| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 12:43
- Nahlásit
Fifi
Tak schvalne, kdo je kdo
první je rotík, druhej perdel
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 12:45
- Nahlásit
Maya
vraj technická závada
hej veru, aj oni si vedia dobre vymýšlať tí koksovia slovenskí
Fifi
s flaškou je perdelka? Zdá se mi totiž kudrnatá
ale pipí jsou krásný ščenátka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 12:45
- Nahlásit
cernej caj
vokno zazdít a uděla jinde?
jinak šoupání se sedačkama se mi zdá jako blbej nápad kvůli podlaze, to žádná asi dlouho nevydrží, i když záleží asi jaká, třeba moje sedačka je těžká jak kráva, s tou by to nešlo, budeš muset holt kupovat sedačku na kila
Fifi
já bych teda zase tipovala s flaškou perdela
ale je to zajímavý s perdelama, to jsem nevěděla, že se roděj jako malý rotvíci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 12:53
- Nahlásit
jop, vpravo perdelatko. Ale tesne po narozeni jsou ty rozdily opravdu minimalni, fazole jako fazole.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 12:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
jaky to je mit sedacku pod oknem (cca 40cm kvuli topeni) a kdyztak s ni obcas soupat... da se to obcas prezit nebo je to opruz?
Je to vopruz, muzes poskodit podlahu/lino ci co tam mas. Navic, pokud mas topeni pod oknem, kdyz ho zabarikadujes sedackou, nic moc topnej efekt.
edit - ha, maya byla rychlejsi, s tou podlahou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:00
- Nahlásit
cernej caj
až budeš tadyk, můžem na Rammstein
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:01
- Nahlásit
birma
a ja bych rekla ze oboji je rotvik ale spis to prvni krz cumacek mozna rotvik...
Maya
tak to je supr
nechapu, mi neam zmizela pulka predposledni stranky tak sem ju sla docist se zpozdenim...
vokno nelze udelat jinde, vsechny ostatni zdi vedou do garaze sousedum, koupelny a chodby soupani myslim obcasny,
Fifi
jj sou, ja bych asi nepoznala ze to neni stejny stene
no jasny, myslela sem nechat cca 50 cm v zime urcite, v lete by to mohlo byt bliz.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:01
- Nahlásit
denyk
me tam nechces, ze jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:04
- Nahlásit
cernej caj
myslela sem nechat cca 50 cm v zime urcite
To ti stejne pujde teplej vzduch rovnou nahoru pres tu prekazku, u zeme bude kosa. Zkus vymyslet jinsi rozlozeni. My to takhle jednu dobu meli, ale v pokoji nebylo jen jedno topeni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:06
- Nahlásit
video z kvalifikaček - ten sport žeru čim dál tim víc, přestože my se nejspíš nikdy nepodíváme na jediný závody. Máte tam i špice a pižlu. Fifi myslíš, že ten šňůrák je Loki?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:08
- Nahlásit
Fifi
muzu dat gauc bud tam nebo nikam ted mame postel 40cm od topeni pac to jinak neslo a nejak zimu nemame. Je pravda, ze gauc bude kvuli zadum vyssi, ale sem si rikala ze 50cm mezera by mohla stacit... moc nevim, co s tim, no navic nechapu uplne jak to msylis, ze pude vzduch nahoru teplej... to stejne de, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:12
- Nahlásit
Maya
a kde jsou drápky?
Xerxová
tsss
však já vím,já jen žertovala Ivánku
Fifi
kdo je kdo.
koukám okem velmi rychlým - vlevo křemílouid vpravo skřítkoid?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:12
- Nahlásit
cernej caj
me tam nechces, ze jo
jasně a kvůli tomu jsem zorganizovala koncert voeeee
"Kohout plaší smrt" to může být taky dobrá haluz
Co se týče těch štěnítek, já to poznala jen podle toho že perdelka je na fotce kudrnatá a rotvíče hlaďounké...
Ale to taky může být zavádějící, páč výmaři a maďaři jsou jako novorozeňata prouhatí někteří
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:17
- Nahlásit
PetraK
kdybys v pátek potřebovala něco v Praze ošéfovat (třeba jen mamince dovézt kytičku zlatýho deště), tak jsem v pátek v Praze.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:21
- Nahlásit
birma
video z kvalifikaček
mrkla jsem asik na první 3 minuty a super
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:23
- Nahlásit
denyk
proč bys taky koukala dál, když pižla už byla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:24
- Nahlásit
birma
video z kvalifikaček -
To jsou krasny zabery, byt obcas to vypada dost nebezpecne. Jsou to letci, vsichni, jak si plachtej... A klidne by to Loki moh bejt, nevim. Me rozesmal ke konci ten jack, jak si leti ve vzduchu snad ze dvou metru na skocku a uz se rozhlizi, kam dal.
cernej caj
navic nechapu uplne jak to msylis, ze pude vzduch nahoru teplej... to stejne de, ne?
To jo, ale je rozdil, jestli nejak v mistnosti a nebo vezme smycku hned hore, kvuli operadlu sedacky. Aspon tohle jsem mela vypozorovano ja, kdyz treba pak ficelo do okna, kde byla sedacka, tahla odtama proste zima.
muzu dat gauc bud tam nebo nikam
No nez mit pul metru pod oknem fuk (skoda prostoru) a sedacku, popremejslela bych treba o nejakym vic sektorovym nabytku, ne sedackou v jednom kuse.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:25
- Nahlásit
birma
proč bys taky koukala dál, když pižla už byla
náhodou se mi líbil i psék s dredama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:30
- Nahlásit
Fifi
obcas to vypada dost nebezpecne.
tak ono je, když to pes nebo člověk neodhadne.
Mě se dneska prvně vysekal Adam na skočce, já to neviděla, ale šimona říkala, že to vypadalo, že si jí všimnul, až když byl prakticky v ní a pak prostě skočil přímo do tyčky, trubec (a kdyby to byla nějaká zapeklitost, ale byly to tři skočky rovně za sebou a on si nevšimnul prostřední...)
klidne by to Loki moh bejt, nevim
já ani netuchám, kolik těch šňůráků u nás je.
Me rozesmal ke konci ten jack, jak si leti ve vzduchu snad ze dvou metru na skocku a uz se rozhlizi, kam dal.
jj jsou vtipní, jak se snaží
denyk
náhodou se mi líbil i psék s dredama
přesně takovýho má známá a právě netušim, jestli to je nebo neni on
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:31
- Nahlásit
birma
video hodne husty
denyk
ale tak jo, trochu kultuuury preziju ale budu asi smrdet jeste mesic
Fifi
no nedokazu si predstavit bohuzel, jak na sektorovym nabytku nekdo prespava nebo se tam muz vali... a kdyby to byla sedacka na nozkach s prostorem pod sedackou, bylo by to lepsi?
mistnost bude primarne na cviceni, prespavani muze nebo navstev obcasnych, ne jako primarne obytna
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:33
- Nahlásit
Fifi
obcas to vypada dost nebezpecne
to by bylo nebezpečný hlavně pro mě
Pořád říkám, že jsem ráda, že jsem se naučila chodit
jj jsou vtipní, jak se snaží
jo to jo, některé výrazy mluví za vše, krásný fakt
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:34
- Nahlásit
cernej caj
ale budu asi smrdet jeste mesic
sooo? Proč?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:37
- Nahlásit
denyk
se tam nehuli na takovych akcich?
no ja bych to urcite nedala s tim psem
neco takovyho pro zacatek asi - tomu by to mohlo byt jedno a pak holt se uvidi... proste nam vedou blbe tramy ve strope
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:38
- Nahlásit
cernej caj
bylo by to lepsi?
Ja nevim, nejsem bytovej designer. Se zkus poradit s nekym z oboru. V tomhle ti vic neporadim, jen sem pisla svou zkusenost.
birma
tak ono je, když to pes nebo člověk neodhadne.
Ale zase dobry, ze to je parkur s volne lozenejma prekazkama, ze si pes neurve hnatu, nezlame vaz - to se mi libilo, jak se ta pneu ci obruc, nebo jak se tomu v ty hantyrce nadava vasi, proste rozlozila, nez aby si pes rozbil hubu. Kdyz to nesrovnatelne srovnam s IPO ci NZR, tam mas prekazku pevnou, bud to pes da nebo ne, bud ten zebrik zvladne... Tady je to prece jen prispusobeny ty rychlosti psa (ne vse, samoze), ale nejak primerene urcitymu uhlu bezpecnosti.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:41
- Nahlásit
cernej caj
se tam nehuli na takovych akcich?
to je venku na výletišti Čtverec, kam chodíme střílet asfaltový holuby
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:45
- Nahlásit
Fifi
zase dobry, ze to je parkur s volne lozenejma prekazkama, ze si pes neurve hnatu, nezlame vaz - to se mi libilo, jak se ta pneu ci obruc, nebo jak se tomu v ty hantyrce nadava vasi, proste rozlozila, nez aby si pes rozbil hubu.
jj bezpečnost psů se u agi hodně řeší, nerozpadací kruh už snad na závodech bejt nesmí vůbec (Adam se s nim ještě nesetkal, rozpadací je už standart), hodně se lidi zaměřujou na nácvik houpačky, aby zpětnej ráz psovi neublížil, furt se vymejšlej další vychytávky, i jsem viděla na videu jako novinku rozpadací tyčky na skočky, aby se pes o ní nenarazil, když na ní třeba spadne... je mi tahle starost o psí část týmu hodně sympatická
Kdyz to nesrovnatelne srovnam s IPO ci NZR, tam mas prekazku pevnou, bud to pes da nebo ne, bud ten zebrik zvladne...
Jj to je pravda. Zas je to fakt nesrovnatelný minimálně v úhlech ve kterejch na překážku nabíhá. U IPa je to vždycky rovně, ne? I tady může sletět třeba z áčka nebo kladiny, ale snaha o bezpečnost je bezesporu velká.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:46
- Nahlásit
Fifi
jj, to je jasny, no. a bytovy designer by me rekl, ze pod okno gauc davat nemam a at muz spi radsi na podlaze na karimatce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:48
- Nahlásit
denyk
ahaa
birma
je to dobre, ze resi i tu bezpecnost jako dobry ze jde i pri tom vysokym vykonu o bezpeci
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:49
- Nahlásit
cernej caj
ještě by tě mohlo zajímat
http://www.ceskosaske-svycarsko.cz/turisticke-stez ky.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 13:50
- Nahlásit
cernej caj
to dobre, ze resi i tu bezpecnost jako dobry ze jde i pri tom vysokym vykonu o bezpeci
většina agiliťáků je naštěstí normální a má psa v první řadě jako parťáka, tak holt nechtěj, aby se mu něco stalo
|