| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 23:17
- Nahlásit
maya
ale, kamarad chtel krz nschlazeni a tak dnes spechat na vlak, kolega v noci malem zmrzl tak se rozhod jit s kamaradem a kdyz birma videla (a citila) kosu na planovym bivaku, tak naznala ze pojede dom taky tak sme jeli vsichni. ja bycg stejne zitra krz koleno sla tech poslednich 5,5 km na vlak a max se kouknout na lesni bar, ale itviracku bysme zmeskali takze nebyl duvod na nsvsteve trvat a vlak sme meli (posledni dnesni spoj) akorat...
jako bylo nadherne, I kdyz teren trosku narocnejsi. za 20 mibutek se tesim az budu ve sprse a odpadnu spat...
doufam, ze burma se dostala donu v poradku a kokega byl fajn, ale asi sme ho odradili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2015 23:21
- Nahlásit
tak su castecne rada ze zitra budu dona prat a chystat se na jizerky.jinak ohledne reste sme haluzari a to, ze rychlebky sou liduprazdny je lez, tech 20 cca polaku a snad 15 dalsich turistu v patek na rozhledne... a potkavali sme v tech jtpalech I bezce a birma ma fyzicku jsk svin, furt sem byla kilak za ni do kopca
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 00:21
- Nahlásit
Fotkyyyyyyyy
cernej caj
birma ma fyzicku jsk svin, furt sem byla kilak za ni do kopca
Ale prt birma má relativně velkýho dobře tahavýho psa a celou dobu čekala, kdy jí rupne cévka na těch krpálech
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 00:30
- Nahlásit
birma
fotky mas nadherny, ja az zitra ale aspon sem je stahla
du umriiiiiit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 06:11
- Nahlásit
Čaj jakou trasu máte vymyšlenou na Jizerky??
birma hezký fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 08:13
- Nahlásit
xerxova
mas krasny jarni fitky dneska uz te najtik nechal spat?
budem ubytovany nekde kousek od desne a vyletovat - jedu s kamaradem, trocgu maso akce - 15 lidi, tak vylety si bud naplanujem s vero dle svyho nebo se pripojime ke kamsradovi dle jeho planu a nebo zknbinujem... nycovy domky se to tusim jmenuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 09:02
- Nahlásit
cernej caj
Já je ještě nestáhla se s tim necrcám, co se mi líbí na mobilu to tam rovnou sypu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 09:58
- Nahlásit
Čaj - jestli chceš, tak ti z Nýčovek dám pár typů - aby bylo co nejméně asfaltu (Jizerky jsou bohužel hodně asfaltové a cyklistovaté) a viděli jste co nejvíc. Případně napiš, chceš-li dva nebo tři kratší (do 15 km), nebo jeden dlouhý (25??) , nebo chceš velevýlet tak na 35 se solidním převýšením...) Jasně že se budete řídit "okolím" - ale zase inspiraci bych vám mohla poskytnout
jedete tam ve správný čas - měla by kvést Úpolínová louka, narcisová pole u slavného Hnojového domu, vodopády v Desné budou mít vodu... A bydlíte opravdu dobře.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 09:59
- Nahlásit
my ráno (před sedmou) už byli na konci Kateřinek a dali jsme jarní bučiny (co máme za humny) - Javorový vrch a Dračí vrch. Psisko vylítané, zabahněné, spokojené.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 10:06
- Nahlásit
birma
jj, ale to je zas dobry, ze to mas hned. Ja to stahnu, promazu (promazavaaaaa) a do obeda to tam bude
Xerxová
jee, to budes s tipama moc hodna tech 25 by bylo asi supr + nejakou zalozni 15km variantu do horsiho pocasi...
dva z tech dnu mozna stravim se sousedem vandrem (ze pojedem vlackem do polska a pak kolem meandru reky, spat pod smrkem a na ubytko) ale to nevim. Za tipy budu rada a muzeme pak s Vero zvazit, do ktere varianty se uvrtame
35bojim bojim ze bysme nedali? jestli nas nechces zabit
najdu si to vsecko na mape
teda to ste dobri, ze ste uz dali prochajdu psi takovouhle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 11:19
- Nahlásit
Hlásím vedro. Dali jsme si hodinovou pomaloučkou procházku s mamkou. Adam byl vláčnej a těšil se domů
Xerxová
To musela bejt hezká procházka. Bučiny považuju za nejhezčí lesy
cernej caj
Notně mi hrabe - psice hlásí volná místa a než mi došlo, že mám ten pátek zabitej, tak jsem zvažovala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
do obeda to tam bude
Oběd už skoro je, kde jsou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 11:52
- Nahlásit
birma
ses fakt silena
tady u nas prsi... ps: to by stejne neslo rychlebky na dva dny... bych nazvladla jit do prace, jit spat v 1 v noci a v 5 rano do ni vstavat, takze vlastne i 2denni s prijezdem domu kolem pulnoci vlastne slo diky tomu prodlouzenymu vikendu a jeste mam cas sosnout fotky uz se dela album
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 11:56
- Nahlásit
birma
ja obed jeste nemam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:04
- Nahlásit
cernej caj
ses fakt silena
Začínám si to taky myslet
Ale tak dáme si toho Voka a pak možná něco napodzim. Ale příští rok....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:04
- Nahlásit
kdo si pocka, ten se fotek docka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:09
- Nahlásit
cernej caj
Krásný!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:11
- Nahlásit
birma
dik, s tim pocasim sme byli fakt haluzari a priste naplanujem trasu nejak odlisne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:21
- Nahlásit
cernej caj
My zatim měly na společnejch akcích na počasí vždycky štěstí, kéž by nám to vydrželo
A jiná trasa by byla fajn, ty lomový jezírka bych ráda viděla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:27
- Nahlásit
birma
ty sou u Zulove, co vim, jinak moc nevim...
jeste ti pripravim archiv sem musela vybirat jeste fotky tak aby na nich kolega moc nebyl, kdyz se vcera ohrazoval
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 12:32
- Nahlásit
cernej caj
Jj taky jsem vybírala ty, kde je maximálně v pozadí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 16:08
- Nahlásit
tak jsme si koupili oba nové botky - na léto do mokrých Jizerek snad jako dělané. Merrelly (waterpro Maipo) - prý opravdu nejsou jen pro vodní sporty ale hlavně do mokrého terénu a s ohledem na Vibram na podrážce i by měly něco vydržet. Lehké, děravé, vzdušné... Docela drahé... ale co naděláme...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 17:23
- Nahlásit
Xerxová
zavidim zas jak svina aj vlk myslim koupil nejaky ty hybridni (voda i sous) tak doufam, ze budete spokojeni.
Ja se v otazce bot zdrzuju, ty merrelky co si hyckam tak jak uz sou mega stary tak jim desne ztvrdla podrazka a rychlebky zvladli s uctou, i ty dve sprsky a chuzi mokrou travou... jen ta dira v bote mi byla osudova pri cvachtanim v raselinisti, trochu mi tam nateklo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 17:58
- Nahlásit
Xerxová
tak snad se nové boty osvědčí
s ohledem na Vibram na podrážce i by měly něco vydržet
nechci ti kazit radost, ale Vibram dělá širokou škálu směsí - ty měkčí líp držej na podkladu, zas je dřív prochodíš (ale tak ty nemáš mojí váhu, takže i měkká směs by ti měla vydržet víc než dvě sezony), ty tvrdší víc kloužou, ale zas dýl vydržej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 19:19
- Nahlásit
fotky pěkný, samý kopce, by mě švihlo, to mi stačí doma v menším vydání
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 19:28
- Nahlásit
Maya
mě taky málem švihlo, pak mi došlo, proč se to jmenuje Rychlebské HORY
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 19:29
- Nahlásit
nas taky malem svihlo. kdybysmr kvuli klukum nespechsli, vetdi payzicky by bodly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 19:29
- Nahlásit
birma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2015 19:59
- Nahlásit
Pekny fotos, vsechny.