| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 21:53
- Nahlásit
Jinak u nás mimo dělbuchů omladina puští takový kravál přes bedny, že to chvílema přehluší i ty dělbuchy.... A to tady mám malého na hlídání. Myslím, že to bude moooc pěkná noc ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 22:13
- Nahlásit
dělbuchů mocmoc (blízkost velikého sídliště dělá své) - Night klidně spí. A když byl před chvilkou venku - tak lítal a hrál si, a nechtěl domů... Světýlka a kravál mu nevadí - uvidíme, jak půlnoc.
Ale všechny dogy to do minimálně třech let vůbec neřešily...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 22:16
- Nahlásit
Xerxová
dělbuchů mocmoc (blízkost velikého sídliště dělá své) -
hmm tak my na vsi a je to tu fakt od té čtvrté jak na frontě a nebo u muničáku a to tu žádný velký město nemáme
Psiska hotový voba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 22:23
- Nahlásit
brut
u nás mimo dělbuchů omladina puští takový kravál přes bedny, že to chvílema přehluší i ty dělbuchy.... A to tady mám malého na hlídání. Myslím, že to bude moooc pěkná noc ...
to máte tedy taky veselý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 22:41
- Nahlásit
Fajka
to máte tedy taky veselý
tak pokud mi nevzbudí Kristiánka, tak ať se třeba staví na hlavu , ale psi ječí každou chvíli za dveřma, protože je slyší..... .. mno a prcek se budí, samozřejmě...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 22:43
- Nahlásit
Xerxová
u nás ohňostroj ani dělbuchy neřeší žádný pes... dokonce i malá Clo je nadšená randálem a lítá si po svém , naštěstí... Jen holt malý není na tuhle válečnou zonu zvyklý a tak se budí... Před půlnocí ho asi lehce vzbudím, jinak dostane infarkt...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 23:04
- Nahlásit
brut
Mila brut, at se ti dari v pristim roce nejen to babickovani, at si muzes na chvili nejak vydechnout nejak sama pro sebe. Posilame blemcos.
Ted teda dost uslintany blemc, neb jsem rozbalilla darky vanocni pro cuby a tam byl POKLAD. Rikaly cuby. Bez snurky to bylo hned, to neni na pretahovani delany. Ale ten materijal hracky, jeezis, postupne se s tim vyblbly vsechny tri cuzy, Ag to zvejkala na zadnich zbejvajicich stolickach a nosila a hlidala, bajitko hazelo zada a jak kocka si to nadhazovala, Kremyl byl tuplem unesen a chtel to pak porcovat a moc mu to neslo. Nebo teda by asi slo po nejaky dobe, tudiz poklad byl zabaven a bude vydan az pristi rok.
Fajka
Psiska hotový voba
lity, tak to prezijte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 00:40
- Nahlásit
Štajnik gůůůt,i byl čůrat. Bubi čůrat rozhodně nemusí, ale.... bude se mnou. nejde na záchod
ŠČASTNEJ NOVEJ ROOOOOOOOOOOOOOOOK
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 07:19
- Nahlásit
Šťastnej a pohodovej rok 2015. Všem. Lidem i psiskům
Night dal v pohodě i půlnoční běsnění, víc ho překvapilo ječení opilých mládežníků, kteří se s ním chtěli přes plot družit... Trochu jsem ho možná vyděsila já - hnala jsem ho domů (kluci byli ve stavu, kdy jsem se bála, aby po něm třeba něčím nehodili), ale víc ho vyděsili ječící smrdící nekoordinovaně se pohybující a na "jeho" plotě visící individua... Šel svižně domů... Ale neštěká, nevrčí...
Teď dospává - jen se přesunul hlavou na můj polštář... a že počká, až bude vstávat páník
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 08:45
- Nahlásit
Night na nás naléhá, že jako zahrada nestačí a když jsme oba v civilu, tak chce na procházku. Ale je tu děsivá klouzačka - už před půlnocí mrzlo a začalo pršet - cesty a chodníky jsou jak zrcadlo a zasněžený trávník má pro změnu ostrou ledovou krustu, která pochopitelně psíka Najtích rozměrů neudrží a on se boří a řeže si hlezna... Takže je doma. A prý nudáááááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 09:30
- Nahlásit
no docitat vas asi nestihnu, ale tak dofam, ze ste si to vsichni uzii v ramci moznosti dobre
brut
i tobe stastnej novej rok a poradne si vsechno uzivej a hlavne to zdravi a pohodu v rodine preju
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 10:13
- Nahlásit
Hodně štěstí a zdraví v Novém roce
Doufám že jste všichni přežili Silvouše ve zdraví a hlavně psiska ohňostroje.
Čekám až dokyne chleba abych ho mohla šupnout do trouby a tradá na pěší výlet.
Tvář leduju, tlak stále trvá, ale tím že zuby nebolí, tak nevím, který ten hajzlík má tohle na svědomí.
Hezký den.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 12:28
- Nahlásit
Krásnej novej rok všem, psům i páníčkům, marodům rychlé vyzdravení, seniorům dlouhý zdravý věk, zaměstnaným pohodovou práci, zadaným spokojené zadání, nezadaným, kteří se chtějí zadat zadání a všem, ať se jejich plány a sny plní a speciálně Darence, ať jí to čekání rychle utíká!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 13:26
- Nahlásit
Tak ať se vám i vašim chlupatým přátelům letošek vydaří, ať jste všichni zdrávi, ať ti čtyřnozí zlobí jen tak, aby to bylo ještě zábavné a ať všichni vespolek potkáváte co nejmíň blbců.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 16:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
žjo, prvního by mělo bejt až druhýho radši
Bubi byla téhož názoru a tak jsme si vyrazili jen my dva s Rumíčkem, páč Brtnik jest přemožen boulí . Vyrobil jí přemnoho, ale nejsme žádný zbabělci a přemohli jsme jí . Rumíček mi našel, vystavil a zvednul našeho prvního společného a navíc novoročního bažantika. Byl vzorovanej. Po návratu na mě čekala rozradostněná Bubitka a že prej tetkon jako de vona!! a hned! no tak jsme šly. Obešly jsme si tu baráky a páč už se stmívalo, šly jsme radši dom. Páč předpokládám, že zas nějakej blbec ještě dá repete. Bubi včera předstírala, že ona nikdy nevyměšuje , ale !! jinak to zvládla pěkně.žužlala si tady kostéčku, zlobila Štajníka, že mu jí nedá a nebylo to tak hrozný. Rumíček byl v pohodě, hrozně kravil a zlobil. Dneska venku v polích, někdo o kus dál bouchnul, zvedlo to obří hejno drozdů a Rumenige se jen kouknul na mě, o co jako jde a pak šel zas hledat dál. Tak pro letošek snad dobrý.
Přeju ještě jednou všem dvounohejm, čtyřnohejm hodně zdraví, štěstí a pohodový dny. Prostě ať se nám daří dobře.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 17:28
- Nahlásit
u nás teda dneska nad nulou, takže všechno taje a všude akorát bahno, sníh už je skoro fuč, ale trochu jsme se prošli
Dorin včera na petardy štěkal a lítal u toho jak blázen, prostě nerf, ale jak jsem vzala tvrdej chleba do kapsy, tak měl velký dilema, co jako dělat dřív, jestli štěkat na rány a nebo hlídat kapsu a Kima, aby ten nedostal víc , ale nakonec si dal říct na pár cviků, tak snad dobrý, když to zůstane v týhle rovině, tak tu půl hoďku vždycky přežijem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 17:43
- Nahlásit
Maya
jojo u nás taky žrádlo léčí hodně věcí. Bubi nikam nezalejzala, byla tady s námi, takže de facto cajk. U nás kupodivu to ani nedosáhlo loňský úrovně, kdy byl z petard smrad v bytě. A všem co to tam nechali bych zpřerážela haxny, bordel hroznej.
Rumíček byl v jednu chvíli i na balkoně - tedy ne o půlnoci to ne, ale když to bouchalo okolo, tak se šel podívat a nadávat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 17:51
- Nahlásit
PetraK
co je boule?
to je skvely s bazantem, rumicek je sikulka
my jeli do jihlavy, takze dest, mega kapky, mlha, zpatky zas mlha, sero, ale na silnicich relativne nikdo, tak aspon tak to bylo dobre.
Maya
radsi bych ty lehce minusovy teploty, kvuli bahn...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 17:52
- Nahlásit
PetraK Najt to snášel zcela potichu - na lidi za plotem vrtichvostí, běhá podle plotu (i na ty včera hodně vrávoravě jdoucí)... ale ani nehlesne. Jo na nás - na nás si to svý hauhauuuuhau zavyje poměrně často. Evidentně je to - dělejtééé, bude srandaaa, kde to váznéééé. Včera byl srandovní ve skalním bludišti, kde jsme občas po klouzajících zledovatělých pískovcových schodech sestupovali pomaleji, než by chtěl a on se pro nás vracel a hlasitě nás popoháněl... Ozvěna byla jako by vlci dorazili do Chléviště. Měla jsem radost, že on (navolno) byl moc šikovný, ale ne zbrklý. A když jsme hoi přivázali pod vyhlídkou s kovovými žebříky, tak klidně čekal a neječel (občas Beta) ani se nesnažil odkousnout (vždycky Arona)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 17:54
- Nahlásit
cernej caj
co je boule?
totok:
ovocíčko čerstvé v rumu naložené a následně o žampunské doplněné. Tradiční náš silvestrovský nápoj.
Jojo, rumajzl byl dneska šikovnej. Já jsem hlavně ráda, že neřeší ty pumelice. Snad se mi podaří, jako s Ešátorem, aby se vyhnul situaci, která se stala Murphymu, že mu to buchlo u hlavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 17:57
- Nahlásit
Xerxová
a on se pro nás vracel a hlasitě nás popoháněl... Ozvěna byla jako by vlci dorazili do Chléviště
jo jo, takhle nás honil ve skalách Štófík taky, navíc ho hrozně bavilo lítat po těch skalních schodech. Na skalní schody měl nějakou úchylku
neječel (občas Beta) ani se nesnažil odkousnout (vždycky Arona)
ešče se mohl věšet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 18:02
- Nahlásit
zajímavé bylo, že zatímco na Štědrý den tuto lávku v Betlémkách nezvládl
tak včera podobnou (jen opatřenou tenkým kovovým zábradlíčkem) překonal bez zaváhání. Taky vždy počkal a nechal se připnout, když šla v protisměru jiná expedice (bylo lidí dost), ale pak se s nima chtěl kamarádit - a tudíž šel na zadní... Blbec...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 18:03
- Nahlásit
PetraK
aha to je zajimavy, vypada to dobre
no to sem videla vcera, otec s malym klukem pousteli ten ohnostroj jak je z jedny rachejtle nekolik malych veci po sobe, meli tam stene a to stene pred koncem pribehlo, strcilo cumak k ty lahvi ve ktery to mely uchyceny a bum a letela posledni - ja proste vubec nechapu, ze ty lidi, kdyz uz tohle dopusti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 18:08
- Nahlásit
cernej caj
to stene pred koncem pribehlo, strcilo cumak k ty lahvi ve ktery to mely uchyceny a bum a letela posledni
panebože!!u nás včera taky bylo něco podobnýho - lidi s petardama a psem, kterej se bál. Jenže než jsem odvedla domů Bubici (s ní jsem tam jít nemohla), tak už tam nebyli, asi měli dost štěstí, protože bych si asi pusu na zámek nedala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 18:10
- Nahlásit
Xerxová
ak včera podobnou (jen opatřenou tenkým kovovým zábradlíčkem) překonal bez zaváhání.
no zábradlíčko asi aspoň nějaká jistota.
ale pak se s nima chtěl kamarádit - a tudíž šel na zadní... Blbec..
jojo, Rumíček dneska nejen kradařil - ukradnul nazdobenému pudlíkovi pískací míček, nedbal na to, že jsem ho informovala, že aspoň na novej rok by nemusel zlodějařit ale pak tedy míček odevzdal a šel si k paní pro pochvalu, jak to pěkně vrátil.......... mno..... výskokem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 18:14
- Nahlásit
PetraK naštěstí teď píšu povídání za prosinec a vždy to porovnávám s tím osm let starým textem o Betě... A tak doufám, že protože Night je vlastně "hodnější", tak že to nakonec s tou výchovou taky dobře dopadne.
Tady právě střílí snad víc než včera...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 18:43
- Nahlásit
PetraK
jj, taky bych si neodpustila, kdyby clovek nejak moh zasahnout, ale uz sme to videli jen z okynka kdyz sme vlezli do busu...
Xerxová
najtik je sikula, ze ji tak krasne zvladl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 19:02
- Nahlásit
PetraK
ovocíčko čerstvé v rumu naložené a následně o žampunské doplněné. Tradiční náš silvestrovský nápoj.
zapomnělas na důležitou část - flambování. Je to jedna z těch krásných vzpomínek, jak jsme za pomoci "letlampy" a později plynového hořáku flambovali obří bouli.
letlampa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 19:07
- Nahlásit
cernej caj
o stene pred koncem pribehlo, strcilo cumak k ty lahvi ve ktery to mely uchyceny a bum a letela posledni
teda lidi jsou fakt debilní a pak se určitě strašně divěj, že jim pes vyšiluje při sebemenší ráně
já teda byla se psema na dvoře, barák si nechávám až jako poslední možnost, kdyby bylo nejhůř a tak zase tam měl Dorin rozběh a mohl ten nerf vyběhat, doma by to tak nešlo, ono teda ani kočky to moc nemusí a to byly doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 19:08
- Nahlásit
Bubi nosí hezky košíček nákupní, Štajník nosí hezky košíček nákupní, mává - trošku teda a seznamuje se s pokladnou. Zjišťuje, že pokladnička vydává dobrůtky... ale... jak jí k tomu přinutit, he??? no to bude oříšek
kachna_
flambovali obří bouli.
nené, nenéé, že ne?? My flambovali kdysi koňak - nemuseli teda hasiči vyjíždět, to ne... ale bylo to vo fous, páč ty hovádi se rozhodli flambovat celou láhev
|