| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 17:44
- Nahlásit
Fajka
a dal celých těch šílených 110 kiláků co ukázala navigačka
Ty vole, gratuluju! Tobe i jemu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 17:49
- Nahlásit
Fifi
Ty vole, gratuluju! Tobe i jemu.
kuju ...kdybych nebyla debža bloudivá tak to bylo jen 98
i když psali že je to 93...tak kluci co běhaj a neblouděj říkali že jim to naměřilo 98 ...
Jak vám je paní? já na vás cestou dost myslela měla sem takový divný tušení ... tak mě to mrzí moc ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 17:56
- Nahlásit
Fajka
Jak vám je paní?
Asi netreba nic rikat.
Hur to snasi Skritek, zmizela ji mamiii, jeji celozivotni topora. Je z toho zmatena a rozsekava me tim, jak ji hleda, doufa...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 17:58
- Nahlásit
Fifi
Hur to snasi Skritek, zmizela ji mamiii, jeji celozivotni topora. Je z toho zmatena a rozsekava me tim, jak ji hleda, doufa...
hmmm to chápu.... musí bejt strašně zmatená....
ach jo ach jo ach jo...člověk jí to vysvětlit nemůže
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:17
- Nahlásit
Fajka
I kdyby vysvetlil, bylo by to prd platny. To pouto mezi nima bylo niterny, jak kdyby pupecni snura se nikdy nepretrhla. Kremyl je pro ni kamoska skvela, ale...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:27
- Nahlásit
Fifi achjo... Chůdě maličký erdelí. Někdy si říkám, že psí jedináček má i své výhody. Sesmutkem se musíme vyrovnat jen my...
Před chvílí brouček dostal facku. Chtěl si tak moc hrát (a já psala tabuličky), až mi vletěl s úžasným zvukovým doprovodem zubiskama do obličeje. Sice hravě (nádherně si u toho povídá) a bezšrámovatě, ale stejně si to dovolit nesmí.
Chudák Denyk včera chvilku mazlila unavené psisko a má šrámy od drápů na ruce - taky nečekala, že má ty pazoury tak děsně dlouhý...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:33
- Nahlásit
Fifi
To pouto mezi nima bylo niterny, jak kdyby pupecni snura se nikdy nepretrhla.
chůďátko malý
Xerxová
Někdy si říkám, že psí jedináček má i své výhody. Sesmutkem se musíme vyrovnat jen my...
ted nad tím zrovna přemejšlí, že je hezký když jsou třeba dva a maj spolu skvělej vztah... ale když pak ten jeden odejde ....
Chudák Denyk včera chvilku mazlila unavené psisko a má šrámy od drápů na ruce - taky nečekala, že má ty pazoury tak děsně dlouhý...
Tutaj máte ten bordýlek nad kterým Fájuška vzdychla a jelito jako sutinový pes...
http://fajka.rajce.idnes.cz/Sutiny/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Někdy si říkám, že psí jedináček má i své výhody. Sesmutkem se musíme vyrovnat jen my...
Na jednu stranu chapu, jak to myslis. Ale moje zkusenost je jina, nikdy nechci jen jednoho psa. Ten vztah Ag-dcera byl proste jinej, proto je z toho tak rozkosena. Dorotu taky hledaly, ale spis se jim tenkrat ulevilo, ze zmizel bachar, co je furt buzeroval. Ted je to fakt jiny.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:35
- Nahlásit
Ahoj ve spolek, Fifi je mi to moc lito necekala jsem ze to bude tak brzo chjo . Moc na vas myslim.......
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:40
- Nahlásit
Xerxová ale v pohode pekne se to vybarvilo, modrina kolem drapance, aspon budu moct v praci rikat, ze jsem se rvala s tigrem, mne sezerou temer vsechno. Ale uzasny je Najtik to jo a manzel taky sympatak moc rada jsem vas poznala osobne. A uz jste vybrali termin? Teda ja o tom furt basnim, nevim jestli se vam tam vubec libilo.... Fajka ty wogo vy jste teda skvelyyyy s Jelitkem. Tos nekde spala s nim sama, nebo s partou? Bych se po*rala strachy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:40
- Nahlásit
Fajka
bordýlek nad kterým Fájuška vzdychla a jelito jako sutinový pes...
U vas bylo taky zemetreseni? ci co se to delo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:45
- Nahlásit
Fifi
držte se všichni...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
Jelitkem. Tos nekde spala s nim sama, nebo s partou? Bych se po*rala strachy.
no v tom místě se nás zrovna sešlo víc lidí takže jsme spali 4 a o kousek dál další dvě a dalších X..takže v poho
a dííík
Fifi
U vas bylo taky zemetreseni? ci co se to delo?
tak trošku nám spadla stoletá kůlnička...propadal se strop a bylo to nebezpečné že to spadne celé tak jsme to museli neplánovaně shodit..chtěli jsme až tak za dva roky... no ale už to tak nešlo nechtěli jsme aby nám to někomu spadlo na hlavu. Ale v pátek už suť odvezli tak je tu jen velkodíra a spousta žulovýho kamení...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:51
- Nahlásit
Fajka
propadal se strop a bylo to nebezpečné
Aha, tak to jste si museli dobre maknout.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 18:57
- Nahlásit
Fifi
Aha, tak to jste si museli dobre maknout
no naštěstí jen minulej víkend když jsme vystěhovávali z jedný půlky věci a z druhý dřevo na topení..bo v pátek v poledne nám řekli že zedníci příjdou v pondělí v sedum..to mě málem šlehlo, jsem se celej víkend fakt nezastavila než jsme to vystěhovali..ale bourání naštěstí dělali zedníci... takže to je pohoda...suť naložil bagr... kdyby jsme to měli dělat my tak by jsme to dělali půl roku a to fakt nejde...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
tutaj máte fotky...
http://fajka.rajce.idnes.cz/LONG_Krusne_hory_93_km
když jsme bloudili a zrovna sem měla krizi...tak jsme v lese potkali tohle, sem si představovala jak si tam lehnu a vobrůstá mě mech
Memento zbloudilého trekaře z předchozích ročníků.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:26
- Nahlásit
Fifi hezky a jasně napsané (a hlavně napozorované). K tomu odchodu člena smečky jsem si na něco vzpomněla. Jedna starší dáma (dávala mi "školení" o psech tak před dvaceti lety při náhodných setkáních v lesoparku) - majitelka psí smečky mi říkala, že vždy nechává psa uspat veterinářem doma a nechá ostatní potom poměrně dlouho "s mrtvolkou". že prý pochopí, přijmou realitu a nehledají. Nevím...
Fajka mákli jste si
Denyk - zapiš si termín 4. až 7. června... Můžeš dorazit na další mejdan s tygrem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:34
- Nahlásit
Fajka krásné fotky. Ta předposlední vypadá jak týrání nebohého psíka, kterého vlečeš do cíle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:38
- Nahlásit
vero
na rajce cihnu
fajka
ses skvela
doctu vas pozdej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:40
- Nahlásit
Fajka
Memento zbloudilého trekaře z předchozích ročníků.
Si me rozesmala. Dik. A krasny fotos, tesim se u tebe na zase krasne psanou reprtaz.
Xerxová
a nechá ostatní potom poměrně dlouho "s mrtvolkou". že prý pochopí, přijmou realitu a nehledají.
Tak nevim teda. Ja tentokrat volila po zkusenostech s Dorotou veterinu. Kam Ag chodila rada, zadnej stres, nemela ho ani predem, jelo se proste na vysetreni. Pani doktorka byla moc mila, zpocatku az moc, nez pochopila, ze s matheou jsme drobatko morbidni straceny a nakou pietu predem neuznavame, ze nebude slzavy tam udoli, ale proste klidna atmosfera z nasi strany. Doslo pak i na smich, furu paradoxnich situaci a hlasek... Stres by to byl vetsi pro ty dve, kdyby se to konalo zase tady doma. Po prijezdu patecnim putovala Ag do chladu kulny, cuby ji cejtily, ale rozhodne sem jim ji nenechala zkoumat. To by me fakt ani nenapadlo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:46
- Nahlásit
Fajka
krásný fotky, jak si jelito užívá ten sníh a vodu, ale ty větrníky jsou teda děsný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:48
- Nahlásit
Xerxová
Ta předposlední vypadá jak týrání nebohého psíka, kterého vlečeš do cíle
já vím vím ale to bylo do cíle ještě 10 kiláků to bych ho uvláčela to fakt néé on šel po svých ..
Ale on tohle dělá furt už třeba na druhém třetím kilometru , příště Vám to fakt vyfotim od začátku treku..a bude 150 fotek jen toho jak hází zádíčka
Fifi
Si me rozesmala. Dik.
jéé, to jsem ráda
Díky ! Report bude určitě
cernej caj
dík
já du venčit..sem se dlouho nikde neprocházela tak jdem ven
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 19:59
- Nahlásit
Fifi to neměl být žádný návod či doporučení... Jen jsem si na to teď vzpomněla, jak se o tom odchodu člena smečky mluví. Tenkrát mě to trochu zaskočilo - nevěděla jsem, jak reagovat a ona to s takovým klidem a jako jasnou záležitost vyprávěla...
Zítra je to rok, co jsem držela klepající se černé stvořeníčko poprvé v náručí. Měl 17 kilo, drobeček hubený... To byla hurá akce. Přes celou Evropu pro mazla na chození po výletech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 20:02
- Nahlásit
Xerxová
Zítra je to rok, co jsem držela klepající se černé stvořeníčko poprvé v náručí. Měl 17 kilo, drobeček hubený...
To to leti. Z drobecka Drob. Ci Drobek?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 20:10
- Nahlásit
Fifi zatím je to Drobek. Jsou mu vidět žebra. Zmohutněl zatím přes hrudník, ale Drob z něj bude myslím tak za půl roku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 20:26
- Nahlásit
Xerxová
Drob z něj bude myslím tak za půl roku
Takže pak u kuřete s droby dostane čověk kuře a několik Najtíků? Děsivá představa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 20:34
- Nahlásit
hele - první fotky z cesty domůůůů
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2015 20:37
- Nahlásit
Xerxová