Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 09:42
- Nahlásit

PetraK
Držím palce mamince, ať ji dlouho v nemocnici netrápí. Tromboza se dá zvládnout. Oni už to doktoři pohlídají.
Krásnej víkend jsi měla s pejskama

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 09:43
- Nahlásit

PetraK
s tím helsinským syndromem - však ono je to dost podobný
já se jenom snažím vyhýbat těmhle lidským termitům, páč si myslím, že to může napáchat dost škody.
Zejména třeba v chovatelství, kdy se něčeho chytne nějaká pomatená květinka a neštěstí je na světě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 09:47
- Nahlásit

Maya
tak tam asi nejakej prekryv snad je, ale tak blby, no... snad bude kim brzo v cajku.

Prave ja koupila ten frontline (i kocourovi) krz to ze treba kdyz to vymenim, tak krz ty blechy to bude lepsi - ze treba sou zvykly. No uz to minimalne ferine davat nebudu, pro jistotu. + mam strach, ze proste zas ty blechy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 09:53
- Nahlásit

Darenka
a co ty? bylas aspon na zahradce nebo s Lenkou s psiskama?

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:00
- Nahlásit

cernej caj
Byla jsem oba dny na zahrádce, bylo to příjemný.
A co ty? Užila sis víkend pěkně?
Doufám že se Lenka ozve, zatím jsem pozvaná na 23.5. na lovecké zkoušky, ale doufám, že do té doby mě přizvou na venčení. Ona Lenka nebydlí přímo v našem městě a pracovní dobu má na směny, takže až se to povede......

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:03
- Nahlásit

kachna_
já se jenom snažím vyhýbat těmhle lidským termitům, páč si myslím, že to může napáchat dost škody.

jo v poho, to jen že jsme se shodou okolností na to včera u kafe s Brtnikem dostali a přišlo mi to jako podobný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:08
- Nahlásit

musím se pochlubit, zvládli jsme vzplanutí atop. ekzému jen s genciánkou a cicaplastem baume B5, bez ATB

Jo mimochodem, víte někdo, jak mocje škodnej/neškodnej fenistil kapky?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:12
- Nahlásit

Maya
dokud to měl jen v tý operovaný přední, tak to šlo, teď začíná mít v pytli jednu zadní a fakt to vypadá, že se jednou nepostaví
a nějaký chondra s MSMkem mu nezabíraj?

PetraK
jemu nezbývá nic jiného, než s tebou ten vztah navázat a vytvořit si ho. A už tě nikdy neopustí, když to neuděláš ty.
Tyjo takhle definitivně bych to neviděla. Dle mýho je určitý procento psů, co si vztah nevytvoří, pokud je majitel dement a s klidem ho opustí (pokud mají možnost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:13
- Nahlásit

Darenka
Tak to je fajn, bylo už o víkendu krásně tak to už na zahrádce bude jedna radost. A taky dost dřina asi, ale bude to stát pak za to

Tak doufam, ze vam vyjde jeste i prochazka driv, nez zkousky

ja mela vikend narocnej, ale celkem fajn. Zachranila sem kamarovi PC, ktery se rozhodlo ze nepojede i s tunou fotek jejich petilete cacorky. Proste zalohovat, zalohovat, zalohovat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:15
- Nahlásit

kachna_
a tak to je skvely a vidis na martinkovi, ze se mu to fakt zlepsuje?

birma
tesis se na paaaaaatecek? ale je mozny, ze bude jen kratsi trasa (si muzes smiknout delsi pripadne treba i s vlastikem)

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:21
- Nahlásit

cernej caj
vidis na martinkovi, ze se mu to fakt zlepsuje?
zlepší, zhorší, zlepší...
Na těle vidim, že to jde, v plence super (ale tam teda po aplikaci ATB - tři máznutí), na ksichtíku se to vrací, ale tak žádná trága to není, když to nebude horší, tohle se dá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:22
- Nahlásit

kachna_
tak aspon tak

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:24
- Nahlásit

cernej caj
tesis se na paaaaaatecek?
jako malá. Dokonce jsem si říkala, jestli přeci jen nedat tu psici, jak chci vypadnout. Ale vedu v pátek workshop, tak prt...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:24
- Nahlásit

Maya

ona nebyla, měla je nějak náběh nebo co, což jí poznali z krve když byla na kontrole s něčím jiným, tak jí jen dali ty léky a chodila furt na ty kontroly

aha, tak dík. Já jen pro představu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:43
- Nahlásit

birma
tak aspon mida? to bys zmakla, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:47
- Nahlásit

kachna_
ale tak zase říkaj, že tyhle miminkovský ekzémy pak zmizej a je to lepší než když to člověk dostane jako dospělej
jinak jsem slyšela, že někomu na to skvěle zabírá ta mastička na lupénku od toho Australana
s fenistilem neporadím
birma
a nějaký chondra s MSMkem mu nezabíraj?
už ne právě, má prostě klouby zničený tou OCD a artrozu už měl na rtg někdy před 4 rokama, tak na to jak to je, je na tom docela dobře, ale nechci ho nechat ve stavu, že chudák jak se rozleží, tak pak vstává 5 minut

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:53
- Nahlásit

cernej caj
tak aspon mida? to bys zmakla, ne?
kvůli jednomu dni by se mi nechtělo jet takovou štreku a platit startovný...

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:54
- Nahlásit

Maya
nechci ho nechat ve stavu, že chudák jak se rozleží, tak pak vstává 5 minut
jj to je jasný

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 10:58
- Nahlásit

birma
tyhle stránky znáš? třeba pro inspiraci
http://pochody.cz/default.html

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:06
- Nahlásit

Maya
neznám, dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:23
- Nahlásit

birma
tak si to dej jen tak vylet

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:37
- Nahlásit

cernej caj
Čajíku, tys fakt dobrá přes tu těěěěchniku
Já jsem neskutečný tydýt. Já bych ani nevěděla jak zálohovat

Škoda, že ses nedostala do přírody - bylo fakt příjemně.

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:39
- Nahlásit

kachna_
musím se pochlubit, zvládli jsme vzplanutí atop. ekzému jen s genciánkou a cicaplastem baume B5, bez ATB
Gratuluju, je to jinak běh na dlouhou trať.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:42
- Nahlásit

Darenka
tak většinou stačí vypálit na cd/dvd nebo si koupit třeba velkou fleshku nebo USB disk a prostě to jen zkopíruješ ještě na zařízení mimo PC. Ono bohužel se pak často stává že někdo řeší diplomku dva dny před odevzdáním, pracovní věci nebo i ty fotky...

Tak za odměnu mi ukázal kamarád s celou rodinkou dětsko cvičící hřiště, tak aspon trochu toho vzduchu sem tam na sídlišti měla

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:51
- Nahlásit

pěkný některý věci http://pejac.es/outdoor/outdoor/

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:54
- Nahlásit

cernej caj
dělám něco blbě/blbej program nebo tak něco, když si převedu cd na mp3, mluvený slovo - lekce 1,2 atd. teda jednotlivý stopy a ve výsledku ta mp3 nejde zastavit jako u písniček, ale jak to zastavím, vrací se to na začátek tý jednotlivý stopy

teda doufám, že jsem to popsala srozumitelně

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:56
- Nahlásit

cernej caj
Náš kluk to zálohování jednou podcenil a pak měl zadek v kalupu, protože dělá účetnictví pro xxx firem. Naštěstí to nějaký odborník ze špeci firmy zachránil. Teď už je sakra opatrnej

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:58
- Nahlásit

Maya
teda doufám, že jsem to popsala srozumitelně
scifi nestačím sledovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 11:58
- Nahlásit

Maya
asi si proste spojila ty stopy do jednoho dlouhyho cd? co pouzivas na prevod, ja cdex exe a tam to funguje celkem obstojne. Navic je divny, ze kdyz to stopnes, de to na zacatek a nezustane to v tom miste... v cem to prevadis? zkus neco jinyho mozna jeste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2015 12:01
- Nahlásit

Darenka
jj, nez se to stane, tak si kazdej mysli, ze jeho se to netyka taky uz sem parkrat zachranovala i data, a vetsinou se to da zvladnout i doma kdyz neni disk poskozenej fyzicky a tam uz pomuze jen ta firma, no... sice to je drahy, ale maj moznosti, o kterych se smrtelnikovi nezda

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání