Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 11:09
- Nahlásit

kachna_
k Fifijový by se hodila
se bojim, že pro tu by byla až moc malá, ale jinak naprosto souhlasim! (a máme i hodně podobnou, jen větší )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 16:11
- Nahlásit

tak uz stahuju fotkyyyy

a taky muz prekvapil...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 16:23
- Nahlásit

Guten Tag, toz snad nemcoury zvalchujou radne, hosi hokejovy.

kachna_
k Fifijový by se hodila
Ale ke Kremylovi ne, zvejkla by ji tak na dva kusy, tipuju...
cernej caj
Dobro dosli z vyleta? Copa muzik vymyslel?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 16:54
- Nahlásit

Hlášení: mám zlatýho pefa! Konec hlášení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 17:17
- Nahlásit

Fifi
uzivas si hokej? tak uzivej

jojo, uz su doma, fakt sem si to uzila a ted promazavam fotky...
domaci koutek nejen s bordelem

birma
kde sou podrobnosti k hlaseni??

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 17:22
- Nahlásit

cernej caj
On ti tyc pripevnil, coby prekvapko? Whaaaau, hodny muz!!! To mu budes muset ted tancit casto asik. Fascinuje me, jak si tam visis, zlehka, klobouk smekam. Nejakou matraci poradnou kolem by to chtelo, ala pozarnickou?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 17:38
- Nahlásit

cernej caj
Na Fb nebo musíš počkat po hokeji
Na tý tyči jsi drsná!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 17:52
- Nahlásit

birma
kouknu
a diik

Fifi
jj, jeste sem se ho na ni ptala a prej nemel cas... pac me vyzved z brna a sli sme na obidek a doma prekvapko, tak sem ji musela hned vyzkouset

jj, matraci bych chtela casem, jako jistotka je jistotka

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:05
- Nahlásit

hlásím hladké přistání

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:10
- Nahlásit

Janiii
Cos vymyslela letos za silenost?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:14
- Nahlásit

Fifi
Cos vymyslela letos za silenost?
letos niiiiiic rozvádět se nikdo nechtěl ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:18
- Nahlásit

Janiii
tak to je pozitivni ale to pristani me trochu desi ale tak supr jestli to klaplo a ze ste si to uzili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:21
- Nahlásit

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
Hlásím, že jsme taky dobro došli
Hodně jsem si tu Pecku letos užila, fakt jo, měla jsem sebou oba pséky, tak to byla tradičně hodně velka hoňka pro mě, ale užili jsme si to všici.
Fájuška dělala téměř vše co jelito, takže jsme hodně cvičákovali, závodili , čmuchali, procházkovali, a tak si užívali všech..

tady nějaké to pracovno :

Dokonce v jednom závodě byla Fája lepší a rychleší jak jelito ..sice nechápu jak je to možný ale je...je to prostě moje zlatá holka..byla fakt strašně hodná.

No a pak teda vzhledem k háravkám v naší skupině..jedna byla australanda se jelito strašně zamiloval.. a hormon s ním cloumal na všecky světový strany.... bych konstatovala:

Jelito jelito...ach ta hlavička :

Jako vždy naprosto skvělá akce dneska už téměř v rodinném kolektivu která neměla chybu, a moc jsme si jí užili

Jo good news pro Fifijovou ...vybrali jsme 1400,- Kč na Skřivánky a dneska je posíláme přes účet

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:35
- Nahlásit

Fajka
Jelito jelito...ach ta hlavička :

Jo good news pro Fifijovou ..
Co pro me, pro Skrivanky! Jste skveli, sepis mi to v emil, at hodim podekovani, pls.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:36
- Nahlásit

Fajka
tak to je skvely, to ste si asi fakt uzili i kdyz sis makla a fajuska je nejlepsi a teda naaadherna louka

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 18:45
- Nahlásit

Fifi
Jste skveli, sepis mi to v emil, at hodim podekovani, pls.
jo jo pak ti to písnu v emaila aby si to hodila na stránky a já mohla poslat odkaz všem co přispěli

cernej caj
to ste si asi fakt uzili i kdyz sis makla a fajuska je nejlepsi
je to fakt šichta když chce člověk spravedlivě s obouma, aby to bylo vyrovnané pro oba, ale stojí to za to
A Fájuška ve svým věku toho zvládla fakt hodně

těším se na vaše vyprávění a dojmy z Jizerek a fotky

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 19:02
- Nahlásit

Fajka
je to divný, když mi po návratu nevyhrožuješ ani nenadáváš ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 19:13
- Nahlásit

Janiii
si jim ani nenadelila stenatko, jo? (po svatbe se ma neco narodit, idealne do roka a do dne

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 20:19
- Nahlásit

tak abych vychválila toho Adámka. Měli jsme první trénink na Císařském ostrově, kam to máme nějakých 6,3 km podél Vltavy, takže jsme šli pěšky. Kolem tý Vltavy to máme po cyklostezce a protože je neděle a bylo krásně, tak tam bylo a většině cesty mraky lidí, cyklistů, inlinistů, koloběžkářů, dětí a běžců a okolo trojskýho kanálu i kajakářů. Takže Adam musel bejt na super krátkym vodítku, ale zvládnul to skoro bez ztráty kytičky. Pak se mohl vykoupat a dokonce nezačal bezhlavě štvát kachny, co tam byly. Po vycachtání byl trénink - novej plac, kousek od nás probíhal jinej agi trénink, za plotem moře všech výše jmenovaných a ještě poměrně dost koní. No a chlapečkovi to sice trvalo, ale pak se zkoncentroval a pracoval poměrně hezky, tak mi udělal další radost. A pak jsme jeli domu a na tramvaj to vede přes Stromovku, která byla opět naprosto přecpaná lidma a i to jsme zvládli
Dokonce dneska prvně relativně na blízko viděl bordó dogu, což je prototyp psa, co on musí nesnášet od pohledu a docela v pohodě. Taky ustál dotěrnýho jakobyJRT, uvěřil mi, že mu ho k zadku pouštět nebudu a normálně jsme odešli. Černej stafbulík (s těma nemá dobrou zkušenost), co došel až k nám, ho sice naštval, ale zklidnil se hned, jak stafbulíček odešel
Jsem na něj dneska fakt pyšná

cernej caj
nádherný fotky!

Fajka
To jste si museli skvěle užívat
Fája je borka!

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 20:22
- Nahlásit

a jedno agilití video, co vážně stojí za shlédnutí. Snad se otevře i těm nefacebookovým

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 20:44
- Nahlásit

birma
adamek je fakt sikulka

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 20:54
- Nahlásit

cernej caj
to je za odměnu jsem nás právě přihlásila na Voka
musim doufat, že nám mamka půjčí auto, protože jinak netušim, jak bychom se tam dostávali...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 21:08
- Nahlásit

koukám, že víkend byl úspěšný na všech stranách -
Birma má šikovného Adama, Janiiii a Fajka si užily Pecku, Fajuška je šikovná pruhatice, Jelítko je Jelítko, Čaj má tyč a krásné tři fotky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 22:19
- Nahlásit

Rumštáááájn
tak se mi dnes vedlo
Lucinka něco chtěla, já jsem jí říkala, ať počká na Michala. Ale Lůca nechtěla, chtěla to udělat teda sama (což nešlo, šestiletý dítě prostě houpačku nepověsí) a do toho furt mluvila, mluvila, mluvila, mluvila.
Když už jsem to nemohla vydržet, říkám jí "drž už pusu". Věšim tu pitomou houpačku, Lucinka mlčí. Podívala jsem se na ní. Držela pusu. Poctivě si dvěma prstama držela pusu a zpola nechápavě zpola nabručeně na mě koukala. Mám poslušné dítě

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 22:22
- Nahlásit

krásný fotky, z Jizerek už jsem viděla na fb a z Pecky, jelito zdá se stopuje?
birma
Adam už tě koukám bude nudit hodným psem, měla by sis vzít tu psici
cernej caj
teda tyč jako překvápko to určitě potěšilo a fakt nechápu, jak se tam někdo může takhle udržet a vůbec
ale jinak je to dobrej cvičící nástroj, že nezabere moc místa

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 22:30
- Nahlásit

kachna_
Držela pusu. Poctivě si dvěma prstama držela pusu a zpola nechápavě zpola nabručeně na mě koukala.
doufám, že si to sepisuješ abys to pak mohla vydat

Maya
Adam už tě koukám bude nudit hodným psem, měla by sis vzít tu psici
sem to nejde, ale po přestěhování, pokud usoudím, že na to Miluše má, aby ji nešikanovala a že mám finance na tréninky pro tři psy, tak možná možná nějakej přírůstek i bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 05:58
- Nahlásit

maya
nevim jestli to birma s tim hodnym psem myslela takhle ale odmeu ste si dali dobrou voka si uzijete

no a ty 3 metry v prumeru mista vis kokik je na youtube videi, kdy to maji proste v obyvaku a pak rozkopne dkleneej konferencak, zhodi akvarko atd atd... v obyvaku bude byflet tyc, knihovna a gauc

kachna
ty mas fakt dkvrly deti

xerxova
sem samo vybrala ty nejhezci ale ty a fajka to tam znate dobre, tak vam muzu udrlat hadankove 'co to je"

z pc napisu pak neco podrobnejsiho

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 06:39
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
krásně po ránu, ale trochen ziminka
Já byla po delší době zhruba 24 hodin bez pséka, takže jsem si s klukama zašli do Ústecké Zoo, chytli jsme tam 2x bouřku, cestou zpět nás málem utopil kamión na trase Ústí-Lovosice
Ale přežili jsme a nakonec to byl super víkendík, akorát teda jsem šla v pátek i v sobotu spát v půl 5, takže jsem to mosela včera odpoledne dohnat.

cernej caj
Jizerky jsou fakt nádherné, jak dlouho trvala cesta od vás?

birma
Adámek je skvělej, ale to už dávno víme
A slečna na fotce štětinatá-nádherná

Fajka
koukám, že jste si Pecku užili

Janiii
dodatečně gratujluju štěndům

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2015 06:42
- Nahlásit

Čaj ta balvanitá voda může být Černá Desná, ta klidná voda je říčka Jizerka na naučné stezce na Malé Jizerské louce. Ta prostřední fotka může být skoro kdekoli - žulové balvany u lesních cest... třeba cestou na Pytlácké kameny, nebo na Jezdecké či Umrlčí cestě...

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání