Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:19
- Nahlásit

cernej caj
sikovnaaa "up" uspesna germanstina i inglisstina

jo jo takovej mix, místo ól rájt ji říkám genau! a tak jako podobně,

a supr s maminkou ze to tak nakonec vyslo dobre

snad ano, všechno se jeví dobře, tak uvidím. Mluvila jsem s tou nadací i případně o tom, zda by šlo že by se u mámy stavili občas i pak a vytáhli jí ven, že jsem na ní coby dcera krátká , páč nařídit a tlouct, že neposlouchá jí nemůžu tak se smála

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:21
- Nahlásit

PetraK
tak to poreferuj, i když nejspíš fungujou jen v Praze
cernej caj
pod perinou s noahama na hlave?
woe, ale tam asi nemáš zadělaný topení?
jak psala Fifi nebo kdo, jak postavíš něco před topení, teplej vzduch ti půjde ausgerechnecht jen nahoru, takže dole, tam co se válíš na gauči a máš nohy na zemi, budeš mít kosu, protože normálka ti jde vzduch z topení dopředu přes místnost a pak teprve vzlíná vzhůru, tobě do místnosti nepude, pude rovnou nahoru

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:27
- Nahlásit

video je pěkný, celkem mě překvapuje, jak daleko před překážkou se ti psi odrážejí, u normálních videí mi to až tak nepřišlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

maya
rak pikud ten vzduch de pred posteli nahoru ke stropu ale neni na zem teplej a mezi pc a topenim je ta postel, tak nechapu proc to neni stejna situace? jako ten teplej vzduch nebude jen tesne pred prekazkou ale za pul metru uz jo? su zmatena teda velmi

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:32
- Nahlásit

cernej caj
teoreticky že postel je mnohem nižší než gauč, tudíž ten nevytápěnej prosttor je mnohem nižší od podlahy
prakticky to může bejt i tak, že je ti to fuk bo jsi eskymák, mě by umrzly nohy, naši to tak kdysi mívali, gauč před topením a já tam nemohla jen tak sedět s nohama na podlaze

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:34
- Nahlásit

cernej caj
bejt tebou, koupím gauč na nožičkách, aby šlo alespooň něco k podlaze a pak to řeším až podle momentální ozkoušený situace co vám bude vadit a co ne, třeba zjistíš, že je to v pohodě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:36
- Nahlásit

maya
mamut neni id eskymaka daleko jak tech 18 stupnu na ktery topime a meri to teplimer ve vysce my hlavy si nedelam iluze, ze u zeme to byde stejny ale krz dlazbu vsude nosim fusky a pantofle takze o nehakej stupen min nepoznam u zeme.

jako pocitam s tim, ze ideal to neni, jak psala fifi tak koupime radsi na nozkach kde bude lip proudit vzduch aspon dole. achjo rakosovej strop zkazil mi plany

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:46
- Nahlásit

cernej caj
mamut neni id eskymaka daleko
no vidíš, to mě nenapadlo
achjo rakosovej strop zkazil mi plany
a buď ráda, že nemáš rákosovou střechu
a můžeš se utěšovat, že všechno perfektní nemá ani ten, kdo si barák staví, protože až když se nastěhuje, tak zjistí, co udělal všechno blbě

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:56
- Nahlásit

Maya

tak to poreferuj, i když nejspíš fungujou jen v Praze

i se ti pak zeptám, jestli jsou jen pro prahu, nezmiňujou lokalitu působení

http://info.krasapomoci.cz/sluzby/#kontaktni-misto

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 16:05
- Nahlásit

PetraK
i se ti pak zeptám, jestli jsou jen pro prahu, nezmiňujou lokalitu působení
tak já teď nepotřebuju, ale v budoucnu.. a reference se vždycky hoděj, protože dneska člověk neví na jaký debily a vydřiduchy kde narazí
já nevím jak teď, ale před lety, když jsme sháněli pro babičku, to zadara bylo na vesnici nemožný

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 16:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
to zadara bylo na vesnici nemožný

některý věci ano - např. zdravotní sestra na odběr krve, tlak, kontrolu zdrav. stavu. a asi i některý další věci, dle zdravotního stavu- s tím má pomoci právě v nemocnici sociální pracovnice (tahle byla taky fajn, dala mi dost info) no a tahle Nadace je nová, je dotovaný, proto zdarma - nebo aspoň zatím zdarma, takovej ten kontakt, nebo to že odnesou papíry k doktorce a tak. Obědy a spol už ne. to je jasný.
sama jsem zvědavá, jak to bude v reálu.Ale jevḯ se flexibilně a s ohledem na starýho člověka

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 16:21
- Nahlásit

PetraK
no ono babičce nic nebylo, jen byla stará a neschopná se o sebe postarat, zdravotnictví s tím nechtělo nic mít a všichni ostatní i když měli služby zdarma, tak by si účtovali dopravu, což by byly taky neúnosný ceny
jako je to fakt už pár let, třeba se to od tý doby změnilo, asi už je v tomhle oboru i konkurence větší, tak se možná lip snažej

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 17:58
- Nahlásit

se příště zas na netu na něco zeptám
dotaz: zajímá mě to a to, abych mohla natrénovat to a ono
odpověď: můj pes to a ono neřeší.
Opravdu mi to pomohlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 18:19
- Nahlásit

birma
klasika

du psat seznam... spacak uz mam

PetraK
doufam, ze bude hlavne maminka pak spokojena a ze vam to pomuze ted

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 18:25 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

závidím Křemýlovi, že má 4 nohy a tudíž může být trojnožka ... já mam nohy dvě a tak si tak kulhááám - a vždycky si vzpomenu na čerta z Princezny ze mlejna ...
spadla mi totiž v neděli na nárt cihla
ale zlomený to není, tak se hojim, resp. se o to snažim. noha se snaží už míň

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 18:28
- Nahlásit

PetraK to vypadá dobře.

V lese bylo krááááásně. Obešla jsem celý Jezevčí vrch v Lužkách - bučiny mají tu parádní barvu, motýlů a čmeláků a hmyzáků plný les, kytky kvetou, ptáci řvou... Night vzorný - co víc si přát.
Chicht - velmi intenzivně vnímá strakapoudí klepot - je úplně našponován, žádný jiný "přírodní" zvuk ho tak nevzruší A to nejen dnes - má to tak stále

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 18:29
- Nahlásit

Janiiii určitě všechny kostičky přežily?? Neteřka si na konci srpna zlomila jednu blbou malou zánártní kůstku a berle má ještě teď...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 18:37
- Nahlásit

Janiii
lity lity pani, musite opatrne, hlavne ze to neni zlomeny a na pekny pocasi uz budes fit

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 18:55
- Nahlásit

cernej caj
klasika
v takový míře jsem to na vlastní kůži ještě nezažila. Jsem v šoku

Janiii
Dávejte na sebe pozor pani. Hlavně se teď nechtě obsluhovat a moc nechoďte, ať se dobře hojíte.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 19:25
- Nahlásit

Janiii
tak brzký uzdravení
doufám teda že to není počátek nějaké další úrazové epidemie

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 20:56
- Nahlásit

Xerxová
určitě všechny kostičky přežily??
dle rtg prý jo tak snad

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 21:27
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 06:30
- Nahlásit

birma

obe noci by mely byt v pristresku (boruvkova hora, smrk) dokonaly nejsou ale solidni jo. zkusim dohledat foto. celtu prosim vem, taky beru, kolega nema tak kdyby byly nejak hodne otevreny, at muzem zaceltovat diry.

jinak u nas slunicko, tepleji nez vcera premyslim, ze ani nebydu brat vesticku teplejsi, ale tensi. uz se tesim, fotak se nabiji, ferinka ozkousi novy voditko jeste ze longo boty prezily long, bydou muset zmaknout I vylet o vikendu minimalne jeste

birma
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 06:57
- Nahlásit

cernej caj
Celtu vezmu. Už se moc těšim

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 07:02
- Nahlásit

Morgen ve spolek, tak pátečék
Začalo trochen slunit, dokonce je tepleji než včera. Večer budou velké vatry , pívo buřty, prostě zábava
cernej caj
ukořistila jsem skvělý jízdní řády, co se týče ČR+NDR, je tam všechno zmatlaný dokupy, vlaky, přívozy, výletní lodě, busy, turistické busy.... do detailu popsaný i s mapkou, jak se dostat na Koenigstein, Lilienstein, Felsenbühne (skalní divadlo) atd

a valím na poslední rehabky....

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 07:09
- Nahlásit

Asik prodám byt http://www.mobilheimy.eu/product/view/1/559

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 07:41
- Nahlásit

birma
ja takyyy

muze vydrzet zeleninovej salat s uzenym lososem a mozarellou cca 4-5hodin v teple bez uhony?

chci neco posnidat ve vlaku... a nevim, no. Asi v poho by mohlo, ze jo.

denyk
tak si to uzijteeee

no skvely, to bude luksus dovolencickaaa tak snad uvidis uz konecne vysleky

jj to se mi taky celkem libi tohleto

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:07
- Nahlásit

huráá, dneska mizím ve 3 a 4 dny volna, už se těším
tady teda docela zataženo, na slunko to nevypadá, ale hlavně že neprší
denyk
pěkný domečky, mě by taky klidně stačil
cernej caj
kam vyrážíte s birmou?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:17
- Nahlásit

Maya
uzij si to mooooc u nas se ukazuje a vykukuje

do rychlebek (nad jesenikama, melo by tam byt pusto a prazdno ale miluju lidi kterym nabidnu ucast, oni mesic nic nereknou, tak pozvu nekoho jinyho kdo chce vyrazit a nema s kym pac vim, ze poctove budem OK a den predem se mi ozve vahava vaha ze chce jet taky

jak to udelat tak, aby se mnou nekdo jel (tudiz logicky se poptavat) a zaroven tak, at nas neni zajezd (pac se obcas stane ze JO reknou vsichni dotazani

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:19
- Nahlásit

cernej caj
jak to udelat tak, aby se mnou nekdo jel (tudiz logicky se poptavat) a zaroven tak, at nas neni zajezd
jednoduše, musíš každému stanovit pevný termín, do kterýho se musí vyjádřit, jak není termín, tak na to každej kašle

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání