Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:51
- Nahlásit

birma
dneska prvně vysekal Adam na skočce
Se kochal. Nebo zamyslel.
denyk
to by bylo nebezpečný hlavně pro mě
Pořád říkám, že jsem ráda, že jsem se naučila chodit

Ja bych se tam taky prerazila. Navic bych si tu trasu nebyla schopna zapamatovat, to voni si predem agilitaci bloudej jak letadla v ty trati a soustredujou se a bezej si to v mysli uz predem - obdivuju je. Ja bych skoncila za prvni prekazkou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:58
- Nahlásit

kachna_

jisi moc hodná kachna!!, my posunem odjezd trochu, v pátek tam přijde sestra- zdravotní - chtěla bych se tam s ní scuknout a taky mám zařízenou asistenci. Dostala jsem jí na doporučení sociální pracovnice, mluvila jsem s nima a vypadá to na suprový přístup, jsme s paní domluvené a v kontaktu. oni mámě vyřídí papíry u doktorky, protože ta je tam ve čtvrtek jen krátce a to máma ještě nebude z nemocnice zpátky. Máma k tomu začla přistupovat s větším klidem trochu, tak to snad dáme. Díky moc.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:00
- Nahlásit

Fifi
Se kochal. Nebo zamyslel
Asi. Jen by si mohl příště vybrat lepší chvíli, abych se nemusela bát, že se mi zmrzačí
Navic bych si tu trasu nebyla schopna zapamatovat
prej jo, prej se to člověk časem prostě naučí, protože si vytrénuje paměť já s našima stále maximálně 8 překážkama nemusim mít moc strach

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:02
- Nahlásit

jááááááááááááááááááááááááááááááá sem hovořííílaaaaa inglišskýýýýýýýýýýýýýým kvůlivá samitůůů!! A ešče mě paní pochválilaaaaaa, nezapomněla jsem fšécko, nezapomněla. Nejni to žáden sasrak, ale dobrý je to. Sice jsme se tlemily, když jsem jí tvrdila, že budí mít Urlaub a půl minuty hledala v makovici slovo holiday , tak jsem jí vysvětlovala, že se mi to děsně plete, aspoň jsem se zasmála dneska, když mám sestru protivnou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:02
- Nahlásit

denyk
peknej seznam

birma
jj to je prave dobre tohle

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:06
- Nahlásit

birma
prej se to člověk časem prostě naučí, protože si vytrénuje paměť
To je pro me stejny sci-fi jako naucit se kreslit.
PetraK
a vypadá to na suprový přístup
Tak to je fajny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:09
- Nahlásit

PetraK
sikovnaaa "up" uspesna germanstina i inglisstina

a supr s maminkou ze to tak nakonec vyslo dobre

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:11
- Nahlásit

PetraK
jááááááááááááááááááááááááááááááá sem hovořííílaaaaa inglišskýýýýýýýýýýýýýým
šikovná! dostane koko!

Fifi
To je pro me stejny sci-fi jako naucit se kreslit.
tomu se mi nechce věřit, ty musíš mít přece z karate slušnou pohybovou paměť. A tohle je stejný, jako když cvičíš sestavu - projdeš si to se všema otočkama několikrát a tělo už pak ví
Pro mě byl největší problém zatim naučit se otočit u jediný skočky a pak loni v létě, když my byli na úrovni jedný jednoduchý sekvence o maximálně pěti překážkách a Wami chtěla, abych si pamatovala aspoň 10 - 12 překážek v mnohem složitější sekvenci a leckdy ty sekvence dvě najednou

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:14
- Nahlásit

birma
slušnou pohybovou paměť.
A to jo, tu ja mam. I my koleno a pater. Ale u agi se musi behat, TO asi bude hlavni kamen urazu pro me.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:22
- Nahlásit

Fifi
Ale u agi se musi behat, TO asi bude hlavni kamen urazu pro me
Tak to je něco jinýho, než že by sis to nezapamatovala a běhat v podstatě taky nemusíš, stačí, když pes zvládá běhat podle povelů i daleko od tebe. Zkusím k tomu najít video

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:28
- Nahlásit

Fifi
Ja bych skoncila za prvni prekazkou.
já bych raději ani nezačínala
Já a běh, už na základce se mi soudruzi učitelé smáli,
kvůlivá mému stylu

PetraK
Urlaub a půl minuty hledala v makovici slovo holiday
jo tyhle nejvíc používaný slova, si taky nejmíň pamatuju

A valím ven, mějte sééééééé

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:29
- Nahlásit

birma
Zkusím k tomu najít video
Nemusis hledat, kdysi jsem takovy videla. Ja proste o agi neuvazuju, delat to nechci.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:30
- Nahlásit

cernej caj
jj to je prave dobre tohle
to je. Ale ta bezpečnost by se asi musela řešit i kdyby je lidi měli jen jako náčiní. Třeba loni na MS juniorů tuším se stal smrťák v tunelu

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:31
- Nahlásit

denyk
valím ven
hade!!!!

Fifi
Ja proste o agi neuvazuju, delat to nechci
však jo je super, že je tolik sportů, že si každej najde něco, co by bavilo jeho i jeho psa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:36
- Nahlásit

Fifi tak kdo je kdo??
Jinak tady je krásně (jen pravda není zrovna hic) a tak taky vyrazíme do lesa...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:38
- Nahlásit

Xerxová
je krásně (jen pravda není zrovna hic)
tos nemohla napsat dřív, než jsem vyrazila do práce v sandálkách a s krátkym rukávem? Ti lidi v bundách a kabátech se na mě divně dívali
vyrazíme do lesa...
užijte si to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:41
- Nahlásit

birma
brr bych teda nechtela jit v sandalkach s kratkym rukavem v tech cca 5tistupnich, ses mega husta

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:42
- Nahlásit

birma
taky jsem šla na anglinu v tričku a kosaaaa
cernej caj
a jak máte široký to to topení? Jestli by nebylo lepší rozkládací křeslo, to je i na spaní, ale je užžší než gauč, takže po stranách by ti topení vykukovalo a hřálo a na válení na něm k tomu pořídit podnožku

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:43
- Nahlásit

Xerxová
tak kdo je kdo??
s flaskou perdel

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:44
- Nahlásit

cernej caj
v tech cca 5tistupnich
tady bylo asi 10, jsem myslela, že je ten teploměr porouchanej, protože cestou z agi mi bylo v mikině teplo a svítilo přece sluníčko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:45
- Nahlásit

Maya
to topeni je pod oknem - sme vysekali pod oknem diru do zdi a to topeni je v ty dire.

Jinak muz bezne na tom kresle se vsude vali vleze, takze by rozkladaci kreslo muselo byt porad rozlozeny stejne... on proste lezi, doma chodi a porad lezi v posteli a me celkem vadi kdyz se v hadrech z prace vali na posteli pod perinou a kdyz prijde pozde v noci tak silene chrape takze vubec nemuzu spat... takze by to mel proste jako lenosici gauc a ten kazdej den rozdelavat asi nebude, navic aby u toho nelezel na podlaze kdyz to ma byt casta odpocinkova zona...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:46
- Nahlásit

birma
tak to u nas fucelo a pekne mi prokrehli prsty rano nez prijel autobus holt teplotni skoky velky, rano tesne nad nulou a odpo pres 12stupnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:48
- Nahlásit

fifi jsou ty morčata černožlutý obě stejný

čaj já bych z tvého muže vyrostla bych měla brzy tři metry...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:49
- Nahlásit

cernej caj
aha, no tak to se asi budete muset smířit s tím horším topením a nebo případně dokoupit halogenový topení, místnost v pohodě vyhřeje, žere málo a nehučí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 14:54
- Nahlásit

Xerxová
ja bych ho davno musela umlatit ale radsi sem rezignovala

Maya
tak i ted mame pred topenim v pokoji postel, 40cm od zdi... a kreje cely topeni prakticky. a urcite nemame nejak zimu i kdyz jak rikam, gauc zas bude vyssi, postel je celocalounena tak nema nohy, tak snad se to nejak prezije a na zimu se to muze nekde dat vic ode zdi

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:00
- Nahlásit

cernej caj
no hlavně ale v posteli spíš pod peřinou, tak ti nižší teplota tak nevadí, jako když se jen tak válíš na gauči případně sedíš s nohama na zemi, alespoň teda já to tak mám a taky nechci na gauči furt obalená dekama
myslím si, že tam budete mít větší zimu než kdyby tam ten gauč nebyl, ale tak uvidíš, buď vám to bude stačit a když ne, tak holt přikoupíš topení do zásuvky, když to jinak nejde, tak co člověk nadělá, nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:12
- Nahlásit

birma

ideo z kvalifikaček

super záběry, takhle zpomalený!!! i když někdy jsem si sykla, že to je o hubu. Halt rychlej sport. Ale fakt dobrý záběry

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:15
- Nahlásit

Fifi

Tak to je fajny.

jo jsem překvapená, jak sociálka, tak následně zdrav. péče, tak pak z té nadase - ta asistence. Pokud budou dobrý, hodím sem holky info, jak se osvědčili, protože tohle se vždycky hodí. Je to nadace modelky Kuchařový, vypadají naprosto ochotně a co mě překvapilo - je to zdarma . Zajdou k mámě, vyzvednou papíry, odnesou k doktorce, pak s ní zajdou ven.......... jsem zvědavá, jak bude fungat reál. Ve spojení zatím telefonickým a mejlovým - dobrý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:17
- Nahlásit

Maya
no a jak myslis ze sedim treba u pocitace? pod perinou s noahama na hlave?

nebo muzu vic topit, ze jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2015 15:17
- Nahlásit

PetraK
to je skvely, ale neco sem o tom asi v minulosti slysela s touhle pomoci zdarma a snad by s tim meli umet poradit na meste na urade nejakym taky

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání