Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:55
- Nahlásit

chybí jim kafe?
s tim jediným maj smůlu, páč PPL nejezdí
takže otravujou s čimkoliv jiným ... ale ani ne zákazníci, jako ta hrstka kolegů, která nemá dovolenou.
zato jsem se dozvěděla, že v pátek 2.1. bude z našeho oddělení + účtárny v práce celých 3 člověků z 10 - já mezi nima samo tak snad bude aspoň v pátek klid

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:58
- Nahlásit

Haske silvestrofske dopo, tak jsem jeste zde. Dali jsme si vcera takovy predsilvestr trochen dovalila jsem v jednu . Kamoska jela na nocni a jeji chytrolin synecek co s nama sedel v putyque si zabiiiil klice doma tak nemel kde haji. Tak nasel azyl u me. Prisel ve tri a ukradl mi slona, had jeden . U nas zatazeno asik bude snehakovat. S Buki uz po prochaazce ted si dame 20 pak jeste vyrazime ven a v 16hod. tradaaa. Ja blbka pocmarala flasu se slivovici, pripevnila jsem na ni zluty balonek se smajlikem a obarvila jsem ji potravinarskou barvou na voranzovo. Fsak at jsme stylovy, ne ? . Fajkisova moc hasky photos z lyzovacky. PetraK nocni prochazky zavidim u nas se to moc neda pac nekteri vietnamsti spolubydlici proste v noci vypousti psy aby se probehli . Psi samo nejsou zvykli ani na ostatni zvirata ani na lidi....tusim brzkej problem. A petardy tu valej od vcera ach jo . Jesteze Bukisovi tohle nevadi.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 12:19
- Nahlásit

komupak chybí doma nový ohař? nehlaste se všichni

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 12:24
- Nahlásit

birma
mazala bych asi lékařskou vazelínou
no joo tu nemám doma a do města se mě nechce to až někam pojedu tak teda koupim ale sádlo to by jelito dopadlo podobně jako Adámek

zkusit teda jak píše čaj něco co není moc vodnatý ale hodně mastný možná niveu mrknu co najdu a prubnem to.
Hledala sem ted něco na netu a víte že psům se nemaj v zimě mejt tlapky teplou vodou? jen studenou.
naštěstí u nás sůl není tak tohle neřešim skoro vůbec.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 12:26
- Nahlásit

birma
komupak chybí doma nový ohař? nehlaste se všichni

no ta je ale pěknááá

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 12:33
- Nahlásit

Fajka
ještě někdo psal, že to maže olejem, to můžeš třeba taky zkusit
víte že psům se nemaj v zimě mejt tlapky teplou vodou? jen studenou
zajímavý

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 13:54
- Nahlásit

a ještě Adam dostane novej hmoustací polštářek, současnej je už nutno vyprat, protože milionkrát oslintaná látka ztvrdla skoro na plech

Darenka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 15:12
- Nahlásit

birma
Snad se pro tu ohaří krasavici najde brzy vhodný páník.

Tak nevím, nevím......Mám tlak pod spodními stoličkami a při pohledu do zrcadla jsem zjistila, že Marfušu z Mrazíka při louskání ořechů asi do večera doženu. Zatím mám otok na tváři tak na půl vlašskýho ořechu. Zatím jen tlak, žádná větší bolest. To jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí. Zubní pohotovost u nás není.....

Tak zatííííím pá, pá......

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 15:17
- Nahlásit

už to tu začíná práskat, ještě chvíli počkám a půjdu vyvenčit a pak až asi s dostatečnym odstupem po půlnoci

Darenka
Zatím mám otok na tváři tak na půl vlašskýho ořechu. Zatím jen tlak, žádná větší bolest. To jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí.
zkus žvýkat hřebíček (jako to koření, železářství nesháněj), na problémy v puse je prej skvělej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 15:54
- Nahlásit

birma
na problémy v puse je prej skvělej.
je, ale nesmíš si o něj rozdrásat dáseň. Myslím, že lepší je vylisovat z toho olej a tím si to potřít. A jestli je to "jenom" hnisavej váček, tak ten jde propíchnout. Sice jako fakt bolavě, ale jde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 16:43
- Nahlásit

Preju vsem, aby ten nadchazejici rok byl ve znameni pohody, uspechu a predevsim zdravi.
Pani Schilteova moc zdravi, veci predany, mathea nafotila jednu takovou cudlinku mrnavou libeznou.
Prijela jsem akorat, abych stihla vyvenkat pred petardama, uz to zacina. Chjo.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 17:00
- Nahlásit

u nás už střílej jak divý, Adam překvapivě nehnul ani brvou, děti na pekáči jsou prej zajímavější, taky sníh a stopy je zajímavější, panička s vařenym jazykem je zajímavější...
A už dostal novýho chmountáka a ještě má slíbený nový botičky softshelový, protože tyhle kupovaný jsou šílený, furt se otáčej, lezou... tak budou domácí na míru

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 17:56
- Nahlásit

U nás je pořád ještě tichoučko

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:09
- Nahlásit

tady je slyšet taky střílení už dost dlouho - vše z dálky, soused se vytasí snad jen o půlnoci. Apině to nevadí, už bydlí v obýváku a dělá, že tam vůbec není. terez je to fuk a chrápe venku ...
tak si ten poslední den v roce užijte, jak chcete - nás oslavy nijak neberou ...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:10
- Nahlásit

Fajka
hodně ostříhat tlapky, nejen mezi polštářkama, ale i zvrchu, aby chlupy nepřečuhovaly a jinak prodávaj psí krémiky přímo na to
kachna_
u nás taky ticho, naštěstí to bouchá tak jen půl hoďky po půlnoci, vloni Dorin prvně na to štěkal, tak uvidím co letos, hluchoně Kima naštěstí řešit nemásím

A jinak všem hezkýho silvestra i novej rok a moc se nevožerte, víte, že jak na Novej rok tak po celej rok

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:15
- Nahlásit

Všem přejeme všecko nejlepší a hodně zdraví do nového roku za celou smečku Fajkýšovic.
Ať se vám splní všechna přání, ať se naplní všechny vaše sny a touhy a hlavně nezapomínejte, že "vlíst na záda" s nadšením a radostí může umět jen jediný tvor na světě ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:25
- Nahlásit

Fajka
že "vlíst na záda" s nadšením a radostí může umět jen jediný tvor na světě ...
Pekny.
Jo a k tem tapkam, perdele to mivaj taky. Fakt pomuze chlupy vystrihat, mezi polstarkama a i kolem packy, zakratit. A ideal je vazelina, ci i olej stolni, jen drobatko mezi polstarky.

Tady praska prubezne neco, cuby se nebojej, spis Kremyl ma opacnej problem a chtel by litat venku a rvat a jecet a chytit ty bouchaci svetelny svinaky. Ag to je s vekem drobek neprijemny, ta si lehne vedle stolu a je spokojena. Je mi lito vsech zvirat, ktery tohle nedavaj, nejen domacich.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:27
- Nahlásit

Fajka
super pf

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:34
- Nahlásit

Fifi
Fakt pomuze chlupy vystrihat, mezi polstarkama a i kolem packy, zakratit
to máme ale furt to jaksi nestačí, musím tu vazelínu nějakou sehnat a namastit teda něčim

Tady praska prubezne neco
tady práskaj už od setmění ze všech stran, ani venčení s Fájou nebylo v tichu a to byla venku jen 10 minut, hodila boobika, smyka otočka a frrrrr domu !

Maya
super pf
se nám podařilo vytáhnout čífa na silvestovskou vychajdu tak nám to konečně blejsknul

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:49
- Nahlásit

Fajka
se nám podařilo vytáhnout čífa na silvestovskou vychajdu tak nám to konečně blejsknul
Vypada Jelito moc dulezite. Ja jsem si predstavila Kremylka na svych zadech... to bych byla asi na ctyrech.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 18:54
- Nahlásit

Máme pár měsíců nový sousedky, takový holky mladý, občas trochu hlučnější (už jsem jim kazila jednu párty, když ve 4 ráno dunělo barákem rádio tak, že jsem hledala u sebe v pokoji, kde to vypnout) a ty teď začínaj dělat haló na chodbě a Adam zrovna dneska dospěl k tomu, že chodba je vlastně taky naše a tak je třeba tam všechen brajgl rázně zatrhnout

Fajka
Krásný pfko

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:02
- Nahlásit

Majne líbe Kindr!!!!

zde jeden Rrrrrrrrrrrrrrramštajn přípiteček /na rok se nekoukejte, ten je nepodstatnej /

VŠEM VŠEM VŠEM VŠEM PŘEJU NEJEN HÁSKÝHO SILVOUŠE, ALE HLAVNĚ MAJNE LÍBE KINDR VÁM FŠEM PŘEJEME HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A FŮRU POHODOVÝCH DNÍ, KTERÝ DOKÁŽOU PŘEVÁLCOVAT TY NE ÚPLNĚ POHODOVÝ

no a jde se slavit:

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:03
- Nahlásit

Fajka

KECÁŠ?? ŽE JE MU ŠPATNĚ, ŽE JE NEMOCNEJ, NENI MOŽNÝ, ŽE JE VENKU, KDYŽ MY JSME V PRAZE!!!

mimochodem dobrá fotečka, žižkovní jste!!

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:37
- Nahlásit

od 8 máte na čt art zas ty Bídníky z Londýna, učinkují hvězdy

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Vypada Jelito moc dulezite.
asi na patnáctej pokus

Ja jsem si predstavila Kremylka na svych zadech... to bych byla asi na ctyrech.
ale to by taky nebylo marný

PetraK
na rok se nekoukejte, ten je nepodstatnej
mě letos do práce taky přišlo pfko 2014

KECÁŠ?? ŽE JE MU ŠPATNĚ, ŽE JE NEMOCNEJ, NENI MOŽNÝ, ŽE JE VENKU, KDYŽ MY JSME V PRAZE
není ale asi bude bo byla zimninkáááá

bože tu je to tak v Lipové a nebo na frontě

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:39
- Nahlásit

birma
tak pusť Adama na tu chodbu a bude klid
PetraK
u vás chlastaj i psi? vochranáře na vás

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:46
- Nahlásit

Fajka
ale to by taky nebylo marný
já si nedovedu představit ani Kima na zádech a to tipuju neváží o moc víc než jelito

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 19:52
- Nahlásit

užijte si Silvestra

Dneska jsme byli ve skalním městě (Kalich a Chléviště) , Night zvládal uklouzané zasněžené schody a lávky... pohodička pohoda.

Teď chvíli žebral, ale už padnul na koberec a běhá ze spaní

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 21:14
- Nahlásit

Teď nám stříleli ve vnitrobloku, rány jak kráva a Adam se šel dívat k balkonovejm dveřím, co je to za světýlka

PetraK
Vám taky spoustu radosti (hlavně tý zrzavý)

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2014 21:52
- Nahlásit

Všem Vám přeji krásný, šťastný a hlavně láskyplný nový rok, splnění všech přání a doufám, že se zde budu vyskytovat častěji ....

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání