| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:32
- Nahlásit
Fifi
Hele, tohle neni starejma cvicakama. Ja sem svazarmovska fosilie a tohle u nas nefrcelo nikdy.
Asi jak na kterym cvičáku, protože já podobný věci na cvičácích před lety slyšela
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:32
- Nahlásit
PetraK máš mít klidné plémě Třeba Najtík už asi hodinku spinká... a neotravuje...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:34
- Nahlásit
Fifi ja na to taky nemam ani povahu proste abych se hadala furt dokola napisu co si o tom myslim, odkaz a konec. Oni si lidi stejne budou mlet svou. Odkaz te holcine poslu ale spis do zpravy to bude nejlepsi. Jj taky ji tam nekdo doporucoval Rudlu D.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:42
- Nahlásit
denyk
hele to máš jako když jsem se ve skupině jagdteriérů, že přivolání naučíš tak, že když pes neposlouchá, tak s nim pak nepůjdeš tejden na procházku... Občas člověk nestačí zírat, co lidi vymyslej za kokotiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 19:53
- Nahlásit
denyk
tak to je supr, ze pata zatim dobry
PetraK
no ja je od sebe nepoznam, holoprdka jak holoprdka, jen bubi se stajnem u sebe kdyz sou, tak je poznam jasne
sem zas slysela, ze ucit chodit vedle nohy se musi tak, ze des se psem kolem zdi a kdykoli da hlavu vic dopredu, prirazis mu ji kolenem k ty zdi a vsak on se brzo nauci...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:04
- Nahlásit
denyk
at mu ukaze kdo je pan....ja se teda nerozciluju ale tohle....nakonec mi napsala ze to neni pudl ale ohar a ten potrebuje pevnou ruku
BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ .chudák štěnítko , takhle nějak to mohlo kdysi začít u Arga a jeho kolegy . Proč se kurnik lidi , když mají pocit potíže neobrátí na někoho, kdo má zkušenosti.
mozu hadat???
možeš, myslím, že to nic složitýho nebude
Ale je mi lip tak tukam tukam..
tak hned ale nepřepal start!!
já taky držím palce na úterek, jako Fifi- ale něco jsem prošvihla a nevím co bude v úterý??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:05
- Nahlásit
birmacernej caj magori jsou nektery lidi fakt .
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:07
- Nahlásit
PetraK v utery jdu na ultrazvuk, esliva roste, domlouvam mu at neroste dyt neni miminko holcine jsem poslala odkaz od Fifiny tak snad....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:08
- Nahlásit
a tady teď opravdu hustě sněží. A najednou je toho na zahradě poměrně dost. Posunula jsem si budík, neboť ráno budeme házet a házet a házet...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:08
- Nahlásit
birma
že přivolání naučíš tak, že když pes neposlouchá, tak s nim pak nepůjdeš tejden na procházku...
tak zase pořád pro toho psa lepší než metoda klacek na krku
ale jako nechápu, proč lidi víc nepoužívaj mozek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:12
- Nahlásit
Maya
tak zase pořád pro toho psa lepší než metoda klacek na krku
no jo, ale když se to tim nenaučí (což asi nenaučí), tak se za život mockrát ven nepodívá...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:12
- Nahlásit
denyk
domlouvam mu at neroste dyt neni miminko
Vubec se s nim nebav!
jsem poslala odkaz
A fajne, ja to tu mazla, at to tu nestrasi.
Xerxová
a tady teď opravdu hustě sněží.
U nas prestalo, vylez moon jak livanec, asi ouplnek? A ja si rikam, proc sem tak zdechla.
birma
protože já podobný věci na cvičácích před lety slyšela
Ale tak ono neco je slyset a JPP a neco jinyho si neco pamatovat. Nerikam, ze se nekde nepristojnosti nedely treba, ale dneska mi to prijde silne naddimezovany, co se o tehdejsi dobe vypravi. Ja projela tenkrat tech cvicaku dost, hovada a prasata jsou mezi lidma porad, takze opet, je/bylo to jen o lidech.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:16
- Nahlásit
Fifi
ono neco je slyset a JPP a neco jinyho si neco pamatovat
hlavně to pak předávat dál, jako dobrou radu
hovada a prasata jsou mezi lidma porad, takze opet, je/bylo to jen o lidech.
to určitě, jen je prostě smutný, když takový prase radí těm, co začínaj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:20
- Nahlásit
Fifi
postupne se to pomalinku zlepsuje, tyhle bludy vyvracet.
jo ale jde to pomalu, vždycky se vynoří nějakej jouda typu Jindry a zas vytáhne starý cinknutý karty
. A Kubik je v pohode pry ma jit s jednim nebo se dvema ze je to egal.
je hodnej!!
Ale tak nejak verim potvurce ze tam nezlobi a ze neroste
aha, takže už to VIM!! Jen mě nenapadlo, že už to tak uteklo, takže to držím palce tuplovaně!!
a Rumíček, ač v družné debatě Ti připíjí na zdraví a bude držet tlapajzny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:22
- Nahlásit
Xerxová
máš mít klidné plémě
no jo, ale.........
birma
že když pes neposlouchá, tak s nim pak nepůjdeš tejden na procházku...
k smíchu by to bylo, kdyby to nebyla realita
cernej caj
kdykoli da hlavu vic dopredu, prirazis mu ji kolenem k ty zdi a vsak on se brzo nauci.
prase jedno!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:30
- Nahlásit
Fifi nebaf to se ti rekne PetraK jo Kubik je hodnej. Starostlivej pry esliva neco nepotrebuju. Taky jsem mu upekla buchetku, ale teda driv nez mi bylo zle . Presne tak jak jsi psala minule, hodny lidi by se meli rozmazlovat. Fakt me prekvapuje kucanek na to ze je to fakt mladoch . Rumicek je otomilouckej a o cempak debati, Pit ci nepit ? :-D. Jo uteklo to. No uvidime mam v planu jeste zajet do Usti do poradny je tam nejaky fajny doktor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:32
- Nahlásit
denyk
hodny lidi by se meli rozmazlovat.
To je velka pravda.
Tak si zapni CT2 a rozmazli se taky trochu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:34
- Nahlásit
denyk
No uvidime mam v planu jeste zajet do Usti do poradny je tam nejaky fajny doktor
to je myslím dobrej nápad, vidět to z vícero úhlů, držíme ty palčáky.
a o cempak debati,
se ségrou hovořil na téma sušená šunka nebo nějaká podobná odborná záležitost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:36
- Nahlásit
Fifi jo Cimrmany miluvavam . Muj prvni zazitek z jejich predtaveni z Varnsdorfskeho divadla l je ale takovy ze jsem temer cele predstaveni prospala pac to jsem mela jeste strach z auti a bylo mi zle a musela jsem si brat kinedryl no a me hrozne uspaval. Vsici se tlemili a ja v polospanku.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:37
- Nahlásit
PetraK a kaplo neco z toho rozhovoru?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:38
- Nahlásit
A dekuju za drzeni palcaku. Priznavam ze jsem v tomhle srabak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:45
- Nahlásit
denyk
a kaplo neco z toho rozhovoru?
si piš, že bohužel káplo , tomu smetákovi málokdo odolá. Mělas vidět dneska paní majitelku a paní kuchařku v hospodě..... grrr.
Priznavam ze jsem v tomhle srabak
nejsi. každej by měl strach. Tuhle jsem držela stejně palce kamarádce, taky měla pochopitelně strach. Myslíme na tě tady fšecky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:50
- Nahlásit
denyk
Ony palcaky pomahaj, kdyz se drzej durazne! Takze. Zlate vlasy, utly pas a nadra dmouci...
PetraK
se ségrou hovořil na téma sušená šunka nebo nějaká podobná odborná záležitost
Panpresoor.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 20:51
- Nahlásit
denyk
Myslíme na tě tady fšecky!
my taky !!!
Vero
Krááásnej Buldozééér! ten má hlavičku panečku !
Xerxová
tady teď opravdu hustě sněží. A najednou je toho na zahradě poměrně dost. Posunula jsem si budík, neboť ráno budeme házet a házet a házet...
noo a je to tady..to ráno zacvičíme s lopatou ! tady fučákuje a před garáží závěj jako prase ..hmmm
PetraK
nejlepčí je dyž čék vytvoří něco co se líbí a využije
a jak vidím tak přetahovadla jsou využitý na maximum
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 21:07
- Nahlásit
Ctu na FB v Praze Petrovicich se otravilo nekolik pejsku asi jedem na krysy. Davejte pozor . Danke dekuji ja tak nejak verim na pozitivni silu myslenky . Fajka asi budu potrebovavat taky nejaka pretahovadla pani az budes mit chvilku.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 21:12
- Nahlásit
PetraK jo ono tem psim ocim se neda odolat Fajka Bukvis totiz bude mit 29.1 narozeninyyyy a ja nemam dajek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 21:16
- Nahlásit
denyk
a ja nemam dajek
Tak mu udelas vyletus maximus nakej, to bude spokojen.
Bajitko tez budou mit zanedlouho hepy brzdyy, dumam, kolikaty vubec. Sedmy asi, to se ji bude menit povaha.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 21:19
- Nahlásit
Fifi tak vylet kazdopadne . Proc menit povaha? Jako kdyz se lidem meni kref jo? Bukvicce bude 6
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 21:21
- Nahlásit
denyk
Proc menit povaha?
To je zdejsi porekadlo, kor u jednech znamejch. Meli rtw a kdyz na ne zavrcel, menila se mu povaha. Esli kvuli meneni krve, to nevim. A je to sokolik, Bukvicka libeznej, mladej.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 21:24
- Nahlásit
Fifi ach soooo. To je pro me nova informace . Ja znam jen policku
|