| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 13:28
- Nahlásit
kachna_ eee tak at je brzo lip cernej caj tak ja normalne taky tyhle nausnice nenosim . Mam doma ale ta mala pirka ze sojky s temi modrymi prouzky ty by byly docela decentni . Lehnout si jdu ted v pondeli si to nemuzu dovolit musim dodelat podklady pro vyplaty. A v utery musim na ultrazvuk kvuli tomu myomu. Oni jsou tam totiz ti mudri tak blbe ze se jich tam strida 5kazdy den jeden a moje mudra je tam v utery. Nic moc kdyz ma cek neco akutniho tak stejne musi k jinemu...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 13:37
- Nahlásit
Mathea ach jo to me moc mrzi s Joli PetraK ale to neee to je silenost! Tuhle radu na koutek urco nevyzkousim bleee . No nic musim aspon na chvili s pizlou ven...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 14:06
- Nahlásit
Mathea
Joli je stale nezvestna Ale jakoze ani zadny info od nekoho
achjo bych řekla, že se někde schovává a nevystrčí čumák a jak je malá, tak se snadno přehlédne. Snad už brzo bude v pohodě doma.
A je to ta samá, co minule?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 15:07
- Nahlásit
denyk
ja nemuzu nosit zadny pac levna bizu
tak snad o vikendu vylezis a bude lip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 16:04
- Nahlásit
uffff - dali jsme si okruh kolem Mácháče - z hráze Břehyňského rybníka zase na hráz... 17 kiláčků. Night si to užíval - bylo to rovinaté, nenáročné - jen toho ledu bylo místy dost. Hezké pohledy na Bezděz, kopce kolem, volavky, i to, že je Mácháč vypuštěný je zajímavé - dlouho jsme šli místo po zmrzlém chodníku podél rákosin "rybníkem". Pro Nighta kilometrově nejdelší výlet (časově ne), ale tvářil se zcela živě a neunaveně. Teď ale spinká
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 16:34
- Nahlásit
Mně už hrabe. Poprvé snáší Adam klid výrazně líp než já
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 17:28
- Nahlásit
birma
Neni, posledne to byla Meggie, kterou osobne neznam. S Joli jsme byli na tom pincavim srazu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 17:32
- Nahlásit
Mathea
Neni, posledne to byla Meggie
aha rozhodně maj Arnoští sestřičky pekelnou smůlu na tohle, tak jen aby se Joli už rychle našla, přecijen je dost lezavo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 18:19
- Nahlásit
Xerxová
to zni jako skvelej vylet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 19:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Na Okoř je cééésta, jako žádná z měěěsta, vroubená je stroomama, stroooma-ma.
Půjčili jsme si Ajšadlo a měli jsme pěknou ohaří smečku, dali si okruh kolem Okoře a bylo fajn. Dva kreténi, neboli Štajnidlo a Ajšadlo, se honili jak pitomí, Bubi si vykračovala. Pséky byli vzorno-vzorní (dobře, tak úplně vzorno-vzorní nebyli, páč nejdřív jsem musela ohulákat Ajšadlo u houna a pak o km dál, si chtěl Štajn vzít příklad z Ajšadla a hulákala jsem znova , ale jinak cajk a vzornopsi),a............
SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
a zítra radíme do UNHOŠTĚĚĚĚ!
Xerxová
tady taky místy zaledováno. Bubi - nebo to byla Ajša?? vytvořila pěknou piruetku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 19:50
- Nahlásit
koukám tady je to samej marod, tak se všichni brzy uzdravte
Darenka
zánět, doufám, že nedopadneš jako já loni, že se mi to xkrát po tejdnech vždycky vrátilo, pokoj mám až od tý doby, co mi to proplachovali dvě hodiny nějakou tryskou a důkladně zacementovali, za ty prachy co to stálo to stálo jdu teď ve středu, by mi měli dělat korunku na to, tak uvidím, ale zase budu mít volnej den, tak to snad přežiju .D
Mathea
jsem to sdílela na fb, ale tam odtud nikoho neznám
tak snad se brzy najde, předpokládám, že útulky, veti a obecní úřady vědí?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 19:51
- Nahlásit
PetraK
jéééé to jste si to museli užít suprově
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 19:55
- Nahlásit
Maya
Hele nevim, ale myslim si, ze delaj maximum, majitelka je slusna pejskarka (ackoli ja bych proste takhle maly stvoreni jen na obojku nemela, kor kolem Silvestra ) a urcite dostali spoustu rad a pomoci od Dogpointaku.. Ono je u ni ale dost nepravdepodobny, ze by se nechala odlapit od cizejch, fakt jsou to bojinci.. Arnost na tom byl ze sestricek od zacatku nejlip a stejne jsem si u nej v podstate jista, ze by v takovy situaci pred cizima zdrhal..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 19:59
- Nahlásit
Mathea
maly stvoreni jen na obojku nemela, kor kolem Silvestra
no to jsem si říkala taky , že kdyby byla na postroji, zvlášť, když jsou to plašani, nestane se to. Snad se najde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:03
- Nahlásit
birma
jéééé to jste si to museli užít suprově
bylo to moc fajn, oni všichni fungujou dobře, můžou pěkně hezky v jednom kufru cestovati, takže pohodička. Bubi a Ajšadlo jezdily už loni spolu, říkala jsem si, jestli teď, když přišel Štajník, nebudou nějaký dohady, ale dobrý. Takže jí můžem brát klidně s námi dál. Ten okruh je fajn, nejdřív jde člověk polema, pak lesem a podél potoka. Což pochopitelně Štajnidlo využil k ráchání se a následně téměř projel šlajsnu . Dobrý bylo, když jsme v půlce potkali maníka s rtw.......... bez vodítka, držel psa na obojku zapíchnutej...... volal, že nemá vodítko . Tak jsem nadirigovala všechny tři mimo cestu a že ho necháme přejít. Šel celou cestu ho držel za obojek, pes táhnul. Když byl na naší úrovni psa pustil a zavelel, ať jde do předu.......... ořval ho to jo, ale chvíli ve mě bylo stažíno teda. Proč to neudělal až za námi, když ten pes to skorem neustál, nechápu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:11
- Nahlásit
PetraK dneska Night měl jediný problém - ledovou lávku. Kus šel, a když to začalo hodně klouzat, ulehnul a že dál nejde. Taková ta klepající se pasivita. Násilím jsem ho posunula ke kraji lávky, kde bylo lehce odtáto - a on se postavil - a zdrhnul zpátky na původní břeh. Došla jsem si pro něj, připla na vodítko a hezky při okraji ho převedla na druhou stranu. Už nebojoval, věděl, že musí a že to opatrně jde... Jinak perfektně reagoval na všechna přivolání, žádná potíž.
Jo a před chvilkou u nás zazvonila Týna a přivezla Najtovi kbelík jeleních (ne moc obraných) kostí. Takže zítra vařím zvěřinu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:12
- Nahlásit
Xerxová
a když to začalo hodně klouzat, ulehnul a že dál nejde.
pipi malinkatej nebohej a nakonec šikovnej!! že mu přeju zítra dobrou chuť
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:17
- Nahlásit
PetraK
následně téměř projel šlajsnu
Proč to neudělal až za námi, když ten pes to skorem neustál, nechápu.
protože bezmozek?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:21
- Nahlásit
birma
byl ftipnej, jak se zuby nehty držel břehu , je blbej, nemá tam lézt.
ano, pán byl nejspíš bezmozek. Mi je celkem fučik, jestli ten pes chtěl k nám si hrát, nebo nehrát, příjemný to není, když člověk musí počítat s čímkoliv. Navíc jedna stará fena, jedna půjčená fena a jedno pološtěně. Fajn, že naši psi zůstali a nehli se.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:22
- Nahlásit
PetraK ta malinkatá pipi má skoro 70 kilo... To nedají ani ty "tvoje" tři vižly dohromady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:24
- Nahlásit
ešivá von není trošánek to.... dement:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:25
- Nahlásit
Xerxová
To nedají ani ty "tvoje" tři vižly dohromady
se nevytahuj! sedumdesátku ešče nemá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:31
- Nahlásit
PetraK
ešivá von není trošánek to.... dement
ešivá von spíš neni baskerville, když mu tak svítí oko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 20:47
- Nahlásit
vybírám teď fotky z prosince do článku na Zvířetník a zrovna si říkám, proč to moje psisko vypadá tak často jek dement... Jsem ráda, že není jedinej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 21:07
- Nahlásit
PetraK
to je skvela fotka
vychovavas si hacka?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 21:17
- Nahlásit
http://www.drporkert.com/dogy/images/Night/0115/in dex.html - je lednový týdeníček Najta s řadou fotek z Besedic i Mácháče
dnešní fota:
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 21:41
- Nahlásit
Xerxová
on je tak nádherně elegantní <3
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 21:41
- Nahlásit
Bry kacer, temer cely den jsem prospala krome prochajdy s Buki. Posledni zachrana caj se slivovci taky nepomohla, naopak je mi hur ku*va drat ja tohle tak nesnasim. Zitra dopo mi aspon to moje pero usaty kamaradsky vezme Buki ven. PetraK ale tak tohle me fakt dostalo Rumicek dementicek muheheeee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vyletnikum zavidim, ja sem jak bacena po kebuli a spaly sme a spaly..
denyk
Chorobo, at je ti lip teda!
A nechcete nekdo libeznicka, takovyho skritka surikatiho drobouckyho?
Fotos od mathey, jak jinak, umi to, zkratka, umi...
Jo a Barunka ma par novych fotos cerstvych, kraslice jedna.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:11
- Nahlásit
Fifi jedytky to je stetinka krasna skritkovata .
|