| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 14:59
- Nahlásit
v pátek budeme na výstavě (to bude ostuda) a v sobotu nebo v neděli taky budeme v JIzerkách. Protože nastane doba narcisů a úpolínů a to tam nesmíme chybět. Každý rok (skoro - vloni nee, umírala Beta a Night byl pak na takový výlet maličký) chodíme "žluté" jaro na Jizerce přivítat.
Tady jeden "nedávný" Betkovatý... http://www.dedenik.cz/2013/05/29/rozcestnik-beta-a -upoliny/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 15:01
- Nahlásit
Xerxová
tak to su zvedava, jestli se treba nahodou nepotkame
krasny beti fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 15:07
- Nahlásit
Xerxová
nádherný fotky i povídání
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 15:35
- Nahlásit
ještě jedno Betí cestovní povídání pro Čaj přihodím (já jsem ukecaná a napsala jich pro Zvířetník ať už na Psu nebo u Dede mocmoc věci o Jizerkách) . Viklany jsou zajímavá věc a najít náhradní mozek se taky hodí...
Jen jsou špatně popsané obrázky - první je dvojviklan u Poledních kamenů, druhý je Mozek na Pytláckých kamenech a třetí je viklan mezi Pytláckými kameny a Jelení strání
http://www.dedenik.cz/2010/10/21/rozcestnik-beta-a -viklany/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 17:30
- Nahlásit
Mr. Meek imported Astrex rabbits to American
Já myslela, že American je přídavný jméno? Nebo je to překlep?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 17:32
- Nahlásit
tak tohle se mi vážně hodně líbí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 19:23
- Nahlásit
kachna_
American je i podstatná Američan ne?
dneska bylo krásně, takže dovolená supr, zejtra prej maj přijít nějaký strašný bouřky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 19:42
- Nahlásit
Rumstajn, dneska teda topeni pani sefovy ani nechybi, hic jak v pradelne, fuj. Skritek je happy, ja uz tolik ne, dvoudenni trimaz mi zpusobila loket perdeli, halt nekdo si poridi tenisovy... Bylo chude fakt uz zarostly, jak nebylo moc sil predtim.
kachna_
Preklep, nebo se s tim nekdo neprdel. To the Americans nebo to America.
Xerxová
a najít náhradní mozek se taky hodí...
Ano prosim! posli jeden!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 20:01
- Nahlásit
Maya
tak snad jeste par dni budes dovcu uzivat
Xerxová
pekny povidani a je to i zajimavy o tech viklanech
Fifi
u nas dusno a mraky, cekam kdy neco spatne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 20:41
- Nahlásit
mozek pro FIfinu
Night teď řádil na zahradě - dostal od sousedky velký plyšový polštář - žlutou hvězdičku... Seděla jsem s dědou a babčou venku skoro dvě hodiny . Děda mi pětkrát vyprávěl o všech psech, co kdy měl (na ty poslední si nepamatuje, na ty předválečné ano). Dali jsme si sklenku bílého, dozvěděla jsem se, že to je nejlepší doga, co jsem kdy měla (na jméno si nevzpomene). Miloval Betku - hrozně moc - a ona ho taky měla moc ráda. Night je taky jednička - pro dědu dokonalá terapie - neb psům je jeno, když opakuje stále stejnou větu dokola...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 21:16
- Nahlásit
Xerxová
mozek pro FIfinu
DIKY! Ten by moh vydrzet nakou chvili.
pro dědu dokonalá terapie - neb psům je jeno, když opakuje stále stejnou větu dokola...
Ale to je skvely, ze se deda tak zvojtil a uzili jste si peknej vecir. A ta canisterapie, ta je fakt k nezaplaceni.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 22:00
- Nahlásit
Xerxová
mozek pro FIfinu
nepřipomíná mi to mozek
Fifi
Maya
díky díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 22:32
- Nahlásit
V sobotu jsme takhle jeli k mamče, vidím před náma nějakou venčitelku a tak si říkám:
"sakra kdo v Lahovicích má černýho špice???"
no a pak si tak říkám "ty blbečku, nepoznáš vlastní mamku?"
(na mou obhajobu teda byla bez Besinky, proto mi to neseplo)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 05:53
- Nahlásit
kachna
fifi
zda sr ze xerxova ma dobry zbozi, co se snadno neopotrebi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 06:24
- Nahlásit
někomu tvrdnou játra... někomu mozek
Je tam šedivé ráno, ale teplo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 07:01
- Nahlásit
Xerxová
jj, ja uz se dneska i pekla ve vcerejsi mikce... uz mam cestovni horecku, vecer budu balit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 08:57
- Nahlásit
cernej caj
ty furt jenom balíš
tady jak v prádelně, vedro a poprchávalo
ale večer maj přijít ty bouřky a ochlazení, tak doufám, že na ten prodlouženej víkend se to vybere, škoda, že si už nemůžu vzít zase dovču
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 09:06
- Nahlásit
Maya
ja teda doufam, ze bude krasne na vikend a ze si to s vero uzijem
no jeste taky porad peru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 09:09
- Nahlásit
cernej caj
taky doufám, že bude hezky
čekám na IT odborníka
pdf creator si ze mě dělá nějakou srandu a vyhazuje nějakou podezřelou hlášku, jako od tý doby co máme win7 s těma pc furt něco je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 09:13
- Nahlásit
Maya
jestli mas office 2010+ tak muzes pdf delat primo z nej asi... ale jo, snad se dockas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 10:53
- Nahlásit
cernej caj
už to mám spravený
no tipuju, že office jsou taky 7, ale nevím, každopádně já to potřebuju převádět z našeho programu a tam to jinak nejde, pokud teda si to nechci vytisknout a naskenovat
venku zamračeno, ale vypadá to, že teplo, škoda že dneska dojedu dom až večer
a teď si mám vymejšlet nějakej dárek k svátku od mámy, to bude náročný, aby to bylo levný a taky použitelný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 10:55
- Nahlásit
Pamatuju si to správně, že když psům syrový vajíčko nějak častějc, tak bez bílku?
Máme teď nějaký přebytky, tak by klidně každej den mohli mít.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:31
- Nahlásit
zdravíčko všem....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 11:48
- Nahlásit
Maya
aha tak to jo, tak hlavne ze ti to opravil
jj, bilek. Ja kdyz obcas davam psum kdyz potrebuju zloutky bilek, tak u nich nic nepozoruju ale to je tak jednou za sto let..
vlk
ten druhej je bozi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 12:10
- Nahlásit
Maya když přebytky vajec, tak jim je "zdrcni: na troše tuku. Míchaná vajíčka Night může... Syrový bílek ve větším není úplně nejlepší. Ale čas od času se nic nestane. Pokud mám křáplé vajíčko, tak ho hodím do misky a tepelnou úpravu neřeším
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 12:38
- Nahlásit
Xerxová Maya
ja bych treba nechapala jak nekdo muze mit prebytky a kdyz, tak treba prodala v praci, dyt prazaci by se mohli po domacich vejcich utlouct, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 12:40
- Nahlásit
Xerxová
Tak já jim to chci dávat do granulí a oni syrový žerou v pohodě klidně i samotný, to už jsem jim párkrát dala celý na vyzkoušení, holt popelnice no , akorát jsem si nebyla jistá jestli je blbej bílek nebo žloutek, vím, že je to blbý na srst a to bych nerada jim nějak pokazila.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 12:42
- Nahlásit
cernej caj
tak treba prodala v praci, dyt prazaci by se mohli po domacich vejcich utlouct, ne?
kdo by se s tím celou tu cestu tahal? ono je to docela jako těžký a neforemný když jich je víc a nosit to po dvou vejcích, na to se můžu fakt vybodnout, to to fakt radši hodím psům a nebo slepicím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 12:44
- Nahlásit
cernej caj
holt přebytky máš, když slepice nesou jak zjednaný, ale ono to nebude nafurt, už dvě kvokaj a jako 10 vajec denně nesníme ani omylem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 12:47
- Nahlásit
Maya
ale zas ty vejce ti v poho vydrzi mesic, ne? treba ja bych vedela co s nim, udelas si michanicu (to sou v poho 4vejce na hlavu na dobrou veceri) a litr vajecaku na to padnou 2 a 4 ti zbydou, to das rodicum
|