Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 11:59 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

birma
pižla,
co jakoooo???

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 12:01
- Nahlásit

V Prdelajz se voláko zatahuje vrrrrrrrrrr

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 12:36
- Nahlásit

denyk
tady už je taky zataženo a poprchává
koukám tady probíhá tipovačka

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 12:39
- Nahlásit

denyk
máš sympaťáka kluka
dík
co jakoooo???
nic proti pižlám ani těm ostatním, jen by mě to u Fifiny hoooooooooooodně překvapilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 12:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
tipovačka
afgánskej chrt

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 13:38
- Nahlásit

kachna_
no mě napad podobnej pšeničnej teriér

už vezli kolem hokejisty, ještě že dneska je ten hokej dřív a ne až večer

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 13:43
- Nahlásit

Maya
ještě že dneska je ten hokej dřív a ne až večer
já z toho žádnou radost nemám, páč nestííííháááám...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 13:49
- Nahlásit

Jé ale jak jsme tak u těch psů, minulou středu jsem viděla bívra. To by mě až tak nepřekvapilo, už jsem pár tvorů, které majitelé označovali biewer jork viděla, ale tenhle byl první krásnej. Bílo - černo - rezavej, tělem jork jak vyšitej, s pěknou srstí.
Zbarvenej byl jako na tomhle obrázku, jenom teda dospělej:

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 14:14
- Nahlásit

birma
ostatním, jen by mě to u Fifiny hoooooooooooodně překvapilo
a tak to je jasný Bukvičku by nechtěla

Jinak krásný víkend všem, hezký počásko hlavně.
Já jedu za klukáma, chtěla jsem něco upéct ALE zjistila z letáku, že v Penny mají Marlenku za 189Kč. Tak jsem zaúkovala kámoše, (páč vím že sem má večer přijet) aby to přivezl a mám upečeno . Ještě by se k temu hodila šlehajda a vanilková zmrzka. To budu muset zaúkolovat chlapce v Hobitíně, ať tam koupěj hlavně tu zmrzku teda, tu vlakem fákt nepotáhnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 14:14
- Nahlásit

zatím začnu "vědecky" - myslím, že Fifina má ráda normální psy - takže ani nízkonohý (nízký teriér, jezofík) ani velkohlavý (buldok), ani překůžovatý (šarpej), ani přerostlý (dogy, vlkodav) ani trpajzličí (krysařík, jork) ... časem budu své vize upřesňovat )

Zdá se, že mimíš je už na světě, když se má v červnu stěhovat. A nějak si myslím, že je to mimíš a ne starší zviřoň.

Zítra na nás myslete - jdem dělat ostudu na výstavu. V klidu zahrady umí klusat na špagátku. Jakmile vidí kohokoli za plotem - opustí klus a stojí na zadních a pláče, jaký je chudák... Jakmile se k němu kdokoli sehne, má ho v náručí... nevím, jak rozhodčí třeba zkoumající chrup toto ocení... Na libovolného psa poblíž vrtichvostí (až mu zadek utíká ze strany na stranu) a ječí (budeme si hráááát). Při sebemenším náznaku pohybu směrem k psovi vyráží nadšeně přískoky vpřed... jak ho ubrzdím?? ... No těším se

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 14:15
- Nahlásit

kachna_
hezkej čmudlík

Já myslím, že Fifina půjde do nějaké sprsklotiny z útulku, nebo?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 14:32
- Nahlásit

Xerxová
tak to budete mít na výstavě veselo
rozhodčí u dog fakt sahaj psům do huby sami?
ale zase nemusej kontrolovat koule
kachna_
jako bívr v celku hezkej pes, akorát tu pověst a reklamu má blbou od začátku, holt to zakladatelé trochu přehnali

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 14:39
- Nahlásit

Maya většina rozhodčích si zuby najde - ony se ty velepysky pletou... Je to speciálka - a dogařský rozhodčí jsou zvyklí... Koneckonců je doga podstatně "bezpečnější" než pinč či jezofík...
hele - Xerxes ve třídě mladých

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 14:54
- Nahlásit

xerxova, fifi
nasli sme fifiin mozek! par prehanecek, voda zespod I z vrcha, aj kroupy chvili smev panskym dome na obede, zahrat se a trochu oschnout

ja su zvedava, co to bude ale fajkove preddtava mr pobavila. pudl byse mi libil ale v tyhleuprave by me figi prekvapila urco

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:06
- Nahlásit

Čaj Mozek dobrý , a co viklan ?? Hledali jste ?? A teď přímo návrat a nebo Bukovec či dokonce soutok Jizerky s Jizerou ??
Chválím tě za průběžné zpravodajství

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:11
- Nahlásit

tak už je to potvrzené, u nás bude v červnu taky veselo
Sono potvrdilo březost Terezky - a ač jinak taky nerada dávám plurál - tak BUDEME mít štěňátkáááááá

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:13
- Nahlásit

Xerxová
ani trpajzličí (krysařík, jork)
to sem si myslála taky, ale zas tim, jak je unešená z Arnoštka, si tim nejsem úplně jistá
nějak si myslím, že je to mimíš a ne starší zviřoň
jj taky mám ten dojem asi kvůlivá holčičkám, že budou mímo snáz přijímat
Zítra na nás myslete - jdem dělat ostudu na výstavu.
budu držet palce

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:14
- Nahlásit

Janiii
BUDEME mít štěňátkáááááá
gratulujuuuuuuuuuuuuuuu
hele a nejede k vám Fifina příští víkend na návštěvu, že ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:15
- Nahlásit

Janiii
to je štěňátková epidemie tady, fakt že jo
ale gratuluju
cernej caj
nasli sme fifiin mozek!
teda tohle mi dalo chvíli zabrat, jako já vim, že mám dneska útlum, ale tohle snad nedocvakne hned nikomu???
Xerxová
pěkná fotečka a rozhodčí má odvahu, to ne jak Hořák když kouká ze dvou metrů s tím, že chce i nadále hrát na pijáno

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:17
- Nahlásit

birmahele a nejede k vám Fifina příští víkend na návštěvu, že ne
to by sice mohla, ale nemyslim si navíc tyhle se až v červnu narodí - Fifijová bude mít náskok ... a do berňáka by myslim taky nešla

birma
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:18
- Nahlásit

Maya
je štěňátková epidemie tady
to se neříká, aby se to nerozlezlo nebo to chceš chytit taky?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:19
- Nahlásit

birma
to se neříká, aby se to nerozlezlo nebo to chceš chytit taky?
když nad tím tak přemejlším, tak nechci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:30
- Nahlásit

Janiiii gratulace k těhuli. Tak teď aby vše klaplo, čubina v pohodě porodila rozumný počet mimíšů, aby dobře jedli, aby bylo vše o.k., aby se našlo dost zodpovědných a nadšených páníků.... prostě kupa starostí a kupa radosti

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:34
- Nahlásit

Xerxová
přesně tak, v půlce srpna si prostě oddechnem

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:56
- Nahlásit

Janiii
Juuu, gratulujuuu! Drzim palce, prvni dulezitej krok za vama, tak at to jde takhle pekne i dal.
Pozdravuj s Fajfkovou Peckovice! a moc si to tam uzijte.
Xerxová
To jsem zvedava, co z tebe vypadne zitra za report. Drzim taky palce, at to Najtikovi vyjde a mate od vystav tim padem pokoj.

Jinak moc pekne tipujete.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 15:57
- Nahlásit

cernej caj
nasli sme fifiin mozek!
A to ste hodny, ja si rikala, kam sem ho zasantrocila dneska. Hezky si to tam uzivate, jen tak dal, at je vam pocasi nakloneno.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 16:07
- Nahlásit

Fifi myslím, že Čaj s Veru mají právě další průtrž mračen. Ale zatím jsou víc v Panském domě, než venku

Zítra se ozvu až pozdě večer - Ne proto, že bych byla uražena z rozhodčích , ale z výstavy pokračujeme k Berounu k Pepově sestře. Narozky mají švára, synovec i Pepa (během týdne) a slavíme to vždy nejednou tam...

No a v sobotu ráno konečně Jizerky... Jen musím sestudovat tu Bludnou psici... Chci nechat Nighta pokud možno navolno... a to na trase nepůjde

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 16:08
- Nahlásit

Fifi
díky pani Terezka si pospíšila - měla hárat až začátkem června .... asi podlehla nátlaku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 16:26
- Nahlásit

Čaj jestli jsem dobře četla, tak Smrk je povinný kus Bludné psice, kterým se musí začínat. Tam žádná volba není... Takže snad budete mít ze soboty na neděli klidný spánek

Kolem Smědavy a Jizerky longaři nehrozí, tak nám narcisy "nepošlapou". Čaj kvetou narcisy na Jizerce??

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2015 16:26
- Nahlásit

Janiii
Terezka si pospíšila
Aspon vam to vyjde pekne na prazdniny.
Xerxová
Zítra se ozvu až pozdě večer
Nebo v sobotu, to je fuk. A teda to mate oslavencu, vse nej jim vinsuju!

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání