) - je fajn, že začíná grilovací sezóna - nestíhají vykošťovat tak důkladně... ale končila trvanlivost "vánočních" krůt s droby. Takže jsem Nigtíkovi koupila třiapůlkilovou krůtičku... za docela hezkou cenu. Jen nevím, jestli mu ji kus neseberu... chudáčkovi nenažranýmu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 20:31
- Nahlásit
rozhodně ne. dávám si tvé psaní jako terapii
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 20:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
zavrelka janiiii
to su rada
xerxova
taky sme uz z deste vyjeli, tak za hodku sme tam.
tak ti je skvely, najtik si uzije josti
birma
kdtz nevtsrl v sobotu bivak na smrku, tak ten sobitni bivak na smrku snad uz klapne. tenhle smrk je o 3 metry nizsi tak tam bude urcite tepleji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 20:49
- Nahlásit
cernej caj
tak ten sobitni bivak na smrku snad uz klapne. tenhle smrk je o 3 metry nizsi tak tam bude urcite tepleji
držím palce taky je o týden později, takže budete mít dozajista hic, div že se ve spacácích neupečete
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 20:53
- Nahlásit
přímo na moderní rozhledně na Smrku je dole velká "útulna" Tam se vejde lidí...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 21:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxovácernej caj
přímo na moderní rozhledně na Smrku je dole velká "útulna" Tam se vejde lidí...
nooo přesně tamtudy vede trať bludné psice ...tam bude lidíííí a psůůůů páč maj v propozicích uvedeno že můžou bivakovat i tam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 21:38
- Nahlásit
Fajka
přesně tamtudy vede trať bludné psice ...tam bude lidíííí a psůůůů
ale tak ti snad nebudou bivakovat v sobot, ne? Nebo čajda myslí sobotu jako z pátku na sobotu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 21:44
- Nahlásit
birma
čajda myslí sobotu jako z pátku na sobotu
no to právě nevim
ale v zhledem k tomu že to má 130 km a počítaj s tím že to i zkušení půjdou na dva bivaky může být že půjdou i na tři..krom to jak jsem koukala si můžeš zvolit jak které kolo kterým směrem půjdeš, takže se to tam podle mě bude motat všecko ve všech směrech a vlastně nikdo neví kdo kdy přes ten smrk půjde... no když tak budou mít holky zážitek
jináč ale si muším postěžovat, že teda to naplánovaly nehezky zrovna když čék jede do kšá tak jsou kousek od nás..nebejt pryč tak jim přijedem s jelitem potřást tlapou a vyřvat dírku do hlavy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 21:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Takže jsem Nigtíkovi koupila třiapůlkilovou krůtičku... za docela hezkou cenu. Jen nevím, jestli mu ji kus neseberu... chudáčkovi nenažranýmu
Mnam kruta, sebrala bych. Hlady jiste neumre.
Ja cuzam nemam co krast, dneska cerstvy pajsly z domaci vyrobny, ty bych si fakt nedala. Ale jim chutnalo moc.
cernej caj
Cajdo, cajdo, ja te tak rada z mobilu ctu a nikdy nevim, jestli to uz nedelas naschval.
A mozna nas bude psich od cervna o jednoho vic, uvidime. Bude pak treba cim Trollit.
Jo a
darenka
Drzim palce na lecbu a zotaveni a hlavne bezva, ze ten home office postupne klapne. Ono aby ses mozna zacala rozhlizet kolem, vid, co bude kde k mani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 21:57
- Nahlásit
birma
Nebo čajda myslí sobotu jako z pátku na sobotu
no když nad tím přemejšlím tak si myslím že spíš jo páč kdyby byly v neděli ráno na Smrku stihly by se přesunout do neděle do večera zpět do Brna??? nevím jak maj spoje ale než čék dojde ze Smrku někam do civilizace chvíli trvá...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:03
- Nahlásit
Fifi
bude psich od cervna o jednoho vic, uvidime. Bude pak treba cim Trollit
že by ??? to jsme zvědavost sama
Darenka taky držíme palčáky aby se zdraví dalo dokupy a ten homeofice vyšel ! a důvod pořídit zrzavce už je, tak je to vše na dobré cestě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:09
- Nahlásit
Fajka
že by ?
Uvidime, pristi vikend se zajedem podivat. A myslim, ze to bude prekvapeni pro vsechny.
Btw, koukala jsem, ze na MVP v Praze vyhralo v sobotu naky Srdcovy eso neco vyznamnyho v ramci cely vystavy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:13
- Nahlásit
Fifi
A mozna nas bude psich od cervna o jednoho vic, uvidime. Bude pak treba cim Trollit.
no teda takhle nás navnadíš a nic????
já snad začnu závidět ty psí mrňata
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:15
- Nahlásit
Fifi
pristi vikend se zajedem podivat. A myslim, ze to bude prekvapeni pro vsechny
no to jsem zvědavo ještě víííc
, ze na MVP v Praze vyhralo v sobotu naky Srdcovy eso neco vyznamnyho v ramci cely vystavy
jo ? to ani nevím ...no to bude určo něco co si asi nechala chovatelka pro chov pro sebe..oni co vystavují tak to vyhrává uměj to...
já ted koukala že maj štěníky po Jelitový ségře.....malý uřvaný jelítečka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:22
- Nahlásit
Fifi
jo ted na to koukám to Je Jurášek...má stejnou mámu jak jelítečko a táta je Jeff...krásnej pesan...to zas joo tydle plesniváky já můžu
Maya
ne já nééé ....jak já su sčastné dyž už to má pubertičku za sebou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:23
- Nahlásit
Fajka
s tím že to i zkušení půjdou na dva bivaky může být že půjdou i na tři..krom to jak jsem koukala si můžeš zvolit jak které kolo kterým směrem půjdeš, takže se to tam podle mě bude motat všecko ve všech směrech
to máš vlastně pravdu
si muším postěžovat, že teda to naplánovaly nehezky zrovna když čék jede do kšá
čim dál víc mi leží v žaludku, že v ten pátek nemůžu, páč to vypadá, že to bude super
když nad tím přemejšlím tak si myslím že spíš jo páč kdyby byly v neděli ráno na Smrku stihly by se přesunout do neděle do večera zpět do Brna???
a maj to jenom do neděle, nebo dýl? Já právě vůbec netuchám
Fifi
pristi vikend se zajedem podivat
a do tý doby máme prasknout zvědavostí? Nenaznačíš aspoň???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
no teda takhle nás navnadíš a nic????
presne tak
Fajka
jo ted na to koukám to Je Jurášek...má stejnou mámu jak jelítečko a táta je Jeff..
Jee, tak to je pekny, ze Jelitkova mamasan dava takovy krasny a intelygetni jedince.
Ja mela posledni pres vic nez 7 rokama, mezitim sem pohrbila 2 srdcovy feny. Pripadne oziveni smecky nebude ani tak kvuli mne, ale kvuli tem dvema, babkovatej. Chybi jim ten treti sosak, rypak. Ja se ucim balickovat zradlo jen pro dve... a nejde mi to. (a musela sem si opravit hrupku )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 22:27
- Nahlásit
birma
a do tý doby máme prasknout zvědavostí? Nenaznačíš aspoň???
Ano. Ne.
|