Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:06
- Nahlásit

Grin
no myslim že dneska už jsem jí to řekla dost jasně, byla jsem hodně nasraná, ale otázka je jestli ona to pobere..
Snad pobere, důležitý je, aby byla schopná s tím něco taky udělat
Taky, jak psala Gerda, snaž se být co nejvíc v klidu a třeba i nevědomky nedávat psovi najevo, že se děje - může dít, neco divnýho. Je to podobný, jako když třá víš,že ti pes vyjíždí po cyklistech a jakmile uvidíš kolo, zkrátíš si vodítko do ruky, pes to ucítí a začne kolistu hledat, přestože ten jede uplně jinam a normálně by jste se vůbec nepotkali. Prostě toho psa upozorníš na to, že se děje něco neobvyklýho.
Osobně bych ho za to,že se brání taky netrestala (netrpím to akorát dogám a ty vědí proč )

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
.já myslela že sme eště u Venouška
ne, na Venouška jenom strašně hystericky řve, asi tak jako řve když k nám přijde cizí chlap na návštěvu - panickej, hysterickej štěkot slitej do jednoho Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvuvuvuvuvuvuvuvf

stetisek123
Bych tý ženský řekla, že pokud čokl ještě jednou zaútočí tak jí nahlásím
no to jí říct můžu, ale vzhledem k tomu, že ona má welše a já 40kg hovado kterýho se bjí celá zbraslav, tak nevim jestli by to mělo efekt

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:10
- Nahlásit

Já jsem tudle nechala Fandu prohnat jednoho štěkanýho borderáka. Klusi šli krásně u nohy a borderák na ně furt řval a řval a na volání paničky nereagoval. Tak jsem dala Fandovi volno. V t ránu borderák letel k paničce, Fanda se na první zavolání otočil ještě ve vzduchu běžel zpátky ke mě. Doufám, že to byla jen nějaká vánoční návštěva a nebudu je potkávat často.

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:11
- Nahlásit

Eldoguero
bych ho za to,že se brání taky netrestala
neeee, to nedělám. Naopak, kdyby se bránil, tak mu eště řeknu dobrá práce ale on se nebrání

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:12
- Nahlásit

Crysa
vyslovuje se Klerenc
Jooo, to je jako kredenc, to je dobrý

Monty
Já nemám problém vymejšlet samčí jméno, pro mě je to hrůza už s fenama. Já mám ráda takový ty veselý český jména: Čenda, Lojza, Ruda,... Měli sme v baráku westíka Fandu, ale byl to jejich první pes a naprosto ho nezvládali.

Zkus vygůglit anglickej (španělskej, francouzkej,...)jmennej kalendář a tam vybírej. Třá Methew?

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:15
- Nahlásit

stetisek123
mě se fakt nějak ty české nalíbí, navíc už maj holky cizí jména, by to bylo poněkud divné, Sophi, Faith a Čenda (nebo cokoliv českého )
Anglický už mám a nic mě nenadchlo

stetisek123
Člen
- Nahlásit

Grin
ale mohla by to bejt pro ní páka, obecní úřad by tohle měl řešit,ale holt si sousedku dokonale znepřátelíš, aby ti někam nemajzla votrávený maso...

Biluška
Člen
- Nahlásit

Baico
My už ne
Ale měli ste

Monty
Co třá Ferenc? By ladil s fajticí . Nebo Dezider či Lakatoš. To sou taky cizí ména : D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:17
- Nahlásit

Monty
a co Cassius-kešu, kešík

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:17
- Nahlásit

Monty
já to taky střídám, Měla sem Lojzu, Eny, Dusty, Kačku, CHelsea a Béďu Mně je to putna, jak to zní dohromady. Třá moje sestřenka vybírala jména dětem tak, aby to šlo s ostatníma dohromady. Má tři holky a všechny musej začínat na P, protože příjmení maj taky na P. A pamatuju se, když se podruhý vdávala, jak si chválila, že bude mít teď hezkej monogram... blbost

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:20
- Nahlásit

du vobědvat

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:21
- Nahlásit

stetisek123
Má tři holky a všechny musej začínat na P, protože příjmení maj taky na P. A pamatuju se, když se podruhý vdávala, jak si chválila, že bude mít teď hezkej monogram... blbost
Moje chůva se jmenuje Pavla Petříková . Jako fakt. Její brácha je Petr Petřík a tatínek Pepa

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:22
- Nahlásit

Baico
Já jsem tudle nechala Fandu prohnat jednoho štěkanýho borderáka. Klusi šli krásně u nohy a borderák na ně furt řval a řval a na volání paničky nereagoval. Tak jsem dala Fandovi volno. V t ránu borderák letel k paničce, Fanda se na první zavolání otočil ještě ve vzduchu běžel zpátky ke mě. Doufám, že to byla jen nějaká vánoční návštěva a nebudu je potkávat často.

no Grin zase tak vychovanej neni, aby tohle zvládnul. U nohy si ho udržim, teď už celkem ať se děje co se děje, ale když pak dostane volno a ten pes před nim utíká, tak ho nepřivolám, dokud si nečuchne, to ještě neumíme

stetisek123
ale mohla by to bejt pro ní páka, obecní úřad by tohle měl řešit,ale holt si sousedku dokonale znepřátelíš, aby ti někam nemajzla votrávený maso...
achjo... proč jsou ty lidi tak dementní!!! ale asi máš pravdu. Ona se mi dycky strašně omlouvá, takže neni lehký na ni bejt hnusná, ale neni zbytí, až ji potkám, tak jí tim pohrozim.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:24
- Nahlásit

stetisek123
mě se líbí z šeských klučičích asi jen Ondra, Michal a už mě nic nenapadá, Michal se jmenuje můj brácha, tak to bych mu nedala, ale Ondra já nevím mě se nic nelíbí... na holku bych pár tipů měla, já už psa fakt nechtěla, tak mě to ani nenapadlo vybírat jméno

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:29
- Nahlásit

Grin
nechápu co řešíš. Venca přiběhne, Vencu nakopnu, Venca odběhne. Bod dvě lze případně zopakovat vícekrát. Bude-li mít majitelka námitky doporučím jí ať si Vencu zajistí, nebo bude možno bod dvě aplikovat i na ni.

Monty
Chceš jako říct, že Dežo se ti nelíbí? Hej co máš proti Dežům? Si rasistka? MARUNOOOOOO !!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:32
- Nahlásit

Biluška
Chceš jako říct, že Dežo se ti nelíbí? Hej co máš proti Dežům? Si rasistka? MARUNOOOOOO !!!

eště že du ven a dřít))) to zas bude.-))))) možná lepčí neš kástrace a tupírace))

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:34
- Nahlásit

seveřanky bachááá
http://www.novinky.cz/domaci/255113-cesko-zasahne- velmi-silny-vitr-varuji-meteorologove.html

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:39
- Nahlásit

Biluška
debyle debylní a Gipsy asi znamená v překladu co??? Hm????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:43
- Nahlásit

Monty
Gipsy asi znamená v překladu
sádru????

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:44
- Nahlásit

davidkova renata
sádru???
no pravý opak

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:45
- Nahlásit

Monty
debyle debylní a Gipsy asi znamená v překladu co??? Hm????????
Nevim . Džipsy znamená Dežo? To sou věci, to sou věci

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:46
- Nahlásit

Biluška
Gipsy je Dežo

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

co Querty????

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:50
- Nahlásit

Monty
Gipsy je Dežo
Džips je Dežo jo? Fakt? Tomu nevěřím, dokaž to

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:50
- Nahlásit

Biluška
Venca přiběhne, Vencu nakopnu, Venca odběhne. Bod dvě lze případně zopakovat vícekrát.
jo, tak nějak to vypadá dneska byl neodbytnej, tak dostal kopance dva

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 12:53
- Nahlásit

Biluška
Gipsy - znamená rom, cikán woe

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:00
- Nahlásit

zduř
už mám objednaný botišky hééééč

Monty

Mě Maty, Matias nepříjde stejný jako Mates.
můj Mates se ofiko menuje Matty

stetisek123
Bych tý ženský řekla, že pokud čokl ještě jednou zaútočí tak jí nahlásím
myslíš na lampárně????

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:05
- Nahlásit

Alexa
ale víš co je zajímavé??? že mě se mates vůbec nelíbí, ale Matty jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:06
- Nahlásit

Monty
Gipsy - znamená rom, cikán woe
cigoš je čipsy jo? To sou novinky tohleto . Člověk se furt učí . Ale Dežo je beztak lepší

agáta12
Člen
# Zasláno: 3 Led 2012 13:10
- Nahlásit

Monty
Gdyž český , tak jedině Řehoř !!

V dávnověku jsem s Řehořkem chodila do MŠ

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání