| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:12
- Nahlásit
Xerxová
ty jo, po tý lávce bych se bála i já a stopa jednonohýho kuřete taky dobrý
PetraK
nevyrazil si zuby?
koukám už by tady mohla bejt soutěž o nejdementnější fotku
Mathea
no jo, taky mám takovýho psa doma, k cizím by nešel ani omylem kdyby se ztratil, to fakt jedině, že jí někdo někde zahlídne a povolá paničku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:13
- Nahlásit
A Barunka je toze hezoucka. Ach jo mne tohle tak rve srdce.... .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:13
- Nahlásit
denyk
Ta by Bukvicce jiste slusela.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:14
- Nahlásit
Fifi
teda surikata je fakt super, no jo, něco takovýho se vezmu až na důchod
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:15
- Nahlásit
Fifi
nechcete nekdo libeznicka, takovyho skritka surikatiho drobouckyho?
Ne! s timhle ksichtíkem by z něj byl u mě nejrozmazlenější parchantík na celym širým světě, protože bych skákala jak by pískal, jen by na mě těma kukadlama mrknul...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:16
- Nahlásit
Konzervu jsem dnes nedala a kuze kolem oka nic moc. Nevim najednou to ma proste zarudly ale jen kolem toho jednoho a pak mu to zeesvetla a zhrubne a zacnou se mu tam delat supinky takove. Svetlik potiram ale chtelo by to asi nejaky tezsi kalibr
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:16
- Nahlásit
birma
Ne! s timhle ksichtíkem by z něj byl u mě nejrozmazlenější parchantík
Hrejic si nohy o Arnosta pod perinou jen tak piskam a koukam stranou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:17
- Nahlásit
birma
by z něj byl u mě nejrozmazlenější parchantík na celym širým světě
z ni, pani, z ni, je to fenecka. U vas by se vubec schovala, ani by mamina nevedela, ze nekdo pribyl.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:17
- Nahlásit
Fifi slusela slusela ale to von by si mosel vybrat sam . S kazdou fenkou se nesnese a navic to moje cestovani porad...proste to nejde mit dva hafikos birma rozmazlovacka
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:19
- Nahlásit
Maya
eda surikata je fakt super, no jo, něco takovýho se vezmu až na důchod
Hele to jsem si celou dobu myslela taky... a popravde nejak tem malejm drobkum krz Arnostidlo fakt prichazim na kloub...
Mimochodem, mamca moje se dneska vysvihla a prvni prototyp homemade svetru pro Arnostidlo je na svete
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:19
- Nahlásit
Mathea
denyk
najednou to ma proste zarudly ale jen kolem toho jednoho a pak mu to zeesvetla a zhrubne a zacnou se mu tam delat supinky takove.
Ja bych asi nechala udelat ster, kor jestli to ma opakovane, z inkriminovanyho mista. Do ty doby zadnej kalibr jen tak naprazdno nestrilet?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:23
- Nahlásit
Mathea fesak svetrikovej Fifi okej nebudu mu to nicim mudlat. Je to fakt divny nikde jinde se mu to nedela jen to jedno oko porad....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:27
- Nahlásit
Fifi
U vas by se vubec schovala, ani by mamina nevedela, ze nekdo pribyl.
Myslíš, že by si nevšimla, že ta jedna kočka divně štěká, změnila se jí srst a jezdí s náma na tréninky ke Katce a k Šimoně na agi?
Mathea
Arnošt by byl proti ní nejcepovanější pejsek já jsem fakt hrozná, ani Adamovi nic neodepřu, natož takový roztomilce sladký
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:28
- Nahlásit
Mathea
super svetřík! Arnoštkovi krásně sluší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:31
- Nahlásit
Mathea
popravde nejak tem malejm drobkum krz Arnostidlo fakt prichazim na kloub...
nojo, já už jednoho prťavce mám a rozmazlenej je taky pěkně
svetřík super, se bude hodit, prej maj bejt koncem ledna hrozný mrazy píšou
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:32
- Nahlásit
birma
Myslíš, že by si nevšimla, že ta jedna kočka divně štěká, změnila se jí srst a jezdí s náma na tréninky ke Katce a k Šimoně na agi?
No... Ne?
Maya
Hele nedes me s mrazama, ja uz chci jaro...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 22:44
- Nahlásit
Mathea
já chci taky jaro, ale venku bohužel zrovna chumelí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 23:47
- Nahlásit
a to já chci ještě sníh, zatim jsme ho viděli jen z rychlíku a já bych chtěla Adama vytáhnout na běžky, nebo aspoň hezkou koulovačku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 23:49
- Nahlásit
jedna spešl fotka, není moje teda, radši jen odkaz, nechci na poličku
URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 23:55
- Nahlásit
birma
von spíš neni baskerville
dementní baskerville
cernej caj
vychovavas si hacka?
spíš blbečka
Fifi
A nechcete nekdo libeznicka
Fifi!! co mi to děláš??? je skvělá, tohle mě dostalo:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 23:56
- Nahlásit
Maya
koukám už by tady mohla bejt soutěž o nejdementnější fotku
jojo, adeptů fůra
spešl fotka
název - spadnul z bohyšky?
Mathea
ofšem Arnošt jest švihák lázeňský!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 00:18 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
No a tady par fotek z foceni s braskou... Ma uplne hyper skvely sklo, 300mm/2.8 pro ty, kterym to neco rekne.. A protoze se postupne rozfocuje a chce hodne fotit wildlife, vytahla jsem ho s Arnostem, bo to je takovy skoro divoky zviratko.. Priste beru celou smecku
http://mathea.rajce.idnes.cz/Arnost_od_brasky
PetraK
Fifi!! co mi to děláš??? je skvělá, tohle mě dostalo:
Kys, kys! Jsem rada, ze v tom nejsem sama...
ofšem Arnošt jest švihák lázeňský!
)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 06:56
- Nahlásit
Mathea krásné fotky krásného trpajzlíka. Brácha umí (ale to ty taky) A taky skvělý svetr.
Maya na té "slepičí" fotce není bohužel poznat, že ty stopy byly podstatně větší, než Nighta stopa či moje dlaň.
Marodi zdejší - zdravte se. My dneska máme klídek bezvýletí - přijedou dítka na oběd. A půjdu si zaházet sníh - i když slibovali 30 cm a napadl zatím jeden. Ale teď zase padá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 09:18
- Nahlásit
Morgen ve spolek, prsi a funi, chjo . Kamos mi vzal tlamicku ven, je to takovy zvlastni pocit, cekam odkud vybehne a porad nic. Mathea moc hezky fotecky. Ja jsem se do uzsiho kontaktu s temito pidipejsky dostala az nedavno s nejakym raslikem a byl taky skvely chlapec . Xerxová ta slepici fotka me taky zaujala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 09:25
- Nahlásit
Mathea
fesak se svetrikem, mamka je moc sikovna
by me zajimalo, kolik vyplat takovy sklo stoji a fotky sou skvely
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 10:08
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Doufám, že marodům je už dnes líp
Mathea
Arnoštek je fešák převeliký - se svetrem i bez svetru Maminka je moc šikovná.
Surikati je moc milá, Barunka krasavice - snad se najdou hodní páníci co nejdřív.
PetraK
Ty víš jak potěšit - moc pěkné vižlí společenství jsi nafotila. Musel to být krásný výlet.
cernej caj
Co koleno - je to lepší?
Maya
pěkná pacička
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 10:55
- Nahlásit
A neco (nejen) pro ty co maji kindervajicka www.dobreradyanapady.sk
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:06
- Nahlásit
tady fičíííííí, málem mě to odfouklo i s Apolínou
užívám posledního dne klidu a domácí pohodičky, ráno směr Prága a celý týden tam byla jsem tam už v pátek, lidi jak mně je doma v kanclu dobře ....
celý týden na vás nebudu dohlížet, tak buďte hodné!!
Xerxová
přes tu lávku bych na tom byla hůř než Najtííík - mam fóbii z mostů, lávek, čehokoliv, co se tomu podobá. a ani to nemusí být ledovaté
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:11 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
pro zasmání doplněna novou fotkou je akce Night na ledu uprostřed lávky. On vyrazil na volno. Když začal zpomalovat a zastavil, tak jsem ho připla. Ulehnul (viz. foto 1). Odepla jsem ho, ale už jen ležel a klepal se, neboť každý pohyb znamenal rozjezd tlapek do všech směrů. Opravdu na promrzlé lávce byl souvislý hladký led a jít se dalo jen velmi opatrně u okraje. Potřebovali jsme ho přesunout ke kraji - a on nechtěl spolupracovat. Poklekla jsem (jinak bych si rozbila úúústa) a pomalu jsme ho posunuli na kraj (viz. foto od šváry č.2). Tam se vztyčil a zdrhnul zpátky. Vrátila jsem se na kraj lávky, připla ho a šla tak, aby měl pevno alespoň pod nějakou tou packou. Přešel to už bez zastavení (foto č.3)
ještě doplním, že na té třetí fotce je vidět, jak malé kousky byly bezledovaté
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:16
- Nahlásit
cernej caj
No.. Ja bych na nej setrila 4 mesice s tim, ze bych za tu dobu nezaplatila ani najem, ani zradlo pro psy, ani tak nejak nic.. Ale na foceni vrabcaku je to super no Ta svetelnost ve spojeni s rychlosti ostreni je uzasna..
Diky vsem za pochvalu
|