| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:23
- Nahlásit
birma
vyřiď kámošovi ze seznamu, jestli cílem nákupu apky Pubtrans bylo donutit lidi jí přestat používat, tak se jim to povedlo na 100%, jinej účel asi to, že zrušili i co tam fungovalo, nevidíím
jinak jeslti jí někdo používáte, tak se ani nesnažte jí aktualizovat, je to ztráta času
já už má staženou apku od Mafry, která je stejná jako bejval Pubtrans a seznam mi může bejt ukradenej, protože takhle vyjebat s uživatelama, to se hned tak nevidí, zrušili i záložku oblíbenejch, jako já jich tam měla pár, ale jestli tam někdo toho měl víc, tak musel bejt včera na infarkt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:27
- Nahlásit
Maya
jako ze ti rozdrbali placenou apku? to by me teda pekne krklo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:35
- Nahlásit
cernej caj
no já jí placenou neměla, s reklamama byla zadara, ale někteří lidi si zaplatili bezreklamní verzi a teď samo nadávaj všude po netu, protože jo, seznam to udělal, že bez aktualizace to nefunguje a po aktualizaci je to v podstatě nepoužitelný, možná s tím časem něco udělaj, ale do tý doby na...rou fakt hodně lidí, jako nechápu to, jak tohle může udělat takový firma jako seznam, proč tam nenechali aslespoň to co tam bylo a mohli to postupně předělávat a vylepšovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:48
- Nahlásit
Maya
aha, blby, no.
no... proc to udelali bych vedela, pac dnes a denne vidim rozhodnuti bez hlavy a paty ktery dou mimo technicky oddeleni a pak si ty stejny lidi po tydnech/mesicich rvou vlasy a vse se rychle lepi zpatky jak bylo pac proste se ukazalo, ze to tak nebylo spatny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:52
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Gůtn tág Kindr.
Byla včera předčasná oslavička, hele! První člověk, kterej měl černej dort!
Bubi dneska zase řádila, děsně jsme bojovaly o přetahovadlo. Z toho mám fakt radost, když bojuje a vyhraje. A Rumíček si zas našel poklad - slíknutej a napůl rozpůlenej tenisák a mocně jsme ho museli kopat. Když jsme šli domů, pobavili jsme sousedku, protože přicházíme ke stromu a já se ptám : "Rumíčkuuu a jak dělá kočičkáá?" a Rumíček utykalááááá utykalááá a pak běželááá po stromě . Bubi taky utykalááá, utykalááá a aspoň se o stromek opřela (kdyby lezla nahoru, přerazí se). Prej můžem k cirkusu pravila sousedka a divila se, že zatímco on už venčí druhého psa, my jsme ještě venku . No jo no. A včera jsem trhla neuvěřitelnej rekord. Vykopala jsem Brtnika se psema a za hodinu a půl stihla vyluxovat, vytřít, utřít všade prach, umýt záchod a kópelku vč. poliček, naaranžovat oslavu, zapálit aromalampy a ešče vypadat jako nesmrtelná .Brtnik mě dnešním dnem dohnal a už je zas mladší jen o rok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:54
- Nahlásit
Maya
tak si dnešní brzoodchod užij a pak víkend taky!! Budu závidět , končím až o hodinu a půl pozdějš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 08:59
- Nahlásit
PetraK
dort bypada dobre, slavil teda brtnik? tak vsecko nej
a kdy zacne mnoukat? jinak ses fakt nezastavitelna, ja vcera zvladla jen napsat seznam veci na vylet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 09:05
- Nahlásit
PetraK
Brtník slavil konec požáru?
jako zajímavej dort
vy bydlíte v nějaký pidigarsonce? jinak nechápu, za hodinu a půl stihnu tak maximálně uklidit tu koupelnu se záchod a možná vytřít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 09:10
- Nahlásit
cernej caj
dort bypada dobre, slavil teda brtnik? tak vsecko nej
i dobrej byl - teda je, nic sladkýho, jen lehoučkej piškot, lehká výplň, žádnej máslák a broskve, ženský byly šikovný.
a kdy zacne mnoukat?
mňoukal ráno . u kópelky. páč chtěl abych ho honila po bytě s čepicí od tučňáka v držce. Tak stál mezi zárubněma a "mňoukal" . se to blbě jednomu vypravuje do práce, když se musí honit se psem po bytě . Ale pak byl močikovnej, dal čepici pěkně třikrát do vany.
seznam věcí na dovču - zimní/letní mám už pár let v počítadle, jen vytisknu a odškrtávám.
nezastavitelna
hele to šlo, fakt. ráz naráz. Vykopla jsem nic netušícího Brnika do kšá, drapla lux a jela jak fretka, odsejpalo to pěkně, ani jsem netušila, že to stihnu fakt všechno komplet.
ad to domlouvání na výlety, Maya má pravdu s tím termitem pro každýho, tak si to pak můžeš dobře zorganizovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 09:13
- Nahlásit
Maya
Brtník slavil konec požáru?
jako zajímavej dort
Brnik slavil, to, že jeho žena ten den nic nepodpálila no takový standardní narozky. Má je dneska, ale to bude nestíhačka, takže jsem to výjimečně poposunula o den. ať máme klid.
vy bydlíte v nějaký pidigarsonce? jinak nechápu, za hodinu a půl stihnu tak maximálně uklidit tu koupelnu se záchod a možná vytř
3+jednička, dá se to fakt. ale človek si mákne. ale pak má víc času. Brtnik přišel a nemuseli jsme už nic dělat. Šel se ostříhat a já mezitím ešče stihla vyrobit zeleninový rizoto na dnešek, abych měla fóra.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 09:19
- Nahlásit
a hele, Poláci se vopičí
http://enclava.org/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:13
- Nahlásit
cernej caj
muze vydrzet zeleninovej salat s uzenym lososem a mozarellou cca 4-5hodin v teple bez uhony?
bych řekla že jo
den predem se mi ozve vahava vaha ze chce jet taky
znám? a pojede?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:20
- Nahlásit
Maya
mě by taky klidně stačil
jo ještě pozemek atd.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:25
- Nahlásit
PetraK
naaranžovat oslavu, zapálit aromalampy a ešče vypadat jako nesmrtelná
moc hezký, gratuluju pánovi oslavencovi
Jinak za 1,5hoďky se to ve 3+1 dá, já teda taky, ALE já ten úklid zas tak moc neprožívám takže by to asik nebylo super
A jsem zasek raritní v díí píí, na autobusové zastávce máme zákaz zastavení
Takže budeme přijíždět stylem: " Nezastavujéééém, máme zpoždění"
A jinak hlásím ne moc teplo, ale azúro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:25
- Nahlásit
denyk
tak pozemek pokud ho nechceš někde u Prahy nebo tak, koupíš i celkem levně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:26
- Nahlásit
denyk
A jsem zasek raritní v díí píí, na autobusové zastávce máme zákaz zastavení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:44
- Nahlásit
zajímavý článek http://echo24.cz/a/wzRsG/co-jsme-muslimum-udelali- a-co-oni-nam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:49 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
furt nikde nikdo?
se nudííím, dneska už asi všichni dovolenkujou a oběd ještě daleko
taky zajímavý http://tomaskrystlik.blogspot.cz/2012/12/ proc-cesi-kradou.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:52
- Nahlásit
PetraK
a ty si stezujes ze nemluvi
birma
neznas, ze seznamky klud z beskyd co tu ve statlu nezna moc chodicich lidi a pojede podle toho, jestli stihne co potrebuje stihnout. Je mladej (spis k tobe vekem) ale zda se ze toho prochodil vic nez ja
denyk
budu u tebe jako doma, jo
Nezastavujéééém, máme zpoždění" ze tu zastavku jako neprelozi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 10:56
- Nahlásit
PetraK
Brtnikovi všechno nej!
denyk
na autobusové zastávce máme zákaz zastavení
neeeeeeeeeeeeeeee
cernej caj
Je mladej (spis k tobe vekem)
protože ty jsi dvakrát starší než já, nebo jak to mám chápat?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:04
- Nahlásit
cernej caj
budu u tebe jako doma, jo
s tím se počítá, nemám rákosovej strop, tak i tyč můžu pořídit
ze tu zastavku jako neprelozi
byla tam budka, zbourali jí, je to 14 dní a teď je tam jen lavička a chodník....
Jinam se posunout nedá, úzký cesty
birma
Maya
vyfotím zákaz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:05
- Nahlásit
cernej caj
ty si sháhíš lidi na pochody v seznamce?
ty woe, já už jsem asi fakt stará
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:10
- Nahlásit
tak tohle jsem teda ani nevěděla, že se změnilo
http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zurnalservis/_zp rava/zesnuleho-psa-nebo-kocku-na-zahrade-nezakopav ejte-porusite-predpisy--1457294
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:16
- Nahlásit
Maya
tak tohle jsem teda ani nevěděla, že se změnilo
to já taky ne ...ikdyž nám bytovkářům je to asi egál...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:18
- Nahlásit
denyk
mě je to taky egál, se tak budu někoho ptát
cernej caj
a ten konec
http://www.dailymale.sk/articles/howto-ako-sa-stat -fotografom_3073
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:25
- Nahlásit
Přijde Slovák do českého baru:Whisky.
Barman: Skotskou?
Slovák: Nie, bez kocky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:28
- Nahlásit
Maya
Přijde Slovák do českého baru:Whisky.
Barman: Skotskou?
Slovák: Nie, bez kocky
voeeeeeeee
taky egál, se tak budu někoho ptát
a s tím morčetem to je přehnaný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:30 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Dneska budu dělat Hraběnčiny řezy, mňamíky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:32
- Nahlásit
birma
jako že je mladší než ty, to víš, my třicítky sme pro dvacet něco skoro jako starý nemožný lidi, když pro děti sme chodící mrtvoly
denyk
jestli mi pořídíš tyč, tak to bys byla hustáááááá
Maya
no a kde jinde když lidi kolem mě nemaj čas, kde mam vzit ty novy jinde nez na seznamnce? akorat obcas je nutno filtrovat vyletniky s velkym a pohodlnym kufrem, ktery jako nechcou odejit od manzelky ale ona uz jim moc casto neda
a ten vtip je husteeeej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 11:33
- Nahlásit
až na první dva a devítku jsem si prošla nebo procházím vším
|