| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 23:12
- Nahlásit
PetraK
ale i tak trošku tápe.
broucek, snazivej
pozlatit ho, trošánek bych měla, co?
Zalezi, co ma nejradeji. A ze ho moc zdravim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 23:19
- Nahlásit
Fifi
Zalezi, co ma nejradeji.
žřádlo a klid, takže psy poslat na dovolenou a upéct dvě kila masa se zélim a knedlikem. A poblifku dobrou moji k tomu
pozdrav vyřídím ráno, už má půlnoc
broucek, snazivej
snaživej ale tichej - já pořád přemýšlím, jak ho rozhovořit??? nenapadá tě něco?? on hovoří jen občas s Bubi, když předstírá, že se jí bojí, že ona má něco co je jeho/ a co tam před tím položil, aby jí mohl prudit / jinak nepromluví. Ešus hovořil moc, hovořil doopravdy, měl přednášky, trochu "trpím" tím tichem. VIžla je obecně hrozně ukecaná........... a von mlčíííííííí!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 23:22
- Nahlásit
PetraK
já pořád přemýšlím, jak ho rozhovořit??? nenapadá tě něco??
Nerozhovoris. Bud to v sobe psisko ma, nebo ne. Teda esli se neptas na povel stekej.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 06:13
- Nahlásit
Morgen,
tak po včerejším sněžení dnes azůro . Je přimrznuto, co by ale čék v dubnu chtěl, že
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 06:17
- Nahlásit
Fifi
venku lita, hnatu nezavazanou. No problem. Vsimne si, ze ja koukam, v letu se zasekne a najednou je z ni trojnozka.
tak tohle důvěrně znám....
PetraK
Prostě je to, jako bych byla jedináček.
je to drsný, si to takhle přiznat, člověka to bolí, ale když to jinak nejde, je třeba odpoutat se od lidí, kteří nás ničí....
PetraK
připravovalal jídlo, tak on mezitím uklohnil, vyvenčil
, je fajn, že se máte, v dnešní době je opravdu zázrak potkat pohodový protějšek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 06:25
- Nahlásit
fifi, fajka, denyk, xerxova
doufam, ze u vas skrz pocasi vse ok.
ja taky vcera uz vypla topeni ale u nas nastesti vyrazny ochlazeni neni, tak tech 18 stupnu uz se zacina drzet samo.
petrak
myslus, ze to byla neochota od sybovce definitivni, ze to neni treba drahym zajezdem na kterwj setril celej rok a on by mu oropad kdyby nejel? ale je to nsprd, no.
rumicek je komediant teda
a jaj rika fifi ja taky myslim, ze to jestli pes mluvi/nemluvi je ve .psu. segry pes vubec nesteka, na povel neochotne ale treba selmue eue je ukecsna od mala jak baba na pavlaci a kdyz nesteka, aspon knoura a je vtipna
me bolela v noci brutalne hlava, musim di hlidat pitnej rezim asi, brufac to spravil, ze sem I usnula. a moooc se tesim na vijend, jen nevim, v cem pudu
maya
o no poo sem slysela a I na cz webech najdes konunity, ktery to tak drlaj. ja bych to nezkusila, nemam na to kazdy den byt smraflava a udrbana v precpanym buse a v kanclu 10ti lidi, brr.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 06:36
- Nahlásit
tady je jasno - a umrzlo...
Night je děsně ukecaný zvíře. Ale děsně. Mručí, mňouká, vyje, štěká, vrrrrčíííí, bafá... A ze spaní vydává teskné kvily - tvrdím, že má velmi akční a hororové sny (asi se mu zdá o paničce)
Za týden jdeme na první (a doufám i na poslední) výstavu. Vyšel přehled majitelů a kruhů. Fakt jsem zvědavá, kolik bude s námi ve třídě dalších psisek (a tudíž jak moc kámošů bude na dosah). V seznamu majitelů nejsme (vstupní list mám už doma), ale zřejmě tam není žádný dogař - na to, že je tam speciálka, mi žádné známé jméno do očí v seznamu nepadlo. A v seznamu kruhů je všude podrobně popsáno kolik psů bude ve které třídě, jen u dog je (dokonce bez ohledu i na barevný ráz) napsáno - speciální výstava ... a nic víc... Prostě za více peněz méně informací
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 07:06
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze u vas skrz pocasi vse ok
ale jasný u nás gut
taky jsem kdysi četla o tom nemytí hlavy, nějak si to neumím představit
Valím na rehabku, za chvíli, ještě zítra a mám klíííd
myslus, ze to byla neochota od sybovce definitivni, ze to neni treba drahym zajezdem na kterwj setril celej rok a on by mu oropad kdyby nejel? ale je to nsprd, no.
to je zas věta totok
Xerxová
Mručí, mňouká, vyje, štěká, vrrrrčíííí, bafá
a že se nepředvedl, černoušek
Jo Buk taky ze spaní povrkává a běhá taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 07:41
- Nahlásit
Xerxová
a to se vyplati tak snad bude mit najtik kamose a nejaky dobry hodnoceni
denyk
hlavne v tom clanku od maye je, ze se zenska co to zkousela vratila k myti - a na cz webech jde spis o to nepouzivat sampony, ale soda, zitna mouka, to frci... Navic me s mym kratkym harem trva ranni myti a foukani cca 10minut a pokud nefoukam, tak jeste 2 minuty usetrim a to me fakt nezabije 8minut denne ale krz vandry mi to vadi, ze musim denne pac me strasne pak svedi skalp
doufam, ze uz uvidis brzo vysledky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 08:24
- Nahlásit
cernej caj
a na cz webech jde spis o to nepouzivat sampony, ale soda, zitna mouka, to frci.
já právě o tom nikdy neslyšela, ale určitě maj pravdu v tom, že ty šampony vlasy ničí, já mám teda vlasy furt přesušený, kondicionéry to nespravěj a musím si kupovat oleje na vlasy a to si je meju jednou tejdně, mejt si každej den, tak mi asi odpadaj
ale nevím, jestli by ty vlasy smrděly, kdyby si je člověk myl často, ale jen vodou? ale zkoušet to teda nebudu
u nás je teda upovídanej Dorin, Kim je akorát uštěkanej, ale upovídanej teda ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 09:20
- Nahlásit
a novinka, PPL zavádí výdejní místa, u nás jsou dvě, tak super, si konečně bude moct s nima objednat i člověk, co chodí do práce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 09:33
- Nahlásit
Maya
no ja uz pres rok pouzivam jen ty prirodni tuhy sampony a su jako celkem dost spokojena ale ja mam vlasy hrozne jemny a tak nejak nevim, jeslti je zmena. Min se asi nemasti a jemny sou furt, ale minimalne mi myti tim tuhym nezabere o moc vic casu nez normalnim a vlasy sou pekny, takze uz nic jinyho nepouzivam uz krz tu absenci chemie.
obcas po vane na konecky pouzivam kokosovej olej, ale to kdyz vim ze si je pak jeste budu mit, aby nebyli mastny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
cernej caj
no já zkoušela nějaký to bio přírodní mejdlo, kde bylo napsaný, že je to i na vlasy a jako vlasy po tom byly hrozný, ale asi proto, že tyhle přírodní věci dost vysušujou a když už mám ty vlasy suchý, tak to asi není moc dobrý používat vysušující věci
jako jak mám ty přírodní mejdla na ruce, tak taky víc vysušujou než normální mejdlo
některý zajímavý http://creativelife.cz/satiricke-ilustrace-vystihu jici-dnesni-dobu/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 09:58
- Nahlásit
cernej caj
musim denne pac me strasne pak svedi skalp
jo tak to chápu, já si hlavu meju kažej druhej den, nefoukám, ani nic, chodím spát s mokrými vlasy.
Co se týče mýdel, nepoužívám jen na ruce tekutý, levný nic moc a na sprchování používám od Saloosu Mojito sprchový olej, super věc, pokožka není vysušená ale hebká, nemusím pak používat ani tělové mléko. Je dražší, ale stačí ho málo
A ušetřím za tělové mléko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 10:45
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Nažďááár Kindrrr:
Spala jsem asi tak 4,5 hodiny a jsem totál cíplá. ALe kupodivu na to ešče nevypádám, to mě překvapuje . Rumíček ráno pásl prasničku a Bubí honila kolečko (že aby si rozmyslela to rodění ). Nerozmyslela, hraboší furt . Tjo jsem zvědavá, jestli teda na Pecku dorazíme, jak bude Štajnidlo reagovat, bude z toho množství psů totál vyrvanej. a z množství lidí taky, bude líbeznit jak zběsilej. A jestli tam bude zase Milenka Dvorská - určitě jí bude oblibovat a ona doufám jeho taky, neumí sice ještě Zááá-jííčkáááá! jak Milenka povelovala Ešátora, ale on už něco vymyslí, jak ho znám.
Jo a včera jsem ehm, dostala pozvánku na společnou vyjížďku na kole. Od sousedovic syna . Dalo mi to šichtu udržet trochu vážnější tvář.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 10:48
- Nahlásit
PetraK
nejakej divnej obrazek
tak snad dospis brzo urcite si to uzijete moc kdy jedete?
Jo a včera jsem ehm, dostala pozvánku na společnou vyjížďku na kole. Od sousedovic syna
Maya
no ja mela vlasy v pohode celkem, ale ja je mam zas spis mastnejsi, tak nevim, no...
denyk
tj, ty oleje taky nejsou spatny, zalezi co komu sedi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 10:52
- Nahlásit
denyk
je to drsný, si to takhle přiznat, člověka to bolí, ale když to jinak nejde, je třeba odpoutat se od lidí, kteří nás ničí....
hele nebolí člověče, kupodivu nebolí. Já už mám takovej stav naštvanosti, že nebolí, jak ségře, tak synovci jsem napsala svoje a šmidra. Střiženo.
, je fajn, že se máte, v dnešní době je opravdu zázrak potkat pohodový protějšek
toho si vážím hrozně moc a taky mu to furt říkáím , je skvělej, ba co myslím, že je nejlepčííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!
cernej caj
ze to byla neochota od sybovce definitivni, ze to neni treba drahym zajezdem na kterwj setril celej rok a on by mu oropad kdyby nejel? ale je to nsprd, no.
to není neochota, to je sobectví. nemají ještě nic naplánováno, bohužel si chlapec nepamatuje co mi říkal při prvním telefonátu a že to nekoresponduje s tím, co mi psal v SMS,kde se vymlouval i na práci- na víkend jaksi zapomněl, stačilo by, že by se tam o víkendu stavili a pak mohli jetl ALe ne, to by bylo moc namáhavý. Zaplaceno nic nemají - my jo, pojedou jen tak někam na chalupu. Pro to mě to štve, pochpitelně, kdyby byl zájezd nebo něco, tak nejsem blbá a ani nepípnu. No jo, každej to máme jinak.
a jaj rika fifi ja taky myslim, ze to jestli pes mluvi/nemluvi je ve .psu
jojo, to jo, ale on mluví s Bubi. S náma ne, tak proto jsem si říkala, že by třeba nějak to jen nastartovat. Ale tak důležitý to není, jen je to nezvyk a i proto, že vižlouni jsou jinak dost ukecaní
se tesim na vijend, jen nevim, v cem pudu
taky mám dilema ohledně oděvů - jak to zabalit a co zabalit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 10:54
- Nahlásit
PetraK
a včera jsem ehm, dostala pozvánku na společnou vyjížďku na kole. Od sousedovic syna
kolik mu je? a doufám, žes neodmítla
cernej caj
no ja mela vlasy v pohode celkem, ale ja je mam zas spis mastnejsi, tak nevim, no
já taky mívala mastnější, asi čím je člověk starší, tím sušší a navíc delší doba používání barev, ty bych řekla taky hodně vysušujou a ty s olejema já používat nemůžu, tak pak si musím plácat oleje dodatečně
ale ono ty oleje na vlasy pěkně promastěj i ruce a tak, použití široké
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 10:56
- Nahlásit
PetraK
to není neochota, to je sobectví
a tak může tě uklidnit, že tohle je celkem normální a běžný i v jinejch rodinách, já to zažila taky něco podobného, není to nic pěkného, ale co člověk nadělá, pravda pravdivá, že příbuzný si člověk bohužel nevybírá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:03
- Nahlásit
Xerxová
Za týden jdeme na prvn
táák už je to tady, jsem zvědavá na reporty
cernej caj
nejakej divnej obrazek
jjáÁÁÁÁk divnej?? JáááÁÁk divneeej?? to je strejda Tilda, že jo denyky!
d sousedovic syna
no mozek se mi vařil, jak se z toho dostat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:06
- Nahlásit
Maya
že tohle je celkem normální a běžný i v jinejch rodinách,
já vím, no. Ale nějak s tím člověk nepočítal až takhle. je to nechutný, ble.
neodmítla
no......... jo, je to zajíc hroznej zajíc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:13
- Nahlásit
PetraK
jjáÁÁÁÁk divnej?? JáááÁÁk divneeej?? to je strejda Tilda, že jo denyky!
jakože žádnej
......... jo, je to zajíc hroznej zajíc
tak řekni normálka, že nemáš kolo ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:40
- Nahlásit
Nechtelo se mi vstavat, nechtelo. A skrabat rano auto byla jen tresnicka na dortu, krusta ledu, jak lilo.
PetraK
Spala jsem asi tak 4,5 hodiny a jsem totál cíplá.
Ja taky. Cim to asi bude?
taky mám dilema ohledně oděvů - jak to zabalit a co zabalit
Ideal do tasky a od vseho trochu.
Xerxová
Mručí, mňouká, vyje, štěká, vrrrrčíííí, bafá
Ja chci takyy!
jen u dog je (dokonce bez ohledu i na barevný ráz) napsáno - speciální výstava ... a nic víc...
To asi budete mit vlastni katalog, nemate rozpis na klubovym webu? Do ktery tridy jde Najtoslav? Prvnacek vystavni...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:41
- Nahlásit
PetraK
aha, tak to je takhle blby, no
ale tak zas do auta se neco navic vleze
Maya
tojo, oleje supr, se mi ted zacala trochu olupvoat kuze na rukach, mozna krz tekuty magnezium a oderky, budu muset necim mazat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:46
- Nahlásit
Fifi
a co trojnozka, jak se hoji dle tveho? (dle jejiho dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:47
- Nahlásit
tááák jsme měli dneska trénink a jestlipak někdo uhodne, co jsme nechali doma? Ano, Adámkův mozeček
Dal si krásně první sekvenci a pak se vypnul a nepremával...
Xerxová
moc se těším na (foto)report z výstavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:49
- Nahlásit
Fifi
Nechtelo se mi vstavat, nechtelo
škytalas ráno??? mně se taky nechtělo! Brtnik řikal, že jsme kozy. Myslel kozi, kozi, kozi??
Kupodivu jsem němčinu dala, jak jsi na tom ty s anglinou ?
Ideal do tasky a od vseho trochu.
na obojím pracuju. Jsem limitovaná tím, že bude obří pytel s věcma do skřivan, batoh pro čokle, obří mrožíci box na žrádlo pro čokle na deset dní, a já si musím zabalit na dvě odlišný dovolený. Překladatelský oříšek!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
tj, ty oleje taky nejsou spatny
NÉ NEJSOU ŠPATNÝ, JSOU SKVĚLÝ, KÁMOŠKA má nějaký ekzémec celoživotní a kupuje si levandulový a chválí
PetraK
svoje a šmidra. Střiženo
tak když už si v tomhle stádiu...tak jo.
Jsem ráda, že se ségrou vycházím, ikdyž si pomáháme "jen" psychicky vzhledem ke vzdálenosti, která nás dělí, je to i pochopitelné
Maya
příbuzný si člověk bohužel nevybírá
vybírá, to už je ale vyšší dívčí
PetraK
jo, je to zajíc hroznej zajíc
a co kdybys na něm trénovala Rumendžího?
Fifi
Nechtelo se mi vstavat, nechtelo.
ale tak už je poledne tak už si vzhůru, ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:51
- Nahlásit
Maya
jakože žádnej
joo taklee?? vy strýčka nevidíte?? to je mi líto, to by se mělo napravit
cernej caj
ale tak zas do auta se neco navic vleze
kufr zabrali čokle, jednu sedačku pytel do Skřivan, prostředek box na žrádlo, batoh pro čokle.......... někam to musíme nacpat
Fifi
má pravdu čajda - co trojnožka Křemičitá?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2015 11:52
- Nahlásit
cernej caj
Uplne v pohode, tohle se ji stalo uz xkrat. Vcera sem ji to jen vycistila, ma to suchy, chvilkama si to voblemca, casem se ji to zatahne uplne nebo ji ten ufiklej kousek odpadne. Jsem nasla fotku z roku 2005, ted to ma akorat na levy hnate. Je to kopyto, ktery si opakuje zraneni furt dokola. Jak kdyz si clovek pokazdy ukopne palec o stejny futro.
|