Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 19:22
- Nahlásit

Štajnidlo právě pokouší Bubitku, ešivá by se neprala.... neprala prej. Musí hlídat tác s cukrovím. Má nějakej záchvat na sladký . tak tu ten vůl lítá s krabičkou od sýra

Xerxová
tak že to nakonec s tou výchovou taky dobře dopadne.

ježíš, to víš že jo?? proč by nedopadlo?? On je milášek. Je to prostě jen velký, veeeeliký ščenátko.

Tady právě střílí snad víc než včera...

no, vždycky někdo má ještě zásobičku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 19:46
- Nahlásit

Stajn v novem roce.
Hele, lidi, vemte si nekdo ty dve cubky ze skrivan, ja nevim, esli me vic dostala nezna slechticna amkokri nebo totalni cuza (to je materijal, v dobrym slova smyslu) zarlivacka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 19:57
- Nahlásit

Fifi

ofšem čůza je dokonalá!! ten výraz, gezicht, výraz má stejnej jako ten náš spratek! Kdyby byl dům!!

Jak dopadlo petardování? Pocvičili jste?
Myslím, že mám pro Bubi pamlsky nejdokonalejší hodnoty!! Vanilkový rohlíčky bez cukru!! Díky nim se naučila lézt přední částí těla na židlu. Hm a tetkon by byla furt kde? Na židli

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:01
- Nahlásit

U nás se dneska střílí míň za to větší šlehy. Jedna nás chytla venku a mě zalehly uši, Adama to vystrašilo, ale naštěstí nijak extrémně. Už aby skončili.

Fifi
Tyjo teď mi Dorinka na poslední fotce připomněla kraťandu

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,
už at jdou s těma petardama doprd...
Fajfka už toho má fakt plný brejle a ani nechtěla dneska jít ven Nejhorší kolem půlnoci se mě protřepala v náručí a celou dobu se tiskla což ona normálně nedělá...

Jelito jakž takž dobrý.

Fifi
, esli me vic dostala nezna slechticna amkokri

ježíííííííííííííííš, já už na ní koukala xkrát je strašně podobná mýmu prvnímu psisku a věř že kdyby to šlo tak si jí vemu, šla by totiž velikostně a temperamentem k jelítkuuu

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:08
- Nahlásit

PetraK
Jak dopadlo petardování? Pocvičili jste?
Ale jo, docela v klidu to bylo, jen sem byla asi zbytecne zla na vedlezdejsi, sem cekala, ze zase budou vedle baraku palit x salv, tak sem jim po prvni poprala stastnej novej rok a esli by s tim nemohli jit kousek dal... a ono to bylo cely. Cuby v pohode, ony se fakt nebojej. Nejvic mlask prej byly obrany zbytky kapra po novohradsku. A dneska sme se prijemne protaply v mlze, ze by se dala krajet. Ktera tak nejak i tlumi ty prubezny petardy.
Díky nim se naučila lézt přední částí těla na židlu. Hm a tetkon by byla furt kde? Na židli
Toz Stajn na lavici furt, co by ona ne na zidli? Blby triky je ucis, pani.
birma
Dorinka na poslední fotce připomněla kraťandu
Jop, oni maj ty segry obe takovej rypak ala kratanda ci malinak, sosaky. Ale fakt matros uzasnej zvireci. Jen tu by ji cubky zabily.
U nás se dneska střílí míň za to větší šlehy. Jedna nás chytla venku a mě zalehly uši, Adama to vystrašilo, ale naštěstí nijak extrémně. Už aby skončili.
Fujho. Jak rikas, uz aby to ustalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:13
- Nahlásit

Fajka

Fajfka už toho má fakt plný brejle a ani nechtěla dneska jít ven

chůdě malý!! podrbni jí. Já byla překvapená Bubicí, nejdřív že nejde nikam, ať táhneme sami a když jsme se vrátili, tak šup, honem utykalááá ven a chtěla jít blbka do sídláku, což se mi podařilo jí- horko těžko (páč byla v ten moment převlečena za buldoga a velmi tvrdohlavě si stála za svým, někdy by jí člověk ubezdušil ) - jí rozmluvit. Tak jsme courali u nás za domama, kde mám přehled,co se děje. Když jsme došly dom a já šla se sklem ke kontíkům, tak že jde ešče taky ven .

Jelito jakž takž dobrý.

aspoň že tak. No já jsem ráda, jak to oba zvládli, Bubi teda odmítla jít ven, Brtnik ji ve dvě vytáhnul a stejnak se nevyčůrala, trubka, pak v pět ráno nechtěla jít taky, to šel jen Rumík.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:13
- Nahlásit

Fajka
Fajfka už toho má fakt plný brejle a ani nechtěla dneska jít ven Nejhorší kolem půlnoci se mě protřepala v náručí a celou dobu se tiskla což ona normálně nedělá...
Jelito jakž takž dobrý.

To je strasny, kdyz to psiska takhle nesou, Babofka v naruci..
o to vic vzrusta v cloveka ta negativni energie vuci lidem, co to prskaj a strilej.
a věř že kdyby to šlo tak si jí vemu, šla by totiž velikostně a temperamentem k jelítkuuu
Tu by Fajfka nedala, je to fakt element. Ale je pravda, ze s Jelitem by si moc asi rozumeli. A njn, kdyz to nejde, tak to nejde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:15
- Nahlásit

Fifi

a ono to bylo cely

mě to štve čím dál víc, lidi si vůbec neuvědomí, co to dělá se zvířaty obecně, copak psi a kočky co jsou doma, je to blbý, ale mají aspoň nějaký zázemí, ale co zvěř venku? ptáci?? Vždyť to v tu půlnoc musí být k zešílení.

kurnik jak mám psát, když ten jemen se mi sápe na klín aby mohl zvonit na zvoneček?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:16
- Nahlásit

Fifi
Ale fakt matros uzasnej zvireci. Jen tu by ji cubky zabily
Z ní to úpllně čiší. Snad budou co nejdřív podmínky, aby se mohla psí část rodiny rozrůst o podobný zvířátko

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:19
- Nahlásit

PetraK
když ten jemen se mi sápe na klín aby mohl zvonit na zvoneček?
Proc ma zvonit na zvonecek tobe na kline? Samy broskvoviny je ucis, fakt.
ale co zvěř venku? ptáci??
No tak ty pipiny ve meste musej na to bejt asi slechteny, aby to zvladly? Na vesnicich maj kam uletet. Horsi treba kone nekde ve vybehu na pastevku a vubec. Ja uznavam, sem petardovej nepritel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:19
- Nahlásit

Fifi
Blby triky je ucis, pani

já vim, ale když ....je mi jí líto, on se vysápe na sesli a sedí ftipně jako kralevic a ona kouká, tak... musim no. Teda nemusim, já vim, ale musela bys jí vidět bábrdlinku.
Jehehéé, dostal do držky hošikus!

Prima, že sis prochajdu užila,oitřebuješ to.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:20
- Nahlásit

birma
Snad budou co nejdřív podmínky, aby se mohla psí část rodiny rozrůst o podobný zvířátko
No nevim, k tem dvema Honzovym by to nebyl vhodnej vzorek. Z ty by i tobe staly vlasy na hlave. Zadnej takovej klidek jak s Adamitou, nebo jak to popsat, zivociiich proste.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:21
- Nahlásit

Fifi

Proc ma zvonit na zvonecek tobe na kline? Samy broskvoviny je ucis, fakt.

nikoliv, to jest jeho vlastní invence. Když sedím tu u počítadla, tak vždycky mi leze na klín. A mám tu vázu s větvema. ozdobenejma, visí tu zvoneček a je prej ftipný na něj zvonit

musej na to bejt asi slechteny, aby to zvladly?

to hejno drozdů dneska moc nevypadalo, že by bylo šlechtěný a že to zvládlo :-/. bylo mi jich líto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:22
- Nahlásit

Fifi
nebo jak to popsat, zivociiich proste.

jo to jí leze z vočisek. Ta by se šikla, k Rumíčkovi!! bože to je hrozná představa

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:24
- Nahlásit

PetraK

chůdě malý!! podrbni jí.

díííky vyřídím, bábovce bábovatý...

Ale je fakt, jen díky jelitu se mě daří jí dostat ven na nejnutnější vyvenčení, sama bez něj by nešla vůbec, s ním je schopná i vyjít ven když práskaj a dojde tak půl kyláku vykoná to nejnutnější a jde domu.... mít jen ji tak ji ven nedostanu vůbec.
Blbý je že jídlo nezabírá ač je pažravá jako prase ale todle se zabejčí a NYC

nejdřív že nejde nikam, ať táhneme sami a když jsme se vrátili, tak šup, honem utykalááá ven a chtěla jít blbka do sídláku, což se mi podařilo jí- horko těžko (páč byla v ten moment převlečena za buldoga a velmi tvrdohlavě si stála za svým, někdy by jí člověk ubezdušil ) - jí rozmluvit
no joo ženský ty maj svou hlavu
aspoň že ty kuci jdou kam čék ukáže

Fifi
to vic vzrusta v cloveka ta negativni energie vuci lidem, co to prskaj a strilej
jo přesně

Tu by Fajfka nedala, je to fakt element
no to je mě jasný

Ale je pravda, ze s Jelitem by si moc asi rozumeli. A njn, kdyz to nejde, tak to nejde.
no právě, že si myslím že tydle dva temperamenty by k sobě šly... a k tomu jsou kokříci moji oblíbenci , velikost a temperament tak akorát ...tak až někdy jednou...... věřím že si tahle kráska brzo někoho omotá kolem tlapky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:28
- Nahlásit

Fajka
a k tomu jsou kokříci moji oblíbenci , velikost a temperament tak akorát ...tak až někdy jednou...
Ja to zmotala, ja myslela, ze myslis taky tu cuzu silenou. No kraska snad si omota kolem packy, fakt jemny a decentni zvizatko. Libezny.
Ale je fakt, jen díky jelitu se mě daří jí dostat ven na nejnutnější vyvenčení, sama bez něj by nešla vůbec, s ním je schopná i vyjít ven když práskaj a dojde tak půl kyláku vykoná to nejnutnější a jde domu.... mít jen ji tak ji ven nedostanu vůbec.
To je na jednu stranu super, ze ji Jelito udela takovou toporu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:35
- Nahlásit

Fifi
Ja to zmotala, ja myslela, ze myslis taky tu cuzu silenou
nééééééééé tu néééééééééééééé já myslím tu dáááámu líbeznou zlatoooooou

tamtu néééé tu s radostí bych přenechala šílencům jinem co chtěj spáchat samovraždu

fakt jemny a decentni zvizatko. Libezny.
noooo ani mě to nepiš !! něco takovýho bych si k paku jelitooznímu jednou přála

To je na jednu stranu super, ze ji Jelito udela takovou toporu.
jo, ona se jako furt tváří že ho nepotřebujé, že je jí spíš na obtíž a pak v takovýhlech vypjatých chvílích vidíš jak jde vedle něj a tiskne se ona k němu tělo na tělo a najednou zjištuješ, že pro ní znamená víc než jen to votravný jelito

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:50 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
noooo ani mě to nepiš !!
Kdyz ja musim... znas to tam, aby nas lita zver nesezrala, piskoty. Hovada nektery by ti urvaly ve smecce ruku, tyhle kraslici pekne prstama k rypacku a tak jemny prevzeti neznam ani u svejch. Zadnej hlod pres prsty, nehty, zadny hovado hamtavy, dama i ve smecce...
jo, ona se jako furt tváří že ho nepotřebujé, že je jí spíš na obtíž a pak v takovýhlech vypjatých chvílích vidíš jak jde vedle něj a tiskne se ona k němu tělo na tělo a najednou zjištuješ, že pro ní znamená víc než jen to votravný jelito
To furt rikam, ze dva psi jedine. Jsou veci, ktery clovek nemuze nahradit.
Coz je presne edit jeste vec, ktera funga i pri uzdravovani, nejakym pooperacnim. Ta psi spolecnost, zajety ritualy, krmeni a vubec. Krasa, ze se bledemodra pruhata takhle umi napojit na Jelitko, byt jen v casech praskacich. Ale vlastne ne, dyk ty fotky, co davas prubezne, jak kravnou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:51
- Nahlásit

Fajka

Ale je fakt, jen díky jelitu se mě daří jí dostat ven na nejnutnější vyvenčen

tak to Bubi na tohle peče, musí chtít vona, jinak nula, zero, prt
dneska jsme tu potkali známou porcelánku - panička neštastná, že s ní chodí už hodinu a fena tak ve stresu, že se nevyčůrá

no joo ženský ty maj svou hlavu

hrozná megera!!!!! šly jsme ven a prej zadním vchodem ven NEJDU!! a nešla

tu s radostí bych přenechala šílencům jinem co chtěj spáchat samovraždu

šla bych do ní hned!! líbí se mi mocmocmoc

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 20:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
tyhle kraslici pekne prstama k rypacku a tam jemny prevzeti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach .....

To furt rikam, ze dva psi jedine. Jsou veci, ktery clovek nemuze nahradit
jo souhlas naprostej !

PetraK
panička neštastná, že s ní chodí už hodinu a fena tak ve stresu, že se nevyčůrá
znám to znám

hrozná megera!!!!! šly jsme ven a prej zadním vchodem ven NEJDU!! a nešla
voe tak to se holky dneska domluvily, páč Fajfka zase domu odmítala jít zahradou jedině předníma dveřma a nikdy jinak !
Já bez klíčů, číf v dílně, naši televizi na hlas tak že neslyšeli zvonek... taky mě málem kleplo

šla bych do ní hned!! líbí se mi mocmocmoc
jo joo to je mě jasný že šílencůch sebevražedných je tady dost

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 21:21
- Nahlásit

Fajka

jedině předníma dveřma a nikdy jinak !

mno podezírám ju sviň zrzavou, že to nebylo ani tak kvůlivá petardám, ale že tam potřebuje zainzerovat

aky mě málem kleplo

nesměju se ti

že šílencůch sebevražedných je tady dost

rumíčkova sestřička:

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 21:40
- Nahlásit

Fifi

prohlížím poněkolikátý její album a fakt mě štve, že to nejde. Byli by skvělá dvojka, sice by nám z nich slezly kožní deriváty, ale sedli by si jak zadel na hrnec.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 21:45
- Nahlásit

PetraK
poněkolikátý její album a fakt mě štve, že to nejde. Byli by skvělá dvojka, sice by nám z nich slezly kožní deriváty, ale sedli by si jak zadel na hrnec.

tak ona by se určo líbila i Najtíkoj

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 21:56
- Nahlásit

PetraK
že ne?
tak když se zejtra připomeneš, tu fotku ti můžu naskenovat
Petr řek, že správná boule musí hořet a nám nehořela...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 22:00
- Nahlásit

Fifi
Z ty by i tobe staly vlasy na hlave. Zadnej takovej klidek jak s Adamitou
Tak to by nebylo špatný, já mám účes furt takovej zplihlej a občas si říkám, že sem Adámka na některý aktivity zklidnila až moc
A Miátko se prej pomalu ale jistě lepší, tak třeba za rok za dva bude ideální čas na nějaký šídlo

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 22:02
- Nahlásit

Ježiš ale Dorinka je krasopes. Ta se líbí i mně a to tyhle normálně moc nemusim.

U nás to letos bylo dost v pohodě. Jenom asi v deset stříleli sousedi a to se teda lekli, tak si zalezli k nám a bylo to. Mamča řikala, že holky byly smutný, ale celkem to zvládly.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 22:07
- Nahlásit

PetraK
fakt mě štve, že to nejde. Byli by skvělá dvojka, sice by nám z nich slezly kožní deriváty, ale sedli by si jak zadel na hrnec.
No hlavne byste meli vy co delat, jeji segra ukoristila pytlicek testovin a chtela si ho odnest, a ne proste, tahle je takova vetsi hajzlikovska, pritom, jak se na nekoho fakt nacucne... sak rozumis.
je mi z toho akorat smutno, bo nemuzu pomoct v tomhle, svina mi trhala rukav, slapala na zada po batohu, nenechalo se to odbejt, urputnice ukrutna... Akorat neco pro mne, kdyby to slo.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 22:09
- Nahlásit

Dneska večer se ztratila Arnoštkova sestra Jolinka

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2015 22:12
- Nahlásit

birma
Smarja, to je ta sama co posledne ci jina?

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání