| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:26
- Nahlásit
Mathea
Svetr je boží
Děti mají podobné a jedno z něj odmítá vyrůst a druhé má podobně boží a tráví v něm celý podzim i jaro.
denyk
kindervajicka
dvě se odkutálely s tatínkem na procházku
Zbyl mi tu jenom yoda a dva psi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:31
- Nahlásit
Xerxová
tak má zase novou zkušenost.
Janiii
učenlivou kolegyňku přeju a ať je vše rychle v cajku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštaaaajn!!
Xerxová
u prostřední fotky mě napadly dvě věci, ta první je nepublikovatelná a ta druhá je ježííš už je třetího a oni jsou ještě vožralý včetně psa !
Fajfka taky nesnáší když jí to klouže, jak tu ted byla ta ledovka + ohňostroje, tak se tvářila že už nikdá v životě ven nepude že to vlastně nepotřebuje
Včera jsme po dlooouhý době navštívili Ivetku s Riou Hagískem a celou jejich smečkou, a moooc háááský to bylo, fakt jsme se zas nasmáli, bo se nám podařilo třikrát spálit čekuládu a to nás to hlídalo 6 lidí poslední dým z mikrovlnky byl takovej že jsme čekali že přijedou hasiči
No a dneska k nám do hor dorazila zima! napadalo tak 10 cm fučí, funí, občas probleske slunce . A le lýýžovačku jsme s jelítkem dali a byla boží, je vidět že ho čím dál víc baví že ho panička stíhá a tak si dokonce dneska sám řekl o přidání a krom okruhu 4 km co jezdíme přidal ještě další dva
Arnoštek je fešáááááááááák!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 12:00
- Nahlásit
Kafeeee, tohle jsi viděla?
Fajka
ježííš už je třetího a oni jsou ještě vožralý včetně psa !
že ho čím dál víc baví že ho panička stíhá a tak si dokonce dneska sám řekl o přidání a krom okruhu 4 km co jezdíme přidal ještě další dva
Tý jo to musí bejt super!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 12:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
Tý jo to musí bejt super
nááprostá fantazie jen ten sníh co nám fučel přímo do očí nebyl příjemnej, ale jak jsme se obrátili a foukalo to do zad tak to byla nádhera.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 12:56
- Nahlásit
kachna_ tak sis trichu oddachla, kdyz si prckove dali prochajdu s tatinkem . Fajka to jste moc cikovni cokovarici . Ja dnes asi nevylezu ikdyz mi je asik trochu lip. Ale bolehlaf jak po flamu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:24
- Nahlásit
mathea
to si udrlal teda dobrou radost, to uz musi byt to nadseni spojeno I s umem tak to doufam nas budes zasobovat tema wildlife fotkama
janiii
at to de v tydnu id ruky
dneska myz sel se mnou na prochajdu, zajeli sme si hodinku skoro od naseho a ten zlefovatelej snih na neudrzovany ceste myz zvladl dkvele, tak prislibenych 8 km mohlo zacit. u nas zbytky snehu, tady 7cm peknyho snehu, po necelych 2 km sem zjistila, ze nemam telefon, tak sme sli zpet a muz krz snih ani nikam nechtel, ale tak bylo to fajn
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:27 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
zdařte.
nestíhám dočítat, ale říkal tady někdo něco, snad Fifina, o důstojným pánovi?
(foto černý kafe)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:30
- Nahlásit
no pravda, ho to jakože už zkraje zmohlo, sem dumala zrovna nad první pomocí
a ještě jedno pochlubení cizím peřím, tahle se mi hrozně líbí
foto kafe
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:51
- Nahlásit
Vero to je fakt moc hezka fotka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:52
- Nahlásit
cernej caj myz ))). A bez tydlifounu se jit nedalo?? Si ho konecne vytahla na prochajdu co
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:55
- Nahlásit
Vero
krásnej buldozerek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 14:58
- Nahlásit
denykbirma
žejo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 15:22
- Nahlásit
denyk
ale tak dalo by ae jit, ale zvysujes riziko ze ho nekdo ukradne nebo zakopne o nej a zakopne do snehu a sice chapu, ze je starej a z bazaru, ale presto sem doufala, ze ho najdem kdyz se vratime ve svych stopach. no nastesti mi vypad v aute
vero
jak rikam, ja muzu fotit jen cizi zvirata, pac vlastni se po me vrhaj a nestiham ani ostrit, tak su rada, ze sis neco vybrala, co se libi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 15:38
- Nahlásit
cernej caj
ze sis neco vybrala, co se libi
už sou i v albu, odkaz na fb
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 15:43
- Nahlásit
cernej caj
pac vlastni se po me vrhaj a nestiham ani ostrit
ti někdy Ferinku podržim a můžeš fotit dosyta
Ještě dotaz - plánujem nějakou akci před Toulovcem, nebo vyrazíme naostro až tam?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 15:48
- Nahlásit
cernej caj aha tak to s tim tydlifounem jsem nepochopila. Jak jsi psala ze jsi po 2km zjistila ze ho nemas tak jsme myslela ze si jako vedela e je treba v aute. No nic no stojim si na vedeni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 15:50
- Nahlásit
birma
uvidime - zacatek brezna muze byt dost kosa, byto chtelo necona prespani jedine, jinak nevim, no... ale muzem neco podle picasi domluvit.
dost me ted boli to koleno, tak su zvedava, ale asi nachozeno mt nebudu...
vero
jj, koukala sem ale na telefonu mi yo rajce nejak nebere
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 15:52
- Nahlásit
cernej caj
zacatek brezna muze byt dost kosa, byto chtelo necona prespani jedine, jinak nevim, no...
jj tak nějak jsem to myslela, něco na způsob loňský Vysočiny, aby to bylo chráněný před větrem..
dost me ted boli to koleno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:00
- Nahlásit
birma
jj neco takovyho by bylo fajn, ale najit to...
tech patecnich 20 km bylo na hrane a musela sem zrusit vxerejsi vylet, takze asi by to chtelosetrit trohu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:03
- Nahlásit
cernej caj
tech patecnich 20 km bylo na hrane a musela sem zrusit vxerejsi vylet
to je pech já měla za to, že tě už na podzim to koleno zlobilo míň?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:05
- Nahlásit
birma
no byloto az do vanoc dobry... tak nevim,co ma za moresy. nasadim ted zas chondra a uvidime.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:09
- Nahlásit
video ze dneška - záchrana ženy a psa z rybníka
cernej caj
Nepřetáhlas ho teď nějak? Nebo naopak jestlis měla na podzim víc natrénováno... Nebo neni možný, že na sněhu jinak došlapuješ a pro to koleno je to větší zátěž? Tak tfuj tfuj ať to zabere!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:13
- Nahlásit
to si nemyslim, pac snih byl jen v patek a fakt malinko, ale zjusim si pred trekem domluvit dornovku. zacalo zlobit uz pred vanicema, leda by byl priblem v tom, ze vetsina listopadu a prosince sem moc nechodila... a rozhodne budu muset zas tahat hole I na tyhle kratky vylety
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:23
- Nahlásit
birma
cernej caj
si ale myslím, že se určitě to kluzko podepsalo, já si na sobě uvědomovala jinej styl chůze než na suchu, celej kus cesty docela byl o kolenách a jejich neprotáčení, aspoň já jsem to cítila, i když u sebe bez bolesti, jen že to vnímám (krom toho že v jednu chvíli jsem chytila křeč do kyčle při kluzkým sestupu), podle mě to trošku větší zátěž na kolena byla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:25
- Nahlásit
birma
nechtěla bych bejt asi na místě nikoho z toho videa...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:34
- Nahlásit
Vero
to já taky ne, ale těší mě, že vytáhli i toho psa. (a dost by mě zajímalo, jak se tam pes i panička dostali)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:41
- Nahlásit
birma
ale těší mě, že vytáhli i toho psa.
bych mysela, že se dělá tak nějak samozřejmě? v dnešní době
a dost by mě zajímalo, jak se tam pes i panička dostali
zkoušeli tenkost ledu zkraje nejspíš
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:47
- Nahlásit
birma
Klasika, panička pitomá ho nechala vběhnout na led, u krajů to ještě drželo, uprostřed tenkej led a pes se probořil a ona ho šla zachraňovat a málem se utopili oba.
Hasiči pěkná práce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:58
- Nahlásit
Vero
bych mysela, že se dělá tak nějak samozřejmě?
asi jo, ale stejně mě to těší
ssshhhhh
anička pitomá ho nechala vběhnout na led, u krajů to ještě drželo, uprostřed tenkej led a pes se probořil a ona ho šla zachraňovat a málem se utopili oba.
to je fakt, známýmu se tohle stalo s kamarádem v řece, měli s sebou dva psy, o jednoho přišli a známej to málem taky odnesl
|