| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 17:45
- Nahlásit
Fifi
Birmico, ta tvoje zelen je fakt jedovata
máš koukat na psa ne na zeleň
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 17:53
- Nahlásit
Takový bezhlavý pes má řadu výhod: nežere - nemá tlamu. Nikoho nepokouše - nemá zuby - ale odstrašující je víc, než pitbul v plné síle. Neštěká. Neslintá. Nemá vlastní názor...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 19:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
ale ty sou krasny
Xerxová
bezhlavy rytir
zapomela si dodat, ze nema klistata
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 19:39
- Nahlásit
má klíšťata - bohužel ano - ale nemůže si je vykusovat a tudíž by tě nebudil
Kdy vyrážíte směr Desná??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 20:21
- Nahlásit
Xerxová
zitra po praci, navecer tam budem. Prave balim a nejak mi nestaci batuzek (beru spacak jeste kamaradovi, kterej nema)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 20:25
- Nahlásit
cernej caj
Tak si to uzijte, at klapne pocasi!
My se vratily ted zvenku, dusno fakt pred bourkou, zaclo par krapancu tu a tam. To sem zvedava, co prijde v noci.
Xerxová
má klíšťata - bohužel ano - ale nemůže si je vykusovat a tudíž by tě nebudil
A bez na policku!
A pri sepisovani objednavky na psi maso me napadla jedna podstatna vyhoda dalsi - si psala nezere, tudiz co? Nesere.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 20:34
- Nahlásit
Fifino - ale mohl by. Zadní část mu nechybí
tady je taky stále přes dvacet stupňů a všechny mraky nás obchází - takže zatím ani kapka...
Počasí vypadá od čtvrtka dobře - výletění by jim mohlo klapnout. A koneckonců trocha toho čvachtání a mlhy k blatům patří.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 20:38
- Nahlásit
Xerxová
ale mohl by. Zadní část mu nechybí
Nemohl, kdyz nezere. Leda by byl jak ty clovekove, co leta se krmi jen nakou manou vesmirnou - u nich me vylucovani taky uz napadlo.
Tady padly jen asi kapky 4 a zase dusno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 21:01
- Nahlásit
Fifi
u nas taky priserny dusno, ale nejak se to vybralo a je ted lip, tak uvidime...
ja su tak ovesena, ze se snad nedostanu rano do autobusu
Xerxová
Fifino - ale mohl by. Zadní část mu nechybí
ne, ze bych potrebovala na kazdym vylete cvachtat jako
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 05:39
- Nahlásit
Čaj tak šťastnou cestu do práce - vánoční stromečku
V noci bouřilo, ale žádná hrůza se nekonala. Ale pršelo dost, je dobře zalito. Dvanáct stupňů taky není málo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 06:34
- Nahlásit
cernej caj
Tak si to moc a moc užijte!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 07:10
- Nahlásit
Xerxová
dik kdyz me kolega videl jak sem dorazila - krosna ovesena, dve tasky pres rameno tak vypadal trochu zarazene
u nas prselo ale nebourilo a dneska uz je krasnej vzduch a mrholeni
birma
diiik na psici je hafo midu nabizenejch, nevzalas?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 07:37
- Nahlásit
cernej caj
Nevzala budu se nejspíš vzpamatovávat z pátečního workshopu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 07:52
- Nahlásit
birma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 08:00
- Nahlásit
malem bych zapomela, vcera mel timicek teoretickych 10 let podle data narozeni co mu strelil od oka do ockovaku vet prakticky to bude neco mezi 8-11 roky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 08:28
- Nahlásit
cernej caj
velká gratulace Timíčkovi k teoretickým kulatinám, i když já bych tipovala, že bude o něco mladší
u nás včera tak hoďku hřmělo, ale sprchlo jen trochu, si přijeli pro bazén a rozebírali to tak dvě hoďky, tak jsme u toho čumákovali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 08:55
- Nahlásit
Maya
jj, taky myslim, ze by mohl byt mladsi, ale on odhad 3-6 je proste hodne velkej rozptyl a asi neni jednoduchy poznat ten realnej vek.
si ho prodala?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:05
- Nahlásit
cernej caj
ale on odhad 3-6 je proste hodne velkej rozptyl a asi neni jednoduchy poznat ten realnej vek.
no to je asi bez šance, u koček třeba já taky nevim narozky, ale rok jo a tak nějak samo přibližně, takže náš nejstarší kocour má narozky tak někdy duben-červen, tak je mu teď někdy 15
si ho prodala?
jj, nebo spíš to příslušenství a bazén k tomu byl za rozebrání zdarma, protože co my s tím, zas to neni až takový sranda to rozebrat a kam to pak vyhodit, ale byla jsem překvapená, že po těch letech žádnej rez nikde ani tam kde to bylo v zemi a kovový věci, holt mountfield kvalita, fakt jako nový, jediný co je už nepoužitelný je ta vnitřní folie
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:23
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Nemůžu vás dočítat, ale vidím krásné fotky
cernej caj
Užijte si krásně výlet. Přeju pěkný počasí a krásné zážitky. A nestrhněte se!!!
Fifi
Mám podobné pantofle. Ty první jsem měla asi 8 let a koupila jsem si nové jen kvůli tomu, že už byla ušmudlaná kůže, jinak byly plně funkční. Určitě nákupu nezalituješ
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:23
- Nahlásit
Maya
Pořídíte si nový bazén nebo využijete vzniklé místo k jiným účelům?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:28
- Nahlásit
Maya
a proc ste si ho nenechali? treba ja bych ho asi ani nechtela pac nerada vodu takhle na koupani ale tak supr, ze se o to nemusis starat.
Darenka
dekujeme co dalsi vysetreni, vis uz nejaky vysledky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:37
- Nahlásit
Darenka
Pořídíte si nový bazén nebo využijete vzniklé místo k jiným účelům?
no budou tam keříky a koupila jsem nějakou zakrslou hrušeň, co prej vyroste jen metr a půl, tak jsem zvědavá, jestli fakt jo, tak mi Kim bude sklízet hrušky
ty výsledky z vyšetření už asi máš?
cernej caj
a proc ste si ho nenechali?
no já právě nemám čas se o to starat a naši už to moc nezvládaj, ono zase jen to zazimovat a odzimovat není až taková sranda a pokud chceš mít vodu čistou, tak se kolem toho naskáčeš dost a já stejně to využiju tak o dovolený a za to mi to taky fakt nestojí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:39
- Nahlásit
Maya
jasny, kdyz nepouzivate, je to zbytecny.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:43
- Nahlásit
cernej caj
Jj, výsledky vím - nic pěknýho, ale prý je 95% šance na vyléčené. Bohužel ale to, co při tomto vyšetření zjistili nemá souvislost s těmi mými problémy kvůli kterým jsem k odborníkovi šla. Takže za 2 měs.jdu na kontrolu jestli prášky zabraly a pak se určí další vyšetření. Jedno pozitivum z toho vyplynulo - dr. mi doporučil změnit zaměstnání nebo změnit pracovní režim - rozložit sezení u PC na více časových etap. Nesedět celý den u PC, ale proložit to pohybem Mám to napsaný i v lék.zprávě. Takže tohle akceptuje už bez problémů i můj přímý nadřízený a ředitel mi to už stejně schválil dřív. Už jsem dostala i notebook na domů a můžu se na firemní server připojovat z domova. Příští týden budu doma 1 den na zkoušku. Pokud se nevyskytnou problémy, tak to vypadá, že odsouhlasí můj požadavek jezdit na firmu 2x v týdnu na 4 hodiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:52
- Nahlásit
Darenka
tak to je vysoka sance, to je dobre a drzim palce zase se nakonec diky tomu naslo neco jineho, aspon o tom vis, coz je lepsi.
Takže tohle akceptuje už bez problémů i můj přímý nadřízený a ředitel mi to už stejně schválil dřív. Už jsem dostala i notebook na domů a můžu se na firemní server připojovat z domova.
jee, tak to je ale skvela zprava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 09:56
- Nahlásit
Darenka
tak snad ti prášky zaberou a s prací to máš nakonec super, u nás teda si myslím, že by to bylo akorát tak na tu výpověď, to si nedovedu představit to rozhodovací dilema vykašlat se na doporučení doktora a nebo bejt víceméně bez práce
jako kam na to někteří ty lidi choděj, a to nemyslím tu věc
http://aukro.cz/zalevaci-konev-skladaci-hrbitovni- i5315699470.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 10:25
- Nahlásit
Maya
tak to vis, mobilni konev
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 10:48
- Nahlásit
Maya cernej caj
Já bych už práci v mým věku nesehnala. Proto jsem ráda, že budu moci zkusit home office. Doufám, že si to v budoucnu nikdo nerozmyslí. Ředitel tvrdí, že by byl rád, kdybych si to s odchodem do předčasného důchodu (chtěla jsem jít za 2 roky) rozmyslím a zůstanu tu. Tak jestli se na to kouká takhle a zjistí, že h.o. vyhovuje jemu i mému přímému nadřízenému (což si myslím, že když mě uvidí 2x v týdnu, bude to stačit ) tak asi fakt nebude důvod, abych odcházela do důchodu dřív.
Určitě se vám vkrádá otázka jak s pořízením pejska. Tak mým problémům dělá pohyb dobře, tady by překážka nebyla. Počkám, až bude h.o. ustálený, bude všem stranám vyhovovat a manžel uvidí, že časové podmínky pro vychování a věnování se pejskovi jsou OK, tak pak.......... Kdyby to dobře všechno dopadlo, tak doufám, že "do roka a do dne"
Jo a tomu doktorovi, když zmínil změnu zaměstnání jsem trošičku podsunula, že by šlo zmínit rozložení pracovní doby při home office, tak to tam napsal
Maya
Hrušky miluju, tak snad se stromku bude u vás dařit a neočeše vám úrodu Kim. U nás hrušky nemají šanci kvůli nemocem v okolí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 10:53
- Nahlásit
Darenka
tak bylo by skvely, kdyby to vyhovovalo jak tobe a sefovi a pak bys predcasny duchod resit ani nemusela drzim palce, at se to osvedci
Počkám, až bude h.o. ustálený, bude všem stranám vyhovovat a manžel uvidí, že časové podmínky pro vychování a věnování se pejskovi jsou OK, tak pak.
jj
a si skvela, ze te to napadlo a ze ste to spolu domluvili pro tebe tak, aby si nemusela praci menit
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2015 11:32
- Nahlásit
cernej caj
U nás od včerejšího večera vydatně lilo. Dnes je celý den zataženo a občas lehký déšť. Doufám, že Váš výlet se obejde bez promáčeného oblečení a bot.
Užijte si to!!!!!
Já jsem včera dostala balík s objednanýma trvalkama. Odpoledne jsem je zasadila, důkladně zalila a po tom celonočním lijavci čekám, že je najdu vyplavené někde na trávníku.
|