| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:13
- Nahlásit
PetraK
sííím síííím, já nekopááááám!!
a vaječňáku mam eště tři flaše - výhoda toho, že jsem 3 dny byla na Moravě
včera jsem dělala svařák z bílého, mňam byl, dvě flašky padly ... máme výborný koření na svařák, bohužel dárek, a nevim, kde pořízenej. ale je ho ještě dost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:16
- Nahlásit
PetraK
ti to směje, když jsi ho vyžahla , mám ešče zbytkáč doma, leč kdosi m ho upíjí
já zas mám dost matroše na udělání dalšího, ještě jednu várku upatlat určo stihnem !
Vero
sem si dohledávala kolik že je to tumu Buldozérkoj, a to sem teda taky jako Fifijová myslela že je mladší, já myslela tak šest !
To je teda Buldozérek ještě vo chlup starší jak Fajfka...! tý bylo 9 v prosinci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:17
- Nahlásit
Janiii
sííím síííím, já nekopááááám!!
kopáš!
vaječňáku mam eště tři flaše
tak co se hrdlíš, nasbírala sis dostatečně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:19
- Nahlásit
Janiii
vaječňáku mam eště tři flaše - výhoda toho, že jsem 3 dny byla na Moravě
máš převelikéé mínus děvče di se zabalit do koberce !!! sama má tři flaši a jěště bys chtěla slopat z tej Ešusovic placatičky???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:25
- Nahlásit
Fajka
jo, sam mam málo!!
kdybyste vokolo nejezdili todlencto, inkogníííto, a zastavili jste se, podělila bych se!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:26
- Nahlásit
já vaječňák a jiné tlamolepky neradááááá. Svařáček, to je jiná. A dobré vínko... Mňám, mňám...
V lese bylo hezky - psisko řádilo - je srandovní, jak čenichá ve sněhu, tak má bílou nosní houbu. Na skoro úplně černém psisku je to zajímavé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:37
- Nahlásit
Janiii
, inkogníííto
neřiká se inkontynýto?
Xerxová
skoro úplně černém psisku je to zajímavé
foto!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 14:49
- Nahlásit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 15:20
- Nahlásit
neřiká se inkontynýto?
to netuchám, co s nima váš vaječňák udělá, pani
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 15:38
- Nahlásit
HA! já jsem sice byla 3 dny na Moravě, ale naši byli doma. tudíž se skóre počtu lahví s vaječným jaksi smrsklo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 17:39
- Nahlásit
Adam má sračku, já poctivě makám a přežíváme. Zítřejší půlnoc budu trávit u hokeje, asi nejlepší silvestrovskej televizní program za posledních x let
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 17:47
- Nahlásit
birma chůdě Adam, ten má kliku na časté zdravotní průšvihy všeho druhu... Tak ať je brzy líp
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 18:46
- Nahlásit
birma
Z ceho?
Ja si ted uzila dve a pul hodiny kulturniho zazitku na dalku, este ted me mrazi. Uzasny vykony.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 18:49
- Nahlásit
tady se chlastá a lyžuje, to jsou věci
u nás slůňo jen dopoledne a to jsem byla u holiče, takže jsem to zase viděla jen z vokna
s bruslením my máme letos šmytec neb rybník je vypuštěn, jinak chodím bruslit, mám to za barákem, ale za 5 minut mě už vždycky strašně bolej nohy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 18:50
- Nahlásit
birma
chudák Adam, něco sežral?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 19:10
- Nahlásit
tohle je zajímavý, mě se fakt stává, že najednou sleduju fb stránky, který jsem si na sledování neodklikla a musím to rušit, ale tutově jsem na ně ve zprávách neodkazovala
http://www.lupa.cz/clanky/facebook-pujde-k-soudu-z a-smirovani-ve-zpravach-uzivatelu/#utm_source=rss& utm_medium=text&utm_campaign=rss
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:04
- Nahlásit
Fifi
jéé, díky za tip, ukládám, a určitě si někdy pustím. Miluju je - i v české verzi. jeden z mála muzikálů, na kterém jsem byla a byla jsem nadšená ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:05
- Nahlásit
a takhle se venčíme
říkal pan doktor přece, že nakrátko na vodítku? Terezka je u toho stráááášně důležitá ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:16
- Nahlásit
Janiii
No v tomhle ja sem barbar, nejak to slo mimo... O to vetsi zazitek. Tak si asi cvrnknes.
a takhle se venčíme
Tjo, k tomuhle ja se radsi nevyjadruju, bo pamatuju jinsi osoby vencici stene na voditku se starsi fenou.. U vas to jiste je v ramci rekonvalescence umerny a tak.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:23
- Nahlásit
Fifi
Tjo, k tomuhle ja se radsi nevyjadruju, bo pamatuju jinsi osoby vencici stene na voditku se starsi fenou.. U vas to jiste je v ramci rekonvalescence umerny a tak
to je póza pro fotografa
jinak je to tak, že jde Apolenka, Terez důležitě "zakousnutá" vprostřed vodítka, a druhej konec máme my. ale za zahradou ji to přestane bavit, a jde si čmuchat a Apina je celá smuten, že nemůže letět za ní
a když pak jdem venčit a procházet se s terezou, je zas smutná ona, že jde sama, a že je to nůůůůďo jít sám ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:24
- Nahlásit
chůdě Adámek má blbou paničku, která včera zapomněla vyndat maso, tak večír dostal tvaroh se zeleninou a silně mu to nesedlo. Teď už je to dobrý naštěstí.
Xerxová
chůdě Adam, ten má kliku na časté zdravotní průšvihy všeho druhu...
no to teda, hlavně se teď hezky střídáme - já proležela valnou část listopadu, on zas prosince
Janiii
jéééé to je super fotka! jsou to holky šikovný!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:33
- Nahlásit
Janiii
to je póza pro fotografa
Sem si to myslela.
A jdu na Fantoma opery, to sem taky nevidela.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Jelito říkalo, že ten plastovej tříděnej odpad je nekvalitně zpracován a tak ho všechen vyndal z pytle, důkladně ho přeblejsknul aby nebyl špinav a roznosil po celým sklepě, narovnat zpátky si to už mám sama
mám ho roztrhnout už dneska a nebo to nechat na zejtra
Janiii
HA! já jsem sice byla 3 dny na Moravě, ale naši byli doma. tudíž se skóre počtu lahví s vaječným jaksi smrsklo
jak praví Ešuska, pán bůch trestá do tří vteřin!
vtipný foto
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:35
- Nahlásit
birma
chůdě Adámek má blbou paničku, která včera zapomněla vyndat maso, tak večír dostal tvaroh se zeleninou a silně mu to nesedlo. Teď už je to dobrý naštěstí.
Chudak pes. Nechces do zasoby fakt poridit naky grancle, kdyz zapomenes? Ja mam taky zeleznou zasobu.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:37
- Nahlásit
Fifi
včera se zas táhla Terez jak smrad, když jsme maroda nechali doma. přitom když jdem všichni, tak taky běhá sama, ale prostě ta přítomnost té druhé jí stačí a nemusí s ní dovádět ... závislačka. ale jinak si hrozně ráda nosí i "prázdný" vodítko. ona vůbec na berňáka všechno radostně nosí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 20:41
- Nahlásit
nestiham, nestacim, tak supr, ze se marod tak dobre nakratko venci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 21:00
- Nahlásit
Fifi
Nechces do zasoby fakt poridit naky grancle, kdyz zapomenes? Ja mam taky zeleznou zasobu.
ne, protože tohle normálně tráví úplně v pohodě, nevim, proč mu to tentokrát nesedlo, zatimco granule mu nesednou nikdy
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 21:40
- Nahlásit
Fajka
mě se teda líbí víc z vrchu
z vrchu je nejkrásnější samozřejmě taky
To je teda Buldozérek ještě vo chlup starší jak Fajfka...! tý bylo 9 v prosinci.
no jo no, letí to...
Janiii
krásně se venčíte
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 21:42
- Nahlásit
Tak ať to zejtra fšichni dvojnožci moc nepřeženete
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 22:08
- Nahlásit
Janiii
to je pěkný foto
birma
no tak jednodenní srajda, to ještě jde, tak už jste si snad ty nemoce vybrali a příští rok budete jen výletit
|