| Autor |
Zpráva |
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:21
- Nahlásit
birma
No právě... Ale když už bych byla tak blbá a nechala psa jít do zamrzlý vody a pes se začal topit, tak bych tam samozřejmě taky skočila, i když bych to měla odnést... To ti prostě nedá.
A kolikrát už se stalo, že zachraňující páníček to nepřežil a pes to nakonec nějak sám zvládl.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:29
- Nahlásit
ssshhhhh
když už bych byla tak blbá a nechala psa jít do zamrzlý vody a pes se začal topit, tak bych tam samozřejmě taky skočila, i když bych to měla odnést..
To nejsi sama Jak jde o psa, mám sebevražedné sklony
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:31
- Nahlásit
birma
Že jo, já též, když už se má něco stát psovi, tak to rovnou můžu umřít i já. A stát na břehu a koukat jak se topí, to nikdy.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:35
- Nahlásit
birma
asi jo, ale stejně mě to těší
tak to samozřejmě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:43
- Nahlásit
článek o "štěstí" v různých kulturách
ssshhhhh
stát na břehu a koukat jak se topí, to nikdy.
to mi přijde fakt nepředstavitelný..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:50
- Nahlásit
birma
no teda masakero to video, brrr. Sou dobri.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:55
- Nahlásit
cernej caj
Dobře vychechtaný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:56
- Nahlásit
birma
video dobrý, ti hasiči jsou skvělý, že ho tam nenechali, vzadu jsou vidět labutě nebo něco takovýho, podle mě ten pes běžel k nim, tenhle led je dost zrádnej, já si to hlídám, aby mi psi na to nevběhli, by to dopadlo stejně
cernej caj
teda to koleno blbý, ale minule ti zabrala ta dornovka ne? tak to třeba zase pomůže, jinak myslím jak birma že člověk prostě teď chodí trochu jinak, protože čeká někde ledovku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:02
- Nahlásit
cernej caj
čí to jsou čokli?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:03
- Nahlásit
Maya
no ta dornovka "pomohla" proto, ze mi rekl ze mam tu bolavou o 2cm delsi a ukazal cviky na doma, jak drzet ten rozdil mensi, takze to pomohlo trochu, ale samo tu cesku nejde vratit do puvodni polohy
jasny, to nerikam, ze to neni horsi - a i jak psala vero, urcite to ted bylo horsi. Ale me to uz bolelo pred vanocema, kdy zadnej snih nebyl a sli sme 14 km (coz teda jeste sem mela jen rifle, takze mi v nem pak i dost bolestive bodalo - asi zimou, nicmene s bolesti asi nesouviselo pac uz me to pobolivalo i predtim) a na silvestra zdravotnich 7km taky jen rifle, to bylo stejny. V patek sem mela uz ty zatepleny kalhoty, takze sem si mohla odskrtnout to bodani asi jako nasledek prochladlyho kloubu, coz mi oddechlo, ale proste pri chuzi boli furt. Citim to i doma, kdyz jdu do prace a tak, i pri relativne malych vzdalenostech na nezasnezenym nekluzkym povrchu, proto me to stve
No snad to byl jen souhrn nekolika faktoru a kdyz si budu hlidat teply gate, bude se to lepsit
ssshhhhh
a to skoda, ze vokoun nezapozoval, to by byl teprv usmev
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:03
- Nahlásit
Vero
to je jeden a ten stejnej, to nepoznas? (ale jako ona jak si cupnu tak vali ke me, takze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:18
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
sněhá, ale málo teda
Vyrazili jsme v jedenáct a v půl pátý dorazili dom. Dali si třináctku se zastávkou v hospůdce. Kapek se stydím sem vložit své fotky, když jsem viděla ty Matheiny , tak ale snad aspoň Darenku potěší vižlí obrázky nedokonalé:
a zde zbytek
http://img9.rajce.idnes.cz/d0902/10/10873/10873810 _59db54413945e8335ba5f3a397609b27/images/P1040013. jpg?ver=2
Mno a jak se to říká? Přání se maj plnit nejen o Vánocích?? jojo. sem si tu stěžovala na ten nedostatek zajícůch, že? no tak jeden exemplář nám vlítnul na cestu. Ajšadlu přímo před kušnu. Vyrazila a Rumík se nechal strhnout. Ale nechal se i zastavit a přivolat. Mohlo to být ale lepší. Leč nacvičíno ještě není, neb chybí ten matroš. Vyběhnul a v kopci se zastavil a valil zpátky.
Jooo a to jsem vám říkala, že na jednom z vánočních výletů, se ten vůl zřítil ze skály a spadnul na rameno a na makovici? Udělalo se mi značně nevolno......... teď když si vybavím ten výraz musím se už smát, ale v ten moment mi dobře nebylo. Otřepal se a mastil dál. Blbec, chtěl si zkrátit cestu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:26
- Nahlásit
Janiii
tak hele, kdyby se vytvořil prostor, tak se ozvi.
Xerxová
akce Night na ledu uprostřed lávky.
taky dobrý!!
Fajka
dokonce dneska sám řekl o přidání a krom okruhu 4 km co jezdíme přidal ještě další dva
nezávidím nezávidím! teda myslím tu možnost lyžovačky a sníh.
cernej caj
ten zlefovatelej snih
co fetuje?
dneska myz sel se mnou na prochajdu,
, ale tak bylo to fajn
to je mooooc dobře, moc.
sem myslela, žes zapomněla tydlifoun doma a ono málem na trase, no tak aspoň že byl v autě!
Vero
ale von je moooooooooooc nyny pan Buldozer!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:31
- Nahlásit
cernej caj
aaaa miláček Ferinka
PetraK
hezký fotky máte pani, muselo to bejt fajn a Rumíček už teda obě bábrdlinky přerostl?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:32
- Nahlásit
PetraK
s tim klackem a hrackou je roztomilej
no to se ti nedivim, ze ti dobre nebylo ale tak nastesti sou ty zvirata napul gumovy a dobre, ze to nenechalo zadny nasledky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:46 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
PetraK
Pani, díky moc za fotky. Bubitka je veledůležitá nositelka. Na té fotce je vidět jak se jí dělají šediny. Na jiných fotkách jsem si toho nějak nevšimla. Rumajzlík je krásný pometlo ♥
Vidět ho u toho držkopádu, byla by to asi moje smrt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:51
- Nahlásit
Zdravim a pozdravuji.
Tady je momentalne ukrutna fujavice a chumelenice, uz ted se mi dela zle z predstavy, ze budu muset nekam vyjet, sice tenhle tyden jeste ne mnoho, ale prece jen... A taky musim myslet na malinkou Joli, uz aby se nasla.
PetraK
Ajsadlo je dobra sveracka hamizna. Rumajz nak vyrost, kam si schovala stenatko?? A bubububu, te to moc slusi v kombineze.
Vero
Buldozeros nema chybu, modelin jeden. Srajda uz zahnana definitivo?
xerxova
smat se cizimu nestesti nema, ale velka skoda, ze vas nekdo na tom mostku nefilmoval.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:56
- Nahlásit
PetraK Bubitka je úžasná - štíhlá, nešedivá, elegantní. Ajšidlo mi připadá, že nabralo. A je to hamoun - všechno do své tlamky. Šedivka je velká - ale to byl Ešus taky. No a junior je moc hezký kluk. Obr to nebude, ale v dámské společnosti už si na velkého psa může hrát
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:57
- Nahlásit
Fifi no u toho šváry si nejsem jistá... to že zatím poslal jen tu jednu "stěhovací" fotku...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:59
- Nahlásit
Darenka
Bubitka je veledůležitá nositelka. Na té fotce je vidět jak se jí dělají šediny.
nebude to spíš Ajšadlo než Bubi?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:00
- Nahlásit
Xerxová
to že zatím poslal jen tu jednu "stěhovací" fotku...
Jehee, tak se kdyztak pak pochlub.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:09
- Nahlásit
U nas zacalo toze funakovat a chumelit . Cely den jsem jsem chobutek ven nevytahla. To se mi nestalo uz nekolik let . Kamos byl s psisky a Blondyna zdrhla nekam ke krmelci vyvalet se ve zbytcich jidla a taky se nazrat. Bukvicka pry stala na kraji toho humusu ze jako neee tam von slapat nebudeee Ale je mi lip tak tukam tukam....cernej caj ach jo ty to mas blby cajdo s tim kolenem . Njn vlastne kdyz tak nad tim premyslim tak me nejak paticka bolet prestala. No nemusim mit vsechno. Nozicky me teda hooodne bolely prvniho po tom juchani, aj kolinka bolela. Ted hlasi v telce na severu chumelenice....ja jsem tak rada ze nemusim nikam dojizdet do kolbenky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:11
- Nahlásit
birma
obě bábrdlinky přerostl?
nikolivěk, je to skřítek Neposeda bude malilinkatej pán!
muselo to bejt fajn
jo tam je to super, doporučuju k výletu, je to třináct kiláčků, jde se kolem vody, takže i v létě se má pes kde napít a zchladit. Někteří debilové se ovšem zchlazuji i teď čtvrtého ledna
cernej caj
s tim klackem a hrackou je roztomilej
to je Ajšadlo, vona je velehamoun, nasyslí všechno do držky a nikomu nic nedá, dneska ode mne slyšela uragán už, protože vystartila na Štajna, tak jsem jí rychle zbrzdila, protože to měl přetahovadlo zrovna on a ona madam ho chtěla. Protože Fajfkopřetahovadlo je velevěc
napul gumovy a dobre, ze to nenechalo zadny nasledky
asi jo, napůl gumovej bude a následky, no nevím, na makovici už stejně je
Darenka
Bubitka je veledůležitá nositelka.
to není Bubitka, to je teta Ajšadlo , kterou bráváme s sebou ať už bez pánika, jako včera, nebo s ním , jako dneska.
Fifi
ze budu muset nekam vyjet
a jéje, no nezávidím, tohle je věc, který se taky u přestěhování bojím
Ajsadlo je dobra sveracka hamizna.
je to kravěna, jak říkám, dneska už jsem jí poslala do někam, protože to už přehnala, když si brání svoje, to je pochopitelný, ale aby mu šla dát do držky, proto že on to má a ona to chce... narazila
Rumajz nak vyrost, kam si schovala stenatko??
nevyrostl, to klame fotka, on je trpaslíček minimimi
A bubububu, te to moc slusi v kombineze.
viď?? dneska jsem jí prala vohoz když jsme přišli, bože to byl humáč!!!!! Tekly proudy bahna, chlupů a špíny
Xerxová
Bubitka je úžasná - štíhlá, nešedivá, elegantní.
no štíhlá........... to úplně nevím, v tom kabátku jo , ona je taková neforemná Bubi moje, má pas, ale v hrudníku je to bečka moje švihlá bečka, místo aby teď chrápala, tak mi vnucuje bačkoru. Páč má zálusk na cukrovíčko
Jo Ajšadlo je taky šedivka, jako Ešus byl a jako je třeba Ali od Peti.
Bože kde voni berou furt tu energii?? už je tu mám v klíně nasáčkovaný oba. Bubi s papučí, štajnidlo s krysokrtkem pomoooooooooooooooooooooooooooooooct!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:13
- Nahlásit
Darenka co zub Heli? PetraK krasnou prochazku jste meli s rozevlatymi zrzouny ))). Ja se dnes mohla vzteknout na FB ve skupine oharu. Stezovala si tam holcina ze 5ti mesicni stendo vrci kouse a nejaka chytrlinka ji tam hned psala ze ho ma povalit na zem a lehnout si na nej at mu ukaze kdo je pan....ja se teda nerozciluju ale tohle....nakonec mi napsala ze to neni pudl ale ohar a ten potrebuje pevnou ruku. Njn bav se z blbcem bez hole.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:14
- Nahlásit
denyk
nakonec mi napsala ze to neni pudl ale ohar a ten potrebuje pevnou ruku. Njn bav se z blbcem bez hole.
tvl a kdyby to byl kavkazák, tak brzo slečna žádnou ruku mít nebude
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:15
- Nahlásit
PetraK a kteri debilove se schlazuji v potucku 4teho ledna, mozu hadat??? )))
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:18
- Nahlásit
birma sileny fakt sileny....nektery lide falt ziji tema cvicakama co byly pred x lety. Kdyby to byla nejaka stara strktra ale tohle mlada zenska. Tak jsem ji poslala odkaz na Amonru a psi skolku pac je Brna.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:23
- Nahlásit
denyk
ze ho ma povalit na zem a lehnout si na nej at mu ukaze kdo je pan....ja se teda nerozciluju ale tohle...
Krava jedna. Kremylka na ni!
Enyky, drzim palce na uterek! A dobre, zes nikam smajdat nemusela, chciplino, at je ti uz fakt lip.
PetraK
Bože kde voni berou furt tu energii??
Tebe vycucavaj!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
denyk
nektery lide falt ziji tema cvicakama co byly pred x lety.
Hele, tohle neni starejma cvicakama. Ja sem svazarmovska fosilie a tohle u nas nefrcelo nikdy. Je to o lidech a v tomhle udelal bohuzel velkej kus "prace" onehda Desenak a Nova myslim... Mne prijde, ze postupne se to pomalinku zlepsuje, tyhle bludy vyvracet. Ac treba ja na to uz nemam sil.
Tak jsem ji poslala odkaz na Amonru a psi skolku pac je Brna.
To dobre delas.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:30
- Nahlásit
Fifi vsak jsem taky drahemu kamaradickovi moc moc podekovala, ze mi ho vzal ven. On nejak nic neresi, kdyz mi s nim obcas sly kamosky tak mely strach aby nezdrhl v lese aby si neco neudelal aby nesezral psa nejakyho. A Kubik je v pohode pry ma jit s jednim nebo se dvema ze je to egal....Diky moc, jecham v 9hod . Ale tak nejak verim potvurce ze tam nezlobi a ze neroste .
|