Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2015 21:15
- Nahlásit

cernej caj
To musí bejt paráda! Závistí tu zelenám. A už se nemůžu dočkat fotek. Pak zezelenám úplně

Fifi
Nefnukej, jednou za cas to prezijes, ne?
Doufám, že jo. Taky mi nic jinýho nezbejvá . Jen by se mi líbily větší rozestupy než tři víkendy po sobě. Na to v kolik normálně chodim spát jsem to od návratu do teď proklimbala a teď už jsem zalezlá.

Xerxová
Teda takový vzorňák! To je super, že tak skvěle zvládnul nejen výstavu ale i dětičky a špagetu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2015 21:16
- Nahlásit

Fifi já ji taky chápu. Jen bylo na všech krásně vidět, jak nechápou, proč zrovna takoví dogařský blbcííí si dovezou psa z tak známého chovu a pak ho neumí ani vystavit.... Moje věta, že jsme si ho pořídili na chození po Jizerkách a na to že je skvělý... je asi neuspokojila

Ptáků znám myslím dost - ale tvůj popis mi nějak nestačí. Navíc v době hnízdění se ozývají různě - často netypicky... Fakt si netypnu

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2015 21:29
- Nahlásit

Xerxová
Moje věta, že jsme si ho pořídili na chození po Jizerkách a na to že je skvělý... je asi neuspokojila
no jo no, tohle asi lidi nekteri nepochopej.
ale tvůj popis mi nějak nestačí.
Tam bylo zvlastni prave to litani tesne nad polem a ty zvuky ptaci. Vic ptaka popsat nemuzu, mela jsem brejle slunecni a blizko k nam se nedostal.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2015 22:15
- Nahlásit

Xerxová
tak to gratuluju, však VD je že je Najtík velmi dobrej
Fifi
nenajdeš ho tady? http://ptaci.naturfoto.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2015 22:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
Ja umim googlit a tam jsem to hledala a nenasla. a hledala jsem i podle hlasu ptaku a taky nic... Tak halt zahada.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 05:40
- Nahlásit

Fifi
Zeptam se v praci kolegy kdyz to nevylustite

Birma
Jj zezelenas:D

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 05:53
- Nahlásit

Čaj kuk - jaká byla noc?? My asi za chvilku vyrazíme na Smědavu. A vydáme se na Jizerku na narcisy a zpátky půjdeme buď přes vrchol Černého vrchu (přes vrchol vede úzký neznačený stezních), a nebo pod ním po panelce. Podle toho, jak se nám bude chtít, podle počasí a podle toho, jak se na nás projeví včerejšek - celý den na nohách.
Užijte si Jizeru - i když je to balvanitý velký stoupání. (vracíte se z vrcholu stejnou cestou - možná nechat dole ruksaky (bez cenností) nebo s jedním strážcem... by Vám bodlo.)

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 08:55
- Nahlásit

Xerxová
gratuluju k správnému posudku. Co já mám zkušenost, tak takové udělají největší radost

jfi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 09:26
- Nahlásit

Xerxová Moje věta, že jsme si ho pořídili na chození po Jizerkách a na to že je skvělý... - super Taky jsem si kdysi pořídila molůska bez úmyslu vystavovat, leč kamarádka mě k tomu vyhecovala. První posudek: "V kruhu skáče jako koza"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 12:24
- Nahlásit

jfi vždyť nás oba znáš... a víš, že dobrá nálada čokla je pro nás nad všechny posudky. Psy jsem uchovňovala vždy jen jako poděkování chovatelům, že svoji práci dělají dobře... ne pro vlastní chov. A u cesty pro Garabu jsi byla od začátku - takže víš, že věta, že je na chození po Jizerkách, byla už v zadání. Ale taky je fakt, že štěně nebylo nabízeno jako "na mazla", ale jako kvalitní pes do chovu...

Chápu ty zapálené chovatele, kteří jsou z nás na mašli. Vědí (a dokonce přesně - až mě překvapilo, jak jednotné jsou ceny) kolik jsme do štěníka investovali. Vidí tu tady zcela nepříbuznou krev, vidí to "slavné jméno" a štve je hodně spádité pozadí našeho psa snad víc, než nás...

Ale taky tam padlo - na spáditou záď se neumírá a psovi až tak nevadí. Tak to je to podstatné

Dnešní ranní Jizerky se nám pomstily. Pršely... a dost. Až když jsem totálně promočení odjížděli, vylezlo slůňo... takže Čaj je asi taky mokrý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 12:30
- Nahlásit

Kachna ano - by mi přišlo divný, kdyby Night dostal výbornou. Klidně mohl dopadnout i hůř... včerejší pan rozhodčí byl třeba velmi tolerantní k ukazování zubů (fakt čekal, až majitel alespoň trochu zvítězí nad bázlivým psiskem), na pohybové kreace...
ZUby jsme zvládli hravě, pohyb byl psina - však budou večer fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 16:58
- Nahlásit

xerxova
snad ste si to uzili noc dobra a pak sme se na smedave osusilili po desti a ja dostala protekcni zdarma kolacek jako koster

muze nekdo z pc zjistit, zda jede ziyra spoj kořenov, příchovice, motorest do turnova s prijezdem 8.23? 8.44 mi jede z turnovvlak a nedari se mi to na mobilu najit, idmitami to tu zastavku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 17:11
- Nahlásit

podle idosu by měl zítra jet - je to Harrachovák
7:12 Kořenov -odbočka
7:18 Kořenov - Příchovice motorest
8:23 Turnov

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 17:12
- Nahlásit

cernej caj
10.5. Kořenov,,odb. > 7:12 7006 Autobus 670780 15 k jízdence je možné zakoupit místenku
Turnov,,Terminál u žel.st. 8:23 8:25 3001, 3

Celkový čas 1 hod 11 min, vzdálenost 41 km

detail spoje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 18:27
- Nahlásit

diky moc

ten motorest mam asi nejbliz. gotek fura, to budu probirat mesic

xerxova
doufam, ze ste brzo oschli, dneska jen 22 km ale teta vydkrabat se na jizeru na ty sutry bez omlaceni fotaku dolu sme dli jakoby od zlute prichozi doprava doku svahem a mocinama k vyklostezce, na protrzenou hraz a pod sousi pres hospudku domu... huraaa jorka dprcha

trekare sme vidrli hedinyho vcera vecer se motal v lese pod smrkem rozhlednou a jinsk sni noha

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 18:31
- Nahlásit

na té třetí fotce je jasně vidět, že kdo umí, ten umí. Já bych ho takhle nepostavila... Lenka (chovatelka naší Betky) má doma starší dozí dámu Terezku a hlavně vystavuje psa své maminky - Phénixe Bonodu - mimochodem ten dostal BOBa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 18:35
- Nahlásit

tímhle si včera našplhal víc než výstavou...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 18:38
- Nahlásit

cernej caj
gotek fura, to budu probirat mesic
No to neee! Doufám, že se v nejpozdějc pondělí budu moct kochat!

Xerxová
krásný fotos

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 18:38
- Nahlásit

a ještě dnešní krása

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 18:41
- Nahlásit

xerxova
naaadhera

a teda pekne se sravi hrebecek na zadni

birma
snad to zvladnu, je jich asi 600

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 19:21
- Nahlásit

Xerxová
pěkný fotky, koukám jak s ním pěkně svižně musíš klusat, to by mě křísili pak když nějaký škodolibý rozhodčí nechá odběhnout několik kruhů dokola
ale Najtík je dobrej, že se nechá takhle vystavit od někoho jiného, to u mejch by teda neprošlo ani u jednoho, Dorin by zdrhal a Kim by kravil
cernej caj
600 fotek? teda tím bych se nechtěla probírat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 19:59
- Nahlásit

Maya poběhala jsem si docela dlouho. On blbošil - vystřídal mimochod, klus, cval, přískoky, chůzi po zadních... a pan rozhodčí čekal, až bude chvíli v kuse hezky klusat. Dočkal se - ale trvalo to.

všechny fotky jsou tady: http://www.drporkert.com/dogy/images/Night/0515/vy stava/index.htm

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2015 20:09
- Nahlásit

fotky zkouknu po filmu

a tady něco pro výletnice
https://www.triphood.cz/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 06:41
- Nahlásit

Čaj doufám, že všechny spoje pojedou a dorazíš domů dle svých představ. Tak jaký jsou Jizerky ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 06:51
- Nahlásit

xerxova
diky, uz cekam na xastavce, cesta fajn, po desti ale neprsi, jzdni rady strhany, tak su rada, ze ste semivcera s birmou koukli

fotek je presne 603, ale nekdy fotim vec 3x jinak a vyberu nej a smazu a tak 20 odhadem jich je focenych na 3 expozice tak to jehned z 60tigotek jen 20 az to doma spojim. bez psi dovca ma vyhodu - muzu experimentovat, hrat si s fotakem a zjistit, co jak bude... a tak su zvedava, jestli neco klapne.

jinak je supr, ze ta svazita zad nevadi, a treba se to jeste spravi. hlavne, ze to byde zdrabej sportovni partak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 06:52
- Nahlásit

jo a jizerky sou naaaadhernya voda zespod I zezhora strida voda zespod nebo voda zezhora ale fakt nadhera

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 10:17
- Nahlásit

Zdravíčko při neděli
cernej caj
Hlavně že jste z té vodní nadílky neuplavali. Celkově byl ale výlet určitě hodně zdařilý a už se moc těším na fotky. Dobře dojeďte až domů
Xerxová
Nikdy na ostatních fotkách mi to tak nepřišlo až na těch z výstavy. Že je Najt velká doga - OK, ale na těch výstavních fotkách je obr. A mě se líbí i s tím pomlouvaným zadkem .
Užijte si všici krásnou neděli

birma
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 10:23 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

nebudu moct ty treriéry spravovat. Opět jsem se zamilovala a tentokrát by to bylo i zvířátko, co by mi naprosto vyhovovalo i velikostně a všim ostatnim. Uááááááááááá
no uznejte, neni krásná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 10:47
- Nahlásit

Darenka
bylo to skvrly, dovcapodarena, vsechny vylety krasnyma mistama

co prochazka z ohari, byla nebo az za tyden?

birma
to je roztomilej kykuc

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2015 11:03
- Nahlásit

birma
neni krásná?
je!!! I k Fifijový by se hodila

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání