| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 16:27
- Nahlásit
teď jsem si vzpomněla.
Včera jsem musela oběhat úřady. Vybavila jsem děti hračkama a vyjela. No na úřadu jsem potkala sousedku. Holky jí vysvětlovaly, no všecko a pak došly k Ikeím potkanům (těm menším). A Kačenka říká, a můj potkan má chlupy jako taťka, ale taťka je má delší.
Pán naproti nám odpadl, doufám, že nevyřizoval nic důležitého.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 18:41
- Nahlásit
Hurá!!!!........hokejisti zaváleli
Všem přeju krásnej dlouhej víkend!!!
Čaj
Krásný počasíčko se vám povedlo
Peckovicím přeju ať je to pecka, ale to určitě bude, když tam bude tak skvělá parta. Užijte si to!!!
Janii
moc, moc gratuluju. Mamině i vám přeju ať to všechno v pohodě zvládnete a najdete ty nejhodnější páníky
Birma May
Máte pravdu, zavolám tam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:03
- Nahlásit
kuk - tady nikde nikdo... Expedice Jizerky je zřejmě někde ztracena
A Fifina by měla dávat nápovědu pro tipovací soutěž
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:15
- Nahlásit
xerxova
najezemy,umyty, 29,5 km zmaknuto, az k soutoku sme nedosli, ale sli sme skoro po trase. po zlute z jizerky k ns s pak zpet k parkovisti bukivec a po modre dolu. cvachty cvachty solidni. viklan ne, I kdyz sem tam na ne vxpomela.
narcisy kvetou, fakt kraaaasa
maya
no xerxova tu ukaxovala figiin mozek a my jo hnef poznali.
janiii
gratulace
kachna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:16
- Nahlásit
Xerxová
Ja ted akorat prisla z vychazky, se soumrakem, jen kratky, na vic nemam sil. Kolem pole s repkou, to je posusnani a smrad, zacly kvest seriky a tak vubec, libustka.
Zadna napoveda nebude, neprozradim nic. Ted me lustrovala zdejsi sefova po tlf, esli nereknu... Timto je vsechny i s tou sojkou bonzackou Fajfkovou zdravim a ne, nereknu, nenaznacim. Pristi sobotu, kdyz to klapne, tak vas tu zahltim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:23
- Nahlásit
fifi
snad se maj na dovce dobre
xerxova
spime z pa na so, doufam, ze se tam vmacknrm. v planu to je pres pul roku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:23
- Nahlásit
Čaj jste dobří, skoro třicítku - po těch deštích musela být Umrlčí cesta (ta modrá z Bukovce pod Zámky) fakt čvachtavka... Inu JIzerky jak je mám ráda.
Fifi já myslela, že udeš mlčet až do toho června - pokud jen týden, tak to se dá vydržet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:26
- Nahlásit
Čaj long startoval dneska - takže když musí Smrkem začínat... budou v pátek večer až na Šípkové Růženky pryč. A mid začíná v sobotu... a to vy snad už budete pryč
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:32
- Nahlásit
Xerxová
já myslela, že udeš mlčet až do toho června - pokud jen týden, tak to se dá vydržet
To nee, to sem psala hnedka, tajnosnubne, ze pristi vikend bude odhaleni, kdyz najdu zalibeni a vice versa. Kdyz ne, tak nic psat nebudu.
A drzim palce zitra tedy cvalajicimu vranikovi, at si ziska nejen rozhodci, ale i nejaky to oceneni slusny. A uz vis, kolik vas ve tride bude?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:33
- Nahlásit
xerxova
no moje latkovy tenisky drzely dlouho jak srm bula opatrna, a pak sem tam zapadla
umrlci cesta, dobry nazev. zasli sme si jeste na cernou desnou
ahaaa tajhle, dijy. takze zitra snad ok budem 3 snad se na smrk blezem, ma hoodne prset a utulna zni lip nez celta kdyz v tom spacaku musim dpat I na chate
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:38
- Nahlásit
fifi o výstavě nevím nic. Je to speciálka v rámci krajské výstavy. Vloni byl rozpis včetně speciálek, letos ze seznamu majitelů i rozpisu kruhů to vypadlo. prostě za víc peněz méně informací. Prostě překvápko.
Ale na vstupním listu má číslo 3 - tak si myslím, že jich v mezitřídě moc nebude... Černá barva většinou dogy začíná a psi jdou před fenkami... Takže nějaký ten dorostenec či junior... a pak hned my
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 21:49
- Nahlásit
cernej caj
budem 3 snad se na smrk blezem
zalezi, jak bude velkej. A nee, prseni ne, at se rosnickari pletou zase.
Xerxová
Černá barva většinou dogy začíná a psi jdou před fenkami... Takže nějaký ten dorostenec či junior... a pak hned my
Jj, dycky psici nejdriv ve variante. Nebo to mate na specialkach tak, ze jdou nejdriv psove vsech variant pred vsema fenama? A prekvapko pekny teda bude, vystavni cislo zni dobre, nebudete tam muset dlouho trcet treba, ale zase on bude vyjukanej a nadsenej, nez kdyy byl utahanej za hodinku, dve, z takovyho mnozstvi dog. A ne, proste, zvladnete to, s gracii!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 22:03
- Nahlásit
xerxova
at vystava klapne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 06:16
- Nahlásit
Čaj tak si ten výšlap hezky užijte. Dneska má být parádní výletové počasí, a podle "norů" bude pršet málo a jen v noci z pátka na sobotu... Takže to od včerejška vylepšili. Předpověď tuzemská hlásí možnost přeháněk v sobotu i neděli...
Fifi vystavují se podle rázů. Takže černí psi, černé feny, modří psi, modré feny, skvrnití... žíhaní... žlutí.
Na klubovce má každá barva svůj kruh, ale na tuto speciálku je jich maličko (53- to je jediné známé číslo), takže všichni v jednom kruhu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 07:26
- Nahlásit
xerxova
tak drzim palce
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 08:47
- Nahlásit
Xerxová
Držím palce a užijte si to i s Najtem
cernej caj
Daří se vám a tak ať se to povede takhle pěkně až do konce. Věřím že i počasí bude milosrdné.
Fifi
ze pristi vikend bude odhaleni, kdyz najdu zalibeni a vice versa. Kdyz ne, tak nic psat nebudu.
Já věřím a moc to přeju, aby to klaplo a zahltila jsi nás dojmamam a fotkama. Držím pěsti.
Alergie, toť sviňa. U nás je to taky tak. Za pár minut je všechno pokryto řepkovým pilem. Chtěla jsem mejt okna - rezignovala jsem. Byla by to stejně marná práce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 09:10
- Nahlásit
Xerxová
držíme palce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 18:58
- Nahlásit
Workshop za mnou, jsem strhaná jako kůň. Komunikace s lidma mě vyčerpává. Hokejisti mi udělali radost akorát jsem to proklimbala...
Xerxová
Jaká byla výstava? Povídej! Fotkyyyyyy ukaaaaa!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 19:06
- Nahlásit
tak vero zije, behemdne sme se oddelili, vylet si udrlali jinaka my bivakujem na smrku, nikde ani noha, ty vyhledy z rozhledny taky skvely
birma
tak fajn, zes to zvladla
darenka
bylas na zahradce?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 19:37
- Nahlásit
cernej caj
to je super, že si to tak pěkně užíváte Držím palce, ať vše klape až do samého závěru. Počasí se povedlo úplně jako na objednávku.
Jj, byla jsem celý den na zahrádce, bylo tam moc fajn. Udělali jsme spoustu práce, i jsem něco vyfotila - dám příležitostně fotky na rajče.
V neděli mám pozvání na ohaří výlet k Berounce, tak už se strašně moc těším. No a zítra nakrmím mladé, které jsme pozvali na oběd a hned potom razíme zase na zahrádku.
Jo a taky mám radost, že jsme rozsekali Rakušáky na ledě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:09
- Nahlásit
cernej caj
Tak jste měli super počasí, tak snad vám vydrží i zejtra.
od xerxový žádný zprávy, tak snad to přežili
Darenka
řepkovej pyl po tom dešti je u nás taky všude, úplně žlutá silnice a všechno, děsný, mejt okna by mě nenapadlo ani omylem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:15
- Nahlásit
Dyk xerxova prece slavi, krom narozek fury lidi jiste i nejakou tu vybornou, doufam.
Peknej hokej, od jisty chvile, to byl.
řepkovej pyl po tom dešti je u nás taky všude, úplně žlutá silnice a všechno,
Je to svinstvo, ja sem zase jak bloodhound po vychazce s ocima. Hnus zlutej.
Darenka
V neděli mám pozvání na ohaří výlet k Berounce,
Tak to budes mit zase furu zazitku, ideal, takhle cucat informace a zkusenosti nazivo.
birma
Komunikace s lidma mě vyčerpává.
Nefnukej, jednou za cas to prezijes, ne?
cernej caj
jinaka my bivakujem na smrku, nikde ani noha, ty vyhledy z rozhledny taky skvely
Zavidim, musi tam byt krasne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:19
- Nahlásit
Xerxovi přežili. Výstava v pohodě - Night skoro vzorný. Jasně - že je často mimochodník, že má spáditou záď a je štíhlý s jemnější hlavou... jsme věděli. Takže VD1 je přesně to, v co jsme doufali. A v posudku nemá vytknuto nic, co bychom nevěděli.
Pokecala jsem s pár lidmi, co dogy umí - všichni říkají, že je veliká škoda toho "zadku" , že má úžasný krk a hlavu a povahu... a hlavně JMÉNO - ale že až dosvalí a zakulatí se, že se ta záď trochu vyrovná.
Já absolvovala "zuby" a pohyb (ten byl dost děs běs - chlapec mi občas šel po zadních) a na posouzení v postavení výstavním jsem ho přehodila na Betky chovatelku Lenku. Tím, že jsem se mu ztratila, stál vyprsený a jak přibitý... V pohybu ho Lenka vystavovat nemohla - zdrhal za mnou...
Pak jsem hned odjeli - ne že bychom se urazili , ale čekala na nás rodinná sešlast. A tam si Night našplhal snad ještě víc - tři prťata, hra s míči - a psisko ani jeden neprokouslo, ani jedno dítko nestrčil... prostě pohodář. A kámoše jezofíka Pajdu (odešel na blbou nemoc mlád) vystřídal jezofík sedmiměsíční Hubert - a ten se bál a ze strachu řval a útočil. A Night vzorný - dokonce se mu po chvili vyhýbal (nerad, ale akceptoval to)
Teď jsem dojeli...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:23
- Nahlásit
Xerxová
Tak to je moc pekny report! Gratuluju! Timto s vystavama fakt koncite nebo to zkusite treba za rok, az se dodela?
A tam si Night našplhal snad ještě víc - tři prťata, hra s míči - a psisko ani jeden neprokouslo, ani jedno dítko nestrčil...
Je to broucek citlivej, navic s vasi vychovou proste idealni rodinnej spolecnik.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:23
- Nahlásit
Čaj to jste se ubytovali brzičko - tak si ty výhledy a zapadající slůňo užijte. Zítra na vás čeká jaká trasa??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:31
- Nahlásit
Fifi Pepa uvažuje o klubovce. Určitě se pojedeme podívat (jezdíme vždy), on ale tvrdí, že by se měl klubový pes vystavovat Uvidíme - jako na slušné umístění tam Night nemá. Tady bylo dog 53, tam jich bývá ke třem stovkám...
Ale dozvěděla jsem se z úst povolaných, že od února, kdy jsme se stavovali kvůli chybějícím údajům v rodokmenu na bonitaci se hodně vylepšil. Jo a Portugalci taky mlčí, ale hlavní poradce chovu je v klidu - že je na ně brzy...
Velmi zkušená chovatelka nám radila - schovejte ho teď a vytáhněte na třech letech - on se vyrovná a vy ho doučíte ideální pohyb... a bude perfektní...
Schovávat ho nebudu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:35
- Nahlásit
Xerxova
Tak vd1 je fajn a supr ze spokojeny s akci. 27km kdy nas je 6 a 3 sou nad 50a ujo ma tak 65 je supr a staci. Zitra pres predel, smedavu,jizeru a protrzenou hraz.
Fifi
Jj krasme pokochas se fotos
Darenka
Uzij venceni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:42
- Nahlásit
Čaj na modrý pod Smrkem si dejte pozor, abyste místo na Předěl nedošli někam úplně jinam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 20:51
- Nahlásit
jo a ještě výstavní dodatek - sice se standardně vystavují (a v katalogu to tak bylo) první dogy černé... tak pan rozhodčí začal barvou modrou - katalogová čísla 14 až 34... že až pak černí 1 až 13. A Night byl trojka...
Takže jsme čekali...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2015 21:01
- Nahlásit
Xerxová
Velmi zkušená chovatelka nám radila - schovejte ho teď a vytáhněte na třech letech - on se vyrovná a vy ho doučíte ideální pohyb... a bude perfektní...
Na jednu stranu tuhle radu chapu. A stejne tak tebe, ze ho schovavat nenechas. Ale je to mlade obra, za rok na tom muze byt skutecne o dost jinak.
Takže jsme čekali...
Tohle cekani je na vystavach asi ten nejvetsi hnus.
A dotaz pro ornitolozky, zensky, ja nemuzu najit, co sme to dneska videly za ptaka. Bylo to dost velky, vetsi nez treba postolka, melo to zcela specifickej zvukovej projev, proti slunicku se mi zdalo, ze to ma na konci bily letky nebo nejaka ptakova soucast proste bila byla, jinak cerno. Litalo to nad polem, dycky povilitnulo do mirny vysky a pak hrrr tesne nad pole, tam si to fakt par cm nad hlinou poletovalo dost rychle. Napadnul me nejakej motak, ale ten mi nesedi hlasove.
|