Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 16:18
- Nahlásit

Xerxová

tož mám odlišné představy o rentiérství. Tak to zjednoduším - BEJT PRACHATÁÁÁÁÁ JAK SVIŇ

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 19:49
- Nahlásit

Taky chci bejt prachata jak svin.

Nikdy sem si neuvedomila, jak moc byla Ag upovidana. Ted je tu divny ticho.
Pocasi lahudkovy, vcera jsem v hicu dumala o vypnuti topeni, dobre jsem se rozhodla na cudliky nesahat.
Kremyl je komediantka, venku lita, hnatu nezavazanou. No problem. Vsimne si, ze ja koukam, v letu se zasekne a najednou je z ni trojnozka.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 19:53
- Nahlásit

Fifi
Kremyl je komediantka, venku lita, hnatu nezavazanou. No problem. Vsimne si, ze ja koukam, v letu se zasekne a najednou je z ni trojnozka.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:06
- Nahlásit

Fifi
héérečka

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:07
- Nahlásit

tam bydlet, to by se vyplňovaly formuláře

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:08
- Nahlásit

jinak čelindž s Mountfieldem postoupil na vyšší levl a to chci ksakru jen blbý aku nůžky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:15
- Nahlásit

Fifi taky topíme - ba co víc, ještě jsme nepřezuli autíčko - až tento víkend to přehodíme. Každý týden zatím nasněží...

Najt je nadšen - opět může jezdit po zahradě smykem... fakt se bojím, že si urve vazy... řádí na tom klouzavém trávníku jak pako...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:15
- Nahlásit

Maya
to chci ksakru jen blbý aku nůžky
a co s nima chceš od nich?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:19
- Nahlásit

birma
a co s nima chceš od nich?
jako mohli by mi je prodat a pokud možno, tak jen jedny
měli nějakej porouchanej e-shop a teď nejsou schopný to dát dohromady a taková obr firma to je

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:21
- Nahlásit

Maya
mohli by mi je prodat a pokud možno, tak jen jedny
A to je takovej problém? jsem myslela, že chceš minimálně reklamaci 20 let starý věci

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:36
- Nahlásit

Xerxová
ještě jsme nepřezuli autíčko
Taky nemam prezuto. Ale pneu letni pripraveny. Sak to este pocka chvili.
řádí na tom klouzavém trávníku jak pako...
Kdyz se neprerazil doted, neboj, nic se mu neprihodi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 20:49
- Nahlásit

Fifi no doufám, že základ má dobrý a pohybové kreace tohoto rozsahu jsou pro něj běžná zátěž. Ale znáš to... Mám často pocit, že to už nemůže vybrat a nakulí to do plotu, stromu, baráku, mě...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:17
- Nahlásit

Fifi

Ted je tu divny ticho.

já to pociťuju ještě teď, moc mi chybí Ešátorovo hovoření z Lán. Poslední vzpomínku na jeho proslov mám den před tím, než odešel. Ležela jsem s křípkou a on seděl v obyváku před gaučem a hovořil. Hádala jsem se s ním, že to takhle vůbec nebylo, že kecá hrozně kecá, ať nelže a on se rozčiloval jako blááásen. Moc mi tohle pomáhá si vzpomenout. Tak přeju, ať se máš taky o co opřít.

Taky chci bejt prachata jak svin.

musíme vysvětlit Brtnikoj, že kdyby mě dovopravdicky milůval, už bude ten milijounář - když mu todle vysvětlíme, bude von ten milijounář a já se pak klidně podělim

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:19
- Nahlásit

Fifi
imne si, ze ja koukam, v letu se zasekne a najednou je z ni trojnozka.

si pamatuju Dindu sousedky- měla rozříznutou tlapku, děsně mooooc kulhala. Než viděla holuba a když si všimla, jak jí pozorujem, zas byla za belhavou

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:34
- Nahlásit

PetraK
moc mi chybí Ešátorovo hovoření z Lán.
Ja ja, clovek si to nak neuvedomuje, kdyz to ma. Ted tu nikdo pred zradlem netuka tlapkou, nikdo nejeci, kdyz odemykas dvere... Ona vyrvala matheu, kdyz v patek prijela, cestou na vet mela brko ven strceny z okynka a jecela na drzou zenskou, co sla se psem kolem. Byla proste ukvokana, fakt ted ticho divny, jinak to definovat neumim.
ať se máš taky o co opřít.
Ja se opiram, nehroutim, cuby taky relativne cajk. Jen to ticho je proste zvlastni.

musíme vysvětlit Brtnikoj,
Ja bych brala bohatou teticku v Jemerice treba spis.

Xerxová
Mám často pocit, že to už nemůže vybrat a nakulí to do plotu, stromu, baráku, mě...
Hele, coklove spravne osvaleni dovedou vybrat neskutecny veci. Kremylovi se kdysi stalo ze letel tryskem, v trave dira, udelala doslova parakotoul, dopadla jak kocka a skorem se ani nezpomalila pri pokracovani trysku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:43
- Nahlásit

Uf ted jsme dorazili z arbajtu!
to byl zas den...lidi se zas bláznili bo co... mimo jiný jsme posílali tu zásilku topidel do toho ŽOOO tak se modlim aby to zvládli namontýrovat sami bo by se nám asik nechtělo to dělat a modlit se u toho aby nás nějakej krokodýl nekous do zatku

FifiPetraK

musíme vysvětlit Brtnikoj,
Ja bych brala bohatou teticku v Jemerice treba spis.

já vyhrát ve sportce nějakou pořádnou 6 místnou sumičku!
to bych si ale musela vsadit někdy

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:49
- Nahlásit

Fajka
to bych si ale musela vsadit někdy
a to já i občas vsadím a prt

zajímavej článek http://www.vitalia.cz/clanky/nemyji-si-vlasy-pry-j e-to-zdravejsi/#utm_medium=kolotoc&utm_source=lupa -cz&utm_campaign=nemyji-si-vlasy-pry-je-to-zdravej si

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:51
- Nahlásit

Fajka
já vyhrát ve sportce nějakou pořádnou 6 místnou sumičku!
jsi skromná. Jsem nad tím tak přemejšlela a zjistila jsem, že pod 7 nul bych to měla hned pryč

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:52
- Nahlásit

Fajka

to byl zas den.

souhlasím. právě jsem bez servtků naservírovala sestře nástin jejího chování. Konečně se asi vyřešil problém definitivně

Fifi
na vyrvala matheu, kdyz v patek prijela, cestou na vet mela brko ven strceny z okynka a jecela na drzou zenskou, co sla se psem kolem

to je hezký. moc hezký. Ona byla a zůstane osobností.

nehroutim,

já vím že ne - nebo vím... odhaduju. Ale myslela jsem, že člověk pak má něco hezkýho, hmatatelnýho pro toho jedince naprosto specifickýho. Jako Sádlo a její kelímkový úsměv, jako Ešátor a jeho hovory z Lán... tak nějak. Že to je ta látačka, kterou si člověk trochu látá tu díru v duši.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:53
- Nahlásit

Fifi
Jemerice

nechci tetičku v Jemerice, lepčí ze Skotska, ne?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:54
- Nahlásit

tohle se mi líbí

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 21:55
- Nahlásit

PetraK
Konečně se asi vyřešil problém definitivně
už jí kleplo???

birma
jsi skromná. Jsem nad tím tak přemejšlela a zjistila jsem, že pod 7 nul bych to měla hned pryč
jo mě by to stačilo bohatě ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 22:04
- Nahlásit

PetraK
právě jsem bez servtků naservírovala sestře nástin jejího chování. Konečně se asi vyřešil problém definitivně
Whau, to je asi k cemu gratulovat. Hlavne zadny vycitky pak.
Že to je ta látačka, kterou si člověk trochu látá tu díru v duši.
To neboj, latuju si tim, ze nutim Skritka pred zradlem stekat. Odkud vlastne vzniklo to Agatiny potukavani nozkou a buzerovani, ze delej. Ovsem Skritek je jinsi natura, ta si vynucovat fakt nic nebude. Ale na povel uz steka pekne.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 22:24
- Nahlásit

PetraK
budem nosit buchtu s pilníkem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 22:24
- Nahlásit

Fifi
Whau, to je asi k cemu gratulovat. Hlavne zadny vycitky pak.

ne výčitky nebudou, už toho mám po těch letech opravdu dost a přestala jsem být taktní a řekla, co si myslím a jak to vidím. A nebylo to nic hezkýho. Brát to ano, ale to je tak asi všechno. Bohužel nejen od ségry. Nejstarší synovec si uměl říct mámě o pomoc a když jsem ho teď požádala - protože s tím příšla máma - jestli by nevypomohl v době, kdy my tu nebudeme, tak si nemůže posunout dovolenou ani o blbý víkend, aby na ten rozjezd po návratu nebyla máma sama. Inu každý to vnímáme jinak a já už jich mám všech opravdu dost. A pak umím být nekompromisní. Konec hlásání o šmejdstvu. Nemá cenu s tím ztrácet čas, ničí.

Ale na povel uz steka pekne.

no to závidím, to s Rumíčkem bude oříšek. On je nemluva. ALE!!! byl ftipnej dnes ráno, to jsem zapomněla ve svých starostech vyslepičit, jako ftipnou a zajímavou histerku:
potkal se po dlouhé době s Montikem - ten frbul, s kterým se masakérovali jako malí. No a klasika - frbul = nakrčenej čumák, vrčivý zvuky..... jeden neví co si o tom myslet. Nicméně ftipný bylo, že teda nakonec Rumíček přistoupil na určitou zvukovost a jak je jinak opravdu tichej, tak na něj taky "vrčel" , když chroptět neumí . Bylo to ftipný, udělal poklonu, aby bylo jasno a u toho vvvvvvrrrrrrčaaaalohučááál a mlátil ocáskem jako zběsilec

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 22:25
- Nahlásit

Maya
budem nosit buchtu s pilníkem?

hele, to člověče asi ani ne.......... možná má pravdu Fajfka - možná jí kleplo, už se neozvala

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 22:39
- Nahlásit

PetraK
ale nekleplo, tyhle lidi nikdy neklepne

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 22:40
- Nahlásit

Maya

asi ne, ale tak já bych to ani nechtěla, jen bych ráda klid, když už nemůže rodina normálně fungovat. Tak a´t aspoń neprudí. A mám uvnitř zklamání i z toho synovce, ale tak co už. Prostě je to, jako bych byla jedináček.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 23:02
- Nahlásit

PetraK
Ech.. no nemas/te to snadny. Jen to cloveka asi nasere pekne.
že teda nakonec Rumíček přistoupil na určitou zvukovost a jak je jinak opravdu tichej, tak na něj taky "vrčel"
To je pasak, Rumicek, Kremyl tyhle chrochty nemusi, krome boxeru, z tech ma hraci amoky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2015 23:07
- Nahlásit

Fifi
To je pasak, Rumicek, Kremyl tyhle chrochty nemusi, krome boxeru, z tech ma hraci amoky.

je to smůla těch plemen, jak vypadají, jaký zvuky vydávají. Rumíček, ač se s ním potkával stejně, musí vždycky znovu najet na to, že má sice hodně, hodně nakrčenou držku a přííšerně hrčí, nicméně to neznamená nic hroznýho. A i tak si není jistej, je to vidět, byla jsem ráda, že právě jako štěně měl začasto jeho za kámoše, že se naučí..... ale i tak trošku tápe.

Ech.. no nemas/te to snadny. Jen to cloveka asi nasere pekne.
jo naséře a hlavně je taková pachuť divná, takovej pocit rozčarování či co a smutno z toho. Ale nenaěláš nic. Jsem ráda, že mám Brtnika, kterej než jsem přišla z nemocnice a následně z máminýho bytu, kde jsem připravovalal jídlo, tak on mezitím uklohnil, vyvenčil.............. pozlatit ho, trošánek bych měla, co?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání