| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 22:17
- Nahlásit
Maya
tak už jste si snad ty nemoce vybrali a příští rok budete jen výletit
to doufám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:07
- Nahlásit
tohle je dobrý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:08
- Nahlásit
Maya
dneska to sedí - prvně jsem telefonovala v angličtině a teda nic moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:22
- Nahlásit
birma
telefonování je děsný, to já naštěstí musela jen asi 2x, když se někdo dovolal omylem, jinak jen maily
ještě že finsky mluvit neumím, jinak to nejsem ani na prvním kopečku, ale jooo už rozumím třeba tomuhle
olen nyt joululomalla rovaniemellä mutta kun palaan kotiin helsinkiin niin palataan asiaan
jo a už mám ten sešitek na český slova ve finštině, poslední úlovek je rande neboli treffit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:24
- Nahlásit
protože jinak je to asi tahle, pravda pravdoucí tenhle obrázek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:33
- Nahlásit
Maya
snažila jsem se vysvětlit, že jsem jenom záskok (což přesně vůbec netušim, jak se řekne) a kdy a komu má pani zavolat. Kdy se mi povedlo, ale evidentně bude shánět zase mě
jooo už rozumím třeba tomuhle
rozsypaná rejže v latince?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:35
- Nahlásit
Maya
pravda pravdoucí tenhle obrázek
tomu i věřim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:42
- Nahlásit
birma
záskok bych teda taky nevěděla, já teda musela jen říkat, že volají na blbý číslo a maj si zavolat jiinam, tak to ještě šlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:51
- Nahlásit
birma
rozsypaná rejže v latince?
neee, rozsypaná rejže ozlomjazyk vypadá jinak
Kirjoittaminen on sikäli hyvä, että kirjoitetunkin kielen tavalla puhuessa tulee ymmärretyksi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2014 23:52
- Nahlásit
Maya
já jí furt říkala že paní xxx má dovolenou, tak má zavolat tehdy a tehdy a ona třeba pro ní tu požadovanou info bude mít, ale nechala si vyspelovat moje jméno (takže ho má blbě, spelovat jsem se nikdy nenaučila) a bude chtít zase mě
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 06:24
- Nahlásit
kuk - dneska jdeme se švagrovkou a švárou na tradiční silvestrovský krátký výlet. Kam se ještě dohodneme. Asi na Kalich a Sokol do Besedických skal...
Užijte si Silvestra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 08:24
- Nahlásit
xerxova
uzijte si to
birma
ja bych rekla replace during vacation of pani xx nebo tak, zaskok taky nevim a oni to vetsinou pochopi I kdyz to nei uplbe presny
su nasrata pac je vikenfovej jizdni rad tak mam hodinu sekeru do prace pac autobus, na kterej sem vstala nejel a ani ten dalsi po nem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 09:39
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Bože tam je nádherně!! Včera v noci sněžilo. tak jsme si s Rumíčkem a Bubíčkem uďáli procházku nočním sídlákem k mému oblíbenému kostelíčku sv. Martina. Bylo to nádherný, nikde nikdo, ticho, jen sníh se sypal. Rumíček byl hodénka, nadšen z nočního malovýletu. Háské to bylo.
Už chlastáte?? Já nemožu! sem f prasí!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 09:49 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
rumštajn ve spolek.....
Už chlastáte?? Já nemožu! sem f prasí!
já taky nemožu, teprve do prase půjdu a budu tam čurá...ééééé čumákovat až do desíti, takže letošní Silvestr je v haj...v háji....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 09:51
- Nahlásit
vlk
takže letošní Silvestr je v haj...v háji....
tak zas ale .... nezničíš si tolik játro
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 09:52
- Nahlásit
tak ať pracující klidně a pohodově pracují, bez velkých stresů a presů.
My čekáme, až dorazí spoluvýletníci. Prý ráno... asi je ta Praha dneska nějak daleko... Night řve, že chce na výýýýléééét, neboť se v předsíni válí fotoruksak a je vytažen i batůžek výletní. A on už moc dobře ví, co to znamená. Má smůlu, musí počkat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 10:05
- Nahlásit
Rumštááájn ,
PetraKvlk
vy makáte dneska jooo???? aaaaa tak to lity lity teda fakt že joooo
My se z rovna vrátili z lýýžovačky super čím dál lepčí! jelítko už si vzpomněl že může lííítat jako vííítr a ani nemusí po rovině a zkopce moc tahat stačí jen přicuknout a paničku má furt za prdelí (kolikrát se votáčí a kouká jak to dělám že sem tak rychlá
akorát teda nejni uplně dobrý když v plnýým běhu z kopce to na fleku zapíchne aby si vykousal led mezi polštářkama, to byl jako zázrak že sem nehodila tlamu do sněhu
nemáte nějakou radu co s tlapkama aby se mu tam ten led nedělal? Botky nechce to pak chodí jak invalida takže to je na prd asi zkusím odpoledne něčím namazat ... ale nevím aby si to nelízal o to víc a nebylo to horší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 10:17
- Nahlásit
Fajka
taky mě napadlo jen to namazání - indulona??? ale nevím.
no jo makáme a já bych spala jako blázen, páč včerejší výlet noční, ke kostelíku, jaksi následně ubral spánku, že áno. Ale bylo to krásný. moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 10:29
- Nahlásit
tak vlk necht si to uzije aspon maximalne i pres tu praci,
jinak si to vsichni mooc uzijte, ja se zaskoluju tak nemuzu na net, tak zadny oko vypichly spuntem od sampana!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 10:36
- Nahlásit
cernej caj
, ja se zaskoluju
tak se dobře zaškol čajdo, ať to máš brzo za sebou a ať jsi pak brzo doma.
právě mi řeknul kolega, kterýho jsem srazila dveřma, že jsem dost rozjetá............ proč?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 10:50
- Nahlásit
já taky makám a ještě asi dlouho budu, páč se všichni zbláznili a řeší resty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 10:56
- Nahlásit
Janiii
chybí jim kafe?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:00
- Nahlásit
Hezkýho a veselýho Silvestra všem!!!!
Fajka
suprově si to užíváte, fotky moc pěkný - jelito převeliký fešák
Živě si představuju tu situaci, kdy jelítko kvůli údržbě zastaví a Fajka plachtí vzduchem
cernej caj
Udělám ti radost - mám asi delší poločas rozpadu a prdelní svalstvo se ozvalo druhý den k večeru po tom výletě
PetraK
Vidím tu noční procházkovou idylku u kostelíka. Muselo to být krásný, povznášející, uklidňující
Birma
Jsem ráda, že Adam už se dal do pořádku.
Janiii
Pěkná fotka a vypadá to, že se dáváte dobře do pohody.
Denyk
Přeju super bláznivou zábavu se šumem svistu.Hlavně hodně tý zlatý a žlutý ať jste jako originál.
Chodíme každý den s berňačkou Darenkou na procházky. Sníh si náramně užívá
Pracující nestrhněte se!!!
Všem přeju krásnou silvestrovskou oslavü a pejskům rozumný lidi kolem - bez rachejtlí!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
. Muselo to být krásný, povznášející, uklidňující
...........no............ krásný to bylo to jo. ale uklidňující nějak moc ne s tím pometlem neb byl velmi radosten z toho malovýletu ve sněhu
taky krásnýho Silvouše a hodně zdraví štěstí do nového roku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:26
- Nahlásit
fajka
indulona nevim zda neni navodni baxi to by si nebylo dobry ale neco nevodniho, treba takovyto z ropy by mohlo byt lepsi ale asi obevne na yo prevence asi neni
darenka
tochce protahnout po vylete a bude to lepsi
a ja uzmiim z prace na silvestrovskou prochazku
krasneho silvestra vsem!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:40
- Nahlásit
cernej caj
tochce protahnout po vylete a bude to lepsi
nějak jsem teď týden nedávala těch 5 tibeťanů, ale každý den procházkujeme tak 3-4 km s Darenkou.
1.1. dáme delší procházku, chceme vyrazit na rozhlednu, která je za městem letos nově otevřená. ¨Manžel bude čekat s Darčou dole, bo se bojí výšek. Jdou s námi i známí se 2 pejsanama. výlet ukončíme v minipivovaru
PetraK
s tím pometlem
no musí přede ukázat že je v kondici, to je jasný Pořád čekám, kdy dorazí ta puberta a vy máte paní štěstí. Pejsek je vzorňák. To už by to s ním v 8 měsících asi mělo cloumat, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:42
- Nahlásit
Všem krásnýho Silvestra a bezbolestné zítřejší ráno!
Jsem se včera ani nepochlubila - velice snadno jsem ukecala mamku, aby ušila Adamovi obleček, takže jenom budu muset někdy zajet koupit nějakej levnější softshel a z Adama bude na trénincích štramák místo kostky ledu
Fajka
mazala bych asi lékařskou vazelínou, prej to jde i sádlem, ale to by třeba Adam sežral dřív, než bychom se dostali ven
ad botičky - zkoušelas to nějak dýl? Adamovi to vadilo tak hodinku, teď už ani nevnímá, že to na tlapě má. Jen teda mu to furt slejzá a nevim nevim, jestli se mi chce kupovat jednu botičku za 500,- abych zjistila, že mu to bude lézt taky a ještě to třeba vůbec nevyužijem....
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:43
- Nahlásit
Už mám uklizeno, uvařeno a to i na zítřek (smetanová omajda je lepší rozležená) - budou nezabalené ptáčky na smetaně s HK. Eliška vyprané pelíšky, vymytou klec i záchodky, takže půjdu hodit šlofíka po obědě, abych byla na večerní párty s partou fit a nezdechla o půlnoci
Slané štrůdly a chuťovky napráskám až k večeru
Opatrujte se.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:47
- Nahlásit
birma
Máš výhodu, že maminka je tak šikovná . Psa nemám, tak do toho nemám co kecat. Ale taky si myslím, že jsou situace, kdy by měl pes oblek mít.
Před chvílí jsem na fb narazila na nechutnou diskuzi ohledně oblékání psů.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2014 11:52
- Nahlásit
Darenka
Máš výhodu, že maminka je tak šikovná
to jo mamka dost plete a trochu šije. Nejšikovnější byla babička, která nádherně šila, vyšívala a pletla.
Před chvílí jsem na fb narazila na nechutnou diskuzi ohledně oblékání psů.
Kdysi vypukla hnusná diskuse na Fleru u holek, co šily fakt krásné a přitom funkční oblečky, tehdy jsem nějak neodolala a sesmolila svůj názor do blogu, jen škoda, že ty fotky tam už po letech nejsou
|