| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:42 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Crysa
za tmy určitě ne, to v žádnym případě, už teď sem se bála za světla na mokrý silnici, stejnak to trošku klouzalo a jak foukal vítr, tak toho lehounkýho knedlíčka zhoupnul v rámci pruhu zleva doprava za benzínkou za Zdibama. Akorát sem dala nohu z plynu, fakt nepříjemný, už nikdy nechci mít lehký auto. Tak pojedu v nedělenku ránečko, dříf než vyjde....z Asíny hovínko ))
edit: áááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:44
- Nahlásit
Gerda proč píšeš první příspěfky?
Tak pojedu v nedělenku ránečko, dříf než vyjde....z Asíny hovínko ))
ty nechceš vidět jak ho Kamínek papá? si divná
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:44
- Nahlásit
Crysa
čéče, ve mě tuhle hrklo, esli nemá tuberu. V Humpolci sem viděla ten ústav, kam tě zavřou třá na rok a to bych nechtěla. Sem se lekla, že bych neviděla ani děti ani psy!
Gerda
dyž ty ATB co teď mám, maj bejt na dutiny, no uvidím. Dyž já už ani nemám sílu obíhat dr. Ještě tak jednoho, ale víc najednou nedám
HOlky, jdu do betle, pa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:47
- Nahlásit
Crysa
piš si je teď sama, jdem s Mařenkem ven )))
ty nechceš vidět jak ho Kamínek papá? si divná
On je papá a já sem divná, to je príma ))))
stetisek123
dobré noci mrtvá ženo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:55
- Nahlásit
zdař děcka vyhlašuju novej konkurz na botky dosněhutky
buď tydlity
http://www.p-sport.cz/p/zimni-boty-salomon-snowtri p-ts-wp-eur-black-black-543657-new-model-2012/
bo tydlity
http://www.p-sport.cz/p/damske-zimni-boty-salomon- snowtrip-ts-wp-w-eur-black-black-rubis-101085-2012 /
bo tydlity
http://www.p-sport.cz/p/icebug-sorix-zink-model-20 12-zimni-boty-icebug-sorix-zink-new-model-2012/
bo mi poraťte nějaký jiný do 3000, podmínky k čoklům do sněha, bahna, neklouzací a teploučký a lehoučký
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 21:56
- Nahlásit
stetisek123
to já vím že máš štítku spíš jde o to jestli ty ATB nereagují na léky na štítku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:07
- Nahlásit
Monty
zase se s tebou tady nikdo nebaví?
ale zato ses pokrysila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:08
- Nahlásit
GerdaOn je papá a já sem divná, to je príma ))))
si mě to tak hesky vysvětlila že to může dělat z tý láásky k čupce, že se na něj už nezlobím, ale taky se vyhejbám šanci to případně vidět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:09
- Nahlásit
brou noc
je mi nějak těžko, snad usnu
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:10
- Nahlásit
teď bylo na nově jak si ta ženská jela pro ty rotvíky (jak zabili její matku) a ona si z útulku vzala jen některý, čtyři tam nechala.Vzala si samozřejmě štěňata
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:11
- Nahlásit
co jako???? sem tu dneska za crysu?????????????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:14
- Nahlásit
Alexa
neporadím, taky bych nějaké pořádné potřebovala, uvažovala jsem o sněhulích, ale nikdy jsem je neměla, tak nevím, možná jako děcko, ale nějak si to nevybavuju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:21
- Nahlásit
Alexaco jako???? sem tu dneska za crysu?????????????????
asi.
S botama neporadím, bo nevím, ale ty Icebug si teď kupovali na cvičák, že tam stojej od rána do večera a snad jsou spokojení co jsem postřehla. Sama nevím esli bych si pořizovala až tak moc zateplený boty, když je tu nejběžnější zima do -5°C a když to jde pod deset, tak v noci a nebo stejně vylezeš na chvíli. A upocenou nohu neudržíš teplou, což si myslím že v těch do -18 a -40°C si tu nohu asi spotíš. Vlítla bych na prodejnu a zkoušela a koukala na izolaci nohy od země, na hrubej vzorek, koukala na gumovitost gumy na podrážce, aby to mrazem neztuhlo do nebezpečný tuhý podrážky a podle toho jako to sedí noze a peněžence.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:23
- Nahlásit
Alexa
Jdi do těch Solomonů. Mám je v tý nejsvětlejší barvě (světle béžová až slonová kost) a jsou naprosto luxusní. Muš má ty šedý.
V černý barvě nevypadaj moc dámsky, to jsou vyloženě pánský boty.
Chození v nich je paráda.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:24
- Nahlásit
jdu slovit vyvenčenou Crysu z dvorka, nechám jí sežrat ty smradlací dršťky v dílně a padnem. Snad nebude ty smrady dejchat mě do xichtu nebo po tom nedejbože prdět :O
Brou noooc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:25
- Nahlásit
Crysa
Hele já v nich chodím teď, je houby zima a v botách jsem se ještě nezpotila a to ani při delším chození venku. Takže fakt doporučuju Salomony
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:34
- Nahlásit
Crysa
Eldoguero
mě právě někdo řikal že u tědletěch dražších se ta noha nevopotí. Ty salomony se mi moc líběj, ale mám strach že brzo nebudou bílý, nemažou se, počítám je fakt do jakýhokoliv počasí, i třá na stopy do bahna prostě k čoklům, po městě vyjímečně a máš je vozkoušený na ledě??? essi jako nekloužou??? já původně chtěla ty icebugy s těma karbidovejma hrotama, ale teď mě vod nich známej zrazoval že jako na ven bezvadňácký, ale vevnitř-na dlažkách (třá v krámu) si v nich rozbiju hubu páč na tom tvrdym povrchu šíleně kloužou, tak sem teď zvyklaná
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:43
- Nahlásit
Alexa
Mám je od vánoc, takže ještě nemám vychytaný všechno. Ale v rámci možností co zatím šlo, tak fakt nekloužou, výborně se v nich chodí, noha se nepotí a mají Gore tex, takže jsou nepromokavý.
Já ty svoje bílý měla i na cvičáku - pravda ve sněhu. Muš v nich chodí taky normálně všude.
Zablácený jsem je ještě neměla, jen trošku a když se nechaj uschnout, tak se dají normálně kartáčem očistit.
Je jasný, že jestli chceš boty ke psům, tak ber raději ty tmavší, myslím, že ty šedý jsou dobrá volba, bílý bys měla za chvíli jak jetel
Jediný snad - kup si do nich nějaký normální tkaničky, ty co do ncih dávaj, jsou extra rozvazovací.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 23:16
- Nahlásit
tak jsem se vrátila z veteriny a můžu jít spát, brou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 23:26
- Nahlásit
kejtlin
tak hlavně ať je ok
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 04:52
- Nahlásit
Dobre den, nechce se mi dneska zacit fungovat. Pripadam si jak kdybych se nemohla vzbudit z komatu.
Dneska musim jit spat brzo. Osma to jisti.
Vy jeste chrapete? Bezte vyvencit cokle a tahnete drit!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:15 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Alexa
už je o dost lepší ještě to není 100%, ale mělo by se to jen lepšit
pawLINka
já už jsem v hokně
all
dobrý ráno všem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:15
- Nahlásit
Čau dezolátí co děláte? Ničíte za někomu eksistenci?
Alexa mám ty Solomony a jsou gůte
stetisek123 asi bych trvala na pořádným vyšetření bo mojí tetě pak ty dutiny sekali a nebyla jako úpa nadšená a tvrdla pak taky dost dlouho v nemocnici tak být tebou seberu poslední síly a jdu se hlásit o pořádný vyšetření
JO! A VSTÁVAT a PRTÍNAT!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:17
- Nahlásit
hancaw
Pani jsem ráda, že vás vidím. Jak to vidíte na to koťě?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:31
- Nahlásit
Alexa
čau kryso, už ti odpověděli odborníci, kteří boty vyzkoušeli, mně se podle tvých odkazů líbí ty prostřední, vlastně jak píše eldorádo - a když je má vyzkoušené, doporučila bych je 2x.
Jinak dobré jitro - gde je Biluše????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:32
- Nahlásit
bré ráno, ještě <3 <3 <3 10 dní <3 <3 <3
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:34
- Nahlásit
Baico no teoreticky bych se stavila o víkendu ale pokud pro ně už někoho máš tak v poho já zase tolik nespěchám potřebuju dostavět barák a tak aby měla zběř střechu nad hlavou....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:36
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:46
- Nahlásit
Lola1
dyk tu sem. Ale sem tak zničená, že nemám ani sílu psát. Sem fstávala ve tři deset Tohleto fakt nenávidím
HOlky, nezdá se vám, že je ráno ňák dlouho tma? Ňák dýl než obvykle. Nepamatuju, že by se rozednívalo aš f osm
Monty
Kristovanoho, to si zase užijem Jak se teda bé menovat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 07:49
- Nahlásit
hancaw
no teoreticky bych se stavila o víkendu
O.k. Klidně dojeď, ale radši v neděli. v sobotu se vystavujeme v Brně. No počítám s tebou, jako s vážným zájemcem. a Gerdice říkala, že by jsi si mohla vzít i mámu. Jso zvyklé enk na dvoře, nepotřebjí uplně střechu nad hlavou. Na kastraci mámy jsem ti ocotni přispět, ale to není akutní, nebo dstala antikoncepční tabletu, takže je na půl roku klid.
|