Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:34
- Nahlásit

cernej caj
jako že si tam zadáš do profilu, že hledáš výletníky a ne sexuální loudily nebo tak něco?
to je pro mě fakt španělská vesnice

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:37
- Nahlásit

denyk
nám bytovkářům je to asi egál...
třá u nás vznikaj křížky kousek od parku okolo cesty. Ale tak na slona to neni...

cernej caj
obcas je nutno filtrovat vyletniky s velkym a pohodlnym kufrem, ktery jako nechcou odejit od manzelky ale ona uz jim moc casto neda

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:37
- Nahlásit

cernej caj
jestli mi pořídíš tyč, tak to bys byla hustáááááá
bydlím hnedka vedle hasičárny a mám tam znmý, třá by se rádi mrkli

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:38
- Nahlásit

birma
no tak to já nejsem Čech koukám, z těhle všech věcí jedině houby a kdysi poslech country D:

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:38
- Nahlásit

birma
třá u nás vznikaj křížky kousek od parku okolo cesty.
to je docela blbý, páč těch mazlíčků je hodně

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:42
- Nahlásit

Maya
těhle všech věcí jedině houby a kdysi poslech country
tak to já nic na houby nechodím, vlastně chodím se psem

Ikdyž pár pochodů s razítkama mám za sebou, ale to je každoroční pochod v díí píí, na který jsme se vždy těšili

cernej caj
to by mě taky zajímalo, jako existují nějaký seznamky pro turisty?
Jako já tam poznala samý ouchyláky a když někdo jako ouchylák nevypadal hned, tak později byl jasnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:48
- Nahlásit

Maya
no ja na to driv pouzivala lide.cz kde to bylo lepsi ale je cestovatelska seznamka na hedvabny stezce kde to funguje spis formou jedny zpravy !ahoj, hledam kamarady na vylety, mail", nebo nektery seznamky maj kolonku "hledam partaka do hor/na vodu/na cestovani" takze tam napises ze hledas nekoho na vylety ale mas doma manzela a to se uz profiltruje vetsinou samo

denyk
husty, zjisti mi prumer tyce a ja si vemu sortky (ale cvicim max na 50mm a to asi hasici budou mit tlustci a to asi se neudrzim)

Maya
vidis, ja zas to country a vandry jenom

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:50
- Nahlásit

denyk
to je docela blbý, páč těch mazlíčků je hodně
tak ono jich naštěstí není moc. Ale naprosto chápu, že někdo nechce dát zvíře do kafilerky (to si nedovedu vůbec představit. brrrrr) a zároveň nemá x tisíc na psí hřbitov nebo zvířecí krematorium. A jako pokud tam někdo pohřbí morče nebo krysaříka, tak jakej je to rozdíl pro prostředí oproti tomu, když o tři metry vedle u potoka pojde potkan?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:53
- Nahlásit

cernej caj
hledam partaka do hor/na vodu/na cestovani"
aha, no já byla jen zvědavá, pro mě to není, představa několikahodinového pochodu s neznámým člověkem, se kterým ani nevím o čem si povídat, to je pro nás SA introverty tak akorát představa pekla

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:54
- Nahlásit

cernej caj
husty, zjisti mi prumer tyce a ja si vemu sortky

ale cvicim max na 50mm a to asi hasici budou mit tlustci a to asi se neudrzim)
tak zkusíme Májku (nemyslím paštiku)
(hm v červenci už tam asik nebude :rolleyes

birma
tak ty psí hřbitovy, tam mi příjde že jde hlavně o prachy...
Bože já nad tím nikdy nepřemýšlela

zvířecí krematorium
o taky existuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:55
- Nahlásit

nestihááju, nestihááju a ešče kolegyně vyrobila průser, a já nevim co s nim

cernej caj

a ty si stezujes ze nemluvi

nemluví. mňouká! ato shodou okolností dneska prvně a pak taky huhlá, když moc dlouho trvá příprava jídla.Jinak šmidra

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:57
- Nahlásit

Mám boty z Kauflandu - sandále a jsem z nich nadšená. Myslím, že Michal bude taky. JO a taky jsem neodolala a koupila jsem si sprchovou hlavici, která svítí podle teploty vody. myslím, že už mě Michal nikdy nepošle kupovat nic takovýho. Ale ta sprcha je boží!!! Sice je to k ničemu, ale nelituju

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:59
- Nahlásit

kachna_
Sice je to k ničemu, ale nelituju
tak to je věta do pranice

a čék si jednou za čas musí udělat radost, takže máš recht

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:00
- Nahlásit

PetraK
nemluví. mňouká
umí cizí jazyky, toho si važ
ešče kolegyně vyrobila průser, a já nevim co s nim
svěř se, my ti poradíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:01
- Nahlásit

Maya
co je SA introvert?

jinak a) ja su ukecana, hovor obstaram, kdyz to nejde, nevadi mi nemluvit b) de o to ze se bojim spat sama takze jeden vylet a zistis, jestli to de/nende a vetsina toho stejne neklapne nakonec

denyk
tvl aby se to podemnou nezlomilo

o taky existuj
to mame jedno u nas ve ctvrti kde sem bydlela s nasima... spaleni psa cca 15-25kg cca 6000 (pac rozpaleni pece treba 3000 takze cim vyssi vaha tim jako lepsi cena), v palicich dnech peknej smrad az k nam byl citit a kamoska pac bydlej v byte a nechteli kafilerku meli mrtvyho kralika 3roky v mrazaku a staryho psa, ze by jako nemuseli platit 4000 za kralika a 6000 za psa, kdyz s kralikem se vlezou vahove do 6000 ze jo

PetraK
zmakni to a krasny vikend

vidis, tak treba se jeste rozmnouka, rozhuhla i rozmluvi...

, napríklad ideme fotiť labute na jazere, odfotíme oblohu a nazveme to „bez labutí“,
clanek fakt dokonalej

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:02
- Nahlásit

denyk
ty psí hřbitovy, tam mi příjde že jde hlavně o prachy...
to nedokážu posoudit, ale pro dost lidí je to jedna z velice mála přijatelných možností...
o taky existuje
jj, dokonce si můžeš objednat obřad to je na mě krapet moc, ale nemít kde pohřbít, tak je pro mě krematorium asi lepší varianta než hřbitov

kachna_
koupila jsem si sprchovou hlavici, která svítí podle teploty vody. myslím, že už mě Michal nikdy nepošle kupovat nic takovýho. Ale ta sprcha je boží!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:04
- Nahlásit

kachna_
která svítí podle teploty vody. myslím, že už mě Michal nikdy nepošle kupovat nic takovýho. Ale ta sprcha je boží!!! no bud rada, priste si to zaridi sam

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:21
- Nahlásit

cernej caj
kde sem bydlela s nasima...
blééé, nechci nad tím přemýšlet, ikdyž jednou budu muset, to vím.
Asi to bude znít blbě, ale pro mě je to už pak jen tělesná schránka, schránka ve které byla ona dušička jakoby "v podnájmu" takže to určo nebudu nějak hrotit.
Beru tak i sebe, tělo je jen tělo, které jednou opustím....

birma
si můžeš objednat obřad
Bože

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:36
- Nahlásit

denyk
taky to vnimam podobne, kafilerka neni uplne pro me ideal predstava, ale asi kdyby to jinak neslo...

jj, muzes si u nas treba objednat i dvd z obradu, nebo urnu... zas asi pro nekoho je to dulezity, mit moznost pak rozptylit treba na oblibenym miste, nebo na psi louce a chodit tam...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:43
- Nahlásit

kachna_
holky se budou rády koupat
cernej caj
co je SA introvert?
asi tak nějak
http://magic999.blog.cz/1303/ake-je-to-byt-introve rt-vo-svete-ktory-nechce-stichnut

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:43
- Nahlásit

Jinak jsem byla dnes opět s Marťou na kontrole u dětský.
Komedie, komedie komedie:
že jako se má do stravy zavádět lepek už od miminka (tojo, to jsem taky četla) a že mu mám teda dávat těstoviny, ale bezvaječný!!! no a piškoty, piškoty, že bych mu měla dávat, páč jako ten lepek.
může mi někdo prozradit, v čem je zdravější bílek v piškotech než v těstovinách?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:45
- Nahlásit

cernej caj
asi stejně, kafilerka nic moc, ale rozhodně bych se z toho nijak nehroutila, kdyby to jinak nešlo

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:46
- Nahlásit

kachna_
no hlavně v piškotech máš cukr a ten by se malejm dětem dávat neměl
určitě bych mu dala raději těstoviny než piškot

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:49
- Nahlásit

kachna_
proc bezvajecny zrovna? a proc zrovna piskoty kde je tuna cukru jako?

a ty se teha vyhybas i lepku krz tu alergii? ze mu to mas davat do jidla? navic vetsinou matky celiaku ne vzdy maji celiaky deti a taky asi neprikrmujou pul rocni deti piskotama...

Maya
jj, prave...

Jinak birmooo
jak moc se mam oblict, stejna jak na toulovce nebo miiin? tam mi nekdy bylo tepleji nez idealne v bunde ale zas nejak nevim, jestli ted to pocasi nebude stejny nebo teplejsi...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:55
- Nahlásit

cernej caj
no tak on je i docela rozšířenej názor, že v rámci prevence alergie na lepek by se děti do roka k lepku vůbec neměly dostat, tím se teda řídila švagrová, jí to poradil doktor
ale asi těžko říct, kde je pravda

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 12:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
cernej caj
proc bezvajecny
no páč bílek je alergen (neznám kvalitní bezvaječný těstoviny)
proc zrovna piskoty kde je tuna cukru jako?
páč je blbá? Jako doktorku změníš možná tak v Praze, tady ti každej řekne "vždyť máte doktorku ve vsi"
ty se teha vyhybas i lepku krz tu alergii?
dle www bych ho měla omezovat. Takže se snažim, třeba pizzu dělám půl na půl pohanka/mouka.
Mám se vyhýbat mlíku a ml. výrobkům, to se snažím (to se mi taky jako snažila vnutit jogurty, že zakysaný bejvaj snášený dobře), až na máslo, páč jako margarín (ještě ke všemu perlu od Unileveru) fakt ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 13:02
- Nahlásit

Maya
no tak on je i docela rozšířenej názor, že v rámci prevence alergie na lepek by se děti do roka k lepku vůbec neměly dostat, tím se teda řídila švagrová, jí to poradil doktor
nojo, ale nově se má dávat od půl roka. Já si nedělám legraci, takhle moc se to změnilo za posledních šest let .
Káčadlo, které jsem krmila zcela dle vlastního uvážení je mnohem zdravější, než Lucátko, které jsem krmila dle nějakých tabulek.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 13:04
- Nahlásit

cernej caj
jak moc se mam oblict, stejna jak na toulovce nebo miiin?
já si teda beru míň, však je o měsíc a půl pozdějc, ne? Rozhodně nechávám doma zimní část bundy. Přemejšlim nad tim, že i tu jarní bundu bych nechala doma a vzala jen tenoučkou nepromokavou, svetr a dvě trika (dlouhej a krátkej rukáv)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 13:05
- Nahlásit

Maya
Introvert je naopak človek, ktorý sa dobíja, keď je sám, prípadne s 1-3 blízkymi priateľmi. Najskôr premýšľa a až potom koná. Pravidelne sa potrebuje izolovať od ostatných ľudí, aby si dobil energiu. Je motivovaný zvnútra, jeho myseľ je niekedy taká sústredená, že vôbec nevníma vonkajšie deje. Dáva prednosť vzťahu a komunikácii s jednou osobou pred komunikáciou so skupinou osôb.
su introvert kdyz vetsinou grupy nad 2-4 lidi fakt nemam rada? akorat ja potrebuju dobijet pohybem a prirodou

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 13:06
- Nahlásit

kachna_
Káčadlo, které jsem krmila zcela dle vlastního uvážení je mnohem zdravější, než Lucátko, které jsem krmila dle nějakých tabulek.
To je malej statistickej vzorek, musíš přitvrdit v počtu dětí

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání