| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:15
- Nahlásit
brut
, která ale vůbec netušila, proč štěká .
jo, je to magor.
a já se dodatečně přidávám ke gratulantům.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:25
- Nahlásit
Maya
jenze tady bych asi rozlisila, ze je jiny chodit na trave na zahrade a na louce za domem a chodit bosa 4h vlakem od domova, 20km od nejblizsi vesnice a pokud clovek neni zvyklej, tak treba ti reknu ze kdyz te bodne i v hloupych sandalech vosa zespod do palce pres ponozku a jak ti natece noha a jak to hroooozneeee boli pri chuzi, tak toto proste brrr... a zkus jit s palcem kteryho se bolesti nedotknes 20m k nejblizsimu spoji domu...
navic me nevadi smitko, ja resim nejakou blbou jehlicku v zahybu, kdy te tam boda, nic necejtis a pak jak to zacne drit tak zjistis ze mas pul krvave nohy a nemuzes doslapnout
brut
tak aspon se to nejak hne a uzivas si byti babickou
PetraK
jkak to? a uz jde konecne domu? to je dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:32
- Nahlásit
brut
pyšně se nesoucí Clo narazila do stolu, vyběhl z pod něj probuzený Brut, zaštěkal, vylekal Al, spustila řev, přidala se Clo, která ale vůbec netušila, proč štěká ....
chachááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:34
- Nahlásit
cernej caj
jkak to? a uz jde konecne domu? to je dobre
no měla by jít zítra či ve čtvrtek, podle toho jak zítra dopadne vyšetření sono břicha. Ovšem mám se má za tak nemocnou, že ač doktoři tvrdí něco jiného, hrozí jí pravděpodobně totální vyhynutí, když bude doma fungovat sama............... grrrrrrrrrrr.
Jsem ráda, že jednou nebudu mít koho terorizovat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:34
- Nahlásit
PetraK
nezabíjej maminku. Ptala jsem se a prej je to trestný...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:46 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
nj, holt s vekem to navic asi bude jen horsi, ale tak birma ma recht
vtipna historka... nekdo vola, neznamy cislo... predstavim se prijmenim, a jen slysim hlas "spatny cislo, prominte", po hlase poznavam kamarada, tak rikam "v poho, zdar", on je slyset zmatene "naschle". o pul hodinku pozdeji mi pise kamos, jaky mam cislo, ze byl u nas u prace a ze se mi nedovolal... tak mu rikam "jo ja vim, ja ti to vzala" tak to dopada, kdyz kamari vi, ze jsem vdana ale nedocahzi jim, ze se uz nejmenuju stejne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:47
- Nahlásit
Sněžíííííííííííííí, Fajkooooo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:49
- Nahlásit
cernej caj
tak to dopada, kdyz kamari vi, ze jsem vdana ale nedocahzi jim, ze se uz nejmenuju stejne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 12:58
- Nahlásit
cernej caj
tak to dopada, kdyz kamari vi, ze jsem vdana ale nedocahzi jim, ze se uz nejmenuju stejne
chlapi no
je jiny chodit na trave na zahrade a na louce za domem a chodit bosa 4h vlakem od domova, 20km od nejblizsi vesnice
já nevim, mě by tohle fakt nenapadlo řešit ani v takovýmhle případě, asi že nemám ty špatný zkušenost
jinak mě tak napadlo, kdyby si člověk zvyknul chodit nějak hodně v těch barefootech, neměl by pak problém v normálních botách?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:01
- Nahlásit
birma
sledovat, jak on to jde bos a vedle něj tam někdo v těžkejch nepružnejch kanadách a je vidět, kdo má v terénu lepší rovnováhu
tak v jednom plně souhlasím, tvrdý nepružný vysoký boty jsou do terénu úplně na h* , i pohorky považuju za velkej omyl
Maya
a jako že si třeba zvrtneš kotník se nebojíš? podle mě ta pravděpodobnost je asi tak stejná
jestli to není zkušeností, já si fakt vrazila do nohy kde co na nejnepravděpodobnějších místech... že už toho mám po krk, odrovnat se na týden chození například, kdyby jen dalších 20 km...
přitom fakt se lidi běžně zujou a jdou kus bosí a nenapadají je takový kraviny - protože se jim to nestává, já asi mám pech... birma možná taky no
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:04
- Nahlásit
PetraK
hrozí jí pravděpodobně totální vyhynutí, když bude doma fungovat sama
nezabíjej ju, zavřou tě a co pséci
cernej caj
změna jména asi už dnes není běžná nebo nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:04
- Nahlásit
Vero
nevim, ty lidi v tech horach co musi na ledu nasazovat macky taky budou mit asi duvod, proc ty pohory kupuji... a pak proste ale zalezi na milion aspektech a pohory nemusi byt vlastne vubec tezky, tvrdy boty... nebo reknemez kotnikace
Maya
tak ja ti reknu, jak je prijemny chodit po beskydech dva dny s nateklym tim palcem od pichance od vosy... asi bych s tim radsi doma vysavala a cucela na telku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:08
- Nahlásit
cernej caj
v tech horach co musi na ledu nasazovat macky
no ty jsem samo nemyslela! já myslela běžný turisty na horách, jeden vedle druhýho pohorky a přijde mi že to je nějakej předsudek...
chodit po beskydech dva dny s nateklym tim palcem od pichance od vosy
kdyby jen nateklej palec, já mám alergii, nateče mě celá noha klidně až po koleno. opravdu děkuju ne, nebudu bosky po louce pěstovat zdraví
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:12
- Nahlásit
cernej caj
pohory nemusi byt vlastne vubec tezky, tvrdy boty...
to je pravda, nemusí, zas je otázka, kolik pak vydrží? Teď právě při nákupu těch 5f se paní zděsila, když jsem se ptala, jestli mi boty vydrží aspoň sezónu za kterou nachodim cca 2000 km. Tak to prej neee, ale může mi nabídnout boty, co mi vydržej 7 let - sice byly nízky, ale podrážka fakt 4 cm, těžký to bylo jako svině... Jako věřim, že by vydržely, ale kdo by se s tim nosil?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:13
- Nahlásit
Vero
jasny, no tak to je hlavne dobrej marketing. Kdybys byla obhocdnik, tak bys vedela ze bez pohor a gorace nemuzes jit ani na palavu
jako pevna bota chranici kotnik je jedna vec i do toho lesa treba OK ale ne tvrda a tezka, ze jo...
ja nastesti alergii nemam, zatim maminka si vozi adrenalin v injekci, kdyby ji neco pichlo, at aspon do ty nemocnice se to stihne, takze kdo vi za par let...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:14
- Nahlásit
Vero
já asi mám pech... birma možná taky no
no a doufám, že to nejni tak, že až prijde podobná katastrofa na mě, tak to bude něco meeeega
cernej caj
tak ja ti reknu, jak je prijemny chodit po beskydech dva dny s nateklym tim palcem od pichance od vosy... asi bych s tim radsi doma vysavala a cucela na telku
ale tak já ti věřím, ale právě myslím, že dokud se to člověku nestane, tak to neřeší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:15
- Nahlásit
birma
no nevim, ja kdyz kupovala ty bezecky ruzovy boty (mimochodem jak sou na dlouhej palec tak o ne zakopavam tak rikal, ze deklarace na behani maj tak 1000km, ale ze by nevidel tak hrozny ani ty 2, jen uz proste nebude podrazka uplne v kondici jako u novejch... tak nevim, no, jestli podrazka fakt musi byt tlusta a tezka... spis taky mekka 4cm podrazka se ojede driv nez tvrda 2cm takze... no a tvrda 4cm se bude ojizdet asi roky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:25
- Nahlásit
birma
Ptala jsem se a prej je to trestný...
některý věci se prostě ale vyplatěj i přes výrazný nevýhody
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:28
- Nahlásit
cernej caj
no já taky doufám, že s tim aspoň 1000 - 1500 km odchodim, jinak by mě asi kleplo za tu cenu. I tak by to bylo okolo 3 Kč/km (to už je snad levnější i auto ). Podrážka vypadá, že je z tvrdý směsi, takže by nemusela odejít hned. Fakt je super, že jak jsem padavá, tak v těch botech jsem si zatim přišla jak přilepená k podkladu, žádný balancování ani dolů z kopečků
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:29
- Nahlásit
PetraK
některý věci se prostě ale vyplatěj i přes výrazný nevýhody
když už do toho půjdeš, můžu ti přihodit seznam jmen?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:30
- Nahlásit
procházím tu při obědě, no ještě že už jsem dojedla, protože - Čajdoooooooo, ty tvoje písánky bez diakritiky:
ty lidi v tech horach co musi na ledu nasazovat macky
to je prostě bomba
a zas radši jdu, než představivost bude pracovat na plné obrátky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:31 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
ja kdyz kupovala ty bezecky ruzovy boty
oranžový
nebo su slepejš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:31
- Nahlásit
birma
3 Kč/km (
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:31
- Nahlásit
tak jdu absolvovat druhej pokus objednání u mounfieldu, koukám, to bude ještě čelindž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:34
- Nahlásit
birma
když už do toho půjdeš, můžu ti přihodit seznam jmen?
a kolik mi to hodí?? Na roky se neptám!
Janiii
ty lidi v tech horach co musi na ledu nasazovat macky
kreténe!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:35
- Nahlásit
PetraK
kolik mi to hodí??
pocit z dobře vykonané práce a boje za lepší svět?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:46
- Nahlásit
birma
a boje za lepší svět?
tak na to jsem už rezignovala
jedu sobecky na prachy! Kolik dáš?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:48
- Nahlásit
PetraK
Kolik dáš?
hele kdybych ti dala všechno co mám, tak budeš mít akorát pěkný dluhy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 13:51
- Nahlásit
fotky Waminejch psů z víkendovejch kvalifikaček (doufám, že je tu ještě někdo, kdo si tu Wami pamatuje )
Cakuška
Bebeška
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2015 14:07
- Nahlásit
dotazník o češích a výsledky
|