| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 12:08
- Nahlásit
cernej caj
jj, on měl právě nějaký problém s diskem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 12:53
- Nahlásit
cernej caj
ty stopy určitě spojený nejsou, jdou pustit každá zvlášť a maj svý názvy, prostě normálka, akorát to zastavení nefunguje, jsem to dělala v nějakým programu, ale to se budu muset kouknout doma do pc, už nevím jak se jmenoval
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 13:01
- Nahlásit
Maya
hm, hm, tak to je fakt divny, zkus ten cdex, tam s tim problemy vubec nemam.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:03
- Nahlásit
cernej caj
no mě napadlo jedině, že se to třeba musí v tom programu nějak zatrhnout a nebo že je to v tom cd a mluveným slově nebo tak a nic s tím nepude, to by bylo blbý teda, kouknu večer, co to bylo za program
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:13
- Nahlásit
Maya
podle me to je divny chovani a bezny to uplne neni...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:41
- Nahlásit
psisko pravilo, že na pelíšek obří venkovní svítí sluníčko, tudíž se tam hovězí kost hlodat nedá. Neb mu je teplo. A na trávníku ve stínu že stolovat nebude. Estét jeden. A vezme si tu krvavou hnusobu na koberec, případně na kanapátko... Zvítězila jsem (zavřela jsem mu dveře domů )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:46
- Nahlásit
proboha, nepřipomínejte mi zálohování!!!!!!!!!! NE A NEBO JO, PŘIPOMÍNEJTE, PŘIPOMÍNEJTE.
Xerxová
Zvítězila jsem (zavřela jsem mu dveře domů )
srabe!
o víkendu se u nás podávaly prasečí nožky. OOOO to bylo hodování!! Bubi je rozumná, dala si jen část, Rumenige to sešrotoval komplet. A zatímco Bubi začla od kopítek, on jel zásadně od konce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:46
- Nahlásit
tyrane!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:51
- Nahlásit
Xerxová
slunečník k pelíšku mu pořiďte vy tyrani
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:51
- Nahlásit
jak jako "srabe" , "tyrane" ... jen ať si prohřejvá své kosti a užívá sluníčka.
Já si vezmu noutbůček pod borovici do stínu a tabuličky budu vyplňovat venku - jen tedy začínají padat šišky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:52
- Nahlásit
Xerxová
jen tedy začínají padat šišky...
ať tě šiška do makovice třískne .- provokatére!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:56
- Nahlásit
Xerxová
slunecnicek i sobe
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 14:56
- Nahlásit
když byl malý, měl tam malý pelíšek (120x60 cm). Teď tam má válendu bez nožiček... Není to zrovna standardní schod do obýváku, ale už jsme si zvykli. A až postel doslouží, půjde na sběrný dvůr (ve sklepě je ještě jedna zachovalá schovaná)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 15:09
- Nahlásit
Xerxová
ano ano, právě doma přemejšlíme, jak dopravit rozviklanou postýlku po dětech na půdu, aby se v ní mohly válet kočky, přece se nevyhodí rovnou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 15:22
- Nahlásit
no - jsem drobný škudlil. Drahý venkovní omyvatelný pelech pořídím, až dojde "postelová" rezerva. A rozměry válendy jsou přesně dozí... Potah je neporušený, esteticky je to rozumné
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 16:37
- Nahlásit
Xerxová
krasec!
Fajka
krásné fotečky, jen ten sníh mě mírně znejistěl
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 17:13
- Nahlásit
ufff - sice se mi nechtělo, ale vyrazila jsem do posilovny. Tedy do psí posilovny na psí Václavák. Aneb za krásného počasí procházka v lesoparku s povoleným lítáním psů, v hlavní venčící hodině s natěšeným Nightem na vodítku.
Myslela jsem, že to bude horší. Dvakrát povolena hoňka, dvakrát ukončena vlastně ihned a dvakrát na první zařvání (potichu mi to nejde) vzorně sednul a nechal se připnout. Poprvé labradůra před jeho tryskem raději uhla a skulila se ze břehu a kvikla (to on už byl kilometr od ní) a majitelé se báli, aby si nehla zádama, podruhé byť se s krásným beardedím koliákem seznámili na vodítku a vrtichvostili... tak po vypuštění koliák usoudil, že je třeba Najta srovnat a zadupat do země. Překvapená panička si ulovila vrčivce zubocvakajícího, Night poslechnul (snad i rád - ale podřídit se stále umí). No a pak jsme potkali asi milion mrňavců a psích důchodců a neběhavců... spoustu jich směl alespoň očichat a pozdravit se na vodítku... ale hoňka pořádná nebyla.
Já jsem pokecala s několika starými známými ... povzpomínali jsme na Xerdu, Betku... Hezky bylo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 18:55
- Nahlásit
hmmm - tak má Night na krku a na přední noze dva pěkný šrámy. Naštěstí jen povrchové škrábance od zubů. Vousatý koliák si fakt servítky nebral...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:13
- Nahlásit
Xerxová
tak snad to sou fakt jen skrabanecky a jinak je najtik v poradku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:17
- Nahlásit
PetraK
At je mamina brzo doma a kouka pak dodrzovat predepsanej rezim a tak vubec!
Xerxová
Vousatý koliák si fakt servítky nebral...
Nebo to je tim, jak je Najt nahatej, u chlupatejsich psu by ani ke sramu nemuselo dojit. Ale aspon, ze jen sramy na tele, zadny na dusi. Ma to fakt tezky, obrik drobek. Ideal asi ten Mates s pidipsem odolnym.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:21
- Nahlásit
Xerxová
no jo, má to těžký, to tak leda mu pořídit parťáka domů
cernej caj
tak ten program je taky CDex, sem to dělala nějak, že se tam natáhlo to cd a pak se kliklo na nějaký tlačíto vpravo, dělala jsem to podle nějakého návodu na netu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:34
- Nahlásit
Maya
aha, to ja taky pouzivam tlacitko vpravo - treti od vrchu, sesions of audio to wav or compressed files. tak to je divny, no... co zkusit jinej prehravac? nebo to dela mp3?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:43
- Nahlásit
Fifi jasně že u chlupáče by to odneslo jen pár chlupů - u "naháče" je šrám hned. Taky to neřeším - spíš mě to překvapilo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 19:49
- Nahlásit
tak jsem skoro úspěšně vyměnila boty. Úspěch byl, že to byli ochotní vyměnit. Neúspěch, že větší neměli, takže jsem si připlatila 11 stováků za jinej model
Xerxová
chůdě majintej Najtík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:05
- Nahlásit
birma
ale tak furt dobry, ze mas padnouci posli odkaz
fifi
co skritek, je to lepsi aspin v psich radach?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:08
- Nahlásit
cernej caj
Ale jo, zda se, ze chybejici clen dneska docvaknul Kremylovi. Nejsou happy, nejsou v hluboky depresi, jsou jen takovy posmutnely. Hlavni, ze se maj navzajem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:11
- Nahlásit
Fifi
tak hlavně že to nějak extra neprožívají, to by člověka šlehlo ještě z toho, se obávám, že u nás až jednou nebude Kim, tak to Dorin bude prožívat dost fest
cernej caj
jj, je to třetí tlačítko, tak to teda nevím, dělá to mp3, jinde nic nemám, všechno ostatní mám stažený z netu a to je v pohodě, zkusím o víkendu ještě jiný cd, jestli teda závada nebude v tom
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:12
- Nahlásit
birma
a to jsou dobrý, že ti to vyměnili, to i za ty prachy stojí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:21
- Nahlásit
hmmm pohled na radar vypadá zajímavě - že asi brzy bude bouřiti silně. Venku zatím narůstají mraky a z dáli se ozývá bromburácení...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2015 20:24
- Nahlásit
začíná pěkná buřina. Škoda že mám ještě práci a Adam nemá rozmrzlou večeři, krásně by se v tom spalo
cernej caj
tyhle mám (samože stejnej prodejce je má v kamennym krámě dražší než na netu)
Zatim dojmy dobrý, říkala jsem si, že tim extrémně pomalym navykánim strašej a že to nebude tak horký. Měla jsem je na nohou asi tak hodinku a fakt je, že to cejtim. Ale pocitově venku je to strašně fajn
|